öğleden sonra baya hastalandım.ilaç içip yattım 1 saat uyudum sayılır ..az ter atınca kendime geldim akşama misafirmde geldi ama şükür ayakta karşıladım..
oğlum ağlıyor iyi geceler..
geçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğleden sonra baya hastalandım.ilaç içip yattım 1 saat uyudum sayılır ..az ter atınca kendime geldim akşama misafirmde geldi ama şükür ayakta karşıladım..
mekik miiiicezai yaptırıma bende onay veriyorum mesela bu hafta kilo alanlarla kilo veremeyenlere haftalık olarak spor cezası verilebilir ben veremedim mesela haftaya cumya kadar hergün gün içerisinde 200-300 mekik cezası gibi bir fikir nasıl sizce
çok geçmiş olsun canımdünden beri diş etim ve dolgu yaptığım dişim çok ağrıyordu,yüzümün sağ tarafı şişti,acile gittim dişim iltihaplanmış ilaç verdi kullandım,ama şiş hala var.
teşekkür ederim.Spora da başladım Allah'ım hayırlısı olur inşallah.Akşam yemeğini kestim evet.Akşamı elma,su,çayla geçiştirmeyi planlıyorum.Midem kazınıyo şu an ama su içmeye devam edeceğim.Akşam yediklerim yüzünden alıyorum gibime geldi.:44:
ayy geçmiş olsun ya.Umarım geçer dişin.Çok zorlama.Sıcak soğuğa dikkat et oldu mu canım![]()
teşkr ederim cnmmmmmtebrik ederim derya.. harikasin..ilk okudugumdada azmine hayran kalmistim zaten..darisi basimiza diyek.. :81:
bisi itiraf edeyim..bu hafta oldukca zor gecti benim icin..dune kadar dusunuyodum takimda kimse motive etmiyo diye ama bugun anladimkii meger bu hafta takimdaki herkesin motivasyona ihtiyaci varmisherkes almis masallah..
gerci ben hala mutluyum. daha cok cikacak diye korkuyodum ama 100 gr. alinca memnun kaldim nedense.. 1 ayim var kizlar tr ye gitmek icin ve ben en az 70 olmaliyim..bozmayalim moralimizi, bu hafta daha iyi olaca(m) giz..olmaliyiz... sevgiler..
![]()
çok tebrik ederim.maşallah
![]()
süpersin,![]()
teşkr tatlımbravoooooocanım bugün nedense bir sevinçliyim sabahtan beri şarkı açtım oynaya oynaya kahvaltı hazırladım.kocişime mankenlik yaptım:)kıyafetleri giyip giyip çıkardım.karşısında manken gibi yürüdüm
hayırdır herhalde 5 kilo verdin dedi.:)yok canım dedim.nebileyim içimden geldi işte:)
hayırdır inşallah:)
allah allah bukadarmı olur yani:)
şampiyonumuzsun canım düğün sana yaradı valla.![]()
tbr ediyorum kuzummmm maşallahhhh![]()
canım su valla 2 litre falan herhalde,ben iyi su içiiyimdirdüzenli menü olmuş..su ne kadar içtin?
..
