• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben idare ediyorum kızlar.
mide bulantıları+mide yanmaları ile uğraşıyorum.
yediklerime çok dikkat edemiyorum ama kalorili yiyeceklerden kaçınmaya çalışıyorum .

sabah kahvaltım 1.5 dlm kepek ekmek
domates salatalık
5 zeytin
2 çatalın ucu ile peynir
şekersiz çok açık çay

ara bir avuç erik

ara 1 avuç erik

öğle belli değil:):51:
güzel böyle devam :8:

Hamilesiniz değil mi?:69: Gerçekten iradenizi takdir ettim.Hamilesiniz ve dikkat ediyorsunuz.Allah sağlıklı bi evlat nasip etsin.

güzel böyle devam :8:

Hamilesiniz değil mi?:69: Gerçekten iradenizi takdir ettim.Hamilesiniz ve dikkat ediyorsunuz.Allah sağlıklı bi evlat nasip etsin.
amin. ilk hamişlikte bilinçsizdin deli gibi yiyordum bunda dikkat etmek istiyorum. şimdi moda 2 çocuğun olsa bile incecik dolaşmak ortalıkta. hem de sağlıkla:1:

kimse yok hakkaten..5 mesaji tamamlamak icin gece calisacaksiniz sanirim :1: hele kaptan hic yok ortalikta..:61:

ekleyim bakim becerebilirsem 80 kilo halimi yakin zaman..:40:

Eki Görüntüle 194943 bakam oldumu boy eklicektim ama beceremedim hata olustu diyo anlamadim:44: ins.bu bari olur..
çok güzelsin çok sempatiksin. hani bazısına kılosu yakışır ya sen de öylesin ama inşallah verir ve mutlu olursun.

günaydın
dün bende 5 mesaj tamamlayamdım sanırım:17:.. eşimi işe göderdikten sonra oğlum uyuyorken bakayım dedim bal uynınca anca ne yazdımsa işte:75:..sonrada misafirm geldi 9 da gitti:87:..e o saattede çocukalrın uyku saati karınlarını ı doyur yatır tabi bende yattım gece beni ne bekliyor ne olur ne olmaz diye şükür iyi uyudu sabah 3.55 te yine başladık 6.30 a kadar yine ayağımdaydı ama en azından 9 'dan 1.30 kadar kalkmadan uyuduk mama içti geri yattık sonrasıda belli. :))
tatlım oğlum kaç yaşındaydı şu an?

a.s seni şu margarinden nasıl vazgeçireceğiz.

denedimde tad almiyom..en buyuk zevkim kahvaltida kizarmis ekmek uzerine yag,peynir surup yemek.. ama aksamlari yemiyom.. bu hafta bakalim cuma verdigim kiloya eger cok gitmemisse söz birakicam.ok?

çok güzelsin çok sempatiksin. hani bazısına kılosu yakışır ya sen de öylesin ama inşallah verir ve mutlu olursun.

cok saol :54: hem hamile olup hem yediklerine dikkat etmek zor olmuyomu..valla tebrik ederim..ben olsaydim hani hamileliginde verdigi rahatlikla istedigim herseyi yerdim :1: allah yardimcin olsun canim..saglikla kavursursun insallah bebegine.. :70:

yine en sona kaldi selamim..:61: selam canlar.. hersey yolundadir umarim..

10 da kalkip,sirkeli balli suyumu ictim.kahvaltim fix degismez 1,5 dilim ekmek (masallah diyin 1,5 a dustü ekmek) gec gelicem aksam toplu veririm yediklerimi..
iyi gunler..gununuz guzel gecsin..:71::54:

yediklerime çok dikkat edemiyorum ama kalorili yiyeceklerden kaçınmaya çalışıyorum .

domates salatalık
5 zeytin
2 çatalın ucu ile peynir
şekersiz çok açık çay

ara bir avuç erik

ara 1 avuç erik

canım sut ıc mıde yanmalarına ıyı gelır
amin. ilk hamişlikte bilinçsizdin deli gibi yiyordum bunda dikkat etmek istiyorum. şimdi moda 2 çocuğun olsa bile incecik dolaşmak ortalıkta. hem de sağlıkla:1:

canımben
8 aylıkken 8 kg almıstım 68 kg ydım
doguma gırdıgımde 77 kg ydım
yanı son 1 ayda 9 kg aldım
son aylar dıkkat etmek lazım
gercı oglum 3500gr dogdu

5 altın çilek
sabah 1 bardak (maydonoz lımon suyu )

kahvaltı
1 dılım kepeklı ekm 1 kk peynır 1/2 domates
ara 1 yk gojı berry ve 1 elma
ögle 1 dılım ekm 1 kase yogurt
ara 1 elma
akşam
5 yk kuru fasulye 1 dılım ekm salata

mrb arkadaşlar ihmal için özür dilerim.
ama ciddi sıkıntılarım var. her gün başederim hallederim boşver diyorum ama olmuyor. gücüm yok artık.

sabah menüm:
ballı limonlu su
20 dkk sonra

5'i bir yerde çayım.
10 dkk sonra:

-az yağlı menemen
-4 yeşil zeytin
-1 bardak açık çay
-2 dilim kepekli ekmek.

