• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fırçalamış mıydım:60: fırça demeyelim ona da ama tabi işe yaradıysa problem yok:27:
10 haziranda yazılmış olan esajları 11 haziranda liste halinde paylaşacaksın canım:16: yani yarından sonraki gün. cumartesiyi de pazar günü sayıp paylaşınca görev tamamlanmış olacak:62:

o kadar kızartmayı yerseniz tabi bu kadar hararet yaparsınız semine hanım:63::63::63:

yaradı kaptanım yaradı hatta zoruma bile gitti ya bozuldum cidden kendime onu istemem bunu istemem iki tane patlatasım geldi kendime :66: şimdi annemin yine bir lafı var bana böyle yattığım zamanlarda kalk damızlık gibi yatıyosun hep öküz gibi oldun diyo bana:60::60::60:

kaç yaşındaydın bebeğim sen:39:
14 :)

tamam not edelim:68:

seni çiğköfteci seni:52:
neyse ödül olarak yedim demişsin, sonradan gördüm.:42:
:)) canım cekıyor arada böyle dayanamıyorum hehe :D
aynı sorun bir çoğumuzda var malesef her banyodan sonra nemlendirici süt kullanmaya gayret et canım şu kolların arkasındada pütür pütür şeyler oluyor sivilce gibi bişi onlarıda banyoda kahveyle kese yap iyi sonuç alıcağına eminim kendimden biliyorum:34:
tamam deneyeyim inş. düzelir.çok teşekkürlerrr :)
en son kaç kiloydun tatlım aldınmı verdinmi :66:
75 tim. 7 kgcik verdim:1:

şimdi şöyle aktif katılım ve paylaşım bekliyoruz biz takımlarda. benim için girdiğin zaman aralığı bir sorun teşkil etmez ancak akşamdan akşama bile olsa takımla gerekli bağlantıyı kurup kuramadığına bakarım canım. akşamları geldiğinde gündüzü de takip edebileceksen problem yok yani.

2000 mekik ha:52:uçmuş uçmuş:52:
bizimki de britney rekoru kıracakmış:60: kendine dikkat et aman deyim, ben mekikten çekiniyorum. boyun, baş çok önemli.

bak ya kaptanım küçümseme beni havada ters takla bile atıyorum hani şu koşuyorsun koşuyorsun düz duvara doğru duvara bir iki adım sonra hop havada takla yere düşüyosun işte onlardan birde ayaktay ters köprü dahi kurabiliyorum kafamı bacaklarımın arasından geçirip yürüyebiliyorum:52::52::52:

14 :)

:)) canım cekıyor arada böyle dayanamıyorum hehe :D

tamam deneyeyim inş. düzelir.çok teşekkürlerrr :)

75 tim. 7 kgcik verdim:1:

hadi bee 14 mü:52: anaaaaa kıs bu yaşta ne diyeti yapıyon sen doktorlar 18 yaşından önce diyet önermiyor senin tam gelişme zamanı herşeyden yemen lazım tabi ölçülü yemek şartıyla:34:

ben gidiom yine anacığımıda alıp 45 dakika kadar spor yapıcaz tabi anneme yaptırıcam amacım o hafif hareketler arada bende ısınmış olurum demi ama sonra girerim yine zaten 5 dakka dedim gürkan başladı başımda hadi abla diye:66:

bak ya kaptanım küçümseme beni havada ters takla bile atıyorum hani şu koşuyorsun koşuyorsun düz duvara doğru duvara bir iki adım sonra hop havada takla yere düşüyosun işte onlardan birde ayaktay ters köprü dahi kurabiliyorum kafamı bacaklarımın arasından geçirip yürüyebiliyorum:52::52::52:

:60::60: bend aha 50 mekik zor çekiyorum :D

Cevap veren herkese çok çokk teşekkürler.
Elma diyeti diye bişey okudum 5 günde 5 kilo yazıyor. Hergün 10km yürümeye, 3lt su içmeye, sadece sabah kahvaltısı, şekersiz siyah ve yeşil çay içmeye, yeşil elma yemeye başladım 2 gündür..
Sizce umut var mı?
Hakikaten 5 günde 5 kilo verebilir miyim?

