• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bu elmalı su dediğin ne? Hep görüyorum menünde 1lt, 1,5lt götürüyon maşallah, bana da söyle bende istiyorum.. :9::34:
valla canım marketten alıyom ben ya.Sanki elma suyundan bi kaç damlayı normal suya sıkmışlar gibi bi tadı var.Şeker ihtiyacımı karşılıyorum desem.:52: Nestle'nin Aquarel elmalı adındaki ürünü bu dediğim.:61:

günaydın kızlarrr yoğun bi pazar günü geçirdim ve dengesiz bi beslenme tabi

bütün evi süpür sil kapıları sil toz al ev büyük olunca derdide büyük oluyo yaw
dünkü menü
sabah 2dilim ekmek 1kk peynir 1 yeşilzeytin domates salatalık bide erzurum usulu kuymak 2yk ara yok
öğlen yok
saat 7de 1,5fincan dondurma eve geldim misafir vardı
9da 2dilim kek sonra 1 bisküvi :5:1 halley
3dilim karpuz

gün boyu bol hareket +sabahtan leslie ve temizlik
su yok:5:
canım 9'da halley ouvvv bu gün salata falan ye de geçiştir bari düzelt canım.:31:

[sıze=3]sandık başkanı olmak zordu gerçektenn neyse sonunda atlattın devletimize hayırlı olsun inşallah [/sıze]

sendemi başkandın canım.bundan sonra aslaaaaa kabul etmicem görevi.ben evet -hayırdada başkandımda o kolaydı.bu resmen zordu.hele 3 sandık olsa napardım bilmiyorum.neyse seçim bahanesi gitti kilolar bende yuppiii.evde olsam gitmezdi ama:60:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda ben geldimmmmmmmmmmmmmm ne kadar özledim sizi anlatamammmmmmmmmmmmmm evin yolunu zor buldum kaç gündür seçimdi zarttı zurttu derken böyle. Kusura bakmayın ama sonunda geldim ya çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr :66::66:

hoşşşgeldinnnnnnnnnnn merak ettim bacum seni ailecek hastaydınız falan dedim birşey mi oldu acaba :52:

16 temmuz yengeç oluyor kız.bende 15 temmuzda ondan biliyorum:)

o daha beter yaa kardeşim yengeç burcu yükseleni ikizler bu kadann dengesiz ve duygusal bir insan daha yoktur :60:

benim eşimdede öyle .sabah tuvalete gitmeden tartılıyor,bide çıktıktan sonra tartılıyor.sonra diyorki ahhaaaaa yarım kilo yapmışım vay be diyor:60::60::60:neyse aramızda kalsın:1::1::1:

:60::60: ayy hahahahahhah ben de merak ettim ölçcem yarın sabah hahahaha :60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
bende saat 10 kalktım çok geç offff uykuyu seviyorum:52:

kahvaltımı yapmadım önce egzersiz yapılırsa daha etkili kilo veriliyormuş

lesli ile yürüyüm sonra kahvaltı:81::81:

callenetes miydi o egzersiz programınıda indirdim ama çok zor görünüyor yapan varmı acaba aramızda

ben sabahları yapamıyorum valla helal olsun gerçekten ne mutlu sana

bu cuma değişim programı öğrencilerine özel bir gala var.Özel bi kıyafet giymem gerekiyo..Ama ne giyeceğim hakkında bi fikrim yok.Abiye almam lazım ama aynı zamanda saç modeli vs. hiçbi fikrim yok.büyük beden Abiye bakacam.:41: 42-44 beden abiye kıyafetlerimi 36 beden can dostumla seçeceğim ya:30: nasıl olacak bu iş.ufff:25:

bu cuma değişim programı öğrencilerine özel bir gala var.Özel bi kıyafet giymem gerekiyo..Ama ne giyeceğim hakkında bi fikrim yok.Abiye almam lazım ama aynı zamanda saç modeli vs. hiçbi fikrim yok.büyük beden Abiye bakacam.:41: 42-44 beden abiye kıyafetlerimi 36 beden can dostumla seçeceğim ya:30: nasıl olacak bu iş.ufff:25:

