Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kuzucuklar kahvaltımı yaptım :34:

yeni gelen takım arkadaşlarım hoş geldiniz sizlerde :42:

kahvaltım:
biberiye suyum

20 dkk sonra

* 1 yeşil zeytin
* 1 kk yağsız beyaz peynir
* 2 bardak şekersiz çay
* 1 dilim çavdar ekmeği
* 1-2 çatal yumurta (az yağlı)
* 1-2 çay kaşığı çiko :17:

yarım litre su içtim şimdiye kadar... temizliğe başlıyorum.. aralarda uğrarım hoşçakalın :21:

Günaydın kızlaarrrr :66::66::66:

Günaydın ortimuu, sen yine enercik turta moduna bağlamışın moree..:64:
Hadi bakalım hayırlı olsun yeni işin inşallah.. Havalimanının ordaki merkezde mi başlicaksın eğitimden sonra?
Ayrıca çorabın kaçarsa da boşver diğer bacağını falan da sen kaçır bilerek yaptın sansınlar :9::9::9:

Tebrik ederim canım, bu kadar 4 gözle beklediğiniz bi haberin öyle bi dönemin ardından gelmiş olması iyi olmuş..
Ankara yeni bi sayfa olur bi daha öyle tatsız durumlar yaşamazsınız innnşşşaallah :71:

amin cnaım çok saol..inşallah birdaha yaşanmasın..

Herkese gunaydinn.. Gerci oglen oldu ama neyse:)

kahvaltim;
kasarli tost
2 bardak sekersiz cay

arada yogurt, aksam da sadece bol salata yemeyi dusunuyorum.. Yuruyus icin sabah uyanamadim onu yine yarina erteliyorum:D

Son düzenleme:
protein diyetimin 1,günü ve öğlen haşlama tavuk göğsü yedim baharatta ekledim ama tadı çok yavan yaww:60:başka önerisi olan varmıı kızlarr:27:

protein diyetimin 1,günü ve öğlen haşlama tavuk göğsü yedim baharatta ekledim ama tadı çok yavan yaww:60:başka önerisi olan varmıı kızlarr:27:

sabahtan beride 2.5 lt su içtim akşama kadar kaç olcak acabaaa:32:

sana kolay gelsin canım benim asla yapamyağım bir diyet karbonhidratsız asla:52::52::52: yapamam
su olayı süper ya ben bugün içemedim kolum kalkmıyor offffffff

yumurta tok tutar balık da tersin ama sıcakta nasıl olur bilmem
bide ben tavuk ğösünü baharatlayıp kekik filançöp şişe dizip teflon tavada pişiriyorum lezzetli oluyor dene istersen

sana kolay gelsin canım benim asla yapamyağım bir diyet karbonhidratsız asla:52::52::52: yapamam
su olayı süper ya ben bugün içemedim kolum kalkmıyor offffffff

yumurta tok tutar balık da tersin ama sıcakta nasıl olur bilmem
bide ben tavuk ğösünü baharatlayıp kekik filançöp şişe dizip teflon tavada pişiriyorum lezzetli oluyor dene istersen

tşk ederim canım bencede bana kolay gelsin yumurtaaa delisiyimm ben sen bilmiyon kız:60:sabah 2 haşlanmışş yımırtayı hüplettimmm :60:bi ara civciv çıkcaktı içimden o derece yiyodumm:1:vee efsane yumurtaaa geri döndüü:60:teflon tavada mıı:44:yağ koymadan kendi suyunda mı pişiriyon kızzz:52:yeni bi tarifff denemek lazımm

kızlar sizce cuma günü 90'ı görür müyüm ahahah 5 günde 5 kilo :60::60::60:

şaka bi yana tartıda 89'u göriyim ölürüm herhalde :60:

sabahtan beri 2.5 lt su içtim. henüz yemek yemedim.. oğlanı uyutucam şimdi akşam 5-6 gibi yerim...

ev işlerim çooooook şükür bitti tertemiz bir ortam gibisi yok.. 3 gündür çorbaya döndü ev yaw..

sizler napiyosunuz kimler var?

