Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar aranıza yenı katıldım..boyum 163 kılom 68.3
6aylık bebegım var dogumdan 66 ıle cıktım bu aralar 70e kdr cıktım bı haftada 68e ınfdım.yardımlarınıızı beklıom.bu arada emzırdıgım ıçın herseyden azar azar yıyorum

6aylık bebegım var dogumdan 66 ıle cıktım bu aralar 70e kdr cıktım bı haftada 68e ınfdım.yardımlarınıızı beklıom.bu arada emzırdıgım ıçın herseyden azar azar yıyorum

hoşgeldin canım
emzirken daha kolay verirsin

karne tatili sonrası çok sıkıntılı hafta geçirdim..AMA RABBİM OKADAR SIKINTININ ARDINDAN SEVİNDİRDİ..
3 yıldır eşim ankaraya tayin bekliyordu çok yere başvurdk çok bekledk ve en son tartışmamızn ertesi günü tayin haberimiz geldi..EŞİM ARTIK ANKARDA:nazar::62:...ilk başta sevinemedik :14::(((peşepeşe sorun yaşayınca inanırmısınız daha yeni yeni idrak ediyoruz..bir sorun olmazsa yine aranızdayım..:26:
bu sabah ki kilom 61.5 dünya kaçamkla :69:..kusura bakmayın birden ayrıldım ama o günlerde herşey çok saçma ve anlamsız geldi ..helek,i kilo veme işi çok gerilerde kalmıştı benim için..:50:
fırsat buldukça eskisi gibi katılım yapmaya çalışacağım..:9::42:

ohh sevindim canım hadi hayırlısıı :9::9:

hoşgeldin canım

günaydın canım afiyet olsun:) babetlere dikkattt ohohooho bencede inş kaçmaz çoraPP YOKSAAAAAA durum vahim:)))) görüşürükkk şekerr

aksiliklern geçmesine sevindim cnm tekrardan hoşgeldin geçmiş geçmişte kaldııı ileriye bakalımm hayde bismillahhh

ayyyyy ayaklarım gazi oldu diyebiliriiiiiim :52:

HERKESEEE TEKRARDAN GÜNAYDIN KIZLARRRR BUGÜN İTİBARİYLE 1HAFTA PROTEİN DİYETİ YAPIYORUMMMM YETERR ARTIK HIZLANMAK LAZIMMM HAYDİ BİSMİLLAH YA ALLAHH:60:
SABAH İŞE GELMİCEKTİM PATRON ZORLA ÇAĞARDI NİYE GELMİYON DEDİ AYY YİNE Mİ AYNI MEVZULAR YA DEDİM BIRAKTIM YA İŞİ DEDİM :57:NEYSE GELDİK BAKALIM ZAM KAÇ PARA YAPCAK 700DEN 800 YAPTI 850DEDİ VARMI ARTTIRAN :1:Bakalımmmmm

çok veriyormuş alsın birazını :47::47:

Günaydın kızlaarrrr :66::66::66:

Günaydın ortimuu, sen yine enercik turta moduna bağlamışın moree..:64:
Hadi bakalım hayırlı olsun yeni işin inşallah.. Havalimanının ordaki merkezde mi başlicaksın eğitimden sonra?
Ayrıca çorabın kaçarsa da boşver diğer bacağını falan da sen kaçır bilerek yaptın sansınlar :9::9::9:

:

:60::60: ay sorma ortimuu fenalardayım bugün. neyseki çorabım kaçmadı tarz yapmama gerek kalmadı senin dedigin gibi :60: şimdi topkapı şubedeyim eğitim için daha sonra yenikapıya geçicem diye konuştuk ama bakalım değişmez inş. ay evime yakın bu iki yer ona çok sevindim 30 dkda evdeyim. zor oldu ama bu şubeye vermeleri iyi oldu :9::9: metroyla gidiyorum topkapıya metroda bizim evden yürüyerek 15 max. 20 dk sabah akşam yürücem metroya artık :32::32: oda spor olur hiç yoktan

sabahtan beride 2.5 lt su içtim akşama kadar kaç olcak acabaaa:32:

ohh gene hararet basmış kuzum :60::60:

