• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haftaya bomba gibiii başlamalıyız kızlarrrr :66:herşeyimm 13 bu aralar :52::52::52:

yeni hat aldım sonu 13
13 mayıs sporun ilk günü
veee 13.takım

günaydın hayırlı cumalar..baskülün hayırlı olsun her hafta kilo kilo gideni göstersin inşallah..
bu düzneli beslenmenin ödülünü iki hafta sonr almaya başlarsın..sakın kilo veremişyorum diye bozma..
bana doktor spordan bile anca 2 ayda fayda görmeye başalrsın demişti..aceleye gerek yok..sabırlı ve emin adımlarla ilerlemeye devam..

:46::nazar:harikasın sakın pes etme yakında yüzün gülmeye başlar..

ki,lo vermen tek engel demeyimde zorlaştıran triod sorunun sanırsam ama yeterki iste şöyle düşün her ay 45- kilo veremeyebilirsin ama 1-2 kilo verebilrisin ilk başta az görünebilir ama 10 ay sonra 10-20 kilo gibi bir kaybın olur..ki aylar günle çok çabuk geçiyor.kilo verme işini bir güne haftaya yaymayın bence daha uzun süreli düşünün kendinize zaman tanıyın.mutlaka karşılığnı alırsınız..

oy oy yorgun hamişim benim:9:..bulantı zor kuzum ya..ama sabret üzülme yat yapacağın birşey yok..çok kusuyorsan doktoruna bildiriyorsun değilmi..canını sıkmak istemem ama ben kızımd ahastanede çok yattım hep kusuyordum serumlarla ayakta kalıyordum ama geçiyor ya kuzunu kucağına alınca hepsi geçiyor unutuluyor.:9:.kendni yıprtama.:70:.hem bulantı bebeğin sağlıklı olduğunun belirtisiymiş..:emir_bebek::nazar:
aslında eneste 16. hafta diyince bitmişti inşallah o haftaya kadar gider diye bekliyorum gülüm.gündüz uyuyor gece de oturuyorum :1:kusma acaba hep tuzlu şeyler yediğim için mi adam gibi yemek hiç yiyemiyorum tuzlukla gezicem yakında.dr söyledim ama çok aşırı kusmadıktan sonra ögürme ve sıvı çıkımından birşey olmaz dedi hep bende böyle bulan bulan geziniyorum şuan aç karnım biliyorum ama ög öggeliyo :85: bu bebek daha nazlı olucak onu biliyom gülüşüm.bu hafta 100 gr fazla çıkmışsın regl falan mı olcaksın canım ondan mı .kuzularda hasta olmuş geçmiş olsun bu sene en çok hastalık haberini senden okudum şu yaz geliversin artık .allah acil şifalar versin gülüşüm
şampiyonumuzsun canım düğün sana yaradı valla. :66::65::65::65::nazar:

Allah kolaylık versin:70:

hassas tartılar öle be gülüm. bizim okulda normal tartı var ben onda 50 çıkıyorum kıyafet ve ayakkabılarla. evde iç çamaşırı ile 51 çıkıyorum düşün artık hassas tartııda.:52:

aramızda 1 hafta var tatlım . Allah kolaylık versin. benim de mide bulantılarım başladı yalnız ben yedikçe daha iyi hissediyorum bu da kötü oluyo kılo bakımından.

canım Allah şifa versin ya şafi ya allah okuyalım senin için. inşallah günahlarına keffaret oluyordur bu hastalıklar. kuzucuklara da çok geçmiş olsun. bu sene zor oldu sizin için

doğru söyledin canım

bu kadar valla.:34:
ben de dün kendime bir elbise aldım evde giymek için yazlık . 40 beden aldım biraz bol geldi ama önümüz yaz ve hamiş hamiş giycem kıyafetimi. rengarenk bişi.
valla gülüm 5+ diyince bende başlamıştı keşke başlamasa seninki ve güzel beslensen kilo problem olmaz ben hiç beslenemiyorum o daha kötü doktor 3 aya kadar bulantıdan birşey yiyemesende kötü hissetme bebek ne alıcaksa senden alır götürür sonrasında güzel beslenirsin dedi bakalım günleri sayıyorum geçmiyo emva ya :1: takılıyo şöyle hop hop haftalar geçse diyorum.

