Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar gününüz aydın olsun...

dün çok şey yiyemedim... çok yoğun bir gündü. Kızalrınmın karne telaşı, kep çekimleri, gelinler falan derken çok karmakarışık bir gündü.
Dün sabah kahvaltısında az domates salatalık ve 8-9 yeşil zeytin, 3 dilim ince ekmek 1 fincan çay

öğlen de küçük bir kek ve meyve suyu:17:

şimdi en kötüsü geliyor, birşey yapmaya takatim yoktu ve yiyecek bişey aklıma gelmedi

1por döner:18::18::18:

öptüm hepinzi:54:

günaydınnn 13,takımın fıstık sakinleriiii herkeseee mutlu huzurlu az kalorili bol hareketliii bi hafta sonu diliyorummmmmm

gece boyunca uyumadımmm uykum var 4:30da yattım 6:30da kalktım bugün nasıl dayancam bilmiyorum yaaa

GÜnaydın canım , aaaa neden öyle oldu hayırdır canını bişeye mi sıktın?

ben şimdi şöyle çabucak geçmişe bir bakim, bugün malum büyük gün

kızlarım bu akşam sahne alıyorlar, çok gururlu ve çok mutluyum
Allahım kızalrımı ve tüm evlatları kem gözelrden ve nazarlardan koru , onları hep iyi insanlarla karşılaştır. Amin

sabah kahvaltım:
- biberiye suyum.
20 dkk sonra

-3-4 yeşil zeytin
-1 çay kaşığı çikloata
-1 çay kaşığı bal
-yağsız peynir.. bunları yedim sanırım :68:

öğlen sadece su su su su su :56:

spor:
* 45 dkk yürüdüm (6.5 km) (yüksek ve orta tempo karışık yürüdüm)
*50x2 ip atlama
*50x7 zıplayarak twist (350)
*15 dkk tempolu şarkılarla dans show :66::66::66:
*200 sabit twist

bunların hepsini nasıl yaptın dediğinizi duyar gibiyim kısa süreli aralıklarla yaptım bugünü kendime ayırdım :32::32::32:

işlem sonunda su gibi olduğum için ılık bir duş aldım. ve güzel bi keselenip inanılmaz rahatladım... :64::64::64:

akşam yemeği: 16.20
- bir kase (1.5 kepçe) domates çorbası
- 4-5 parmak light galeta
- bir ısırımlık çikolata (canım çok tatlı istiyo) :43:

tükettiğim su miktarı:
- 1.5 Lt x3 (4.5 lt) Çok terledim çok wc çıktım sürekli susuyodum :52:

saat 9.30 gibi de bir bardak ılık süt içerim. bu arada dizim çok şükür daha iyi.. hiç zorlanmadım bugün..

:32::66: baya su içmişsin tebrikler, sporunda harika:) tebrikelr arada tatlı kaçamağı olmuş ama olsun

kızlarr benim de bugün kü mööönüm şöyle

sabah spordan önce yarım bardak elma suyu

kahvaltı : 1 dilim ekmek + kaşar peyniri + yumurta + domates

Ara : 1 bardak yarım yağlı sütle nescafe

öğlen : yaprak sarması + yogurt

akşam : 1 kase k fleks + 2 tane erik + 3 tane sarma dayanamadım :52::52:

spor olarak da kendimi aştım sanırım kızlar bugun sabah 1,5 akşam 2 saat toplam 3,5 saat bisiklet sürdüm :60::60:
dumbell + sopa + mekik yaptım :9::9:

:46::46::46::46::46: vayyy süper:46::46::46::46::46:

kızlar belki duymuşsunuzdur dün sedada izledim bir kase yoğurda 1 tane kayısı 2 yemek kaşığı kepek 1 tatlı kaşığı tarçın koyup yenildiği taktirde karın tok oluyrmuş. kayısı bağırsakları çalıştırıyo kepek tok tutuyo tarçında tatlı isteğini azaltıyor ben emzirdiğim için ya rın denicem

denemek lazım aslında ...

yaa kızlar bişe dicem size .allah izin verirse ben 5 temmuz gibi tatile çıkacağım.önce izmir,ordan mersin,ordanda samsun yapcaz:)gittiğim yerlerde internet olmayacak büyük ihtimal.yinede şu kablosuz internetlerden almayı düşünüyorum ama bakalım.hani şu 3 aylık falan olandan.kesin bişe diyemeyeceğim yinede haberini,z olsunda şimdiden söyleyim dedim:):54:

Samsunda nereye gidiceksin ?

