nasıl geçti dişçi ziyaretin canım?
sporu aç yapma canım1 bardak süt iç en azından.
geçmiş olsun:)
benim oğlum dökseydi hemen cırlardım sanırım ama o küçük tabi:)
daha büyük yaş grubuna nasıl kızılır bilmiyorum
maya maskesini ben de beğendim. bir de bebek pudrasıyla yapılan maske güzeldi. cildi çok güzel geriyor. üşenmeyip yapsak:97:
üzüntüm geçti canım. iyi ki varsınız, kafam dağıldı burda:81:
ayy her zamanki gibi iltihaplanmış antibiyotik verdi kanal tedavisinden sonra normalmiş böyle olması antibiyotik etkisi gösterene kadar çekicem bir iki gün daha

Tekrar selamlar,,
Tüm kurallar okeydir.. Tamda istediğim gibi..
Bugün ilk paylaşımımı yapmak isterim..
Sabah kalkar kalkmaz büyük bir bardak ılık su içtim. Kahvaltıda yarım simit ve öğlen 1 adet kepekli tost birde ayran içtim.. Ara öğünler yapmalıyım biliyorum ama yoğun tempoda çalıştığım için çok fazla vaktim olmuyor..![]()
hoşgeldin canımm

canım ben evde oldukça yarım saatte bir saatte bir girip bakıyorum kim var kim yok ne var ne yok... aralıksız oturunca eşim huysuzlanmaya başlıyobu arad bende akşam bi sahil yürüyüşü yapsammı diyorummmm....
inş canım tecrübelerini merakla bekliyorum benim tek kilo verme maceram üniversitede eşime aşık olunca oldu... sonra alıştıkça tekrar kilo almaya başladım yavaş yavaş ama düzenli alıyodum hep en son 79 u görünce :26: dur deme zamanı geldi dedim.
hahahahah bende ne zaman birinden hoşlaşsam deli gibi kilo verirdim

ben gine kilo çizelgesini değiştiremiyorum yardıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
neden canım neresini yapamadın ??