• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün annemler bizdeydi kahvaltı ara atıştırmalıklar akşam yemeği derken şuan kapı çaldı kayınvalidemler geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .... ve benim haberimm yok...

habersiz misafir en sevmediğim şey :45:kim olursa olsun bu kendi annemlerde olsa aynıdır .:30::50::26:.hem tedirgin olurum hemde rahatsız..:30:

bu günkü menüm..
sabah su
kahvaltı aynı
1 yumurta
az peynir.
süt
çeyrek dilim ekmek
ara
formplus çay
öğle
haşlama tavuk burger
3 cin biber
1 bardak ayran
ara
1 ceviz
ara maden suyu
akşam
kıymalı karnıbahar
3 kaşık pul biberli yoğurt
su iş yapınca çok terledim
3.5 litre..:7:
spor
ev temizliği üstüne ütü yaptım..ayakta uyuyorum..:86::86:.

Son düzenleme:
bugünkü menü cağızım:9:

sabAH 1kase çorba 1dilim ekmek
ara yok
öğlen 1 kase çorba 5yk peynirli makarna
ara 1dilim ekmek
1 yeşilelma
1yk makarna
akşam 4yk bezelyeli patates 1dilim ekmek
ara 2 çatal pasta:30:
baŞKA bişi yedim mi bilmiyomm:60:ama yok sanırım
2ltren fazla su

normal yemek düzenine geçmek istiyorum artıkkk
kilo veremicekmişim gibi hissediyom ama devam semine diyorum :5:ayy noluyo bana yaaa :37::84:

midem rahatsız diye

ortimmmm ebrummm sıkmaa balım canınııı adet şişkinliği vardırrr haftaya hoppp bi geçer sende şaşarr kalırsınnn inşşş:27::27:

evet malesef olabiliyor. bende ne zamandan beri spor a yazılacağım ama tam olarak istemem lazım çünkü bi önceki kaydımda 3 aylık salon parası ve dolap kirası boşa gitti ondan öncede 6 aylık aynı şekilde ... sanırım biraz azim ve yanımıza birde arkadaş gerekiyor. :42:
evet canım iyice düşün taşın öyle karar ver olmuyo yoksa..Arkadaşş ağğğ fit kızların içindeyim nalet olsun arkadaş yok GYM'e :1:

:57:tek öğünn oda pasta..ne yapıyorsunzu arkadaşlar..1 haftadır dikkat ettiniz ve bir günde batırmayamı çalışıyorsunuz..hafta sonu kaçırmayın pazartesi bakın nasıl gitmiş..sıkmayın canınız ..

salondan sıkıldıysan evdede alternatif bulundur mesela leslie sansone evde yürü ve incel programı..
baktın salona gidecek halin yok canın istemiyor evde de yaparım düşüncesi seni rahatlatır ve evde yaparsın 2 mill çok kısa ama hiç birşey yapmamaktan iyidir..:34::9:
:17: evet haklısın sabııııııırrrr lazım.Ödünç sabır almam lazım:31: kilo verince geri vercem:31:

kimsecikler yok..ama herkese iyi akşamlar..

iyi akşamlaaaarrrr

menün iyi..akşama dikkat et..sınavalara niye çalışmadın..

.

akşama karpuz biraz fazla kaçtı arkadaşlar malesef :59:
canım sınavlara çalışamadım çünkü okuduğumu anlayamaz haldeyim hem halsizim hem de kafam bulanık gibi sanırım demirim düştü rejimle iyice. pztesi kan testi yaptırıcam....

kızlar ben şimdi girebildim ancak.1 haftamm var artık sınava.70.4 kiloyum yaklaşık 5 kg verdim.Ben ara sıra girip okuyorum ama emin olun hepinize cevap yazacak vaktim olmuyor.bu mesajıda yazıp çıkmak zorundayım hemen.bir çoğunuz kilo vermiş bu hafta tebrik ederim:nazar: benimde arada kaçamaklarım oluyor ama toparlıyoruz işte.4 Haziranda sınavım var :( benden dualarınızı esirgemeyin.Yaz sonunda umarım herkes birer fısıtk olacak.öpüldünüz.seviliyorsunuz.:76:

ara yok
ara 1dilim ekmek
1 yeşilelma
1yk makarna
2ltren fazla su

kilo veremicekmişim gibi hissediyom ama devam semine diyorum :5:ayy noluyo bana yaaa :37::84:

midem rahatsız diye

menün güzelmiş neden veremicekmişin gibi geliyo ki.... öle dersen vermektede zorlanırsın kendini incelmiş olarak hayal et öyle gör ki öyle olsun...zayıflamaya konsantre ol. sen zayıflamamaya konsantre oluyosun böyle diyerek...:20:

kızlar ben şimdi girebildim ancak.1 haftamm var artık sınava.70.4 kiloyum yaklaşık 5 kg verdim.Ben ara sıra girip okuyorum ama emin olun hepinize cevap yazacak vaktim olmuyor.bu mesajıda yazıp çıkmak zorundayım hemen.bir çoğunuz kilo vermiş bu hafta tebrik ederim:nazar: benimde arada kaçamaklarım oluyor ama toparlıyoruz işte.4 Haziranda sınavım var :( benden dualarınızı esirgemeyin.Yaz sonunda umarım herkes birer fısıtk olacak.öpüldünüz.seviliyorsunuz.:76:

başarılar inş sınavın iyi geçer...

