• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günü toparlıyorum.
1.atak Günüm.
Sabah:
3 haşlanmış yumurta
Ara:
1 kase yoğurt+yulaf kepeği
Akşam niyetine:
haşlanmış Tavuk,kimyonlu
1 kase yoğurt
Az önce:
1 bardak süt tarçınlı
Su:3 litre kadar
Spor:30 dk yürüyüş

4 atak gününden 1.si tamamlandı :64:

KIzlar iyi geceler öpüyorum yanaktan.:16:

arkadaşlar menüme bir avuç fıstık ve 5-6 badem eklemem gerkiyo:59: hemde gece gece... eşim saolsun:47:

hafta sonu kaçamak yapmayan arkadaşlarıda ayrıca tebrik ediyorum:46:
herkese iyi geceler...:3:

Son düzenleme:
aynen canımm kendime dün kıyafet aldım bi beden küçük aldım göğüsler fırlıyoo:60::53:ama onun içine girecemmmmmmm inşş:27:şuan 42yim 40 aldım bakalım :60:

oy oyy ortim gelmişşş kızzz aç kalmışsın bugünn ara öğünlerde bişiler ye metabolizman yavaşlamasınn:89: şişliğin inmesine sevindim motive olmuşsundurr şimdii:62:

hemde nasil ortim.. ama senin destegin daha cok motive ediyo :16: herkese senin gibi bi orti..:54:

bugünkü menü
sabah 2dilim ekmek 1kk peynir domates salatalık 2 çk balllll:52:
ara yeşilçay
öğlen 4yk taze fasulye kıymalı 1dilim ekmek 2yk yoğurt
aRa yeşilçay
akşam 4yk taze fasulye kıymalı eve gelincede 1kase den az yayla çorbası yağsız baharatsızzz

2ltren fazla suu:64:

masallahh ortim:nazar: menun cok güzel..:81:

iyi geceler canlarim..yarin görüsürüz..hepinizi öpüyorum..:54:

Günü toparlıyorum.
1.atak Günüm.
Sabah:
3 haşlanmış yumurta
Ara:
Akşam niyetine:
haşlanmış Tavuk,kimyonlu
1 kase yoğurt
Az önce:
1 bardak süt tarçınlı

tebrik ederim ... darısı diğer günlerin başına...

arkadaşlar menüme bir avuç fıstık ve 5-6 badem eklemem gerkiyo:59: hemde gece gece... eşim saolsun:47:

ama onlar çok büyük kaçamak sayılmaz masummm bunlar...

isveç diyetimin 1. günü
sabah
sade neskafe
2 şeker

öğle
2 haşlanmış yumurta

akşam
5-6 tane nuget
(aslında biftek ve salata ama misafir geleceği için zaman kalmadı evi kokutmak istemedim )

deryacım maşşallah :nazar: hiç boş kalmıyosun hep çok yoğunsun.. bide sporda yapıyosun 2 ye katlanıyo yaktıkların:34: bu arada geçen gün birisine leslie yi önermiştin bende baktım bugün indirdim güzelmiş baya beğendim yaptıktan sonra insanın bacaklarının çalıştığını hissettiriyo baya... tam bana lasım olan şeydi. teşekkür ederim:16:

demek hafta sonu herkes bozuyo iii bari:1: tek ben dilim...

afiyet olsun cnm.. ara sıra kaçamak yapmak rejimin devamlılığına yardım eder :34:
erken yemek çok iyi oluyor..en geç 6 oda şartlar zorlrsa yoksa 5 te yemeyi kesiyorum..yanlız dün eşim 3 kilo nektarin aldı.ye ye diyor bir tane minicik yedim.ama yemem gerek..
lesilie iyidir spora alıştırıyor..:8:
bu ne guzel menu :52:tam damagima göre.. hamur islerine zaafim varda..:17: ama erken yedigin icin bence bisi olmaz.. cokta masum olmasada bencee masumm..:61:
hamur işi iyi değil cnaım ya miğdem kalktı..
evet kızlar benim bugünkü menüme geliyim
sabah
2 yumurtayla biberli peynirli omlet
1 dlm çavdar
1 domates