Günaydın kızlar gününüz aydın olsun...

dün çok şey yiyemedim... çok yoğun bir gündü. Kızalrınmın karne telaşı, kep çekimleri, gelinler falan derken çok karmakarışık bir gündü.
Dün sabah kahvaltısında az domates salatalık ve 8-9 yeşil zeytin, 3 dilim ince ekmek 1 fincan çay

öğlen de küçük bir kek ve meyve suyu:17:

şimdi en kötüsü geliyor, birşey yapmaya takatim yoktu ve yiyecek bişey aklıma gelmedi

1por döner:18::18::18:

öptüm hepinzi:54:
günaydın ikbalim menüde okadar abartılı bişi yok cnm okadar koşuşturmayaa iyi yine ufak sıyrıklarla atlatmışsın günüüü:27:
GÜnaydın canım , aaaa neden öyle oldu hayırdır canını bişeye mi sıktın?

sanırım akşamki içtiğim 3bardak siyah çay ve gece boyunca beni kemiren düşüncelerrrrr:52:

günaydınnn 13,takımın fıstık sakinleriiii herkeseee mutlu huzurlu az kalorili bol hareketliii bi hafta sonu diliyorummmmmm

gece boyunca uyumadımmm uykum var 4:30da yattım 6:30da kalktım bugün nasıl dayancam bilmiyorum yaaa

cnm uyuyamadığın zaman karanlıkta bi bardak ılık süt iç hem rahatlatıyor... hemde nasıl uyuduğunu bile anlamıyosun ... bi daha olursa dene bak uyumayanlar zayıflayamıyormuş... benden söylemesi...:34:

Son düzenleme:
HERKESE GÜNAYYYDDIIIINNNNNNNNNNN:16:
iyi hafta sonları..... ama bana hafta sonu gibi gelmiyo malesef... kociş çalışıyo akşama kadar yarında babamla balığa gidicekler....:16:
anca ben kendimi gezdiririm bu hafta:31: kendi babam diye bişiyde diyemiyom ki.....
neyse bende ek kartımla geziyim biras bari:27::27::27:

iyi hafta sonları..... ama bana hafta sonu gibi gelmiyo malesef... kociş çalışıyo akşama kadar yarında babamla balığa gidicekler....:16:
anca ben kendimi gezdiririm bu hafta:31: kendi babam diye bişiyde diyemiyom ki.....
ek kart mı:27:süperr fikirrrr:60:
cnm uyuyamadığın zaman karanlıkta bi bardak ılık süt iç hem rahatlatıyor... hemde nasıl uyuduğunu bile anlamıyosun ... bi daha olursa dene bak uyumayanlar zayıflayamıyormuş... benden söylemesi...:34:

tmm canım tşk ederim önerin içinn evet uykusuzluk ta kilo vermeyi etkiliyoo:30:

günaydın..akşam girmedim..tam bakyımdedim oğlum viyakaldı..:(((
dün çocukalrı oyun parkına götürdük..ordanda çaya abimlere geçtik..bugünd edüğünvar gidebilrsem gideicem..eşim görevde annemlerle takılıcam ama kesin değil..

ek kaaaaaaaaarttttttt :47::47::52::60::60: oh oh bol bol gez dolaşşşşş alışveriş yap canım boşver takılsınlar onlar balıklarla :60::60:

tşk ederim canımm :16::16:

günaydın..akşam girmedim..tam bakyımdedim oğlum viyakaldı..:(((
dün çocukalrı oyun parkına götürdük..ordanda çaya abimlere geçtik..bugünd edüğünvar gidebilrsem gideicem..eşim görevde annemlerle takılıcam ama kesin değil..
oh git bol bol dök kurtları....

ek kaaaaaaaaarttttttt :47::47::52::60::60: oh oh bol bol gez dolaşşşşş alışveriş yap canım boşver takılsınlar onlar balıklarla :60::60:

tşk ederim canımm :16::16:

dimi cnm bugün babama hediye bakçam yarında kendimi gezdircem napıyım belki tek başıma sinemaya bile giderim.. h. sonu evde oturmayı sevmiyorum...(sanki çalışıyom h. içi gibi:1:)

herkeseeeeeeeeeeee günaydııııııııııın az kalorili bol neşeli hafta sonlarııııı diliyorumm:9::9:

ben bugun moralmen düşük olarak güne başladım sabah sporuda yapamadım aslında bu durum kilolarımla alakalı tabiki moralim bozuldu birden :59::59: kendimi intihar ediciggiiiiiiiiiiim sanırım :58: :60::60:

oh git bol bol dök kurtları....