ara yok
ara 1dilim ekmek
1 yeşilelma
1yk makarna
2ltren fazla su

midem rahatsız diye
Mideleeer..
Uff midemle keşke karşılıklı konuşsam pazarlık felan etsek..Şöyle yazın hazlı yıkar gibi şarr diye suyu döksem de bomboş tertem,zcek olsa midem.Çok kızıyodur bana kesin Napıyon sen diye.:31:

akşama karpuz biraz fazla kaçtı arkadaşlar malesef :59:
canım sınavlara çalışamadım çünkü okuduğumu anlayamaz haldeyim hem halsizim hem de kafam bulanık gibi sanırım demirim düştü rejimle iyice. pztesi kan testi yaptırıcam....

Meyve 1 seferlik bişi olmaz ama dikkat et bi dahakine canım be.sınavında da Allah kolaylık versin bu ara sınav sınav öfff final dönemi öğrencinin başının belası sınavlar..:31:

merhba daha yeni girebildim. bugün diyetisyene gittim 79.5 çıktı kilom 1200 kalorilik diyet ve hergün bir saat bisiklete binme verdi. birde kadın doğumda kontrolüm vardı 6 ay önce ameliyat olmuştum endometriozisten yine nüksetmiş ve sol overda yine bir kist moralim bozuk bu akşamlık bu kdar hoşçakalın. kusura bakmayın

ya spor salonuna gitmekten sıkıldım ya.uff.Ya ne acayip bi durum..Kilolu olmayı sevmiyorum,ama buna rağmen sıkılabiliyorum aferin.:19:

aynen bende cabuk sikiliyom öyle seylerden.. faydaliya ondan sevmiyom:57:

olur bazen belki regl öncesi falan sa ödem falan olabilir mi acaba ?

evet canim sistim sanirim...regl oldum..bu hafta belli olcak bakalim..:61:

akşama kadar aç kaldın üsütnede pilav yedin hop hepsi oldu bir güzel yağ..:47::20:
su güzel ama aç kalmanı onaylamadım..moralini bozucak birşey yok ..sadece sabır ve azimle yola devam..:13::29:

canim istemedi gercekten.. simdide caya ve suya devam ediyom.. :61:

ortimmmm ebrummm sıkmaa balım canınııı adet şişkinliği vardırrr haftaya hoppp bi geçer sende şaşarr kalırsınnn inşşş:27::27:

ortim saol destegin icin..:71::54:

kolay gelsin canim,bol sans sana..allah yardimcin olsun..:54:

Mideleeer..
Uff midemle keşke karşılıklı konuşsam pazarlık felan etsek..Şöyle yazın hazlı yıkar gibi şarr diye suyu döksem de bomboş tertem,zcek olsa midem.Çok kızıyodur bana kesin Napıyon sen diye.:31:

Meyve 1 seferlik bişi olmaz ama dikkat et bi dahakine canım be.sınavında da Allah kolaylık versin bu ara sınav sınav öfff final dönemi öğrencinin başının belası sınavlar..:31:
saol cnm hele benim ki tam salaklık.. eşim askerdeyken boş durmayım biyolojinin yanına bide işletme okuyım dedim ilaç firmalarında faydası oluyomuş. 2. sınıfada geçtim bi sürüde harç yatırdım ama artık canım çalışmak istemiyo o kdar harca kıyıp yarımda bırakamıyorum...:31:üf yani
merhba daha yeni girebildim. bugün diyetisyene gittim 79.5 çıktı kilom 1200 kalorilik diyet ve hergün bir saat bisiklete binme verdi. birde kadın doğumda kontrolüm vardı 6 ay önce ameliyat olmuştum endometriozisten yine nüksetmiş ve sol overda yine bir kist moralim bozuk bu akşamlık bu kdar hoşçakalın. kusura bakmayın
canım çok geçmiş olsun...

herkese iyi geceler arkadaşlar....,
bu arada mesaj sayımım bu mesajla beraber

ozlemmtekinn: 13:46:

bilginize:42:
iyi geceler tekrar herkese...

Son düzenleme:
Back
X