çok zor olacak ve moralin çok bozulacak.benimde başıma gelmişti canım.hatta satıcı kadın sen kendine diktirden daha iyi olur demişti.ama o söz bile beni motive edip kilo vermeme neden olamamıştı nedense.:14:

bende saat 10 kalktım çok geç offff uykuyu seviyorum:52:

kahvaltımı yapmadım önce egzersiz yapılırsa daha etkili kilo veriliyormuş

lesli ile yürüyüm sonra kahvaltı:81::81:

callenetes miydi o egzersiz programınıda indirdim ama çok zor görünüyor yapan varmı acaba aramızda

Ben başlamıştım ama sezeryan doğum yaptım 2,5 ay önce, 3 defa falan yaptım callanetics, sonra bırakmak zorunda kaldım, çünkü halı silkelerken falan da dikkat etmemişim, dayamışım karnımı balkonun kenarlığına, 2 dikişim açıldı ve iltihap akmaya başladı.. :31:
Ama ablam yapıyodu, 1 ay falan yapıp ara vermişti, acayip fark etmişti vücudunda..

canım benim oğlumda 23 aylık ben öğrettim 2 hafta öncecanım erken olduğunu düşünme tam zamanı 3 yaş ta çok inatlaşıyorlar
bak çoçuklarımız yaşıtmış

benim oğlum 7 gün sonra 24 dolduracak ayın 20 si doğum günü

Evet eğer söylemeye başladıysa değerlendirmek lazım bu fırsatı.. Eltim 3-3,5 yaşındayken bıraktırmaya çalıştı bezini, ve dediğin gibi acayip inatlaşıyodu kızı, hala tam oturtamadı, arada kaçırıyo, 4 yaşında oldu..

çok zor olacak ve moralin çok bozulacak.benimde başıma gelmişti canım.hatta satıcı kadın sen kendine diktirden daha iyi olur demişti.ama o söz bile beni motive edip kilo vermeme neden olamamıştı nedense.:14:

uff ya :2: gitmemeyi bile düşündüm ama bi daha böyle bişeye katılma imkanım bile olmayacak belki de:26: ya da burda krakow'da olmayacağım..napacağım ben ya :59:

uff ya :2: gitmemeyi bile düşündüm ama bi daha böyle bişeye katılma imkanım bile olmayacak belki de:26: ya da burda krakow'da olmayacağım..napacağım ben ya :59:

kesinlikle katıl canım illaki sana uygun bir kıyafet vardır gerekirse bütün şehri dolaş ama kaçırma ben de kıyafet yüzünden mezuniyet baloma gidemedim o kadar pişmanım kii :19::19:

evet canım temmuz yengeç sen ablamız 20 haziran deyince ben onu kasteddim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda ben geldimmmmmmmmmmmmmm ne kadar özledim sizi anlatamammmmmmmmmmmmmm evin yolunu zor buldum kaç gündür seçimdi zarttı zurttu derken böyle. Kusura bakmayın ama sonunda geldim ya çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr :66::66:

hoşgeldin orti
sen yokken buralar çok sesiz kaldı sankim

ben sabahları yapamıyorum valla helal olsun gerçekten ne mutlu sana

canım dün bir diyet sitesinde okudum
ben zaten 9 10 gibi kalkarım:37: benim sabahım bu kadar olur
zatenbir haftadır yapıyorum

Ben başlamıştım ama sezeryan doğum yaptım 2,5 ay önce, 3 defa falan yaptım callanetics, sonra bırakmak zorunda kaldım, çünkü halı silkelerken falan da dikkat etmemişim, dayamışım karnımı balkonun kenarlığına, 2 dikişim açıldı ve iltihap akmaya başladı.. :31:
Ama ablam yapıyodu, 1 ay falan yapıp ara vermişti, acayip fark etmişti vücudunda..