dimi cnm bugün babama hediye bakçam yarında kendimi gezdircem napıyım belki tek başıma sinemaya bile giderim.. h. sonu evde oturmayı sevmiyorum...(sanki çalışıyom h. içi gibi:1:)

:9: hafta sonu olunca öyle hissediyor insan ya çalışsanda çalışmasanda hafta sonu piskolojisi herhalde :52: :9:

herkeseeeeeeeeeeee günaydııııııııııın az kalorili bol neşeli hafta sonlarııııı diliyorumm:9::9:

ben bugun moralmen düşük olarak güne başladım sabah sporuda yapamadım aslında bu durum kilolarımla alakalı tabiki moralim bozuldu birden :59::59: kendimi intihar ediciggiiiiiiiiiiim sanırım :58: :60::60:

şşşştttt kızzz kızdırıyon beni haa... 60 larada geldin zaten daha ne istiyon .... bak 73 lerde sürünüyoz bi gelemedik 60 lara ...:59:

şşşştttt kızzz kızdırıyon beni haa... 60 larada geldin zaten daha ne istiyon .... bak 73 lerde sürünüyoz bi gelemedik 60 lara ...:59:

aman ne biliyim canım ya kendime kızıyorum aslında verdiklerimi geri almasaydım devam etseydim şimdiye çoktan kilolarımı vermiş istedigim meslegi yapıyor olacaktım :59: hep bu salak kafam yüzünden :84: ben hostes olmak çok istiyordum da elime de bir fırsat geçmişti torpil morpil ama kilom fazla diye olamadımdı şimdi facede arkadaşlarımın resimlerini gördükçe o kıyafetlerle moralim bozullllllduu :47::47:

mağduuuuuuuuuurum mağdurum daaa mağdurum çok mağduruuuuuum mağdurummm :60: :60:

sen de gez bugun bol bol gitsin 1 kilo daha canım :60:

Son düzenleme:
aman ne biliyim canım ya kendime kızıyorum aslında verdiklerimi geri almasaydım devam etseydim şimdiye çoktan kilolarımı vermiş istedigim meslegi yapıyor olacaktım :59: hep bu salak kafam yüzünden :84: ben hostes olmak çok istiyordum da elime de bir fırsat geçmişti torpil morpil ama kilom fazla diye olamadımdı şimdi facede arkadaşlarımın resimlerini gördükçe o kıyafetlerle moralim bozullllllduu :47::47:

mağduuuuuuuuuurum mağdurum daaa mağdurum çok mağduruuuuuum mağdurummm :60: :60:

sen de gez bugun bol bol gitsin 1 kilo daha canım :60:
belkide böylesi daha hayırlıdır cnm bozma moralini... daha ne iş fırsatları çıkar karşınaaa zaten çıktıda :1: işe başlamıyomuydun sen..
hepimiz aynıyız ben evlenirken bir zayıflamıştım hemde bir ayda hiç anlamadan 70 kilo evlendim devam etsene zayıflamaya sen demi ne var 10 kilo alcak bak şimdi 70 e inemiyom kaldıki 60 istiyorm... bakalım ne zaman ulaşçam hedefe....:97:

herkese selaam!! Birazdan ders vermeye gideceğim.Gala harikaydı her ne kadar Partnerim kot pantolonla gelse de ! Bu italyanların rahatlık anlayışı.off of.Ama takım elbise giymiş türk arkadaşlarımın yanından ayrılmadım.ya hadi kot pantolon giydin bari kol çantanı evde bırak değil mi? :9:

yeme düzenim mahvoldu.son 2 gündür çok kötü şeyler yedim çoook.Üstüne bi de arkadaş kazığı yedim tatlı niyetine.Ama iyi oldu insanları böyle böyle tanıyorum.Keyfimi bozamadı o gerizekalı çocuk.

resimleri birazdan yükleyeceğim :52: mesaj yazamadığım için çok özür diliyorum hepinizden.:26:

az kalorili mutlu haftasonlarııııı!!!!:16:

Back
X