kızlarrr selam ,kaptanım nasılsın ,:)kızlar iki gündür bende bir enerji var.bilemiyorum yani maşallah hiç yorulmuyorum kızlarrrr

dün yaptıklarımı anlatmıştım.sabah 8 den akşam 2 ye kadar ayaktaydım.koşuşturma içinde ordan oraya koşuşturup durdum.ve yediklerim sadece bir tabak çilek,yarım tane peynirli börek,birkaç kaşıkta muhallebi yedim:)ve hiç acıkmadım yani.bugünde kızlar yine sekizde kalktım okula kursa gittim,eve geldim saat birde ve eşim kahvaltı hazırlamıştı.biraz bişeler atıştırdım yazacam şimdi.sonra bir başladım temizliğe,havada güzeldi.pencereler,duvarlar fayansalr,halılar..... derken derken saat 7 ye kadar iş yaptım kızlar:)

dedimki spor yapamıyorum bari ev işi yapayım.hani kadın çağırırız ya biz çalışan hanımlar ağır işleri yapsın diye.ben dedim fatma kalk hem spor olur.ya allah dedim:)kaptırmışım kendimi.hem paramda cebimde kaldı

neyse eşim dışardaydı eve geldi.ben daha enerji bitermi.hadi dedim gidiyoruz nereye dedi.alışverişe dedim.çıktık.saat akşam 10 a kadar gezdik.amaaaaaa işte sıkıntı burda başladı kızlar.

:78:
kızlar ne giydiysem yakışmadı,44 bedene zor sığıyorum yani,oda 40 bedeni bile geniş kesim olan bir mağazada.aradım taradım 1 pantalon zor buldum oda spor kesim belinde lastik var biraz

ama gelgelelim eşim kendine 3 tşört,bir gömlek,bir pantalon aldı.ayyyy nasıl bozuldum nasıl bozuldum.kendisi 1.80 ve 75 kilo kızlar.ben 162 ve 91 kiloyum.

birde yorulmuştum acıktım.bişe yememiştim ve çok koşuşturmuştum.bir hamburger menü yedim valla tavuklu.oda küçücük bişe zaten.kola içmedim.hiç bişe olmuyor kızlar yaaa koca göbekliyim işte.neyse çok uzun yazdım galiba.işte böyle kızlar.kusura bakmayın çok uzattım.