Evet eğer söylemeye başladıysa değerlendirmek lazım bu fırsatı.. Eltim 3-3,5 yaşındayken bıraktırmaya çalıştı bezini, ve dediğin gibi acayip inatlaşıyodu kızı, hala tam oturtamadı, arada kaçırıyo, 4 yaşında oldu..

canım geçmş olsun
bende deneyim diyorum callentes mayoyla çok tuhaf görünüyorlar ama:1:
bakalım ne olacaz

canım ben alıştırdım arada kaçırıyor çişini ama olacak o kadar

Sakın kıyafet yüzünden gitmemezlik yapma canım.. turta'nın da dediği gibi gerekirse bütün şehri dolaş, hiçbişey bulamama gibi bişey olamaz elbet bişey bulursun.. Ama nolursa olsun git, sonra aklın kalır..:50:

canım sen niye spor için acele ediyorsun..sezeryan hata kabu etmez..bende senin gibi bir yanlışlık yapmıştım doktor bana bir daha snei 8 kat açıp dikeriz demişti..:53::52:..yürüyüş felan yapablirsin oda uzun değil ondada karın kasın çalışıyor 20 dk hafif tempo yeter..hem doğum sonrası vücut 2 yılda tam dengeye oturuyor ..
bez konusuna gelince kızım 3 yaşa yakındı tek seferde gece gündüzü bırakmıştı..hiç. uğraşmamıştım..zor olamdı yani..

kesinlikle katıl canım illaki sana uygun bir kıyafet vardır gerekirse bütün şehri dolaş ama kaçırma ben de kıyafet yüzünden mezuniyet baloma gidemedim o kadar pişmanım kii :19::19:

Sakın kıyafet yüzünden gitmemezlik yapma canım.. turta'nın da dediği gibi gerekirse bütün şehri dolaş, hiçbişey bulamama gibi bişey olamaz elbet bişey bulursun.. Ama nolursa olsun git, sonra aklın kalır..:50:

Pişman olacağım eğer gitmezsem.Kankican zaten en büyük destekçim.Abartma aygül gören de kapılardan sığamıyorsun sanacak sana uygun kıyafeti tüm mağzaları dolaşıp bulcaz demişti dün.Ama ben gene de bilirsiniz ya..O ezikliği..Kıyafet denenecek olmayacak üstüme moral bozukluğu falan:14: Ama beni anlayan yani bu kilo konusunda anlayan kişilerden destek almak gitme isteği yarattı bende.kıyafet aramaya bu akşam çıkacağız.Uff ya inşallah bulurum.:59:

canım katılmamazlık olurmu
mutlaka bulursun kıyafet moralini düşürme
inşallah gönlüne göre alırsın kıyafetini

Pişman olacağım eğer gitmezsem.Kankican zaten en büyük destekçim.Abartma aygül gören de kapılardan sığamıyorsun sanacak sana uygun kıyafeti tüm mağzaları dolaşıp bulcaz demişti dün.Ama ben gene de bilirsiniz ya..O ezikliği..Kıyafet denenecek olmayacak üstüme moral bozukluğu falan:14: Ama beni anlayan yani bu kilo konusunda anlayan kişilerden destek almak gitme isteği yarattı bende.kıyafet aramaya bu akşam çıkacağız.Uff ya inşallah bulurum.:59:

bulursun canım bulursun merak etme bozma moralini :52:

benim eşimdede öyle .sabah tuvalete gitmeden tartılıyor,bide çıktıktan sonra tartılıyor.sonra diyorki ahhaaaaa yarım kilo yapmışım vay be diyor:60::60::60:neyse aramızda kalsın:1::1::1:
sizde yarımmış bizde 1.5 kilo değişiyor ....:37::52:

girişinden anladığım bomba gibisin..maşallahhhhhh..:nazar:
evet temmuz yengeçç eşim yengeç oğlum yengeç..özellikle aslan olusn diye sezeryan tarihini doktorun verdiğindne 2 gün sonrya istedim oğlum 1 hafta önce geldi ..:53::84:
aaaa aynı günmüş
ikizler burcu zor oluyor bir günü bir gününü tutmuyor
evet ya ne gıcık bir burç (ikizler olanlar alınmayın kendi adıma ve kızım üstünden böyle konuşuyorum:59:).. kafayı yedim bu kız sayesinde oğlum hiç yormuyor kızım yedi ömrümü yedi bitirdi beni..

Back
X