Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim ya..Desteğinizi görmek var olduğunuzu bilmek iyi geliyo yaa
bu hafta istediğim kiloyu veremedim ama daha hırslıyım.gelecek hafta süper olacak.dikkate devam
takım istedi mi bak nası kilo veriyo
irademiz yerine geldi,kaybetmeyeceğiz![]()
uff evet yaa.Ben de yemek pişirmeyi çok severim.O tadamamak öldürüyo adamı ama dediğin gibi bunun sorumlusu bizleriz.verecez kiloları ölçülü miktarda tadadabileceğiz.
Evet çok haklısınız Özellikle kız-kız arkadaş oluyorum.Herşey güzel falan hep ihanete uğrayan ben oluyorum:97:..12 dilim Doğru yazdım elimin altında o vardıtartıya gelince Ben şimdi 1 ay sonra türkiyeye döncem.Orda tartım var evde.Mis gibi her duştan sonra tartılabiliyodum.Şimdi alırsam hem kilo hakkım çok yok türkiyeye taşımak istemiyorum.ama perşembe tartılacağım bundan sonra.En iyi çözüm bu.Aşağı sokakta hastane var ordaki, tartıda tartılcam.
Kaptanım çok teşekkür ediyorum..Dediklerinizi dikkate alacağım..Anlaışınıza da teşekkür ediyorum.Tartı işi perşembe tartılıp kilomu sizle paylaşacağım Türkiye'ye dönene kadar orda tartım var.O zaman Her cuma bildirim yapabilirim Allah kısmet ederse..![]()
kızlar yemeğimi hazrlamaya gidicem şimdi :))
bi yazı okudumda çok güldüm :) belki bileniniz de vardır :)
maksat paylaşım
"Bir erkeğin en lezzetli yeri , "Başının Etidir"... Milyonlarca kadın yanılıyor olamaz :)"
![]()
kızlar
evin salonu ve bir odasının yerleri parke değildi. bugün pare yaptırıyoruz. arada mutfağı temizledim. sonra geldim geçmişi okudum:) parke bitince dışarı çıkacağız sanırım. şimdilik durum budur.
evet hatalar yapabiliyo insan bu durumlarda.Ama akıllandım..Ya tartı hastanedeki o büyük tartılardan.Kıyafetlerimle tartıldım ve 2 elma yemiştim.Bi hata olduğunu sanmıyorum dün yediğim muzlar yüzünden kabızım zaten..Neyse belkeleyelim bu hafta gene devam ve perşembe tartılacam Bakalım Nolacak..ya ben daha cok verirsin diye bekliyodum..o kadarcik yemeye ve spora ragmen 600 gr.vermissin..tartida bi yanlislik olmasin?? bu hafta daha iyi olalim canim..zaten elaleme kizip kendimize ediyoz..bende cok yaptim cokk..hala aklima geldikce kiziyom..![]()
evet kaptan yardımcım..Perşembeden bildirmem herkes için en hayırlısı ve kolay olanı..moonros baskül konusu çözülmüş.perşembeden bildirmen iyi olur..
bir site buldum..günlük ne kadar kalori alarak zayıflayacağınız hesaplıyor ve günlük ne yediğiniiz girincede sizin için hesaplıyor..
adı kaloricetveli bir bakın derim..
kızlaranofel20 arkadaşımız sanırım yeni üye, ama iş yoğunluğu bakımdan paylaşım sıklığı yok.
yagmurcini , moonros ve file 76 arkadaşlarımız henüz bildirim yapmadı.
** 13 .TAKIM 207. ETAP **
neyneyse ( 61.6 /60.6 / 1.00 / 1.62 %)
sakaleynmaster ( 62.8 / 61.8 / 1.00 / 1.59 %)
_ferdici_ ( 66.8 / 67.5 / -0.7 / -1.05 %) (eski üye geri döndü)
yagmurcini3 ( 87.5 / / %)
moonros ( 74.8 / / %) (yeni üye)
file76 ( 82.3 / / %)
roseking35 ( 69.0 /68.3 / 0.7 / 1.01 %)
ebruli_hayat ( 77.1 /75.8 / 1.3 / 1.69 %)
dryrgp ( 96.2 / 96.0 / 0.2 / 0.21 %)
sementa33 ( 91.3 / 90.5 / 0.8 / 0.88 %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO (769.4 / / %)
haaa ben şimdi anladım karışıklığı. melikecim, burda ben senden bahsetmiyorum ki. takımda 2 tane derya var biliyorsun. burda bahsettiğimiz derya: dryrgp.
ama sana da kzızıcam şimdi. bu sözlerin sana yazılıp yazılmadığı belli değil. melike ismi hiç geçmiyor. hemen postayı koymuşsun gidiyorum diye.. nereye..
karışıklığa ben sebep oldum. özür dilerim ki diledim zaten ilk geldiğim msjda. saygısızlık olarak algılanmışsa diskalifiye olan yagmurcini değil benim ozamanhaklısınız ama ben saygısızlık manasında "isterseniz izinli yazın" demedim. çok bunalımdaydım düzgünce yazdım ve en sonuna da bi kaç gün giremeyeceğim için izinli yazın yada yazmayın nasıl olsa gelicem manasında yazdım. bi sıkıntı yaratmışım belli. gerçekten özür dilerim. çok üzüldüm şimdi
ve benim ortim file yağmurcini değil ...
hoşgeldin özlemcim. geldiğin zaman bende birtakım tersliklere denk geldi. ben de kendimi tanıtayım. ismimin rabia olduğunu çıkarmışsın zaten:)
28 yaşındayım. ankaradayım. evliyim ve 1 oğlum var.
genelde evlendikten sonra kilo alınıyor canım. şimdi senin yapman gereken bundan sonrasına bakmak ve dikkat etmek. inşallah hedefine ulaşırsın. bu arada hedef kilon nedir?]
benim hedef kilom 60-62 arası şuan 75-76 dolanıyor. aslında 65 de yeterdi ama daha çocukta yok çocuk olunca iyice çıkmasın die 60'a düşsün istiyorum. bu arada ters bi dönemde girdiğimi farkettim int sorunlu tamda cumaya gelince ama olsun bundan böyle beraberiz nasılsa dimi...
ya kızlarrr bişiii sorcamm bu müsli yi nasıl yaparım yada nerden bulabilirimm
yapıp yememek gerçekten zor oluyor canım, haklısın. ama senin de belirttiğin gibi kilolarımız çok artmadan önce bu durumu düşünmeliyiz. şimdi dikkat etme zamanı. kilolarını verdikçe zaten az miktarlarda her istediğinden yersin. kendini mahrum kalmış hissetme. hem zaten sen o yaptıklarının hepsinin tadına daha evvel bakmıştın, öyle düşün. bu seferlik kendileriyle görüşmüyorsun.
kim kimin ortisi kim nerde hepsi birbirine girdi![]()