Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben çıkıyorum... oğlanı uyutup bende uyuyacam... artık erken uyumaya gayret gösteriyorum... kendinize çok iyi bakın.

hayırlı geceler hepinize :54::54::54:

yarın sabahtan itibaren sağlam bi diyete başlıyorum ve ne yersem yazıcam buraya metobolizmam normalin üzerinde çalışıyo daha önceden diyetisyene gitmiştim kısa sürede kilo verdim ve bıraktığım için aldım. bebeğim henüz 2,5 aylık olduğu için onu emzirdiğim için sürekli acıkıyorum umarım sizlerle bunu aşarım fazla zaman ayıramadığım taktirde cevapları geciktirdiğim yada ilgilenemediğim zamanlarda umarım beni mazur görürsünüz çünkü çok fena oğlum var normalde 6 da yenmesi gereken akşam yemeğini ben 10 da yedim. 95,2 ile diyetime başlıyorum haftaya cuma günü eminim güzel yol katetmiş olucam sizlerle birlikte

yiriimmmm senin felsefeniiiiii :60:

yok yokkk sevmedim ben bu listeyi beraber yapcaz bişilerr kız durr az sabrettt :60:göstercez gününü o yağlaraaa :60:defolunnnn düşünnn yakamızdan pis yağlar kötü yağlarrr:52:

ivittt bi atak yapıppp 1.bile olabilirizzzzzzzz:84:

hiç sormaaa hele rabişimin avatarlarına bayılıyorummm ya:60:

rabişin önerileriyle durmak yokkkk yola devammm:62:

deneme falan yapma cnm önermiyorum metabolizmanı yavaşlatmanın lüzumu yok az sabrett bulcaz bişilerrr araştırcam ben bekleee:20:
yavrum ben yarın pirinç lapası yapacam yaaa... sen bu arada yeni bi öneriyle gel bekliyorum cnm..... acil atak lasım yoksa vaziyet kötü bende motivasyonum gitmeye başladı...
yavrum benim kilom 89.800 olduuu..huuhuuu eline sağlık yinede canım:)
canım senin geçen haftadan bi karışık mı demişsin bildirim yaparken ne öyle bişiy hatırlıyorum... o yüzden seninkini kaptana bıraqkmıştım tatlım... emin olduklarıma deneme yaptım sadece....
bence menü güzel cnm ara ögün yok dimiiiiii
canım arayada meyve sokuşturturum diyorum ama kesin emin değilim... ferdiciyi bekliyorum ...
canlarım size iki sorum olucak:

1. si avatarım nasıl :60::60::60::60:

2. si xl-s medikal kullanan var mı aranızda? bir yakınınız kendiniz ve ya duydunuz mu?
avatarın süper cnm...:1: ııııı 2 yi çalışamadım....:9:
cnm evet zararlı zayıflama ürünleri. fakat bu bahsettiğim diyetisyenlerin çok ama çok aşırı kilolu insanlara verdikleri bi ilaç var adını aklımda değil. yazmam doğru olmaz zaten çok pahallı bir ilaç. bu dediğim xls medikalda o ilaca benzer bişey.bu ilaçtan günlük ikişer tane olmak kaydıyla içilior sanırım. yediklerinden vucuduna giren yağın emilimini azaltıyor ve idrar yada dışkıyla dışarı atılmasını sağlıyor.. yani yediği yaramıyo tabiri burda devreye giriyor :9::9::9: sadece merak ettim çok reklamları dönüyor bu ara :8:

kız bırak bunları yaaa.... genelde ilaçlar çarpıntı yapıyor diyolar ben 3 bardak çay içsem çarpıntı oluyom bide bu ilaçları içsem allah muhafaza.....
her sene gazetelerde okuyoz allah korusun bi sürü insan sağlığından oluyo zayıflıcam derken bu ilaçlarla... boşver en iyisi düzenli beslenme ve spor....sağlığını riske atmaya değmez....