öğlen
1 kaşarlı tost
1 nescafe (üçü biarada):20:

akşam
yarım tavuk göğsü ızgara
4 kaşık pilav
6-7 patates kızrtma:20:
1 ayran
evede yeni geldim acayip yorgunum ama yinede leslie yapmadan yatmıycam:21:
harikasın..lesliede yaptıysan bud abenden sana:nazar::46:
sevindim canım senin için bu hafta bende hastalnıcam korkuyorum şişkinlikten bide hastalnnca canım hep yemek istiyo benim napıcam bilmiyorum:18::18::18:
çok açlık çektiğini hisedersen yoğurt ye..:34:
aynen canımm kendime dün kıyafet aldım bi beden küçük aldım göğüsler fırlıyoo:60::53:ama onun içine girecemmmmmmm inşş:27:şuan 42yim 40 aldım bakalımm :60:

oy oyy ortim gelmişşş kızzz aç kalmışsın bugünn ara öğünlerde bişiler ye metabolizman yavaşlamasınn:89: şişliğin inmesine sevindim motive olmuşsundurr şimdii:62:
güle güle giy..:12:
yavru seninde benim gibi tombul problemin vardı değilmi..38 beden bol olmaya başladı ama tombullar tam oturuyor..
bugünkü menü
ara yeşilçay
aRa yeşilçay
akşam 4yk taze fasulye kıymalı eve gelincede 1kase den az yayla çorbası yağsız baharatsızzz

:46::9:
Ayy bu hafta inşallah öyle olacak.:21:

Protein günü dengeler.:21:
:1:
Günü toparlıyorum.
1.atak Günüm.
Sabah:
3 haşlanmış yumurta
Ara:
Akşam niyetine:
haşlanmış Tavuk,kimyonlu
1 kase yoğurt
Az önce:
1 bardak süt tarçınlı

:46:süpersin..cumaya süper bildirim yaparsın inşallah..atakta sakın kaçamak yapma..:34:

ara öğünde olsa bişey olazda gece gece fazla olmuş gerçekten..bu eşlrede sabotajcı yav..:57:

iyi geceler canlarim..yarin görüsürüz..hepinizi öpüyorum..:54:
günaydın..:1::9:
tebrik ederim ... darısı diğer günlerin başına...

ama onlar çok büyük kaçamak sayılmaz masummm bunlar...

aman ne masuımu yapmayın ya..:20:bal gibide k-a-ç-a-m-a-k:47:hata kralı..bu hafta toparlamam gerek o bir tabak pahalıya patlamsın bana..:30::17:

Son düzenleme:
GÜNAYDINNNNNNNNNNN ankara yağmurlu :51::59:.bugün antarese gidebilrisem yulaf kepeğimi alacağım..:56::79:..sizleir seviyorum az kaçamaksız bir pazar diliyorum..:9::16:

GÜNAYDINNNNNNNNNNN ankara yağmurlu :51::59:.bugün antarese gidebilrisem yulaf kepeğimi alacağım..:56::79:..sizleir seviyorum az kaçamaksız bir pazar diliyorum..:9::16:
günaydınn:16:
rossman'da varmış sanırım, öyle mi? inşallah gidersin deryacım. yalnız gidemezsen eti'nin bir yulaf ezmesi miydi öyle bir şey var. o da olabilir diye okudum bir yerde.

Amerika'da çalıştınız mı Rabia Ablacım ? Amiiin inşallah kilo vercezz
ahahaha kağtanım süpersin Çörek otuyla su böreği hayali mükemmel ya öldüm gülmekten:60:
yok canım, amerika çalışmadım. evlendikten sonra gittim ve daha çok dil kursu ve gezme gibi işlerle uğraştım:1: toplamda 1 yıl kaldım. en son tam iş bulmuştum, türkiyeye dönmemiz gerekti.
çörekotlu yumurtam iyi tutmuş anlaşılan:60:

evet kızlar az önce bişiler daha yedim.