dayımda kızdırı beni telefonda alooo pehlivan senmisin die
QUOTE]
ayy bayıldım bu lafa ya.bu dayılar amcalar enişteler neden hep böyle ya.aynı valla:)
banada derler öyle
![]()
akşam yemeğini kesmen iyi olabilir. yalnız seviyorsan salata falan tüket. elmadan daha doyurucudur.teşekkür ederim.Spora da başladım Allah'ım hayırlısı olur inşallah.Akşam yemeğini kestim evet.Akşamı elma,su,çayla geçiştirmeyi planlıyorum.Midem kazınıyo şu an ama su içmeye devam edeceğim.Akşam yediklerim yüzünden alıyorum gibime geldi.:44:
güzel bir menü canım.sabah
kahvaltıdan önce 2 gün kurusu
kahvaltıda special k
ara 10 tane altınçilek kurusu
öğle 1 küçük sandviç ekmeği kepekli ekmek içine acıbiber salçası
ara 3 salatalık
ara 1 avuç kuru üzüm
akşam 1 kase tarhana çorbası
yarım sigara böreği
2 kaşık taze fasulye susuz zeytinyağlı
su 2.5 litre oldu
içecek 1 bardak yeşilçay
1 bardak form plus limonlu
1 bardak form plus kayısılı
1 bardak form plus kirazlı
1 bardak form plus acaili
2 adet soda
spor henüz yapmadım birazdan yapıcam![]()
kızlar planım buydu
evdekı hesap carsıya uymadı
oglen
2 dılım bklava
1 dılım kek
1 kucuk pogaca
akşam salara ekmek y. mercımek yemegı
valla canım, eğri oturup doğru konuşalım. üstteki kaçamaklarla listeye alamam seni. bundan sonra kurallar katı. gerekirse kendime de uygularım. boğazını tutamıyorsan liste yok. takımdaki arkadaşları da etkiliyoruz. motivasyonları düşüyor. istersen bunları yediğin halde kilo ver, farketmez.katılıyorum rabıs
haklısın
onumuzdekı hafta sanırım bendelısteye gırecegım
dombili, bırak bu toz işlerini bilmem ne işlerini. zayıflamanın formülü basit boğazını tutu ve spor yap. ne toz, ne altın çilek, ne ıvır ne zıvır.yoookk nerde koca totomu kaldırramadımm
evet dovecekk
napalımm
bugunaynada kendımden ıgrendım kat kat gobek sakmıs
oggggg
dedım
yarın topla kendını dombılı dıomm
aslında bı baharatcı varmıs
ızmırde toz hazırlıomus
suya karıstırıp ackarnına ıcıomussun acaba arkadasıma onu mu aldırsam
ders anlatırken kaç adım attığını say ve menü bildirimlerinde paylaş canım. günlük 10000 adım atman gerekiyor bu arada. okuldan eve yürüyerek gidip gelmeye çalış. onun da miktarını yaz. haftasonu da kocişini razı et, ya sabah ya da akşam ciddi yürüyüş yapın. spor yapamıyorum diye bir şey yok.canım valla spora vakit bulamıyorum pek,sınıfta dersleri yürüyerek anlatıyorum sınıfın içinde sayılırmı:)
tabiki su cezası olur. kimlere verdiğimizi de yazalım.tamam kaptanım.ne olablir..
aklıma ilk gelen su içimini 3 litreye kesin tamamlamak..
mutlaka 35 dk spor ki bu yürüyüş olablir..
birde kaçamak yaparlarsa birşey yapalım ama ne..kapatn ben sert olamam hi.ç onud asne bul..sen bana ne ceza vereceksin..
ben sana zaten spor yapıyorsun ne ceza vereceğim..
hastalandım.ilaç içip yattım 1 saat uyudum sayılır ..az ter atınca kendime geldim akşama misafirmde geldi ama şükür ayakta karşıladım..
adam b fit'e gidiyor, hala kendini tutup da oraya o baklavayı koymayım diyemiyor. hiç yakışmamış.kızlarrrr bu akşam b-fite denemeye gittim çok güzel yaa öle terliyon kii ayy belim ağrıyo ya çok döndürdüm heralde pazartesi başlamayı düşünüyom haftada 6 gün gideyim diyorum çok olur mu sizce ilk 2 3 ay 6gün gidim diyorum sonra 3 e düşürimama çok zevkli yaa öldüm bittimm mükemmelll bakalımm nolcak sonuçç
bugünkü menüm
sabah 1kase nesfit ve süt
öğlen 4 yk makarna 3 yk yoğurt 4 yk patates yemeği bezelyeli tavuklu
5gibi 1 baklava
6 gibi 3yk pat. yemeği 1yk tavuk gün boyu 5 fincan yeşilçay
7de spor 1 saattbu kadarrrrr herkeseee hayırlıı gecelerrrr
canım, misafir gelince menün gitmiş. ancak bol hareket ve yürüyüş var. bir de senin kaçamak günün vardı sanırım. o gün bugünse tamam.sabah kahvaltım:
ballı limonlu ılık su
20 dkk sonra
5'i bir yerde çayım.
