Benim gibi spora yeni başlayan vardır belki,faydalı bir kaç yazı :)
**Diyet yaparken sizi uzun süre tok tutan yiyecekler yemelisiniz. 200 gr ananası doğrayın ve süzgeçten geçirin. İçine 100 gr kefir ve taze nane ekleyin. Ananasın içindeki enzimler protein sindirimini hızlandırdığı için sizi uzun süre tok tutacaktır.
**Plates için kullanıllan lastik bantları evinizde yapabileceğiniz basit haraketler için kullanabilirsibniz. Özellikle kol kaslarını toparlamak için oldukçöa faydalı olan bu plates bantları ile yapabileceğiniz haraketleri internet yada plates dvd lerinden öğrenebilirsiniz.
paylaşım için teşekkürler canım. 3 yıldır spor yapıyorum. haftada 3 gün. en önemli tavsiyem bir şeyi devamlı yapmaya çalışın. haftada 1 gün dahi olabilir, hiç sorun değil. ancak ne yaparsanız yapın sürekli yapın. o 1 günlük sporunuz yaşam biçimi haline gelsin. zaten siz isteniz de istemeseniz de vücudunuz ister.
bir de sıkılaşmak isteyenlere pilates diyorum, başka da söze hacet yok.
Kızım onu size şikayet ettiğimi duydu sanırım..
Birazcık uyudu bende 20 dk.da 2 km yurudum

Duş aldım, tam odaya girdim uyandı
yerim ben o tatlı kızı

tam annesine göre ayarlamış uykusunu, aferin:81:
kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm:98:nazardeğmesin

3 yıl bitti bugün itibariyle

kocişim birazdan beni almaya gelecek.yemeğe çıkacakmışız.ehh bugün artık diyete ara verebilirim:90:ben ona hediye aldım.bakalım beğenecekmi.acaba o bana ne aldıki?

pırlanta bir yüzüğe hayır demem herhalde şöyyleeee 3 yılın anısına 3 taşlı

ahhh ahhh.hepinizi öptüm cicicşlerrr.
canım, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Allah size nice evlilik yıldönümleri nasip etsin sağlıkla, mutlulukla.
mönüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Sabah ılık su
kahvaltı: kepek ekmeği 30 gr peynir saalaık domates sahanda 1 yumurta omlet
ara: yeşilçay
öğlen bol yeşil salata peynirli
ara: bir avıç kiraz
akşam: 3 kaşık patlıcan musakka ve yoğurt
fatmagül ile birde neskafe içilecek
2 mile lesile ve 20 dakka okula gidiş dönüş
herkede iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 
çok güzel mönü

fatmagülle neskafe keyfi de yapılırmış
selamlar herkese tam girdim çıkıcam yine geçmişe bakamdım anca gece yazıcam yine bu arada bugün şu saate kadar 250 mekik çektim

menümüde yazayım
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 çeri domates
ara
1 bardak ayran
öğlen
1 adet şinitzel
salata
ara
1 bardak ayran
1 avuç kiraz
akşam
mantar çorbası
1 kase naneli yoğurt
1 bardak meyve suyu
bugün birde küçük bir kaçamağım oldu öğlen
şu küçük danone muzlu pudingten yedim
1 bardak neskafe 3 in 1 lerden
şimdilik bu kadar gece yazarım hepinizi seviyorum

o küçük pudinglerin kalorisine bakmıştım ben, çok değildi. sevenler ara öğün yapabilirler. bence menünde sıkıntı yok, maşallah
kızlar çatlaklarım yüzünden tüm arkadaşlarım kampta bikini giyerken ben mayo giyeceğim.altına şort giymek zorundayım bacaklarımdaki çatlaklar yüzünden.çok kötü ya.sortomda ve kollarımdada pütürler var.zayıflasamda hala iğrenç vucudum var

şeker sen bence sporla diyetini desteklemelisin. gerçi zaten yazmışsın yeni yeni başlıyorum diye. yaşın çok genç senin, derin tazedir. sporunu yaptıktan sonra ve forumda bulacağın çeşitli yöntemleri uyguladıktan sonra çatlağa elveda dersin gibime geliyor.
herkese selamlarrrrr
işten eve daha yeni geldim ve bu saaten sonrada ymek yemek istemiyorum.
menum sabah 1 dilim etimek 3 zeytin 1 domates çok az peynir
ara 1 adet muz
öğlen 5 kaşık sebze yemeği (ekmek yok)
arabir bardak cornfleks ve light süt
epey bir az olmuş canım. böyle akşam yemeği yiyemeyeceğin durumlarda ara öğünlerini artırabilirsin. mesela 15-20 tane falan fındık yiyebilirdin. kuru hurma olabilir. süt, yoğurt türü gibi. 2 veya 3 ara yap derim öğleden sonra. tabi akşam yemeği yemediğin hallerde
yarın ben listeye girebileceğim değil mi ?
deneme süren devam ediyor canım

ama kilo bildirimi yapacaksın.
canım sen toplamda kaç kilo verdin ?
ben 20 küsür kilo verdim, artık miktarı da unuttum

çizelgemdeki rakam canım. burdaki takımlarla verdiğim kilodur.