• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah
2 kayısı kurusu
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 bardak yy yağlı süt.
ara
1 kuur incir
öğle
4 kaşık buldur pşlavı
4 cin biberi
1 tane tavuk baget
yarım dilim ekmek
1 bardak ayran
ara
4 badem
2 kayısı kurusu
akşam yemedim niye
çünkü KAÇAMAK VAR
misaifrm kuru pasta getirmişti çayla ondan yedim:17:zaten 5 de yemeyi kestiğim için canım birşey istemedi.su 3 litre spor oğlum mıy mıy hep kucağımdaydı..gelen yengem ve abimdi ..hiç oturmuyorsun bayda incelmişsin az göbeğin kalmış dedi..:52::32:geçende sokakta yürüyüş yaparken epeydir karşılaşmdığım komşum görüd ne kadar kilo vermişsin dedi.:62::66:hemde hava esiyor diye mont giydiğim halde..:64:
akşam yemedim ama halada aç değilim 2 kayısı kurus ve öküsürük için suya bir toz karışımı katıp içitm..
Akşam yemeğini iyi ki yememişsin canım dengelenmiş böylelikle.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydıııın :32:
ay sorma tatlım çok gelen gidenim var bu ara :9:
olsun misafir iyidir ben severim :8:

günaydın bu arada canlarım. bugün ütü günüm.... akşama kadar evimle ilgilenirim :16:

akşam üstü gelip bütün gün ne yedim içtim hangi sporları yaptım yazarım. öpüldünüz görüşmek üzere :16:
kolay gelsiiin :16:

Şimdi bugün geç uyandım kahvaltımı az önce bitirdim.Menüm;

70 gr kepek ekmeği(150 kalori)
1 kefir(208 kalori)
1 küçük muz(100 kalori)

güne bunlarla başladım.Herkese iyi pazarlaaar :52:

anaaaaam maşallaahh:nazar: çok tatlısınız yaa:16:

maşallah çok güzelsin..:nazar::9:

tesekkür ederim cok saolundaa,hakkaten masallah kizlar nasi bi siskoyum ben ya.:1:

cok haklısın erckten bise demiorum we teskkür ediorum bu ben düsündügünüzün bana önem werdgnzin en büyük göstergesi
dün hic giremedm cnkü calısodum ama bugün ewdeym we dün ewe geldgmde aksam 11 di kötü seyler yasadım is yernde menüm flan da alt üst oldu tabi gerckten cok kötüydü dün :43::43: budan sora dha da dikkatli olucam merak etme elimden geleni deik eimden gelenin daha fazlasını yapıcmmm

dün dünde kaldi canim üzülme.. hafta basindayiz nasilsa daha,dikkat edersin..:54:

nasil bi hafta sonuymus yaa kimse tesrif edemedi :1: bugun benim dersim var baya gec gelirim geldigimdede menumu yazarim..bi kac saat daha evdeyim arada girer bakarim bi..görüsürüz:54:

kefir ne kızz :40: afyet olun bacım
Şimdi kefir Yoğurt gibi bişey.Hatta yoğurttan daha az kalorili ve daha doyurucu gelen bişey.şöyle bi tanım da geçiyo internette;

''Kefir kültüre edilmiş, birçok sağlık unsuru içeren ayran benzeri bir içecektir. Kefir ekşi ve ferahlatıcı tadı ile ayrana, yoğurtta bulunan maya ve bakterilerin bağırsak siteminde tutunma özelliği olan ‘probiyotik’ yapıları ile de yoğurda benzemektedir. Kefirde doğal olarak yer alan bakteriler ve mayaların simbiyotik etkileşimi sonucu oluşan yapılar bu içeceğin düzenli tüketilmesi durumunda sağlık açısından faydalar içermektedir. Değerli vitamin ve mineraller ile yüklenmiştir, kolay sindirilebilir proteinler ve doğal antibiyotik özellikler içermektedir.''

ben 14 takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım:97:
canmm siz de ceza sanırım her takıma girip aynı seyi yazıosunuz gecms ola :1:
Şimdi kefir Yoğurt gibi bişey.Hatta yoğurttan daha az kalorili ve daha doyurucu gelen bişey.şöyle bi tanım da geçiyo internette;