10 dkk sonra
-yarım domates
-1.5 haşlanmış yumurta
-1 salatalık
-5 yeşil zeytin
-3 bardak şekersiz çay.
ara yok hazırlık yapıyodum misafirlere.
öğlen 3 gibi yediklerim.
5'i bir yerde çayım.
-5 kaşık patates salatası
-1 kaşarlı milföy
-bir ince dilim pasta
-3 bardak şekersiz çay.
ara yok.
akşam yemedim.
eşim geldi yürüyerek kayın valideme gittik yaklaşık 40 dkk.
saat 8 gibi orda bir kase mercimek çorbası içtim. ekmek yok.
2 litre su ve 1 litre 5'i bir yerde çay tükettim. sporda 40 dkklık orta tempoda yürüyüş. ev temizliği ve mutfakta hazırlık
bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ederim. kilo vermeyenleri ve aksine alanlarada kızıyorum.ama moral bozmak yok. vericez bu kiloları İNŞALLAH. Önce kendimize inanıcaz.
"Hayatta imkansız diye bir şey yoktur! "ÖLÜM" hariç.
İnsan zoru başarabilir. İmkansız dediklerimiz sadece zamanımızı alır.
Kendimize inanmışsak zoru başarmışız demektir. Şimdi sadece ZAMANA ve SABIRA İhtiyacımız var!"
İnancınızı kaybetmeyin. Hepinizi seviyorum. Hayırlı geceler. Çıkıyorum ben. Hoşçakalın CANLARIM![]()
valla 5 mesaj canım. 3 mesaj yazdıktan sonra 2 tanecik mesaj yazmak zor olmasa gerek. takım ruhu oluşturmak istiyorsak bunu yapıcaz. 2 kişiye cevap yazsaydın zaten 5 edecekti mesajın.:97:iyi geceler kizlar ben geldim.. gec geldim..ders vardi yine bugun..birazda msn de tr yle konustum ona takildim.. gececiyim yani yine..
noldu biliyonuzmu,bilmiyonuz tabi :)) ben bugun erken uyandimyaa saat 8 de dunde gec yatmistim erken cikmam gerekiyodu evden islerim vardi..neyse gittim geldim uyumadim tabi.. derse giderkende trenle gidiyorum,uyuyakalmisim trendederse geciktim 1 saat..
..ve inanmayacaksiniz ama bende anlamadim az uyudugum icinmi ne canim hic bisi yemek istemedi toktum butun gun..
sabah disardaydim disarda kahvalti yaptim. saat 10 da sandevic siyah ekmekten domates ve beyaz peynirli,yesil cay
2 de geldim simit yedim beyez peynir( beyaz peyniri cok seviyom) cay
o kadarr butun gun bisi yemedim..kursta 3 tane biskuvi yedim kucuk rondo lar varya kremali.. okadar..suyu az ictim ama...
haftaya iyi basladim bakam sonu hayirola..
ya mesajda yine 3 te kaldim napam ben simdi..valla zor girdim takima bu sebeten cikarsam cok komik olur..
hem üzülürüm..
![]()
bu arada kızlar kendimden bahsederken bazı şeyleri söylememişim ben.ne yazıkki bende kilo vermeyi zorlaştıran çoğu hastalık mevcut.mesela troidim var bir,iki polikistikoverim var,artı bazı hormonlarım yüksek prolaktin gibi mesela
ne yazıkki bunlar benim hem kilo vermemi zorlaştırıyor hem hamile kalmamı.kistler için doktor zayıflamazsan gitmez dedi.bide hormon ilaçları alıyordum.2 aydır bıraktım kızlar,hiç işe yaramadı.belki zayıflarsam hepsi yok olur ne dersiniz.ama çokk zorrr
![]()
anlaşıldı ebrucum, sende de var bir şeyler. evliliğin sana bunca stres yaşatmış belli ki. şimdi daha iyisin sanıyorum. atarsın kiolarını da canım. türkiyeye temelli mi dönüyorsun? ailen nerde?öyle ama yaa..4,5 kilo dogmusum tostik iste..kendimi bildim bileli kiloluyum tamam simdiki halimden daha kötü hallerim oldu..almanyaya evlenip gelmistim cok sinir stres bi 20 kilo aldim 85 e ciktim ben..7 sene evliligin sonunda ayrildim yaklasik 3 yildirda ayriyim yine stres sinir..al ver al ver..sonra geri ver 75 tim en son ise girdim yemek yapiyodum yine aldim, oldum 80..simdi isten ciktim vermeye calisiyom iste ama basarisiz..baslarda iyidi 3 kilo gitti deneme suremle birlikte..bu hafta vasatim.. yarin tartilcam insallah almamisimdir..