fırçalamış mıydım:60: fırça demeyelim ona da ama tabi işe yaradıysa problem yok:27:
10 haziranda yazılmış olan esajları 11 haziranda liste halinde paylaşacaksın canım:16: yani yarından sonraki gün. cumartesiyi de pazar günü sayıp paylaşınca görev tamamlanmış olacak:62:

o kadar kızartmayı yerseniz tabi bu kadar hararet yaparsınız semine hanım:63::63::63:

rabişşşş 2 tane dediğim dilim onlaryaaa 2dilim yuvarlak halka olarak 2şer tanee yedim çok muuuu:57:

Benim gibi spora yeni başlayan vardır belki,faydalı bir kaç yazı :)

**Diyet yaparken sizi uzun süre tok tutan yiyecekler yemelisiniz. 200 gr ananası doğrayın ve süzgeçten geçirin. İçine 100 gr kefir ve taze nane ekleyin. Ananasın içindeki enzimler protein sindirimini hızlandırdığı için sizi uzun süre tok tutacaktır.

**Plates için kullanıllan lastik bantları evinizde yapabileceğiniz basit haraketler için kullanabilirsibniz. Özellikle kol kaslarını toparlamak için oldukçöa faydalı olan bu plates bantları ile yapabileceğiniz haraketleri internet yada plates dvd lerinden öğrenebilirsiniz.
paylaşım için teşekkürler canım. 3 yıldır spor yapıyorum. haftada 3 gün. en önemli tavsiyem bir şeyi devamlı yapmaya çalışın. haftada 1 gün dahi olabilir, hiç sorun değil. ancak ne yaparsanız yapın sürekli yapın. o 1 günlük sporunuz yaşam biçimi haline gelsin. zaten siz isteniz de istemeseniz de vücudunuz ister.
bir de sıkılaşmak isteyenlere pilates diyorum, başka da söze hacet yok.:21:

Kızım onu size şikayet ettiğimi duydu sanırım..
Birazcık uyudu bende 20 dk.da 2 km yurudum :66:
Duş aldım, tam odaya girdim uyandı :9:
yerim ben o tatlı kızı:16:
tam annesine göre ayarlamış uykusunu, aferin:81:

kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm:98:nazardeğmesin:nazar:3 yıl bitti bugün itibariyle:65:kocişim birazdan beni almaya gelecek.yemeğe çıkacakmışız.ehh bugün artık diyete ara verebilirim:90:ben ona hediye aldım.bakalım beğenecekmi.acaba o bana ne aldıki?:16::16::16:pırlanta bir yüzüğe hayır demem herhalde şöyyleeee 3 yılın anısına 3 taşlı:52:ahhh ahhh.hepinizi öptüm cicicşlerrr.
canım, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Allah size nice evlilik yıldönümleri nasip etsin sağlıkla, mutlulukla.

mönüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :D

Sabah ılık su

kahvaltı: kepek ekmeği 30 gr peynir saalaık domates sahanda 1 yumurta omlet

ara: yeşilçay

öğlen bol yeşil salata peynirli

ara: bir avıç kiraz

akşam: 3 kaşık patlıcan musakka ve yoğurt

fatmagül ile birde neskafe içilecek

2 mile lesile ve 20 dakka okula gidiş dönüş

herkede iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :71::71:
çok güzel mönü:nazar:
fatmagülle neskafe keyfi de yapılırmış:68:

selamlar herkese tam girdim çıkıcam yine geçmişe bakamdım anca gece yazıcam yine bu arada bugün şu saate kadar 250 mekik çektim:46: menümüde yazayım

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 çeri domates

ara
1 bardak ayran

öğlen
1 adet şinitzel
salata

ara
1 bardak ayran
1 avuç kiraz

akşam
mantar çorbası
1 kase naneli yoğurt
1 bardak meyve suyu

bugün birde küçük bir kaçamağım oldu öğlen
şu küçük danone muzlu pudingten yedim
1 bardak neskafe 3 in 1 lerden

şimdilik bu kadar gece yazarım hepinizi seviyorum:54::54::54:
o küçük pudinglerin kalorisine bakmıştım ben, çok değildi. sevenler ara öğün yapabilirler. bence menünde sıkıntı yok, maşallah:nazar:

kızlar çatlaklarım yüzünden tüm arkadaşlarım kampta bikini giyerken ben mayo giyeceğim.altına şort giymek zorundayım bacaklarımdaki çatlaklar yüzünden.çok kötü ya.sortomda ve kollarımdada pütürler var.zayıflasamda hala iğrenç vucudum var:43::43:
şeker sen bence sporla diyetini desteklemelisin. gerçi zaten yazmışsın yeni yeni başlıyorum diye. yaşın çok genç senin, derin tazedir. sporunu yaptıktan sonra ve forumda bulacağın çeşitli yöntemleri uyguladıktan sonra çatlağa elveda dersin gibime geliyor.

