• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba arkadaşlar 2010 ocak ayında doğum yaptım. En son 80 kiloydum. Doğumdan bu yana da kendi çabalarımla 67.2 kg düştüm. Sizlerle beraber motive olmak dikkat etmek istiyorum. Bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. Nasıl oluyor hangi guruba kalımam gerekiyor bilgi verirmisiniz?

Merhaba arkadaşlar 2010 ocak ayında doğum yaptım. En son 80 kiloydum. Doğumdan bu yana da kendi çabalarımla 67.2 kg düştüm. Sizlerle beraber motive olmak dikkat etmek istiyorum. Bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. Nasıl oluyor hangi guruba kalımam gerekiyor bilgi verirmisiniz?
hoşgeldin canım:81:
grubumuzda yer var. bize katılabilirsin.
bazı kurallarımız var tabi, onları birazdan eklerim.
hedeflediğin kilo nedir, boy kaç vs kendin hakkında biraz daha bilgi verebilirsin.:16:

hedeflediğin kilo nedir, boy kaç vs kendin hakkında biraz daha bilgi verebilirsin.:16:

neyneyse ardakadışım.biz üç kişi olarak bi guraba girmeye karar verdik.zehra arkadaşımız bi danışalım demişti.ben 1 .gurabada yazdım.kabul eden olursa üç kişiyiz yani:)

neyneyse ardakadışım.biz üç kişi olarak bi guraba girmeye karar verdik.zehra arkadaşımız bi danışalım demişti.ben 1 .gurabada yazdım.kabul eden olursa üç kişiyiz yani:)
canım, biz şu an 10 kişi yarışıyoruz. maksimum 13 kişi oluyor ama deneme süresinde olan 2 arkadaşımız da var. dolayısıyla 3 kişi aynı anda, maalesef, bizim takım için mümkün değil. 3. takımda yer var diye biliyorum. hep beraber yarışmak istiyorsanız 3. takım uygun olur sizin için.:16:

canım, biz şu an 10 kişi yarışıyoruz. maksimum 13 kişi oluyor ama deneme süresinde olan 2 arkadaşımız da var. dolayısıyla 3 kişi aynı anda, maalesef, bizim takım için mümkün değil. 3. takımda yer var diye biliyorum. hep beraber yarışmak istiyorsanız 3. takım uygun olur sizin için.:16:

teşekkürler canım..şimdilik üç kişi girmeyi bi deneyelim bakalım:16:

Canım bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. ayşegül arkadaşımın dedği gibi beraber katılmak istiyoruz. Keşke uygun olsaydı burası bizde aranıza katılsaydık. Şimdilik şansımızı deneyelim.
sıcak karşılaman ve cevabın için teşekkür ederim canım. sağlıklı günler dilerim

rica ederim canım:70:

ben birşey sormak istiyorum size.siz bilirsiniz.hani iptal edilen diyet grupları varya.istek üzerine yeniden açılabilirmiki.mesela 10 gurup gibi.biz çok kişiyiz aslında..açsak iyi olmazmık ipüsküüte desem olurmuki.

Son düzenleme:
tünaydın fıstıkk hadi bakalımm büyüsünler güzelleşsinlerr bende uzatıyom 3haftadır hemen hemen tırnaklara dokunmadım uzuyolarr kötü huyumdanda vazgeçtimmmm:52::62::60:uzasınlar güzelleşsinlerrrrrr bizde güzelleşelimmm :69:

kötü huyundan vazgeçtin süpeeeer:21: Hadi kısmet manikür yapabilecek kadar uzun ve güzel tırnaklara:9:

Alışverişten geldim hemen tavukları attım ocağa.Haşlanıyolar öğle için yoğurt ve onları yemeyi planlıyorum.ya da yoğurtsuz süt ile onları yemeyi planlıyorum.

bugün şu garip otların satıldığı dükkana gittim yulaf kepeği sordum varmış.Aldım hemen.Dukan diyeti yapıyorum galiba.:1::1: galibası fazla dukan diyeti yapıyorum ama içinde hiç yağ olmayan yoğurt bulamadım:31:daha doğrusu vardı da ucuzu yoktu hepsi ateş pahasıydı.Ben de yüz gramında 2.5 gram yağ olan yoğurt aldım.Sütüm diyet allahtan.O da indirime girmişti bu hafta tey tey de tey tey:52:

Şimdiye kadar ;