öğlen yok. ara yok.

akşam:
1 kase ayran çorbası
1 bitter çikolata.

spor sokaklarda saçma sapan deli gibi dolaştım.

bi kaç gün giremeyebilirim. isterseniz izinli yazın. kendinize çok iyi bakın. hayırlı geceler ....
canım, keşke paylaşsaydın sıkıntını. belki rahatlamana vesile olurduk.
sen de kendine iyi bak. izinli yazmıyorum çünkü ilk fırsatta aramıza dönmeni istiyorum.

kızlarrr selam ,kaptanım nasılsın ,:)kızlar iki gündür bende bir enerji var.bilemiyorum yani maşallah hiç yorulmuyorum kızlarrrr:66::66::66:dün yaptıklarımı anlatmıştım.sabah 8 den akşam 2 ye kadar ayaktaydım.koşuşturma içinde ordan oraya koşuşturup durdum.ve yediklerim sadece bir tabak çilek,yarım tane peynirli börek,birkaç kaşıkta muhallebi yedim:)ve hiç acıkmadım yani.bugünde kızlar yine sekizde kalktım okula kursa gittim,eve geldim saat birde ve eşim kahvaltı hazırlamıştı.biraz bişeler atıştırdım yazacam şimdi.sonra bir başladım temizliğe,havada güzeldi.pencereler,duvarlar fayansalr,halılar..... derken derken saat 7 ye kadar iş yaptım kızlar:):1:dedimki spor yapamıyorum bari ev işi yapayım.hani kadın çağırırız ya biz çalışan hanımlar ağır işleri yapsın diye.ben dedim fatma kalk hem spor olur.ya allah dedim:)kaptırmışım kendimi.hem paramda cebimde kaldı:1:neyse eşim dışardaydı eve geldi.ben daha enerji bitermi.hadi dedim gidiyoruz nereye dedi.alışverişe dedim.çıktık.saat akşam 10 a kadar gezdik.amaaaaaa işte sıkıntı burda başladı kızlar.:77::78:
kızlar ne giydiysem yakışmadı,44 bedene zor sığıyorum yani,oda 40 bedeni bile geniş kesim olan bir mağazada.aradım taradım 1 pantalon zor buldum oda spor kesim belinde lastik var biraz:19:ama gelgelelim eşim kendine 3 tşört,bir gömlek,bir pantalon aldı.ayyyy nasıl bozuldum nasıl bozuldum.kendisi 1.80 ve 75 kilo kızlar.ben 162 ve 91 kiloyum.:58:birde yorulmuştum acıktım.bişe yememiştim ve çok koşuşturmuştum.bir hamburger menü yedim valla tavuklu.oda küçücük bişe zaten.kola içmedim.hiç bişe olmuyor kızlar yaaa koca göbekliyim işte.neyse çok uzun yazdım galiba.işte böyle kızlar.kusura bakmayın çok uzattım.
ay niye uzattın diye kusura bakalım? uzat tabi, hem ne güzel eneji kokakn bir mesaj olmuş.
şimdi elbise alışverişlerinin sinir bozucu olduğu dönemdesin. aslında seni bir yönden de motive etmesi lazım. acilen zayıflamalıyım demelisin canım. bir de böyle güzel hareket ettiğin günleri güzel beslenmeyle taçlandırırsan seviniriz:97:

canlarım yatıyorum. hepinize iyi geceler.

asla vazgeçmeyin , lütfen fazla yemeyin, sonra pişmanlık yaşanıyor unutmayın. en kısa zamanda yine gelicem. byeeeee :16:
canım, kendine iyi bak. her zaman bekliyoruz seni:71:

kaptanım 30 dk tempolu yürüdüm.:32::32::32:
olay budur:46::nazar::65:
alkışlar, nazar boncukları, kupalar sana gelsin.

oo kaptan ayip ettin ebru bu firsati yakalamis kacirirmi:1: meydani pek bi bos buldumda dün,tadini cikaram dedim.. :27:

cok saol canim insallahhh..42 giyiyorum.buranin kaliplari buyuk ama trde kesin 44-46 dir.. yani 40 olsam yetcek..40 altini hayal bile edemiyom.. :97::97:

bugunkü listemide verimdee aradan ciksin..ders vardi gec geldim.

kahvaltim fix biliyosunuz 2 dlim ekmek uzeri az margarin,beyaz peynir ve 2 dilim ince tavuk salam..degisik bol maydanoslu,naneli salata vardi bugun eksi eksi..

saat 4 te bi sandevic siyah ekmekten..domates,salatalik,peynir den olusan ve bir elma..

bu kadar orda iste bisküvi falan oluyo dayanamiyom:78: molada 1 bardak cayla 3 tane bisküvi yedim.. simdide yesil cay iciyom..

gec oldu ama selam bu arada..:3: gec oldu ama gec olsun guc olmasin..
sana da selam canım. margarin konusunu cuma çözümleyecekmişiz, başka mesajında okudum:1:o sebepten bir şey demiyorum. beslenmen de güzel.