''Kefir kültüre edilmiş, birçok sağlık unsuru içeren ayran benzeri bir içecektir. Kefir ekşi ve ferahlatıcı tadı ile ayrana, yoğurtta bulunan maya ve bakterilerin bağırsak siteminde tutunma özelliği olan ‘probiyotik’ yapıları ile de yoğurda benzemektedir. Kefirde doğal olarak yer alan bakteriler ve mayaların simbiyotik etkileşimi sonucu oluşan yapılar bu içeceğin düzenli tüketilmesi durumunda sağlık açısından faydalar içermektedir. Değerli vitamin ve mineraller ile yüklenmiştir, kolay sindirilebilir proteinler ve doğal antibiyotik özellikler içermektedir.''

mevsmlerde roma die bise bilio musun eger biliosan cok sevncem we sana bi teklfm olcak :64:

bebekler size bise anlatıcam acın da kulaklarınızı beni dinleyin :) benm bi tanıdıgm var kadın evli 1 cocugu war we baya kiloluydu gögüsleri felan sarkmıss bööle nası yemek yerdi bi görseniz bi diyet yapmıs 2 ayda 12 bucuk kilo werdi bende p.tes onun diyetne balıorummm cok aglıklı cok güzel bi liste internette de bulabilrsniz bunu cok urastım ben bu yola bas koydum cok agladım cok sızlandım benn cok yöntem denedm ama bu son olcakk gercekten olmazsa bırakcam we cok da iddalıyım kendi disimde göremiorum kmseyi ama yanldıgımı bana göstermenizi istiorum ben ondan listeleri aldım war mı benmle bu yola ortak olcak olsanız da olmasanız da ben baslıorum canlarım gerisi size kalmıs 1 2 ay sora burda o kadar gülcemki ben o kadar mutlu olcamki hepimiz yasayalım istiorum bunu ben katılan arkadslara 15 günlük listeler wericem diyetisyene gidemeyenlere de cok güel olcak bu kaptanımız da bi sakınca görmezse cok güzel sonuclar alcamıza garanti weriorum ama listede yazan her seye uycaz ekstralar bize ait kacamak yapan istemiorum cnkü b kisi kacamak yapınca o yapmıs die benm de yapaım gelio :1: cwp bekliorummm bebekleeer

mevsmlerde roma die bise bilio musun eger biliosan cok sevncem we sana bi teklfm olcak :64:
selam canım ilk kez duydum ama hemen netten baktım bi diyetmiş galiba.

bebekler size bise anlatıcam acın da kulaklarınızı beni dinleyin :) benm bi tanıdıgm var kadın evli 1 cocugu war we baya kiloluydu gögüsleri felan sarkmıss bööle nası yemek yerdi bi görseniz bi diyet yapmıs 2 ayda 12 bucuk kilo werdi bende p.tes onun diyetne balıorummm cok aglıklı cok güzel bi liste internette de bulabilrsniz bunu cok urastım ben bu yola bas koydum cok agladım cok sızlandım benn cok yöntem denedm ama bu son olcakk gercekten olmazsa bırakcam we cok da iddalıyım kendi disimde göremiorum kmseyi ama yanldıgımı bana göstermenizi istiorum ben ondan listeleri aldım war mı benmle bu yola ortak olcak olsanız da olmasanız da ben baslıorum canlarım gerisi size kalmıs 1 2 ay sora burda o kadar gülcemki ben o kadar mutlu olcamki hepimiz yasayalım istiorum bunu ben katılan arkadslara 15 günlük listeler wericem diyetisyene gidemeyenlere de cok güel olcak bu kaptanımız da bi sakınca görmezse cok güzel sonuclar alcamıza garanti weriorum ama listede yazan her seye uycaz ekstralar bize ait kacamak yapan istemiorum cnkü b kisi kacamak yapınca o yapmıs die benm de yapaım gelio :1: cwp bekliorummm bebekleeer
Canım anlatırsan ne yapacağımızı kesinlikle uygulayalım derim.2 aya 12 kilo baya bi vermiş.açıklamanı sabırsızlıkla bekliyorum:8:

selam canım ilk kez duydum ama hemen netten baktım bi diyetmiş galiba.

