• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay onu bilmem ama ben bu gidişle pasaklı olcam hiçççç içimden gelmiyo temizlik içimde yok biri gelsede yapsa.... buzdolbıda bugünde olmadı bişiyi yanmış istanbuldan parça gelcekmiş... yandım yani öğünlerim düzensizleşti bu yüzden yarın tonbalığı alıyım diyorum konserve sıcaktan etkilenmes başka ne alabilir kızlar fikir verin... buzdolapsız evde ne yenir ne bozulmaz????

ben geliyim kızz:21::21:

senin durumun zor gerçekten havalarda ısındı
benimde aklıma bişey gelmiyor

evet diyetisyenimde bana en az 6 öğün ve toplamda 9 dilim ekmek yemem gerektiğini söyledi .. birde troidim az çalışıyor.. metabolizmam birde bu sebepten yavaş çalışıyor sanırım..:59:

buraya takıl canım
takım arkadaşları menülerini paylaşınca az çok nasıl beslenmen gerektiğini görüyorsun
bide çok egzersiz yapmak lazım

pasklımı olcan kız:20::20:

:60::60: yok aslında pasaklı değilimde bazen de saldımmı da salıyorum :27:

bugün yediklerim ;

sabah 1 simit ..
öğleden sonra 3 şeftali..
akşam üstüde bir kase fındık.. :((
birde 30 dk yürüyüş..
ara öğün ana öğü hak getire.. hep bu düzensiz beslenmelerden 3 haneli rakamlardan 2 haneli rakamlara inemiyorum sanırım:14:

evet canım baya düzensiz beslenmişsin böyle kilo da veremezsin vücut kendini korumaya alır çok aç durdugun için :44:

ay onu bilmem ama ben bu gidişle pasaklı olcam hiçççç içimden gelmiyo temizlik içimde yok biri gelsede yapsa.... buzdolbıda bugünde olmadı bişiyi yanmış istanbuldan parça gelcekmiş... yandım yani öğünlerim düzensizleşti bu yüzden yarın tonbalığı alıyım diyorum konserve sıcaktan etkilenmes başka ne alabilir kızlar fikir verin... buzdolapsız evde ne yenir ne bozulmaz????

konserve ne bulursan al canım barbunya dolma gerçi konservelerde çok yağlı oluyor yaa :44:

evettt kızlar elbiseleri giyip resip koycaktım anca sıra geldi bakalım beğenicekmisiniz hala uzun olan elbisemi değiştirme şansım var bu arada

$DSCN2667-2.webp$DSCN2686-1.webp$DSCN2659-1.webp$DSCN2762-1.webp$DSCN2764-1.webp$DSCN2769-1.webp$DSCN2780-1.webp$DSCN2792-1.webp$DSCN2793-1.webp

:60::60: yok aslında pasaklı değilimde bazen de saldımmı da salıyorum :27:

evet canım baya düzensiz beslenmişsin böyle kilo da veremezsin vücut kendini korumaya alır çok aç durdugun için :44:

konserve ne bulursan al canım barbunya dolma gerçi konservelerde çok yağlı oluyor yaa :44:
canım mecbur alcam bir iki bişiy evde hiç bişiy yok böyle daha kötü....

canım kısa olanın modeline uzun olanın rengine bayıldım....

benim de bogun kü menümmmmmmm kızlarrrr :27::27:

sabah sirkeli su + 1 dilim ekmek + kaşar + salatalık

Ara : 1 bardak elma suyu

sonra bir ara daha yaptım çok erken kalkınca öyle oldu :52:

1 bardak yarım yağlı sütle nescafe + 2 tane mavi yeşil lightin kepekli çikolatalı püskevitlerinden

öğlen : 1 tane biber dolması + az haydari

Akşam : 1 kase yoğurt ve 3 adet çilek

yatmadan önce turkish kahve içicem :16: :9:

spor olarak da : aerobic + sopa + dumbell + mekik :60:
1,5 saat bisiklet
20 dk yürüyüş

benim de bogun kü menümmmmmmm kızlarrrr :27::27:

sabah sirkeli su + 1 dilim ekmek + kaşar + salatalık

Ara : 1 bardak elma suyu

sonra bir ara daha yaptım çok erken kalkınca öyle oldu :52:

1 bardak yarım yağlı sütle nescafe + 2 tane mavi yeşil lightin kepekli çikolatalı püskevitlerinden

öğlen : 1 tane biber dolması + az haydari

Akşam : 1 kase yoğurt ve 3 adet çilek

yatmadan önce turkish kahve içicem :16: :9:

spor olarak da : aerobic + sopa + dumbell + mekik :60:
1,5 saat bisiklet
20 dk yürüyüş

canım ne kadar az yiyorsun ben asla bu menüyle bir gün geçiremem
sporunda süper:nazar::nazar:

canım iki elbisede çok yakışmış sende çok güzelsin
bide o kiloların gitse süper olursun canım
elmalıturtaya katılıyorum ikinci zayıf göstermiş

sağol canım bu balık elbise kötü durmamış demi malum kısa boy ve kilolu bayanlarda pek hoş durmuyor

canım ikiside gayet yakışmış eğer çok yakının düğünüyse maviyi giy... biras daha uzak biriyse kısa olanı giy derim... ama her ikiside çok güzel olmuş güle güle giy...

oy oy ebrum gelmiş hoşgelmiş.
oyunu sağ salimen atlatmana sevindim canım. geçmiş olsun.
yoğun bir dönemdesin tabi türkiye yolculuğu öncesi. Allah kolaylık versin.
sen bu hafta bildirim yap, sonra izne ayıralım. tr'de düzen oturtunca listeye devam edebilirsin.:16:

canim ya cok saol anlayisin icin.. :16: sabah erken cikicam ama cikmadan bildirimi yaparim.. iyi olur dedigin gibi yapalim tr ye gidince devam ederiz..

umarim hersey yolundadir,hepiniz iyisinizdir..uzun zamandir evde oldugum icin cok yoruluyorum..bide calistigim yer uzak trenle 2 saat yol gidip geliyorum 8 10 saat orda calis.. :37: napalim emek olmadan yemek olmuyo..hayirlisi olsun..trde dinlenecek cok vaktim olucak nasilsa.. görüsürüz canlarim hoscakalin..:71:

Son düzenleme:
canım ne kadar az yiyorsun ben asla bu menüyle bir gün geçiremem
sporunda süper:nazar::nazar:

canım iki elbisede çok yakışmış sende çok güzelsin
bide o kiloların gitse süper olursun canım
elmalıturtaya katılıyorum ikinci zayıf göstermiş

saol canımm ya bilmiyorum ki herhalde mide küçüldükçe iştahım kaçıyor :9::9:

canim ya cok saol anlayisin icin.. :16: sabah erken cikicam ama cikmadan bildirimi yaparim.. iyi olur dedigin gibi yapalim tr ye gidince devam ederiz..

umarim hersey yolundadir,hepiniz iyisinizdir..uzun zamandir evde oldugum icin cok yoruluyorum..bide calistigim yer uzak trenle 2 saat yol gidip geliyorum 8 10 saat orda calis.. :37: napalim emek olmadan yemek olmuyo..hayirlisi olsun..trde dinlenecek cok vaktim olucak nasilsa.. görüsürüz canlarim hoscakalin..:71:

kolay gelsinnnnnn canımm görüşürükk :79::79::80:

Back
X