• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

karbonhidrat ağırlıklı bir menü hayatım. bunları daha aza indirmen lazım. :54:

evet canım haklısın farkındayım ama hastayım die fazla kasmadım. leslie yapıyım diyorum 1. milde başım dönmeye başlıyo. yaz gribi hiç çekilmiyo...:14:
inş iyileşince daha iyi menülerim olcak:89:

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
ipek61 : 26:46:
neyneyse : 20
ozlemmtekinn : 11
ferdici : 9
roseking35 : 8
moonros : 6
ebruli_hayat : 6
sakaleynmaster : 6

file76 : 4 (evinde değil)
dombili: 0 (tatilde)
dryrgp : 0 (bilg bozuk)
sementa33 : 0 (misafiri var)
yasemin_s : 1 :20:

valla kızlar, yeni gelen arkadaş gördüğünüz gibi mesaj sayısında atak yaptı. hadi bakalım canlanın:8:

[sıze="2"]
regli döneminde olabilirmisin acaba yada bişeye stres yaptıysan şişersin stres baş düşmanımız malesef. Hayatımız boyunca böyle yaşamaya alışacağız mecburen. Inişler ve çıkışlar yaşayacağız bir gün fazla yediğimiz de olacak ama hemen ertesi gün bunu telafi edeceğiz. Sakın beni yanlış analama ben burda yeniyim ama 20 kilo vermişliğim var. Menü az ama karbonhidrat ağırlıklı.
1-sabah nesfit tahıl grubu güzel ama karbo ağırlıklı

2- öğlen bulgur oda karbo
3- akşam nohut oda karbo

yani bu gıdalar ekmek grubu değişimine girer.

Sana tavsiyem kendinde şişlik hissetiğin dönemlerde protein beslen.

Peynir
yoğurt
tavuk haşlama
salata
yumurta
bu listeyi günlük menü haline getir ve tüm gün dene
akşam yatağa inanılmaz bir hafiflikte gireceksin

paylaşmak güzeldir
sevgiler :54:
[/sıze]

haklısın canım sen protein ağırlık beslen dediğinde aklıma dukan diyeti geldi o da sanırım protein ağırlıklı olması lazımdı. hem hafif hem doyurucu olur bi an tartı yukarı yukarı çıkınca gaflete düştüm panikledim sağol verdiğin bilgiler için:54:

bayağı bir az olmuş canım ya. çok azı da meto yavaşlatır.

valla form çayı aklıma gelmedi canım. imla hataları önemli değil. hepimiz yapıyoruz. bazen bir yandan oğlana laf yetiştiriyorum, bir yandan yazıyorum. o zaman zaten katliam gibi hatalar çıkıyor:60:

canım yeşil çay iç böyle durumlarda. benim daima şişkinliğimi alıyor.

içiyorum canım neyseki bugün kilomda düşüş var şükür:46:

Sabah
Nescafe 3'ü bi arada
Öğle saatleri
Yulaf kepeği+200 gr yoğurt
2 saat sonra
yulaf kepeği+200 gr yoğurt

akşama kadar sadece su
Akşam da suya devam.
Spor:yok
Su:2.5 litre hala da devam ediyorum

acıkmadınmı tatlım böyle:52:

benim menümde
sabah
erken 1muz 2 saat sonra
yarım simit
1 domates
2 dlm peynir
3 zeytin çay

öğlen
yarım simit
1 kase mercimek çorbası

akşam
1 tabak kuru fasülye sucuklu:47: (anneme kuru fasülye yap rejimdeyim dedim tam anlamamış:1:)
3 kaşık pilav

sora 1.5 kandil şekeri
1 kakolu gofret:47:
spor hastalık nedeniyle yok :59:

çok kaçırmamışsın canım o kadar ara ara olur:69:

iyi geceler canlarim :71: :54:

menümü vereyim yatayim..

sabah 1 tane cikolatali kek dr,giderken cantama atmistim kahvalti yapmadan cikmistim..
öglen 2 dilim ekmek kahvalti yaptim
aksamda kizartma vardi menude..4 tane yumurtali patlican kizartmasi,4 tanede karni bahar sarimsakli yogurtla birlikte..2 dilim ekmek,karpuz
yesil cay suda yaklasik 1,5 lt kadar.