selamlar kızlar,
sabah gittim, sporumu yaptım geldim. çok kalabalık bu aralar, sanırım haftaya gitmiycem. evde leslie ile idare edeyim diyorum, bilmiyorum düzenli olur mu?
haftasonundan birikmiş geçmiş var :) ancak okurum. oğluşa da yemek falan yedireceğim. ara ara görüşürüz artık:1:

kızlar sizce cuma günü 90'ı görür müyüm ahahah 5 günde 5 kilo :60::60::60:

şaka bi yana tartıda 89'u göriyim ölürüm herhalde :60:

sabahtan beri 2.5 lt su içtim. henüz yemek yemedim.. oğlanı uyutucam şimdi akşam 5-6 gibi yerim...

ev işlerim çooooook şükür bitti tertemiz bir ortam gibisi yok.. 3 gündür çorbaya döndü ev yaw..

sizler napiyosunuz kimler var?
iyiyiz tatlım kız yemek yee düşüp kalcan bi yerdeee :) senin vücut sıkı zaten dediğin gibiyse 89 gördün mü oooooooooooooo beraberr göbecik atarızzz bende bi 60 görebilsem hedefimi 58hatta 55 e taşıyayım diyorum boy kısa zatiii:27:evde misss gibi olmuşturr iyi günlerde kirlettt:60:
selamlar kızlar,
sabah gittim, sporumu yaptım geldim. çok kalabalık bu aralar, sanırım haftaya gitmiycem. evde leslie ile idare edeyim diyorum, bilmiyorum düzenli olur mu?
haftasonundan birikmiş geçmiş var :) ancak okurum. oğluşa da yemek falan yedireceğim. ara ara görüşürüz artık:1:
hoşgeldin rabişşşşşşşşşşşş nasılsın ablacım öptümmmmm çok:29:

bugün nedense kendimi çok aç hissediyorum, ama yok yapmicam kaçamak, su çay meyve ile geçiştiriyorum.
sabah yeşil çay içip 1 saat yürüyüş yaptım.
sonra kahvaltım klasik işte : domates salatalık azcık beyaz peynir 3 zeytin 1 yumurta şekersiz çay
ara şeftali
öğle tavuklu salata
ara çay
bu gidişle akşam olmadan yine yemeğe başlayacam yaaa. yok yok bol su içmeliyim

selamlar kızlar,

hoşgeldin cnm... nasılsın? bebek nasıl oldu?

iyiyiz tatlım kız yemek yee düşüp kalcan bi yerdeee :) senin vücut sıkı zaten dediğin gibiyse 89 gördün mü oooooooooooooo beraberr göbecik atarızzz bende bi 60 görebilsem hedefimi 58hatta 55 e taşıyayım diyorum boy kısa zatiii:27:evde misss gibi olmuşturr iyi günlerde kirlettt:60:

hoşgeldin rabişşşşşşşşşşşş nasılsın ablacım öptümmmmm çok:29:

yok cnm çok şükür tansiyonum falan herbişeyim yerinde :nazar::60: inş hepbirlikte görürüz :52:

bugün nedense kendimi çok aç hissediyorum, ama yok yapmicam kaçamak, su çay meyve ile geçiştiriyorum.
sonra kahvaltım klasik işte : domates salatalık azcık beyaz peynir 3 zeytin 1 yumurta şekersiz çay
ara şeftali
öğle tavuklu salata
ara çay

bence biraz daha bekle su ile geçiştir..

tşk ederim canım bencede bana kolay gelsin yumurtaaa delisiyimm ben sen bilmiyon kız:60:sabah 2 haşlanmışş yımırtayı hüplettimmm :60:bi ara civciv çıkcaktı içimden o derece yiyodumm:1:vee efsane yumurtaaa geri döndüü:60:teflon tavada mıı:44:yağ koymadan kendi suyunda mı pişiriyon kızzz:52:yeni bi tarifff denemek lazımm

aynı ben, her öğün olsa yerim yani o derece. ama sınırladım kendimi hergün 1 tane yiyorum. ama dukan diyeti yaparken 2 tane yiyordum bende. yulaf kepeği ni hala kullanıyorum yoğurtta. alışkanlık yaptı. tabi bir de yumurta ve yulaf kepeği ile tarifler deniyordum. eğlenceli oluyodu :66:

selam kizlar bende araniza katildim ins hepimiz kilolarimizdan kurtuluruz.
benim hamilelik ve dogumdan kalan 13 kiloyu vermem lazim..
ama cok azimliyim ozelliklede bugun yaklasik 5 ay once dogum yapmis arkadasimi zayiflamis ustelikte 20 kg kadar hamilelik kilosunu vermis gorunce iyice hirs yaptim..
ins diet ve sporla kisa zamanda bende eski zayif halime donmek istiyorum..
ama bugun yediklerimiz hic yazmayim:37: su an bu dakikadan itibaren bende paylasimlarimla aranizdayim :32:
sabah hoşgeldin demiştim ama tekrar diyeyim, hoşgeldin.
haftasonlarım yoğun oluyor, ancak pazartesiden itibaren faal olabililiyorum:1:
13 kg vermem gerek demişsin, inşallah verirsin canım. hedeflediğin kilo nedir? boyun kaçtı ayrıca? bir de şu an kaç kilosun? notlarıma eklemem lazım da.:97:

hazır kahve dediğim evet Nescafe gibi markaların pazarladığı toz kahve, granül kahve gibi ürünler. suda eriyen kahve işte.
bildiğim kadarıyla şöyle üretiliyor;
filtre kahve demleniyor, sonra o filtre kahvenin suda çözünmeyen kahve kısmı atılıyor, demlenmiş kahveden oluşan sıvının içindeki su buharlaştırılıyor ya da yoğunlaştırılarak ve çeşitli kimyasallarla katı hale getiriliyor. işte ortaya çıkan, içinde aslında kahve içermeyen toz da bize Nescafe adıyla, oldukça da pahalıya satılıyor.
basur ve hemoroid gibi barsak hastalıklarına yol açtığı biliniyor çünkü sindirilemeyen kristal toz parçacıkları dokulara zarar veriyor.

filtr kahve ise, öğütülmüş hali suda çözünmeden demlendiğinden içindeki aromasını suya veriyor ve hiçbir zararı dokunmuyor. içinde karbonhidrat veya yağ da bulunmadığından kilo da aldırmıyor. kahve aromalı suya süt eklendiğinde de, hele ki yağsız sütse, o sütün kalorisini düşünmeye gerek bile yok.

türk kahvesi mantığı aslında filtre kahve de... türk kahvesi de suda çözünmez, telve olarak kalır fincanın dibinde. filtre kahveyi de süzmezseniz dibinde kalacaktır. sadece farklı cins kahveler ikisi.

biliyorsunuz nescafe'ler paketi açıldıktan sonra uzun süre dayanıyor. bu da içinde koruyucu maddeler bulunduğunun bir kanıtı.
ama filtre kahveyi mesela starbucks'dan aldığınızda çekirdek hali öğütüldükten sonra 7 günde tüketin diyor. çünkü içinde katkı maddesi yok ve dayanma süresi kısa. gerçi ben daha uzun süre kullanıyorum yani bir haftada 250gr kahve içemem elbette ama biliyorum ki içinde yabancı madde yok.

ilk başta filtresiydi veya makinasıydı biraz teferruatlı gibi geliyor herkese filtre kahve olayı ama bir kere çok keyifli, özellikle kahve seven için.
farklı menşeili kahveler deneme imkanı oluyor falan.

biraz uzattım ama böylece kendi kahve kültürümü de biraz gözden geçirmiş oldum, iyi oldu :68:
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım.
bu yazdıklarını daha önce bilseydim en son aldığım neskafeyi almazdım. kahvenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben ama tabii ki gerçek olan kahve faydalıdır. neskafe biraz çakma kahve anladığım kadarıyla.
dışarı çıktığımızda starbucks filte kahve içiyoruz zaten ama o kahveyi evde makinesiz nasıl tüketiyorsun canım? bir de orada onlar sana çekirdek kahveyi öğütüyor mu?
çok soru sordum ama bu kahve konusunda zaten merak ettiklerim vardı, tam zamanında geldin:1:

hosbuldum ins canim cok istiyorum hayatim boyunca sadece hamileliklerimde aldim.
genelde hep kilomu korumak icin dikkat etmisimdir.
bebisim henuz 3 aylik emizrdigim icin diet yapamamistim..
artik sutumde yok malesef :14:
yemek icin bir mazeretim kalmadi gitsin artik kilolar...
sütünün gitmesine üzüldüm ama sağlık olsun. 3 ay süt verebilmiş olman bile çok çok önemli. zaten bir 3 ay sonra inşallah ek gıdasına başlayacak bebişin. zaman çabuk akıyor.