Canım anlatırsan ne yapacağımızı kesinlikle uygulayalım derim.2 aya 12 kilo baya bi vermiş.açıklamanı sabırsızlıkla bekliyorum:8:

ewet bebegm diyet deil de saglıklı yasam diyelim buna alısıoruz saglıklı yasıoruz spor yapıoruz su iciioruz we kiloları werioruz benm cok yakın bi tanıdıgm benden kiloluydu incecik oldu ayakkab nuamarası bile deismis bilio musun incecik olmus bacakları flan o kadar inceki anlatamam 2 ayda wermis ama hic kacamak yapmaıs aten kacamaklara da yer war bu listede mesela ilk hafta makarna pilaw flan yemioruz ama 2.hafta onları da yemeye baslıoruz sen katılıo musn canm benmle beraber yapcak mısın bunu

kaptanm ben yeni bir diyete baslıorum p.tesi günü bu diyette cok önemli bi kural var tartılmamak 2 haftalık sürelerle tartılmam gerekio we ben buna uymayı cok istiorum o yüzden iki haftalık sürelerle tartılcam ne dersin nasıl yapalım ben kararımı werdm sen de cözümünü getir olur mu hep burdayım yazıorum gelnce okursun kaptanımm yaılarımı bi kac arkds daha bnmle beraber yapıcak sanıorumki

kuş kadar yediğin halde nasıl aynı kiloda kalıyorsun anlamıyorum.

canım bilmiyoum ki diyet yapmadan önce aslında tek öğün yiyordum mesela sabah kahvaltı yok çay bol şekerli öğlen kahvaltı yapardım yatana kadarda cips bisküvi çikolata gibi şeyler yerdim o yüzden bana kalsa yine yemicemde kendimi düzene sokmaya çalışıyorum ilk başladığımda çok güzel kilo veriyordum haftada 2 kilo falan şimdi niye takıldı bilmiyorum kabızlık sıkıntımda var malesef özellikle son 2 gündür çok berbat çok afedersin oturamıyorum popomun üzerine bugün içtim şurubumu osmalak:52: içmiyim dedim yok dayanamıcam içtim bugün evden çıkamam artık

kimse yok hakkaten..5 mesaji tamamlamak icin gece calisacaksiniz sanirim :1: hele kaptan hic yok ortalikta..:61:

ekleyim bakim becerebilirsem 80 kilo halimi yakin zaman..:40:

Eki Görüntüle 194943 bakam oldumu boy eklicektim ama beceremedim hata olustu diyo anlamadim:44: ins.bu bari olur..

çok güzel yüzün var canım bide çok gençsin ya erkenmi evlendin

sabah
2 kayısı kurusu
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 bardak yy yağlı süt.
ara
1 kuur incir
öğle
4 kaşık buldur pşlavı
4 cin biberi
1 tane tavuk baget
yarım dilim ekmek
1 bardak ayran
ara
4 badem
2 kayısı kurusu
akşam yemedim niye
çünkü KAÇAMAK VAR
misaifrm kuru pasta getirmişti çayla ondan yedim:17:zaten 5 de yemeyi kestiğim için canım birşey istemedi.su 3 litre spor oğlum mıy mıy hep kucağımdaydı..gelen yengem ve abimdi ..hiç oturmuyorsun bayda incelmişsin az göbeğin kalmış dedi..:52::32:geçende sokakta yürüyüş yaparken epeydir karşılaşmdığım komşum görüd ne kadar kilo vermişsin dedi.:62::66:hemde hava esiyor diye mont giydiğim halde..:64:
akşam yemedim ama halada aç değilim 2 kayısı kurus ve öküsürük için suya bir toz karışımı katıp içitm..

güzel menü tatlım dışarıdan farkedilir şekilde zayıflamış olman özelliklede biri ne kadar zayıflamışsın demesi kadar güzel birşey varmı:66:

bebekler size bise anlatıcam acın da kulaklarınızı beni dinleyin :) benm bi tanıdıgm var kadın evli 1 cocugu war we baya kiloluydu gögüsleri felan sarkmıss bööle nası yemek yerdi bi görseniz bi diyet yapmıs 2 ayda 12 bucuk kilo werdi bende p.tes onun diyetne balıorummm cok aglıklı cok güzel bi liste internette de bulabilrsniz bunu cok urastım ben bu yola bas koydum cok agladım cok sızlandım benn cok yöntem denedm ama bu son olcakk gercekten olmazsa bırakcam we cok da iddalıyım kendi disimde göremiorum kmseyi ama yanldıgımı bana göstermenizi istiorum ben ondan listeleri aldım war mı benmle bu yola ortak olcak olsanız da olmasanız da ben baslıorum canlarım gerisi size kalmıs 1 2 ay sora burda o kadar gülcemki ben o kadar mutlu olcamki hepimiz yasayalım istiorum bunu ben katılan arkadslara 15 günlük listeler wericem diyetisyene gidemeyenlere de cok güel olcak bu kaptanımız da bi sakınca görmezse cok güzel sonuclar alcamıza garanti weriorum ama listede yazan her seye uycaz ekstralar bize ait kacamak yapan istemiorum cnkü b kisi kacamak yapınca o yapmıs die benm de yapaım gelio :1: cwp bekliorummm
bebekleeer