yeni tartıl hayırlı olsun,şok diyete gerek yok bu hafta spora ağırlık verelim.

ne oldu bize böyle..

uyku sersemi ne yazdığımı bilmiyom,oraya 82 yazmıştım.

süpersin,:65::65::65::65::65::65::65::65:

sağol canım benim yeni tartı 1 kilo fazla ama doğru tarttığına eminim spor yapıyorum aslında 2 güne bir hiç olmazsa bu hafta hergün yapıcam:52:

haftaya bomba gibiii başlamalıyız kızlarrrr :66:herşeyimm 13 bu aralar :52::52::52:

yeni hat aldım sonu 13
13 mayıs sporun ilk günü
veee 13.takım

evet toparlanmalıyız takım bu hafta dökülüyor gerçekten ne oldu bize:53:

öğle menüm

1 küçük sandviç ekmeği kepekli ekmek içine acıbiber salçası
ara
3 salatalık
ara
1 avuç kuru üzüm

şimdiye kadar
2 soda
3 kupada form çay içtim
1 litre su

kendime orti arıyorum gerçi hepimiz ortağız zaten ama varmı benimle orti olmak isteyen birbirimizi sürekli uyarabileceğimiz yüreklendirebileceğimiz

cezai yaptırıma bende onay veriyorum mesela bu hafta kilo alanlarla kilo veremeyenlere haftalık olarak spor cezası verilebilir ben veremedim mesela haftaya cumya kadar hergün gün içerisinde 200-300 mekik cezası gibi bir fikir nasıl sizce

kızlar bu takıma gireli çok olmadı ama hiç bu kadar kötü bir listemiz olmamıştı:14:
ne oluyor bize. buraya kılo almaya gelmedik. kılo vermeye geldik.

herkes ellerinin arasına başını alsın otursun ve şöyle bir düşünsün nerede hata yaptım diye.
kaptanım ne gerekiyorsa yapalım. çok moralim bozuldu

al bendende okadar.bu ne yaaa valla resmen şok oldum.kendime kızıyordum.ama eksiler varyaa:(ayyy çok üzüldümm çokkk:59:neden böyle oldu grup olarak sonuncu olcaz galiba.Diğer takımlar gülecek bize valla.hadi kızlar.derya bize örnek olsun.maşallah ne güzel zayıflıyor ya.darısı bize:):74:

bu arada bugünkü menüm kızlar

kahvaltıdan önce:5 altın çilek,3 bardak ılık su

sabah:biraz peynir,1 dilim ekmek,1 domates,1 salatalık,çay

ara :5 altın çilek daha

akşam:nasıl anlatayım bilmiyorum haşlanmış fasulyeli pirinç.yani fasulyesi fazla biraz pirinç var yarım bardak kadar atıyosun yemeğe.öyle bişe yedim işte yarım tabak ve bir bardak ayran ve salata.
ekmek yok.
gece:süt içeceğim kızlar.

bukadar işte.

al bendende okadar.bu ne yaaa valla resmen şok oldum.kendime kızıyordum.ama eksiler varyaa:(ayyy çok üzüldümm çokkk:59:neden böyle oldu grup olarak sonuncu olcaz galiba.Diğer takımlar gülecek bize valla.hadi kızlar.derya bize örnek olsun.maşallah ne güzel zayıflıyor ya.darısı bize:):74:
sondan bir önceki olmuşuz:27:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-42.html
ne hale düştük artık:50:

bu arada bugünkü menüm kızlar

kahvaltıdan önce:5 altın çilek,3 bardak ılık su

sabah:biraz peynir,1 dilim ekmek,1 domates,1 salatalık,çay

ara :5 altın çilek daha

akşam:nasıl anlatayım bilmiyorum haşlanmış fasulyeli pirinç.yani fasulyesi fazla biraz pirinç var yarım bardak kadar atıyosun yemeğe.öyle bişe yedim işte yarım tabak ve bir bardak ayran ve salata.
ekmek yok.
gece:süt içeceğim kızlar.

bukadar işte.
gayet güzel.
biraz da spor yapsan çok iyi olur.