Benim de hayatım boyunca en şişman olduğum zaman 66 kilo oldugum zamandı..
Sonra ise, önce sigarayı bıraktım, sonra gecesi gündüzü düzensiz olan bi işe girdim gece çalıştıgım zamankı yemekler kilo aldırdı, sonra işten ayrıldım evde oturmaya alışkın olmadığım için kilo almaya başladım.. 80 kilo olmuştum... ve bir süre sonra "bu kilolar hayatta gitmez ömrümü böyle geçiricem artık" gibi depresif bi hale büründüm ve iyice saldım.. Sonuç,97 kiloyla hamile kaldım.. Doğuma gittiğimde 113 kiloydum.. 1 ay sonra 100 kiloya indim.. ama 2 aydır 100de takılmıştım.. 2 haftadır burdayım ve şuan hamile kaldığım kiloya düştüm,, gerisi de gidicek inşallah... Kızım 3 aylık benim de, emziriyorum.. Az yemeye başladığımdan beri milupa ve humananın çaylarına dadandım, prenatal vitaminlerimi ve demir hapımı hala alıyorum, sütüm iyi çok şükür şimdilik.. Benim kızım pek izin vermediği için evde yürüyüş bandım olmasına rağmen gündüzleri yürüyemiyorum, ancak akşamları eşim gelince, o da 30 dk falan..
Eğer bebişin izin veriyosa edebildiğin kadar hareket et, hiçbişey yapamıyosan bile belden aşağın sabit kalacak şekilde kendini sağa sola çevir, yanlarına eğil falan, o tarz hareketleri yap.. Ben de gündüzleri ancak onu yapabiliyorum :8:
Ama ne olursa olsun umutsuz olma.. İnşallah başarıcaz.. Benim de daha çooook yolum var, ilk hedef 75 ama bi 75 oliyim 60a kadar yolu var :34:
eda'nın kilo alma macerası da böyleymiş demek ki..ama hepsi geçmişte kaldı canım, burda zayıflama hikayeni okuyacağız hep beraber.:69:

iyi geceler kızlar... moralim hala çok bozuk doktorla konuşmadan da rahatlamam zor gibi gözüküyor... geçmişi okumaya çalışıyorum onu bile yapamıyorum... beni bir kaç gün idare ederseniz sevinirim... rabiacım hoşgeldin inş sizin bebiş de iyi olur... ben rahatlayana kadar sizide sıkmak istemiyorum... kendinize iyi bakın ara ara gelirim yine gruptan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum ama biraz sakinleşmeye ihtiyacım var... her okuduğum yazı beni korkutuyo... gülşah ameliyat yeniliyo filan demiş bende henüz öyle bişiy yok şükür ama yine de korktum... kısacası biraz kendimi toparlıyım aranıza dönücem...bu arada sıkıntıdan bişiyde yiyemiyorum midem flan bulanıyo... kusuruma bakmayın....belki çok abartmışımdır ama bilgisizlik ve sürekli değişik senaryolar insanı korkutuyor...iyi geceler tekrardan...
idare ederiz canım, o sorun değil. ancak keşke bizi sıkacağını düşünmeseydin. kafanı biraz olsun dağıtmana faydamız dokunabilirdi.
inşallah doktordan için rahatlamış dönersin.
Allah yardımcın olsun.

ah canim ya bende 8 yil once sigarayi biraktim yerini sporla doldurdugum ve abur cubur yerine bol su ictigim icin sigara sonrasi kilo almadigim gibi vermistimde..
yeniden azimle spor yapayim diyorum bir kac gun yapim birakiyorum istikrarli devam etsem sorun kalmiycak vericem kiloyu ama o kadar yoruluyorumki spora enerjim kalmiyor.... sutum sebebsiz cekildi birden stres, hastalik, vs gibi bir etken olmadan bende anlamadim kismet 3 ay icebildi kuzum...
ins herkes verir istedigi vucuda sahip olur ins bende kilomu verince yani burdan mezun olurken :) oncesi ve sonrasi resimlerimi paylasmak istiyorum hem kendime hem sizlere motive olsun....
hadi bakalım:97:

herkese merhaba:3: ben de aranıza bugün katıldım :) 20 yasindayim, boyum 163 kilom 56.6.. 48 ya da 49 olmak istiyorum.. ama aşırı dereede miskin bi insanım ve spor yapmaktan nefret ediyorum:50: ama elimden geleni yapmaya çalışıcam tabii.. fazla yemek yiyen bi insan değilim ama abur cuburla aram çok iyidir maalesef.. ama bugün aranıza katılarak onlara da veda ediyorumm... inşallah burada hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız :)

sabahki menüm;
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 kibrit kutusu beyaz peynir