15 Mayıs Pazar:
Kahvaltı;
1 muz
70 gr kepek ekmeği
1 kefir
Ara;
1 domates+1 şekersiz çay
Öğle
8 kaşık haşlanmış bezelye+1 domates
Ara
1 bardak şekersiz çay+5 kaşık haşlanmış bezelye
Akşam
1 bardak oralet + 1 avuç nestle çikolatalı kahvaltılık gevrek

Doğum günü:20:( akşam 10 civarı)
1 bardak kola+1 bardak portakal suyu(hazır)2 lokma çikolatalı pasta+1 avuç lays

su: 1.5 litre,Spor:30 dk yürüyüş+3 kez 4.kata nerdiven inip çıktım.

keşke Kolayı ve meyvesuyunu içmeseydim diyorum:25: ama diyetteymişim hissi vermek istemedim ya.Diyetteyim deyince daha çok ye baskısı alıyorum:25:
evet, akşam 10 civarı olmasaymış olurmuş. yalnız diyetteyim dememen çok iyi fikir. burdaki takım arkadaşlarından gördüğüm kadarıyla, diyetteyim dersen daha fazla yediriyorlar.

cok haklısın kaptanım :59:
:16:

günaydınlar
haftasonu misafirim vardı bir de pazar günü enfeksiyon olmuş vücudumda onunla uğraştım o yüzden foruma giremedim kusura bakmayın, üstüne üstlük bir de arkadaşım sağolsun ben yemeden hiç bişey yemedi, o yüzden diyet falan hak getire, kilo almış olmaktan korkarak bu sabah tartıya çıktım hayretler içindeyimki 89.8 çıktım, bu sabah itibarıyle tekrardan kendi düzenime geri döndüm çok mutlu ve huzurluyum, herkese iyi haftalar dilerim:3:
sana da iyi haftalar.

güne bom gibi başladım sauna eşofmanı giyip 45 dk koştum diye bilirim.şimdi şekersiz,sütsüz acı kahvemi içiyorum.tek moralimi bozan şey cumadan beri 1gram bile oynamadı tartı.
helal olsun be yaw.
bakmayın şu tartıya günü gelmeden.:20:
sen kendi üstüne düşeni yap elifçim. daha evvel kaç kere dereceydin, seni tekrar derecede görmek istiyorum.

günaydın kızlarr nasılsınızz bende dün evde bağlantı olmadığından giremedimm:43:

dün 2saat yol yürüdüm iyi spor olduuu:66:
aferin:46:

adet öncesindeyim ve sinirelerim hop hop..işin kötüsü sesimde kısık ...:52::84:hehe bağırsamda yeterli ses çıkmadığı için deşarj olamıyorum...:27::60:ne bağırması dersenizde oğlumun balkon merakı fare gibi dibe köşeye düşmesi ee azda olsa yapma diyeceğimde ses yokki..:37::84::60:
ilahi deryacım:1:
adet olup kurtulursun inşallah sinirden:)

inanamıyorum oğlum klavyeyi suladı.:52::84:.kızlar ben iptalim sinirlerim fırladı :37::35::27:..bu 3. klavye onuda su geçrimeyen klavye aldık ama yinede kurutmam gerek:95:..:((((moralim düzelirse laptoptan aranıza katılırım..:59::
moralini bozma yaw. klavye feda olsun tosun paşaya:16:

Slm kızlar nasılsınız?
iyiyiz çok şükür canım. sen nasılsın tatlı hamilecik:16:

çok geçmiş olsun canım. biz de dün misafirliğe gittik bir grup arkadaş buluştuk. ev sahibimiz çay dahi içmedi çay içersem ikramlardan yemek isterim diye hayran oldum. biz de zorlamadık. senin misafir pek bi anlayışsızmış..
valla ben de hayran kaldım ev sahibinize.:46:

domates salatalık
5 zeytin
2 çatalın ucu ile peynir
şekersiz çok açık çay

ara bir avuç erik

ara 1 avuç erik

bebişin canı ekşi çeki herhalde:) bol bol eriklenmiş:1:

yine en sona kaldi selamim..:61: selam canlar.. hersey yolundadir umarim..