herkese selamlarrrrr

işten eve daha yeni geldim ve bu saaten sonrada ymek yemek istemiyorum.

menum sabah 1 dilim etimek 3 zeytin 1 domates çok az peynir

ara 1 adet muz
öğlen 5 kaşık sebze yemeği (ekmek yok)

arabir bardak cornfleks ve light süt
epey bir az olmuş canım. böyle akşam yemeği yiyemeyeceğin durumlarda ara öğünlerini artırabilirsin. mesela 15-20 tane falan fındık yiyebilirdin. kuru hurma olabilir. süt, yoğurt türü gibi. 2 veya 3 ara yap derim öğleden sonra. tabi akşam yemeği yemediğin hallerde:42:

yarın ben listeye girebileceğim değil mi ? :34:
deneme süren devam ediyor canım:16: ama kilo bildirimi yapacaksın.

canım sen toplamda kaç kilo verdin ?
ben 20 küsür kilo verdim, artık miktarı da unuttum:52:
çizelgemdeki rakam canım. burdaki takımlarla verdiğim kilodur.

kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm:98:nazardeğmesin:nazar:3 yıl bitti bugün itibariyle:65:kocişim birazdan beni almaya gelecek.yemeğe çıkacakmışız.ehh bugün artık diyete ara verebilirim:90:ben ona hediye aldım.bakalım beğenecekmi.acaba o bana ne aldıki?:16::16::16:pırlanta bir yüzüğe hayır demem herhalde şöyyleeee 3 yılın anısına 3 taşlı:52:ahhh ahhh.hepinizi öptüm cicicşlerrr.

ne güzeeeel Allah mutlulugunuzu daim etsin canım :16::16:

kızlar çatlaklarım yüzünden tüm arkadaşlarım kampta bikini giyerken ben mayo giyeceğim.altına şort giymek zorundayım bacaklarımdaki çatlaklar yüzünden.çok kötü ya.sortomda ve kollarımdada pütürler var.zayıflasamda hala iğrenç vucudum var:43::43:

bebe yağı kullan banyoda canım hem çatlaklara iyi geliyor hem de engelliyor ben o kdr kilo alıp verdim çatlağım yok sürekli bebe yağı kullanıyorum

şeker sen bence sporla diyetini desteklemelisin. gerçi zaten yazmışsın yeni yeni başlıyorum diye. yaşın çok genç senin, derin tazedir. sporunu yaptıktan sonra ve forumda bulacağın çeşitli yöntemleri uyguladıktan sonra çatlağa elveda dersin gibime geliyor.

.
sağol cnm . şu yaz geçsinde kışın voleybola falan başlayacağım şimdi kendi çapımda leslie yapıyorum birde yüzüyorum geçecek inş. kahve-limona başlıcam bugun bakalım :):10:

bebe yağı kullan banyoda canım hem çatlaklara iyi geliyor hem de engelliyor ben o kdr kilo alıp verdim çatlağım yok sürekli bebe yağı kullanıyorum

ah benım aptallığım annem hep derdi de usengeclıkten kullanmazdım.ben regl olmadan önce tam 15 kilo aldım.biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim.birden alıncada çatladım tab i.şimdi nemlendirici sürüyorum banyodan sonra.bebyağınıda sabahları süreyim bari:72:

benim de bugünkü menüm şöyleee:

sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates salatalık

ara : 1 avuç kuş üzümü
limonlu soda

öğlen : yağsız kaşarlı tost

Akşam : 1 avuç leblebi
1 kase pul biberli yoğurt

spor olarak da sabah leslie 4 mil ve sopa çalışması
Akşam : 1,5 saat bisiklet
200 mekik :52: + dumbell çalışması

