gecen hafta 77.1
bu hafta 74.6inanamadim 4 kez tartildimya ama sistim gecen hafta cuma bildirim yapmistim 77.1 cikmisti cumartesi tekrar tartildigimda 75.8 cikmisti yani bu hafta asil verdigim kilo 1,2
![]()
derece almışsın tatlım tebrikler

Heyyooo! kizlar ben geldim :) TeleFondan giriyrm. pc gelmedi hala![]()
hoşgeldin canım hani kilon

ben de onun 5 milini yapıyordum tekrar baslayayım o zaman bende birde strec film sarıp yatanlar varmış bacaklarına vs selülit kalmıyormuş siz hiç duydunuz mu kızlar öyle birşey :44:
ben denedim ama streç film çıkıyor ya toplanıyor
merhaba kızlar akşam giremedim. biliyosunuz hala iyileşemedim size bile belki 100 kere söylemişimdir. eşimin hayli hayli bilmesi lasım... saat 6 da bana kardeşinin gelceğini söyledi... evi bir haftadır hiç ellemedim aksine dağıttım heryerde bitki çayı bardaklarım kıyafet o bu.tamam normalde de çok titiz birisi değilim ama topluyumdur. hastalık dolayısıyla iyice dağıtmıştım . saat altıdan sonra koştura koştura burnum aka aka hatta ağlaya ağlaya ev topladım. neden ağladın derseniz eşimin düşüncesizliği için.şimdi sakinleştim ama akşam çok kötüydüm...sizide sıktım akşam akşam...
şimdide bilgisayarı eşimin kardeşine vericem...
o yatınca menümü paylaşırım artık...
kıyamam sana canım benim dert etme yabancı değilmiş zaten giremiyorum bu aralar doğru düzgün nete çok canım sıkkın benimde bide bir kalabalık oldu bugün ev yeni gittiler