sarmalar kaçmışşş :)) ama sporla telafi ettiğini düşünüyorum.. güzel görünüyor herşey![]()
saol cnm evet sporu fazla yaptım ona göre Allahtan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarmalar kaçmışşş :)) ama sporla telafi ettiğini düşünüyorum.. güzel görünüyor herşey![]()
yavrum ben yarın pirinç lapası yapacam yaaa... sen bu arada yeni bi öneriyle gel bekliyorum cnm..... acil atak lasım yoksa vaziyet kötü bende motivasyonum gitmeye başladı...yiriimmmm senin felsefeniiiiii
yok yokkk sevmedim ben bu listeyi beraber yapcaz bişilerr kız durr az sabretttgöstercez gününü o yağlaraaa
defolunnnn düşünnn yakamızdan pis yağlar kötü yağlarrr
ivittt bi atak yapıppp 1.bile olabilirizzzzzzzz:84:
hiç sormaaa hele rabişimin avatarlarına bayılıyorummm ya
rabişin önerileriyle durmak yokkkk yola devammm
deneme falan yapma cnm önermiyorum metabolizmanı yavaşlatmanın lüzumu yok az sabrett bulcaz bişilerrr araştırcam ben bekleee![]()
canım senin geçen haftadan bi karışık mı demişsin bildirim yaparken ne öyle bişiy hatırlıyorum... o yüzden seninkini kaptana bıraqkmıştım tatlım... emin olduklarıma deneme yaptım sadece....yavrum benim kilom 89.800 olduuu..huuhuuu eline sağlık yinede canım:)
canım arayada meyve sokuşturturum diyorum ama kesin emin değilim... ferdiciyi bekliyorum ...bence menü güzel cnm ara ögün yok dimiiiiii
avatarın süper cnm...canlarım size iki sorum olucak:
1. si avatarım nasıl
2. si xl-s medikal kullanan var mı aranızda? bir yakınınız kendiniz ve ya duydunuz mu?
cnm evet zararlı zayıflama ürünleri. fakat bu bahsettiğim diyetisyenlerin çok ama çok aşırı kilolu insanlara verdikleri bi ilaç var adını aklımda değil. yazmam doğru olmaz zaten çok pahallı bir ilaç. bu dediğim xls medikalda o ilaca benzer bişey.bu ilaçtan günlük ikişer tane olmak kaydıyla içilior sanırım. yediklerinden vucuduna giren yağın emilimini azaltıyor ve idrar yada dışkıyla dışarı atılmasını sağlıyor.. yani yediği yaramıyo tabiri burda devreye giriyorsadece merak ettim çok reklamları dönüyor bu ara
![]()
canlarım size iki sorum olucak:
1. si avatarım nasıl
2. si xl-s medikal kullanan var mı aranızda? bir yakınınız kendiniz ve ya duydunuz mu?
yarın sabahtan itibaren sağlam bi diyete başlıyorum ve ne yersem yazıcam buraya metobolizmam normalin üzerinde çalışıyo daha önceden diyetisyene gitmiştim kısa sürede kilo verdim ve bıraktığım için aldım. bebeğim henüz 2,5 aylık olduğu için onu emzirdiğim için sürekli acıkıyorum umarım sizlerle bunu aşarım fazla zaman ayıramadığım taktirde cevapları geciktirdiğim yada ilgilenemediğim zamanlarda umarım beni mazur görürsünüz çünkü çok fena oğlum var normalde 6 da yenmesi gereken akşam yemeğini ben 10 da yedim. 95,2 ile diyetime başlıyorum haftaya cuma günü eminim güzel yol katetmiş olucam sizlerle birlikte
avatarınn cüpperrrrr cnmmm çok hoşuma gittiii
bugünkü menü
sabah 2dilim ekmek arasına 1dilim kaşar ve domatesten sandeviçç
öğlen 1dilim mısır ekmeği 1 kase çorba 2 yk pilav 2yk barbunya 2yk yoğurt
akşam 5-6 yk türlü 1dilim ekmek
ara 1kase pul biberli yoğurt
misafir geldi onlarla 3 çb siyah çay 4 N**** (Siyahi) püskevitt
3.5-4 lt su
sementacım,
dünkü mesajların sayımları sende değil mi?
ne zaman sayacaksın?
sementacım,
dünkü mesajların sayımları sende değil mi?
ne zaman sayacaksın?
haha yok duygularınla oynamıyorum dogruyu söylüyorum merak etme![]()
![]()
canlarım size iki sorum olucak:
1. si avatarım nasıl
yarın sabahtan itibaren sağlam bi diyete başlıyorum ve ne yersem yazıcam buraya metobolizmam normalin üzerinde çalışıyo daha önceden diyetisyene gitmiştim kısa sürede kilo verdim ve bıraktığım için aldım. bebeğim henüz 2,5 aylık olduğu için onu emzirdiğim için sürekli acıkıyorum umarım sizlerle bunu aşarım fazla zaman ayıramadığım taktirde cevapları geciktirdiğim yada ilgilenemediğim zamanlarda umarım beni mazur görürsünüz çünkü çok fena oğlum var normalde 6 da yenmesi gereken akşam yemeğini ben 10 da yedim. 95,2 ile diyetime başlıyorum haftaya cuma günü eminim güzel yol katetmiş olucam sizlerle birlikte
dünkü mesajlar
roseking35: 20
neslivicdan : 19
elmalı turta: 19
özlemtekin:17
neyneyse:15
ipek61:12
ikbal05:11
ferdici:8
fundurtan:6
sakaleynmaster:4
sementa33: 2
chika:0
dryrgp:0
azra-beril:0
moonros:0
Hep 2lere 3lere kadar oturuyosunuz bugün herkesin uyuyacağı tuttu...Küstüm ben yatıyorum..
İyi geceler kızlaaarrrrrrrrrr, yarın görüşürüzzzzzzzzz![]()