Hayır canım düğün değil tatile gideceğiz. Eşimle iddiaya girdim ve mutlaka kazanmalıyım çok hırs yaptım.
tatil de olabilir tabi. düğün dememin sebebi, kısa sürede bu kadar çok kilo vermeyi istemek ancak böyle olağandışı durumlarda mümkün olabilir diye düşünmemdi. tatil ve eşle girişilen iddia kısmı güzel ama makul bir iddiayı tercih ederdim.:97:
sen şimdi belki 2 haftada 10 kg verirsin ama metabolizmayı çok fena gücendirirsin. bir gün gerçekten kilo vermeye ihtiyacın olduğunda metabolizman da sana ancak ucundan azıcık gram verdirir. sonra kara kara düşünürsün "ben neden kilo veremiyorum" diye.
bir de bütün mesele tartıdaki rakam ki? sen diyelim ki 10 kg verdin. giden kas olur, ödem olur. vücudunda ciddi incelme olur mu sence? ben incelmeyi tartıdan önemli bulanlardanım.
bunlar benim 8 aylık diyet maceramdan edindiğim tecrübeler. paylaşması bizden canım. kendinle ilgili karar alma mekanizması sensin tabiki.

Cevap veren herkese çok çokk teşekkürler.
Elma diyeti diye bişey okudum 5 günde 5 kilo yazıyor. Hergün 10km yürümeye, 3lt su içmeye, sadece sabah kahvaltısı, şekersiz siyah ve yeşil çay içmeye, yeşil elma yemeye başladım 2 gündür..
Sizce umut var mı?
Hakikaten 5 günde 5 kilo verebilir miyim?
bu elma diyetini ne kadar uygulayan okuduysam sonra pişmanlık yazılarını yayınladılar. ha elma diyetinde kilo veriyorsun, vermeyen yok. yalnız sonrasında fazlasıyla alıyorsun ve neden aldığını bile anlamıyorsun. sen bir yorumunda önemli olan korumak demişsin. canım bazen ne yaparsan yap koruyamazsın, tartı 1 günde 3 kg fazla gösterir. sebepleri bu tarz aşırı diyetlerde aramak lazım.

Evet çok sağlıksız olduğunu biliyorum ama hırs yaptım. Asıl önemli olan verdikten sonra muhafaza edebilmek.
üstte yazdım, artık takdir senin.

bende ilk ay 7 kilo vermiştim ama o aman 86 kiloydumm şuan vermeye kalkışmam bile kesin cesedim çıkar herlde :D
şu an vücudunu bu kadar üzmene gerek yok zaten canım. ona saygı göstererek yavaş yavaş ilerlemek daha güzel.

ahhh canımmm iz ne iddealara girdik ama nanikkkkkkkkkkkkk ahahahaha :D :D :D Allah kolaylık versinn :D
:1:

Mutlaka 5 günün sonunda sizlerle kilomu payşacağım. İnşallah verebilirim sitede herkesin destek oluşu motivasyon açısından çok etkili. Bir de azimle kilo verenlerin hikayelerini okuyunca daha da hırslandım açıkçası.
tabii ki paylaş. bizler, doğru bildiğimizi paylaşmaya çalıştık. burası açık bir forum, açık bir başlık ve açık bir takım. paylaşmak isteyene her zaman açığız. elimizden gelen desteği de esirgemeyiz zaten.:16:

Şimdi spor zamanı :) tam 10km tempolu yürüyüş ardından aletlerle yarım saat çalışma vaktim geldi.
Saat 20:30 gibi ancak girerim nete spor sonrası duş falan. Yorumlarınızı tek tek okuyacağım. Şimdiden çok teşekkürler..
hadi bakalım kolay gelsin.

ben 20 küsür kilo verdim, artık miktarı da unuttum:52:
çizelgemdeki rakam canım. burdaki takımlarla verdiğim kilodur.

çok güzel bir başarııııı çok çok tebrik ederim... insan zayıflayınca etratakilerin ne kadazayıflamışsın demesi ne kadar motive edici oluyor değil mi ? tabi kıskanlarda vardır :66:

ah benım aptallığım annem hep derdi de usengeclıkten kullanmazdım.ben regl olmadan önce tam 15 kilo aldım.biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim.birden alıncada çatladım tab i.şimdi nemlendirici sürüyorum banyodan sonra.bebyağınıda sabahları süreyim bari:72:

ah ahhh şu annelerimizi zamanında dinleseydik zaten şimdiye böyle olmazdık :52:

Back
X