Kahvaltı:
3 haşlanmış yumurta
ara:
1 kase yoğurt + 1,5 çorba kaşığı Yulaf kepeği
Öğle planım:
Haşlanmış tavuk eti + yoğurt

afiyet olsun canım ya sanki karbnhidrat biraz fazla gibime geldi 2şer dilim ekmek ler 8 kaşık yemeklerr belki kiloyla alakalıdır ama senin öle okadar çok kilo yokki 8yk versin anlamadımm:27:

tünaydın fıstıkk hadi bakalımm büyüsünler güzelleşsinlerr bende uzatıyom 3haftadır hemen hemen tırnaklara dokunmadım uzuyolarr kötü huyumdanda vazgeçtimmmm:52::62::60:uzasınlar güzelleşsinlerrrrrr bizde güzelleşelimmm :69:

yalnız yemek kaşığı onlar servis kaşığı değil yemek yediğimiz kaşıklarla ekmeklerde dilim dediği incecik elinin avıç içi kadar

ben birşey sormak istiyorum size.siz bilirsiniz.hani iptal edilen diyet grupları varya.istek üzerine yeniden açılabilirmiki.mesela 10 gurup gibi.biz çok kişiyiz aslında..açsak iyi olmazmık ipüsküüte desem olurmuki.
canım, neden olmasın? kapatılan 9. takım açıldı mesela. tamamen yeterli üye sayısı ile ilgili bir şey bence. püsküüte bir sormakta zarar yok bence.

Alışverişten geldim hemen tavukları attım ocağa.Haşlanıyolar öğle için yoğurt ve onları yemeyi planlıyorum.ya da yoğurtsuz süt ile onları yemeyi planlıyorum.

bugün şu garip otların satıldığı dükkana gittim yulaf kepeği sordum varmış.Aldım hemen.Dukan diyeti yapıyorum galiba.:1::1: galibası fazla dukan diyeti yapıyorum ama içinde hiç yağ olmayan yoğurt bulamadım:31:daha doğrusu vardı da ucuzu yoktu hepsi ateş pahasıydı.Ben de yüz gramında 2.5 gram yağ olan yoğurt aldım.Sütüm diyet allahtan.O da indirime girmişti bu hafta tey tey de tey tey:52:

Şimdiye kadar ;

Kahvaltı:
3 haşlanmış yumurta
ara:
Öğle planım:

ay canım ya indirimli bulunca alırmış:) biz de amerikada yaşarken böyleydik. indirimleri takip ederdik. tamam zengin ülke ama her şey ateş pahası işte.:96:
bu arada dukan diyetin hayırlı olsun. inşallah senin için güzel kilo vermeler getirir.

merhabalar..bugün hiç giremdim.sbhtan halılar geldi..onalrı seremeden kızın okulunda kermes vardıoraya malzemem götürmemiz gerekti oraya gittik..geldik oğlanı uyutup yerleir sildim halılalrı seridm peşindne yemek koydum neyse durum bu..
bu gün öğlen diyeti bozuldu gibi ama akşama hallettim.. ve yarın saf proteinle toparlayacağım..

Şimdiye kadar ;

Kahvaltı:
3 haşlanmış yumurta
ara:
Öğle planım:

hayırlı olsun..ben sıfır yağlı alamdım ilk atakta sadece sıfır yağlı süt kulandım okadar..yoksa çok pahalıya kaçıyor..ama yarım yağlıylıda oluyor..bu ahfat hep öyle kulandım ..sorun çıkmadı..sadece yulaf kepeğimi alamadım..dünde kitabını alacaktım kitap yurdu sorun çıkardı..:((
menüde güzel..:46::9:

merhabalar..bugün hiç giremdim.sbhtan halılar geldi..onalrı seremeden kızın okulunda kermes vardıoraya malzemem götürmemiz gerekti oraya gittik..geldik oğlanı uyutup yerleir sildim halılalrı seridm peşindne yemek koydum neyse durum bu..
bu gün öğlen diyeti bozuldu gibi ama akşama hallettim.. ve yarın saf proteinle toparlayacağım..
mis gibi halıların hayırlı olsun deryacım:16: güzel günlerde kullan.
diyet konusu haftasonu bende sapıtıyor. aslında çok yemekten değil, düzenin bozulmasından sapıtıyor. o bakımdan senin menülerine ne diyebilirim:) senin bozuldu gibi dediğin bile masumdur eminim.:34:

Back
X