HOŞGELDİNN .. :34:
Takımımız da sanki yeni bebeği olan annelerle doldu..
Umarım bir an önce istediğin kiloya düşersin.

canlarumm bende bugun kü menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam

sabah : 1 dilim ekmek + peynir + salatalık
ara : 3 adet kuru kayısı
öğlen : 2 kaşık pilav + yarım kase ayran aşı çorbası + 2 kaşık patlıcan musakka ( ayy lokanta yemegi ne olur ne olmaz çok yemek istemedim ama açlıktan öldüm diyebilirim :52: )
Ara : salata
Akşam : yarım yağlı sütle müslü + eti form pirinç patlaklarından bir dene
Ara : bir avuç fındık

spor olarak da : 1,5 saat bisiklet
20 dk yürüyüş
mekik + dumbell + sopa

slm kızlarrrrrrrrrrr özledim sizi.... bir kaç gündür sizden de diyetimden de ayrı kaldım diyebilirim... ama zaten pek yiyemiyorum çünkü midem ya küçülmüş yada stresten almıyor...
doktora gittim bugün kan testini tekrar yaptı ultrson filan istedi... sanırım troidler yavaş çalışıyo sonuçları yarın göstercem ama ultrasyonu çeken iltihap geçirmişsin ondan olmuş gibi bişiy dedi... bide bir sürü kişide varmış.. anlatanlar falan oldu bişiy olmuyo günde bir ilaç alıyosun sadece diyolar... düzene sokuyormuş o ilaç yarın doktordan daha ayrıntılı bir açıklama alırım heralde... hala kafam biras karışık.... doktora sordum diyet yapıyorum ondan olmaz demi dedim...ondan olmaz ama diyette zayıflayamamaış olabilirsin dedi... yooo dedim 79 kiloydum ilk 6 kilo verdim o zaman daha çok zayıflayacakmışsın zayıflayamamamışsın dedi... bakalım yarın ne olucak... hala biras korkum var açıkçası bide bende biraz panik atak var herşeyin en kötüsünü düşünüyorum galiba... ama inş iyi olacak...
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş pek takip edemedim... hoşgelmişler ...

öğlen : 2 kaşık pilav + yarım kase ayran aşı çorbası + 2 kaşık patlıcan musakka ( ayy lokanta yemegi ne olur ne olmaz çok yemek istemedim ama açlıktan öldüm diyebilirim :52: )

20 dk yürüyüş
mekik + dumbell + sopa

Sporun yine harika yine harika.
Tebrik ediyorum senii ..

slm kızlarrrrrrrrrrr özledim sizi.... bir kaç gündür sizden de diyetimden de ayrı kaldım diyebilirim... ama zaten pek yiyemiyorum çünkü midem ya küçülmüş yada stresten almıyor...
doktora gittim bugün kan testini tekrar yaptı ultrson filan istedi... sanırım troidler yavaş çalışıyo sonuçları yarın göstercem ama ultrasyonu çeken iltihap geçirmişsin ondan olmuş gibi bişiy dedi... bide bir sürü kişide varmış.. anlatanlar falan oldu bişiy olmuyo günde bir ilaç alıyosun sadece diyolar... düzene sokuyormuş o ilaç yarın doktordan daha ayrıntılı bir açıklama alırım heralde... hala kafam biras karışık.... doktora sordum diyet yapıyorum ondan olmaz demi dedim...ondan olmaz ama diyette zayıflayamamaış olabilirsin dedi... yooo dedim 79 kiloydum ilk 6 kilo verdim o zaman daha çok zayıflayacakmışsın zayıflayamamamışsın dedi... bakalım yarın ne olucak... hala biras korkum var açıkçası bide bende biraz panik atak var herşeyin en kötüsünü düşünüyorum galiba... ama inş iyi olacak...