uygulayalım canım nasıl bişimiş yarışalım bile:52::52::52:

kızlar geç kalktım bugün special k yedim kahvaltı ondan canım bişi istemiyor başka bişi yemedim daha şimdi çıkıyorum spo yapıcam

ewet bebegm diyet deil de saglıklı yasam diyelim buna alısıoruz saglıklı yasıoruz spor yapıoruz su iciioruz we kiloları werioruz benm cok yakın bi tanıdıgm benden kiloluydu incecik oldu ayakkab nuamarası bile deismis bilio musun incecik olmus bacakları flan o kadar inceki anlatamam 2 ayda wermis ama hic kacamak yapmaıs aten kacamaklara da yer war bu listede mesela ilk hafta makarna pilaw flan yemioruz ama 2.hafta onları da yemeye baslıoruz sen katılıo musn canm benmle beraber yapcak mısın bunu

vay be :53: ayakkabı numaram değişmeliii:52: Ayrıca beyaz giyecem bana ne yaa:32: evet yaparım valla.:32:

uygulayalım canım nasıl bişimiş yarışalım bile:52::52::52:

kızlar geç kalktım bugün special k yedim kahvaltı ondan canım bişi istemiyor başka bişi yemedim daha şimdi çıkıyorum spo yapıcam

vay be :53: ayakkabı numaram değişmeliii:52: Ayrıca beyaz giyecem bana ne yaa:32: evet yaparım valla.:32:

kızlaaaar bugün canınızın istedgi bi kac gün sora özlerim dedgniz her seyi yapın her seyi yeyin ewet ewet pasta börek cikolata ne istiosanız bugün hepsini yiebilirsini ben ööle yapıorum acıkcası we size söz weriorum eger uyrasanız listeye kesin werceksiniz ben cok arastırdım we inanın cok zamanımızı da almıcak eminim 2 aya kadar hepimiz istedgmiz gibi olcaz yarın baslıoruz ama tamam mı ben aksama kadar diger kızlardan da haber bekleim aksam 3 gnlük bi listemiz olcak ardından da 15 er günlük listeler yazıcam size cok inanıorum ben gercekten cok inanıorumm ama bugün kasmayın kendnizi cok güzel seyler düsünün hayallar kuralım güzel elbiseler giyelimm we bazı kurallarım war bunları ben olusturdum hemen yazayım sizlere :)

kurallar :
*diyetimiz boyunca cok güzel giyincez her zamankinden daha bakımlı olcazzz ki kendmizi cirkin hissedip morallermiz bozulmasın :)
*kacamak yapmıcaz sdc 2 ay disimizi sıkcaz o kadar aciz deiliz dimi bi cikolataya hayallerimizden wazgecmicezz yapamam diosanız hic baslamayın
*diyette oldugumuzu kimseye sölemicezz ilan etmicez yaymıcazzz lütfen bu cok önemlii
*sürekli tartılıp moralimizi yok yere bozup yok yere sewnmicezzz
*ve biz bi takım olcaz takımımızn ismi " mevsimlerden roma "
*yarın bi gün yapamam edemem yedim dayanamadım moralim cok bozuktu su oldu bu oldu deip de liste dısına cıkılcaksa hic baslamayın
kurallar bunlar arkadslar en önemlisi yasak kelmesini kaldırıoruz beynimizden yasak olan hic bise yok canımız istemedgi icin yemioruz :) bu sefer son kez cabalıcaz son kez ama sonuna kadar olana kadar lütfen siz olmasanız da ben baslıcam zaten ben cok kararlıyım siz olsanız da olmasanız da bu benm yolum ben cok mutlu olcam bundan eminimm ama ben sizde faydalanın istiorummmm lütfen inanınnn yap boz yaparak sdc kendmize olan güwenimiz kaybederiz arkadslar kaybetmek üzre cogumuz ben de öle yalan deil isteyen istedgi her syei gicek garanti werirorum size :):) bi lokmadan ne olr demeyin hep o lokmalardan nerde faza orda zarar bebekleeer

Back
X