oyy oy güya hamilelikte rahat rahat yiyecektin, kısmet olmamışbende yazacammmm
7 buckta kalktım enesi besledim servise verdim 10 dk koridorda yürüdüm 8 de geri yattım.
12 de kalktım bucukta gittim enesi aldım servisten eve geldim yedirdim 1 de geri yattık oğluşumla.
saat 3.30 da kalktık sonra 1 tane yenidünya eriğinden yedim ,yarım saat sonra yarım elma yedim.:84: tabii bulantıyla durmadı yediklerim hoppp geriiii.
kendime geldim sonra 1 hıyar tuzladım 3 dilim ekmek içine koydum yedim güzelce.
akşam yemekte saat 7 de yedim ,4 yk kadar menemen,3 dilim ekmek,az çatal ucuyla peynir,2 yudum çay. malesef gitmedi bulantıdan ancak bu kadar oldu.
sonracığıma 2 tane ceviz ,2 badem,4 fındık.
menü bu kadar .ne kadar gıcık bir beslenme üstelik hamilelikte.
bulantılarım ne zaman bitcek allah aşkına nasıl ne şekilde gidicek ki sürekli kanepede uzanmış durumdayım.sıkıldım yatmaktan kalkınca öğürme geliyor herşeyden tiksiniyorum.![]()
normal şekerya kızlar bişe söylicem sabah kalktım tartıldım aç karnına kalkar kalkmaz 91.300 dü,sonra 3 bardak su içtim.5-6 tane altın çilek yedim.az önce birdaha tartıya çıktım.91.600 one be 300 gr oynarmı ,normalmi bu?
keşke listeden çıkmasaydın, mezun olurdun yawtakımda değilim diye kılo bildirimi yapmadım ama söliiyim 51.5 olmuşum![]()
hamile kadının canını iskender istetti bu tontiklerkızlar dün akşam yemeğim 1 tabak salata 1 dlm ekmekti
ara 9.30da 2 muz
su 2 lt
spor yok uyudum 9.40da
bu sabah
1 dlm ekmek
5 zeytin çeyrek kk peynir
2 çeri domates
1 çatal haşlanmış yumurta
ara nescafe 2 küp şekerle
öğle
sadece (sossuz pilavsız ekmeksiz) döner
çok iskender dediniz döner dediniz canımı istettiniz
2 dlm ekmek
yarım tbk salata
meyve bitti evde bugün pazara gideceğiz. okula meyve getiremeyince ara yapamıyorum ki!
ben kaçar sizi öpüyorum
kendime orti arıyorum gerçi hepimiz ortağız zaten ama varmı benimle orti olmak isteyen birbirimizi sürekli uyarabileceğimiz yüreklendirebileceğimiz
bu arada günaydın kızlar:79:
günaydın canımgünaydın Kaptan.herkese günaydııın![]()
dün gece için tebrik ederim seni.dün gece ne bir kaçamak ne bir ek menü olmadan yatmayı başardım.karnım acıktı falan ama sonra geçti.Demek ki oyun oynuyor bana hınzır
Şimdi kahvaltımı ediyorum.Menüm:
1 kupa çay (2 de olabilir)
Menemen.ama nası bi menemen hemen açıklayayım.tavada 1 soğan 2 domates ve 2 yumurtayla yapılmış,tuzsuz yağsız bi menemen
Valla tuz uzun zamandır kullanmadığımdan tat konusunda sıkıntım yok karnım aç olduğu için de hapur hupur götürüyorum![]()
akşam yemeğini kesmen iyi olabilir. yalnız seviyorsan salata falan tüket. elmadan daha doyurucudur.yağsız, tuzsuz bir salata hem metabolizmayı kandırır, hem de bu kazınmayı azaltır. yeşilliklerin çoğu nerdeyse 0 kalori canım
güzel bir menü canım.