2. si xl-s medikal kullanan var mı aranızda? bir yakınınız kendiniz ve ya duydunuz mu?

avatarınn cüpperrrrr cnmmm çok hoşuma gittiii

bugünkü menü
sabah 2dilim ekmek arasına 1dilim kaşar ve domatesten sandeviçç
öğlen 1dilim mısır ekmeği 1 kase çorba 2 yk pilav 2yk barbunya 2yk yoğurt
akşam 5-6 yk türlü 1dilim ekmek
ara 1kase pul biberli yoğurt
misafir geldi onlarla 3 çb siyah çay 4 N**** (Siyahi) püskevitt
3.5-4 lt su

yarın sabahtan itibaren sağlam bi diyete başlıyorum ve ne yersem yazıcam buraya metobolizmam normalin üzerinde çalışıyo daha önceden diyetisyene gitmiştim kısa sürede kilo verdim ve bıraktığım için aldım. bebeğim henüz 2,5 aylık olduğu için onu emzirdiğim için sürekli acıkıyorum umarım sizlerle bunu aşarım fazla zaman ayıramadığım taktirde cevapları geciktirdiğim yada ilgilenemediğim zamanlarda umarım beni mazur görürsünüz çünkü çok fena oğlum var normalde 6 da yenmesi gereken akşam yemeğini ben 10 da yedim. 95,2 ile diyetime başlıyorum haftaya cuma günü eminim güzel yol katetmiş olucam sizlerle birlikte

inş canım ama bi daha 10 da yemek yemek:45::20:

avatarınn cüpperrrrr cnmmm çok hoşuma gittiii

bugünkü menü
sabah 2dilim ekmek arasına 1dilim kaşar ve domatesten sandeviçç
öğlen 1dilim mısır ekmeği 1 kase çorba 2 yk pilav 2yk barbunya 2yk yoğurt
akşam 5-6 yk türlü 1dilim ekmek
ara 1kase pul biberli yoğurt
misafir geldi onlarla 3 çb siyah çay 4 N**** (Siyahi) püskevitt
3.5-4 lt su

püskevit lokumlu muydu yoksa:1::1:

dünkü mesajlar

roseking35: 20

neslivicdan : 19

elmalı turta: 19

özlemtekin:17

neyneyse:15

ipek61:12

ikbal05:11

ferdici:8

fundurtan:6

sakaleynmaster:4

sementa33: 2

chika:0

dryrgp:0

azra-beril:0

moonros:0

Son düzenleme:
kızlar belki duymuşsunuzdur dün sedada izledim bir kase yoğurda 1 tane kayısı 2 yemek kaşığı kepek 1 tatlı kaşığı tarçın koyup yenildiği taktirde karın tok oluyrmuş. kayısı bağırsakları çalıştırıyo kepek tok tutuyo tarçında tatlı isteğini azaltıyor ben emzirdiğim için ya rın denicem

yaa kızlar bişe dicem size .allah izin verirse ben 5 temmuz gibi tatile çıkacağım.önce izmir,ordan mersin,ordanda samsun yapcaz:)gittiğim yerlerde internet olmayacak büyük ihtimal.yinede şu kablosuz internetlerden almayı düşünüyorum ama bakalım.hani şu 3 aylık falan olandan.kesin bişe diyemeyeceğim yinede haberini,z olsunda şimdiden söyleyim dedim:):54:

haha yok duygularınla oynamıyorum dogruyu söylüyorum merak etme :52::52: :60::60:

Hee iyi o zaman :13: :60:

Avatarın çok güzelllllll, kk'dan bakarken buldum bende aynısını koyuyodum tam,bi baktım sende var koymadım :9:

Canım benim de 2,5 aylık kızım var, spor falan çok yapamıyorum malesef, anca yürüyüş yapıyorum o da 2 günde 1..
Yediklerime çok dikkat etmem lazım o yüzden, ama arada kaçıyo, çünkü aşırı acıkıyorum emzirdiğim için.. :59:

dünkü mesajlar

roseking35: 20

neslivicdan : 19

elmalı turta: 19

özlemtekin:17

neyneyse:15

ipek61:12

ikbal05:11

ferdici:8

fundurtan:6

sakaleynmaster:4

sementa33: 2

chika:0

dryrgp:0

azra-beril:0

moonros:0

Misafirim vardı ama dünnn... akşam da anca evi topladım.. :67:

Hep 2lere 3lere kadar oturuyosunuz bugün herkesin uyuyacağı tuttu... :63: Küstüm ben yatıyorum.. :63::9:
İyi geceler kızlaaarrrrrrrrrr, yarın görüşürüzzzzzzzzz :71:

istemek başarmanın yarısı derler :9: umarım hızla kurtulursun cnm kilolarından

günaydınnn 13,takımın fıstık sakinleriiii herkeseee mutlu huzurlu az kalorili bol hareketliii bi hafta sonu diliyorummmmmm

gece boyunca uyumadımmm uykum var 4:30da yattım 6:30da kalktım bugün nasıl dayancam bilmiyorum yaaa

Back
X