canım sende benim gibi sabırsızsın hemen olup bitsin diyorsun,diyetini yap ama 2ay sonra bitecek her şey deme sonra üzülürsün.bak kaptanımıza neredeyse 1yıldır burda ama istediğini almış.sabır,sabırlı olanım.bebekler size bise anlatıcam acın da kulaklarınızı beni dinleyin :) benm bi tanıdıgm var kadın evli 1 cocugu war we baya kiloluydu gögüsleri felan sarkmıss bööle nası yemek yerdi bi görseniz bi diyet yapmıs 2 ayda 12 bucuk kilo werdi bende p.tes onun diyetne balıorummm cok aglıklı cok güzel bi liste internette de bulabilrsniz bunu cok urastım ben bu yola bas koydum cok agladım cok sızlandım benn cok yöntem denedm ama bu son olcakk gercekten olmazsa bırakcam we cok da iddalıyım kendi disimde göremiorum kmseyi ama yanldıgımı bana göstermenizi istiorum ben ondan listeleri aldım war mı benmle bu yola ortak olcak olsanız da olmasanız da ben baslıorum canlarım gerisi size kalmıs 1 2 ay sora burda o kadar gülcemki ben o kadar mutlu olcamki hepimiz yasayalım istiorum bunu ben katılan arkadslara 15 günlük listeler wericem diyetisyene gidemeyenlere de cok güel olcak bu kaptanımız da bi sakınca görmezse cok güzel sonuclar alcamıza garanti weriorum ama listede yazan her seye uycaz ekstralar bize ait kacamak yapan istemiorum cnkü b kisi kacamak yapınca o yapmıs die benm de yapaım geliocwp bekliorummm bebekleeer
valla pikniye gitmişdik,yeni geldik biraz işim var yapıp tekrar gelecem.nerdesizin hanımlaaar deyin bakem banaaa heeey![]()
canım bilmiyoum ki diyet yapmadan önce aslında tek öğün yiyordum mesela sabah kahvaltı yok çay bol şekerli öğlen kahvaltı yapardım yatana kadarda cips bisküvi çikolata gibi şeyler yerdim o yüzden bana kalsa yine yemicemde kendimi düzene sokmaya çalışıyorum ilk başladığımda çok güzel kilo veriyordum haftada 2 kilo falan şimdi niye takıldı bilmiyorum kabızlık sıkıntımda var malesef özellikle son 2 gündür çok berbat çok afedersin oturamıyorum popomun üzerine bugün içtim şurubumu osmalakiçmiyim dedim yok dayanamıcam içtim bugün evden çıkamam artık
çok güzel yüzün var canım bide çok gençsin ya erkenmi evlendin
ceviz suyunu denedinmi hiç bir araştır,tavsiye ederim.