form çayı çok olmuş. sinameki içeriyor biliyorsun, sonra bağırsak tembelliği çekersin. sana tavsiyem doğa diye bir markanın sinameki içermeyen form çayı var, o tarz çaylardan al. marka önemli değil yani, içeriğine bakıp sinameki içermeyenlerden alırsan istediğin kadar içersin. ya da adaçayı, ısırganotu gibi bitki çayları deneyebilirsin. maksat form plus günlük 2 kupa olsun. üstü başka çaylar olsun.
cık hiç olmamış.
bu yediklerini telafi etmek için ne yaptın?
valla canım, eğri oturup doğru konuşalım. üstteki kaçamaklarla listeye alamam seni. bundan sonra kurallar katı. gerekirse kendime de uygularım. boğazını tutamıyorsan liste yok. takımdaki arkadaşları da etkiliyoruz. motivasyonları düşüyor. istersen bunları yediğin halde kilo ver, farketmez.
dombili, bırak bu toz işlerini bilmem ne işlerini. zayıflamanın formülü basit boğazını tutu ve spor yap. ne toz, ne altın çilek, ne ıvır ne zıvır.
ders anlatırken kaç adım attığını say ve menü bildirimlerinde paylaş canım. günlük 10000 adım atman gerekiyor bu arada. okuldan eve yürüyerek gidip gelmeye çalış. onun da miktarını yaz. haftasonu da kocişini razı et, ya sabah ya da akşam ciddi yürüyüş yapın. spor yapamıyorum diye bir şey yok.
tabiki su cezası olur. kimlere verdiğimizi de yazalım.
sporu elif ve melikeye verdik. melike uğramasa da:97:
sana ceza verecek çok husus yok aslında. sen dikkat ettiğin halde kilo aldın. haftaya da muhtemelen gider o kilolar. şimdi hastasın, iyileşince bir ceza düşüneyim.
sen zaten spor yapıyorsun deme işte. bu zaten yaptığımızdan ayrı bir şey. her zamanki yaptığımızı yapıcaz üstüne de cezayı yapıcaz.
iyi geceler ve geçmiş olsun deryacım.
adam b fit'e gidiyor, hala kendini tutup da oraya o baklavayı koymayım diyemiyor. hiç yakışmamış.
b fit hayırlı olsun canım. hem spora gidip hem de yersen kilo veremezsin yalnız. bundan sonra daha protein ağırlıklı(az makarna, paates, ekmek gibi) beslenmelisin.
teşekkürler kaptan.Desteğin olmasa olmazgünaydın canım
dün gece için tebrik ederim seni.açlık gelip geçiyor canım. inşallah bu hafta güzel kilo vereceksin, o zaman bu açlıkları unutursun.
bu arada kahvaltıda menemen yiyebilirsin. menemen yerken tükettiğin ekmeğe dikkat etmelisin. ekmeği kontrol ettikten sonra menemen karşısında kim durabilir![]()
günaydınnn bu arada fıstıklarımm nasılsınızzz bugünnn
Hatanı anlamış olman çok önemli canım.Biz bi takımız sonuçta.Sana bana hepimize birbirimize destek olup takım ruhu oluşturunca sen de bunu hissedince çok güzel olacak.Toparlayacaksın.günaydın kızlar,ben bu hafta için herkesten çok özür dilerim özellikle yeni gelenlerden kötü örnek olduğum için,kaptanıma deryaya çok teşekkür ederim yazdıklarınıza alınmadım aksine birileri beni düşünüyor benim için çaba harçıyor,boşver deyip geçebilirdiniz.telafi edeceğime söz veriyorum.
anlaşıldı ebrucum, sende de var bir şeyler. evliliğin sana bunca stres yaşatmış belli ki. şimdi daha iyisin sanıyorum. atarsın kiolarını da canım. türkiyeye temelli mi dönüyorsun? ailen nerde?