13nisan cuma.
kahvaltı.2tatlı kaşığı acı sos 1dilim k.ekmek yeşil çay
yarım saat sonra 1domates 1dilim k.ekmek şekersiz kahve
ara.yeşil çay 2kuru kayısı
öğlen.haşlanmış ıspanak 2kaşık yoğurt
ara şekersiz(acı desem daha iyi olur)kahve
akşam koca tabak salata bol limonlu
ara elma olacak.
su.3litre
spor.sabah 45dk
akşam.45dk koşu bandında yürüyüş
50 mekik.:60::60::60::60::60:

13nisan cuma.
ara elma olacak.
su.3litre
spor.sabah 45dk
süpersin:46::nazar:
işte tam istediğim buydu:46::46:

canım, toplu menü bekliyorum:97: madem bitiriyorsun, hemencecik günboyu yediklerini tek mesajda yazar mısın?
tabi hemen toparlıyorum:

sabah:
1 elma(60 kalori)
1 kefir(208 kalori)
70 gr.kepekli ekmek(150 kalori)
1 elma(60 kalori)
öğlen ;
1 salatalık+2 domates+4 kaşık haşlanmış bezelyeden oluşan salatam ve limonlu şekersiz çayım.(yağ ve tuz yok.)
bir elma ve bir kupa çay.
Spor:
115 dk spor salonunda vakit geçirme(700 kalori harcadım.)
Sıvı tüketimi:
1.75 litre su içtim ve içtiğim çaylar.

tabi hemen toparlıyorum:

sabah:
1 elma(60 kalori)
1 kefir(208 kalori)
1 elma(60 kalori)
öğlen ;
1 salatalık+2 domates+4 kaşık haşlanmış bezelyeden oluşan salatam ve limonlu şekersiz çayım.(yağ ve tuz yok.)
Spor:
Sıvı tüketimi:
çok güzel canım. spora da başlamışsın hayırlı olsun.
akşam yemeğini kestin mi?

dünden beri diş etim ve dolgu yaptığım dişim çok ağrıyordu,yüzümün sağ tarafı şişti,acile gittim dişim iltihaplanmış ilaç verdi kullandım,ama şiş hala var.

çok güzel canım. spora da başlamışsın hayırlı olsun.
akşam yemeğini kestin mi?
teşekkür ederim.Spora da başladım Allah'ım hayırlısı olur inşallah.Akşam yemeğini kestim evet.Akşamı elma,su,çayla geçiştirmeyi planlıyorum.Midem kazınıyo şu an ama su içmeye devam edeceğim.Akşam yediklerim yüzünden alıyorum gibime geldi.:44:

dünden beri diş etim ve dolgu yaptığım dişim çok ağrıyordu,yüzümün sağ tarafı şişti,acile gittim dişim iltihaplanmış ilaç verdi kullandım,ama şiş hala var.

ayy geçmiş olsun ya.Umarım geçer dişin.Çok zorlama.Sıcak soğuğa dikkat et oldu mu canım:16:

13nisan cuma.
ara elma olacak.
su.3litre
spor.sabah 45dk

süpersin canım sporda harika olmuş:46::46::46:

tabi hemen toparlıyorum:

sabah:
1 elma(60 kalori)
1 kefir(208 kalori)
1 elma(60 kalori)
öğlen ;
Spor:
Sıvı tüketimi:

700 cal:52: yansın yansın:64:

geçmiş olsun canım:2:

Back
X