Tavuk eti haşlanmış ve üstüne kimyon döktüm.
1 kase yoğurt

midem dolu.Aç değilim ve canım tatlı istemiyor.Süper bi gün bu olsa gerek:1::52:
protein ağırlıklı diyetler açlık hissettirmiyor. ben de dün haşlanmış tavuk göğsü yedim. üstüne başka hiçbir şey yiyesim gelmedi. süper bir duygu tokluk hissi.

selam umarim iyisinizdir..:71:

ben menumu vereyim.. sabah 2 dilik ekmek herzamanki gibi,1 rafadan yumurta,yesil cay

aksam firinda makarna bol salata...su ve bitki caylarimi icicem..

kizlar bugun tartildim yine..cuma gunu 77.1 cikmisti baya uzulmustum..cunku dikkat etmistim butun hafta.. bugun tarildim 75.6 cikti yani sisligim inmis :66: bu hafta belli olcak vedigim kilo..:40:
hah şöyle canım. tartı hemen düzelmiş bak. cuma günü güzel sonuçlar bekliyorum.

normalde sade bende yiyemem ya peynir yada üzerine yoğurt +pul biberli iyi gidiyor..:9::13:su böreği gibi ha ..:1:

saol rabiş(kızmassın değilmi )çok iyi niyetlisin ama okadarda masum değil..bildiğin bir tabak dolusu kaçamak..:52::27::26:
kızmam canım:16:
bir yerde okumuştum ben, böyle canın bir şey çekiyorsa, onu hayal edersen içindeki yeme hissini önlüyormuş. ben de size hayal etme fırsatı sundum işte:60:

ve menü..
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 bardak süt.
ara yok
ve KAÇAMAK
kermese gititiğimde burnumdna soluyordum..
1 tabakta 1 dilim börek
3 mercimek köfte
2 sigara böreği
1 dilim yaş pasta
2 tane tatlı
adını unuttum ha şeker pare:56:yanlız bu tatalrı epeydir yemiyorum ya tadları tuhaf geldi..deseniz onun içinmi yarıda bıraktın..:57::47::63:
RABİA ÇOK MASUM DEĞİLMİ:27::52::53:
HEPSİNİ YEDİMİ YEDİM AMA IĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ miğdem bulandı halada miğdem kötü..akşam 1 yumurta az kıymayla yaptım..3 kaşık yoğurtla yedim..5 te mecburen..
su 2.5 litre
spor yok:17:
ev işi halıları serdim sildim. süpürdüm..:6:
kermes ortamları tehlikelidir canım, çok iyi biliyorum. bu kadar şeyi yedikten sonra midenin rahatsız olması da iyiye işaret. demek ki artık mide bunları istemiyor.

evet kızlar benim bugünkü menüme geliyim
sabah
2 yumurtayla biberli peynirli omlet
1 dlm çavdar
1 domates

öğlen
1 kaşarlı tost
1 nescafe (üçü biarada):20:

akşam
yarım tavuk göğsü ızgara
4 kaşık pilav
6-7 patates kızrtma:20:
1 ayran
evede yeni geldim acayip yorgunum ama yinede leslie yapmadan yatmıycam:21:
ufak tefek kaçmış noktalar var. yalnız haftasonu faktörüyle düşünürsek iyi bence.

:60:
rabiacım bugün seni çok espirili gördüm allah neşeni arttırsın:nazar: karakedi filanda ayrı güzeldi:1:
amin canım, Allah hepimizin neşesini artırsın:1:

bugünkü menü
ara yeşilçay
aRa yeşilçay

gayet güzel, afiyet olsun semine.:16:

Günü toparlıyorum.
1.atak Günüm.
Sabah:
3 haşlanmış yumurta
Ara:
Akşam niyetine:
haşlanmış Tavuk,kimyonlu
1 kase yoğurt
Az önce:
1 bardak süt tarçınlı

çok güzel menü verdin canım, maşallah sana:nazar::nazar::nazar:

fıstık yağlı biraz ama badem bu miktarda normal.

