• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayırdır canım ya, niye ağladın o kadar? gerçi sonuçta seni biraz da olsa rahatlatmış sanırım.
senin en büyük sorunun zaten bu düzensiz beslenme olayı. bence dişini sık ve 3 hafta yap. biraz hayatına da düzen gelir böylece.

eline sağlık canım:71:
ipek'i kutluyorum:46:
yasemin, maalesef listede yer alma şansını kaybetti. yarın eklemene gerek yok. elmaliturtayı da sayalım yarın canım:16:

öğleye kadar iyi gitmişsin. öğleden sonra sapıtmışsın canım. dondurma, çekirdek, çitos:20: olmaz:19:

tebrik ederim canım, maşallah. inşallh en son dersinden de geçersin.

yarın ilk tartı gününde listeye alıcanakmıyımmmmmm bennnnn :D

yarın ilk tartı gününde listeye alıcanakmıyımmmmmm bennnnn :D
canım sana kaptan cevap verir ama ilk tartı gününse nasıl alıncan ki? kaç kilo verrdiğini nasıl hesaplıcaklar en iyi ihtimalle ikinci tartılman olması lasım yani 2. cuman. yoksa aradaki farkı hesaplayamazlar.
günayyyyyyydııııııııııııınnnnn kızlllllllllllllllaaaarrr :52: nabersinizz =)

günaydın canım, senin adın neydi bu arada ya kaçırmışım?

Son düzenleme:
canım sana kaptan cevap verir ama ilk tartı gününse nasıl alıncan ki? kaç kilo verrdiğini nasıl hesaplıcaklar en iyi ihtimalle ikinci tartılman olması lasım yani 2. cuman. yoksa aradaki farkı hesaplayamazlar.

yok ben adımı yazmamışım sanırım adım Funda =)

hee anladım cnımm haklslınnn tama o zaman

ben de 2 yumurta ve peynirle kahvaltı yaptım. öğlen için tavuk göğüs düşünüyorum inşallah.
senin de kahvaltın güzel olmuş, afiyet olsun.
valla ben de önerilere açığım. şimdi protein ağırlıklı olunca salata yiyebiliyor muyuz?

güzel menü salata serbestt ye :34:

aynı şeyi bende düşündüm canım bende bugün protein ağırlıklı yiyim dedim. hatta
sabah kahvaltım
1 yumurta ve peynirli omlet
2 dlm peynir
1 salatalık

öğlen tavuk yicem akşamı bilmiyorum yalnız öneri olursa protein ağırlıklı beslenen arkadaşlardan beklerim....

afiyet olsun şekerimmm :34:

sorun şu, 1 günde 1 kg gidiyor ama yerine ne kadarı geri dönüyor? 1 günlük olayı kurtarayım derken sonrasında kilo almak da iş değil. bir de sağlıklı olup olmadığı da önemli tabi. lapayı burda başka başlıklarda görüp denedim ben. çoğunlukla olumlu yorumlar almış. ama tatsız bir şey. geçen sefer yaptığımda midem bulandı yiyemedim:1: bugün de ondan yapmak istemedim. lapa yerine protein ağırlıklı beslenicem bugün inşallah. umarım yarın tartı güzel bir rakam gösterir.

protein her zaman iyi seçimdir. şaşma lapa falan onlar su kaybettirir iyi değil ama prıtein kas kuvvetlendirir ve yağ yakar

ya varya çekirdeği sevmiyom ufak diye fıstık manyağıyım ben de ona başladım mı eheeey :1: bitene kadar :1: evet zavallım mutlu oldu tesellimle sevindim ben de...Amin amiin dualarınızla inşallah:16:

fıstık ve bademmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ehüüüüüüüüüüüüü :D

hayırdır canım ya, niye ağladın o kadar? gerçi sonuçta seni biraz da olsa rahatlatmış sanırım.
senin en büyük sorunun zaten bu düzensiz beslenme olayı. bence dişini sık ve 3 hafta yap. biraz hayatına da düzen gelir böylece.

eline sağlık canım:71:
ipek'i kutluyorum:46:
yasemin, maalesef listede yer alma şansını kaybetti. yarın eklemene gerek yok. elmaliturtayı da sayalım yarın canım:16:

öğleye kadar iyi gitmişsin. öğleden sonra sapıtmışsın canım. dondurma, çekirdek, çitos:20: olmaz:19:

tebrik ederim canım, maşallah. inşallh en son dersinden de geçersin.

teşekkür ederim canımm :1:

bende bu ay sonuna kadar 10 kilo vermem lazim yaa..cok güzel olur cok.. ya aslinda benim bi listem var diyet listesi..daha önce denemistim tam uyuldugunda 10 kg.gidiyo 3 haftada..saglikli ayni zamanda onu yapayim diyomda gözum yemiyo..

ne dersiniz yazayimmi?? ben yaptim sonuc aldim ama önemli olan diyetten sonra dikkat etmek fazlasiyla almamk icin..

benimde umudum var!! :61:

10 kilo büyük bir hedef bir ay için 6 kilo normal 10 kilo büyük ve sağlıksız bir rakam kendinizi yıprtmya gerek yok kzılar

oyy herkes uykudami.. iyi uykular hepinize..:16:

ya kizlar psikolojim alt ust oldu gercekten.. calismaya giderken trende bi agladim bi agladim fenalastim..anlam vermiyom yaa belimden gectim bas agrilari mahfediyo beni..ilac ilac..agirda geliyo..napcam bilmiyom ama anladimki birazda psikolojikmis sanirim :61: agladiktan sonra acildigimi hissettim,iyi geldi..:1: hala agriyo basim ama önceki kadar cok deil..neysee bu konu uzar..
menumu vereyim..

sabah 3 dilim ekmek ( sabah dediysem 12 de) az margarin,uzerine beyaz peynir,1 yumurta,1 domates,bol nene,maydanoz,yesil cay
calismaya gittim
orda 1 tane kurabiye baska bisi yemedim ama durdum durdum eve geldikten sonra 3 tane cikolatali kek yedim ( 1 tanesi 94 kalori :17:) ustune yesil cay ictim ama :50:

bu ay icinde su fazliklardan kurtulamam lazim..az öncede bahsettigim gibi bi diyet listesi var..akupuntur la zayiflayanlarin diyet listesi..dr.un verdigi liste..saglikli ayrica.ben denedim.. 3 haftada 10 kg gidiyo.. önemli olan sonrasinda almamak.. biraz agir geliyo bana,agirdan cok cok duzenli,,biliyosunuz ben duzenli beslenmiyom öyle.. gözuüm kesmiyo onu yapsammiki disimi sikip.. 3 hafta bsi degil sonucta..yazayimda bakin bi ara..önce su mesajlari bi sayayimda..sonra yazarim..

kilo azaldıça o dediğin kiloyu sen 3 haftada veremessin. ancak 80-90 olursun o zaman 10 kilo verirsin 1 ayda inanırısm. allah aşkına helak etmeyin kendinizi yaaa stres yapa yapa hasta olacaksınız canlarım fıstıklarım lütfen ama üzülüyorumm :50:

Back
X