kıss kızartmamııııı:52:

valla kızlar, yeni gelen arkadaş gördüğünüz gibi mesaj sayısında atak yaptı. hadi bakalım canlanın:8:

süpersin ipekcim:46::46::46::46:

bugün kahvaltımda

nesfit sütle

arada
yoğurt

öğlen
cacık
domates salatalık

ipek'in dediği gibi protein ağırlıklı beslenicem bir kaç gün:46:

kıslar ben çıkıyorum site yönetimine gidip kira aidat falan yatırıcam yakın eve ama orada büyük ihtimal markete falan uğrarım hepinizi öpüyorum:54::54::54:

evet canım haklısın farkındayım ama hastayım die fazla kasmadım. leslie yapıyım diyorum 1. milde başım dönmeye başlıyo. yaz gribi hiç çekilmiyo...:14:
inş iyileşince daha iyi menülerim olcak:89:

bende gribim üstüne afiyet dün 4 mile yaptım bu gün dinlenicem spor yapmıycam çok haklısın hasta olunca malsef böyle oluyo inşallah çabucak iyileşiriz

aaa cidden mi ben dedim size çok konuşrum diyeee :D :27:

haklısın canım sen protein ağırlık beslen dediğinde aklıma dukan diyeti geldi o da sanırım protein ağırlıklı olması lazımdı. hem hafif hem doyurucu olur bi an tartı yukarı yukarı çıkınca gaflete düştüm panikledim sağol verdiğin bilgiler için:54:

içiyorum canım neyseki bugün kilomda düşüş var şükür:46:

malesef bende liste fobisi var. diyete başladığımdan beri hiç bir listeye uymadım sadece neyin zayıflattığı ve ne yersek hafif hissederiz mantığı ile gittim. dukan diyetini biliyorum ağır bir diyet ama bünyede bağışıklık oluşturan da bir diyet. proteini 3 günden fazla uygulamak tehlikeli. o yüzden proteinden sonra hemen sebbzeye ağırlık verilmeli yoksa şiddetli bir iştah artışı oluyor bilgilerinize :66:

bugün kahvaltımda

nesfit sütle

arada
yoğurt

öğlen
cacık
domates salatalık

ipek'in dediği gibi protein ağırlıklı beslenicem bir kaç gün:46:

akşamada bit et gurbu tüket. 2 yumurta haşla yada omlet yap
veya 100 gram tavuk haşlama olabilir ızgarada köfte olabilir. akşamıda bu şekilde yaparsan bence iyi olcak cnm

bende gribim üstüne afiyet dün 4 mile yaptım bu gün dinlenicem spor yapmıycam çok haklısın hasta olunca malsef böyle oluyo inşallah çabucak iyileşiriz

inş canım.
bende menümü verim..
sabah
yarım gevrek 2 dlm peynir
1 domtaes
1 biber

öğle
1 kase mercimek çorbası
haşlanmış tavuk
yarım dlm çavdar

(akşamada eşime tavuk sote ve pilav yapıcam)
akşam muhtamelen
yarım kase mercimek çorbası
4 kaşık tavuk sote
3 kaşık pilav olucak

spor 1 mil leslie 2. mile geçemedim malesef:(

bu hafta aynı kiloda kalıcam muhtamelen ama buda bişiy benim için ilk defaa hastayken yemeklere ve özellikle tatlılara saldırmadım.:46:

inş canım.
bende menümü verim..
sabah
yarım gevrek 2 dlm peynir
1 domtaes
1 biber

öğle
1 kase mercimek çorbası
haşlanmış tavuk
yarım dlm çavdar

(akşamada eşime tavuk sote ve pilav yapıcam)
akşam muhtamelen
yarım kase mercimek çorbası
4 kaşık tavuk sote
3 kaşık pilav olucak

spor 1 mil leslie 2. mile geçemedim malesef:(

bu hafta aynı kiloda kalıcam muhtamelen ama buda bişiy benim için ilk defaa hastayken yemeklere ve özellikle tatlılara saldırmadım.:46:
menü bence güzel olmuşş yalnız akşam pilavı çıkar onun yerine yoğurt ye pilav yemek sana bişey kazandırmayacak. akiam yemeğinden sonra da su iç bol bol tamamdır şekerim spor olayını takma iyileşince tam gaz devam edersin :71:

menü bence güzel olmuşş yalnız akşam pilavı çıkar onun yerine yoğurt ye pilav yemek sana bişey kazandırmayacak. akiam yemeğinden sonra da su iç bol bol tamamdır şekerim spor olayını takma iyileşince tam gaz devam edersin :71:

tamam canım sadece yarım kaşık tadına bakarım pirinç pilavı bana dayanılmaz geliyoda:26:

hastayken evde yatıp battaniyenin altından çizgi film izlemeye bayılıyorum... bana küçükken hasta olup okula gitmediğim günleri hatırlatıyo...:61:

yalnız bu yeni nesil çizgi filmler değil bizim eski tom ve jerryler bags bunnyler casperlar şeker kız candy ler olcak... allahtan cdleri var....

Son düzenleme:
Back
X