şimdi de gidip bir çay bardağı yarım yağlı süte tarçın ekleyip içicem canım tatlı çekti çünkü:50:
hoşgeldin canım.
kuralları eklememişiz sana, ekliyorum:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

maşallah maşallah nazar değmez inşallah :nazar:
ya ben 2,5 litre içince malum yeri çok ziyaret etmem gerekiyo :1: hatta diyorum notlarımı laptop u oraya mı taşısam,5 dk da bir git gel. gerçi spor oluyo bir yerde dimi :60:
ayyy hiç sormaaa bi müşteri geliyo ben çabuk gitsin diye bakıyorumm:53:3 lt oldu dahada içcem amaa :)))
ara şeftali
öğle tavuklu salata
ara çay
aç olursun tabiiii cnm ne yemişin kiii :) ya hep derler acıktıkça su için ama ben içiyom sonra sıkışıyom wcye gidiyom eee mide yine aççç :27:külliyen yalann yaw
hoşgeldin cnm... nasılsın? bebek nasıl oldu
yok cnm çok şükür tansiyonum falan herbişeyim yerinde :nazar::60: inş hepbirlikte görürüz :52:

bence biraz daha bekle su ile geçiştir..

inş cnm inşşşşşş hep beraber bakalımmm

aynı ben, her öğün olsa yerim yani o derece. ama sınırladım kendimi hergün 1 tane yiyorum. ama dukan diyeti yaparken 2 tane yiyordum bende. yulaf kepeği ni hala kullanıyorum yoğurtta. alışkanlık yaptı. tabi bir de yumurta ve yulaf kepeği ile tarifler deniyordum. eğlenceli oluyodu :66:

hımmm sende dukan diyeti yaptın sanırım bende bugün başladım nasıl yapcamı da bilmiyorum ama bugün yulaf kepeğini sorcam aktara inş vardır sen kaç kilo verdin dukan diyetiyle bakalım
ya bide bişi sorcam kaç gün deevam ediyo bu diyet 4 aşamadan oluşuyo atak evresi kaç gün yani 3gün 5 gün 7 gün diyo kiloya göre ya diyelim 7günde 3kiloyu verdin diğer evreleri bitirdikten sonra geri mi başlıyon sar baştan diye :1:
bide diyet sonrası kilo aldın mı
ayy çok şey sordum amaaa:17:

eski_bir_masal:24
elmaliturta: 17
chika: 17
hamutran :8
neyneyse:8
neslivicdan: 6
kedican 6
roseking35: 4
dryrgp: 3
_ferdici_: 2
ozlemmtekinn: 2
sezinonur : 0
eline sağlık canım.
haftasonu olunca sayılar düşük tabi ama normal diyorum ben.

masal canım eline sağlık
ama msj eksik alıyorsun galiba
mesala neynaysenin çok mesajı var ama birçok alıntıyla yazmış
alıntıların hepsini tek tek mesaj olarak sayıyoruz:34:

Ciddi misin?
Ben mesaj sayısı sayıyoruz zannediyordum.:S
Bir dahakine buna dikkat ederim .:17::17:

yok ben hiç öyle saymadım alıntıları hep tek mesaj diye saydım benim bildigim tek mesaj sayılıyorr :44::44:

canım çoklu alıntılarıda mı tek mesj sayıyorsunuz
tek tek yazmakla ne farkı var ki sonuçta tek tek cevap yazılmış oluyor
yinede bilmiyorum kaptana soralım

bencede en iyisi kaptana sormak :44: :9::9:

çoklu alıntıları tek mesaj sayıyoruz kızlar.
tek tek yazmakla çok farkı yok bence de. ancak sayma işini çetrefilli hale getirebilir diye ben tek mesaj olarak geçmek taraftarı olmuştum. yalnız, her zaman söylüyorum, alıntıları tek mesaj saymayalım derseniz kural değişikliği tabii ki yapabiliriz.:68:

Back
X