10 da kalkip,sirkeli balli suyumu ictim.kahvaltim fix degismez 1,5 dilim ekmek (masallah diyin 1,5 a dustü ekmek) gec gelicem aksam toplu veririm yediklerimi..
iyi gunler..gununuz guzel gecsin..:71::54:
sana da selamlar canım.
maşallahını diyelim hemen.:nazar::nazar:
senin de günün güzel geçsin.

5 altın çilek

kahvaltı
ara 1 elma
akşam
bu haliyle kalırsa güzel menü dombilim.:97:

kızlarr spora başlicam ya hala kararsızımm havalarda ısınıyo zorlanır mıyım sizce 3ay mı gitsem 6 ay mı tam yaza denk geliyoo bilemedim şimdi napimmmmm ???:37:

çok iyi yapıyorsunuz.Millet 2 çocuğu var ama fit bi vücudu var diyecek.:15:
inşallah hepimiz incecik oluruz da vavvvvvvvvv der yanımızdan geçener.

canım sut ıc mıde yanmalarına ıyı gelır

canımben
8 aylıkken 8 kg almıstım 68 kg ydım
doguma gırdıgımde 77 kg ydım
yanı son 1 ayda 9 kg aldım
son aylar dıkkat etmek lazım
gercı oglum 3500gr dogdu
:52: vayyyyyyyy canına 9. ayda 9 kılo mu:53:
ben 2 kılo 2 kılo aldım son aylarda.

5 altın çilek

kahvaltı
ara 1 elma
akşam
menü güzel. 5 altın çilek fazla değil mi? b izim okulda bi arkadaş da kullanıyor acaip wc gidiyorum diyor.

kızlarr spora başlicam ya hala kararsızımm havalarda ısınıyo zorlanır mıyım sizce 3ay mı gitsem 6 ay mı tam yaza denk geliyoo bilemedim şimdi napimmmmm ???:37:
bence 3 ay git. havalar ısınınca vücut daha iyi kılo veriyor bence . vücut enerjisi artıyor. daha az yiyip daha fazla enerji harcanıyor. 3 ay dene memnun kalırsan bi 3 ay daha gidersin:8:

sana da selam canım. margarin konusunu cuma çözümleyecekmişiz, başka mesajında okudum:1:o sebepten bir şey demiyorum. beslenmen de güzel.
merci kaptan..sevindim bu ise :23: cuma bakicaz tamam.. :61:

bence önce 3 ay olarak basla..devam etmek istersen bi 3 daha devam edersin... :61:

bu haliyle kalırsa güzel menü dombilim.:97:[/QUOTE
canım az once esımaradı ahava guzel dedı
yemegı hazırla alıp altınpark a gıdelım degısıklık olur dedı ınsallah boyle kalır

kız basla artıkın 3 ay gıt memnun kalırsan 3 ay daha eklersın
inşallah hepimiz incecik oluruz da vavvvvvvvvv der yanımızdan geçener.

bana kocacıgımm wavvvv deyıp hayran hatran baksın yeter

:52: vayyyyyyyy canına 9. ayda 9 kılo mu:53:
ben 2 kılo 2 kılo aldım son aylarda.
yanı 1 ayda 9 kg aldm
evet oyle oldu dr cok kızmıstı

menü güzel. 5 altın çilek fazla değil mi? b izim okulda bi arkadaş da kullanıyor acaip wc gidiyorum diyor.

bu gün çok kötüyüm sürekli kusuyorum.dün üşüttüm galiba.
gecmıs olsun
dun end bulandım cok usudum sımdı ıyıyım yedınde dokunmus olabılır

Son düzenleme:
bence 3 ay git. havalar ısınınca vücut daha iyi kılo veriyor bence . vücut enerjisi artıyor. daha az yiyip daha fazla enerji harcanıyor. 3 ay dene memnun kalırsan bi 3 ay daha gidersin:8:

merci kaptan..sevindim bu ise :23: cuma bakicaz tamam.. :61:

bence önce 3 ay olarak basla..devam etmek istersen bi 3 daha devam edersin... :61:

bu haliyle kalırsa güzel menü dombilim.:97:[/QUOTE
canım az once esımaradı ahava guzel dedı
yemegı hazırla alıp altınpark a gıdelım degısıklık olur dedı ınsallah boyle kalır

kız basla artıkın 3 ay gıt memnun kalırsan 3 ay daha eklersın

gecmıs olsun
dun end bulandım cok usudum sımdı ıyıyım yedınde dokunmus olabılır

ama fiyat farkı oluyooo :26:napsam ki bilemedim şimdii akşam gidim kayıt yaptırim zaten eşyalar yanımdaa :44:

Back
X