isveç diyetimin 1. günü
sabah
sade neskafe
2 şeker

öğle
2 haşlanmış yumurta

akşam
5-6 tane nuget
(aslında biftek ve salata ama misafir geleceği için zaman kalmadı evi kokutmak istemedim )
çok güzel canım. sen de isveç diyetine uygun güzel bir menü vermişsin:nazar::nazar:

erken yemek çok iyi oluyor..en geç 6 oda şartlar zorlrsa yoksa 5 te yemeyi kesiyorum..yanlız dün eşim 3 kilo nektarin aldı.ye ye diyor bir tane minicik yedim.ama yemem gerek..
lesilie iyidir spora alıştırıyor..:8:
nektarin miii, bayılırım:125:

herkese günaydınnn...
bugün berbat bi boğaz ağrısıyla uyandım üzerine hastalandım:84::84::84: birazdanda sınava gidicem, yarın da yine iş görüşmesine çağırdılar aynı yerden... hastayken canım hiç bişiy yapmak istemiyo:50:
kusura bakmayın benim mod bugün kötü:14:
neyse yinede herkeslere iyi hafta sonları dilerim:79:

herkese günaydınnn...
bugün berbat bi boğaz ağrısıyla uyandım üzerine hastalandım:84::84::84: birazdanda sınava gidicem, yarın da yine iş görüşmesine çağırdılar aynı yerden... hastayken canım hiç bişiy yapmak istemiyo:50:
kusura bakmayın benim mod bugün kötü:14:
neyse yinede herkeslere iyi hafta sonları dilerim:79:
sınavında başarılar canım:16:
iş görüşmen de güzel geçer inşallah.
dışarı çıkınca açılırsın biraz, neşesizliğin geçer inşallah canım.:70:

peıyorum herhalde atılacam gruptan ya hayırlısı. bugün biraz kaçamak oldu
azıcık sucuklu yumurta
5-6 tane kızarmış patates
3 zeytin iki iç dilim domates salatalık
sabah yedim bunları öğle yok
şimdi nescafe içiyorum
evi temizledim
akşamada ekmeksiz saçta az yağlı tavuk yapıp yiyeceğim görüşürüzzzzz

çok güzel menü verdin canım, maşallah sana:nazar::nazar::nazar:

fıstık yağlı biraz ama badem bu miktarda normal.

çok güzel canım. sen de isveç diyetine uygun güzel bir menü vermişsin:nazar::nazar:

nektarin miii, bayılırım:125:

teşekkürler. akşam öğünü değişikte olsa isveçe uygun sayılır. :1:

peıyorum herhalde atılacam gruptan ya hayırlısı. bugün biraz kaçamak oldu
azıcık sucuklu yumurta
5-6 tane kızarmış patates
3 zeytin iki iç dilim domates salatalık
sabah yedim bunları öğle yok
şimdi nescafe içiyorum
evi temizledim
akşamada ekmeksiz saçta az yağlı tavuk yapıp yiyeceğim görüşürüzzzzz

dr lar diyorki eğer kaçamak yapacaksanız bu sabah olsun en geçte öğleden sonra saat 16:00 a kadar olsun ki vücutta kalmasın ... e sabah yapmışsın üzerine evi temizlemişsin ... öğlen ve akşamı dengelersen süper...

bende bugün sabah 1 saat yürüyüş yaptım...
isveç diyeti 2. gün
sabah:
1 sade neskafe
2 şeker

öğlen
4-5 nuget
4-5 dilim sucuk
2-3 domates

akşam
2-3 kaşık yoğurt
2 ince dilim salam

akşamda bunları yiyeceğim bu kadar...

KİLO VERMEKKKK ZAYIF OLMAKKKKK İSTİYORUM HEMDE ÇOOOKKKK İSTİYORUMMM :16:

daha akşama 1 saat bisiklete binecem inşallah şu işlerimi biraz yoluna koyayımda şöyle temmuz 25 e kadar 8 kilo versem süpeeeeer olur yahu. herkes güzel kilolar versin inşallahhh

Öğlen yediğim 2 dilim ekmek ve arada yediğim 1 avuç fıstık dukanı bozar mı ya ?:26:

diğer herşey güzel
Sabah
2 bardak süt.
Öğlen
Tavuk
ve 2 dilim ekmek
Ara
1 avuç fıstık.
şimdiye kadar 2 litre su.

Dukan bozuldu ama diyete devam.

Back
X