Bak gördün mü bu kadar üzüldün ne güzel çıktı sonuçlar.
Çok sevindim.
Tekrardan geçmiş olsun.
Yarın da iyice rahatlarsın..

Bak gördün mü bu kadar üzüldün ne güzel çıktı sonuçlar.
Çok sevindim.
Tekrardan geçmiş olsun.
Yarın da iyice rahatlarsın..

inş öyle olcak canım... insanın morali bozuluyo durduk yerde neden oluyo diye ama allah beterinden korusun...
bu arada forumda bi sürü yeni annemiz olmuş... ne güzel darısı olmayanların başına olsun...

inş öyle olcak canım... insanın morali bozuluyo durduk yerde neden oluyo diye ama allah beterinden korusun...
bu arada forumda bi sürü yeni annemiz olmuş... ne güzel darısı olmayanların başına olsun...

Herşey iyi olacak sen içini ferah tut dua et canım..
İnşallah ..
Yaa ben annelere birşey sorayım. Önceden asla çocuk istemiyorum diye düşünüyor muydunuz?
Yoksa hep istiyor muydunuz?

iyi aksamlar kizlar..:71:
bugunku yediklerim..

sabah:1 bardak sut 4 kasik cornflakes..

oglen:ton balikli sandwic, soda..

aksam:1 adet haslanmis tavuk bud haslanmis sebze cok az bir yemek kasigi kadarda wok makarnasi..

az once cok acikmistim dayanamadim 2kucuk salatalik yedim...
gunu boyle tamamlamayi dusunuyorum ins..:66:

bu arada butun gun disardaydim bol bol yurudum:42:

İnşallah ..
Yaa ben annelere birşey sorayım. Önceden asla çocuk istemiyorum diye düşünüyor muydunuz?

valla canim ben kendi adima cevaplayim cocuklari cok seviyorum cocuklugumda bile ilerde buyuyunce anne olucam derdim..
cok sukur allahima hamd olsun cenabi allah dileyen herkese tattirsin ins...:16:

Ayy :17::17:
Ama insan direkman da anlamaz ki Neyneysecim ..
Sabah ezanını duymadan uyumuyoruz sonra saat kaça kadar uyuyorum normal olarak.
Canım hiçbirşey istemiyor hiç yiyesim de yok.
Koku bile midemi bulandırdı zor yedim onu.
Sıkılıyorum azıcık sorun olsa üstümde bir huzursuzluk var ondan sanırım.
Düzelir umarım bir an önce.
ben de eşimle evlenmeden önce gece kavramını yitirmiştim canım:1: yani aynı yollar:1:
kavuşma zamanın yaklaşıyor canım, bence özlem çektiğin için sıkıntılısın. biraz daha sabır.:97:

ah, çok sordum olur mu! feedback almak çok hoşuma gitti, daha daha da anlatabilirim böylece :62:
tam yeni aldığın kahvenin üstüne moral bozduysam özür dilerim. istersen o bitince karar verirsin bir daha nasıl kahve alacağına. hayat boyu içiyoruz zaten 1 paketten bişey olmaz herhalde...

filtre kahveyi cafelerde büyük pahalı çok çeşitli makinalarda üretiyorlar ama evde hazırlamak için de çeşitli imkanlar var.
en pratik olanı kahve presi. starbucks'da da görmüşsündür, fincanların falan satıldığı standda. içine 1 ölçü kahve koyuyorsun, üzerine kaynar su döküp karıştırıyorsun. sonra kapağını kapatıyorsun ama onun press'i var, o press'i hemen bastırmıyorsun. demlenmesi için 2-3 dakika bekliyorsun. ideali 4-5 dakika beklemek. ama o zaman soğuyabiliyor. sonra demlendikten sonra kapağa entegre olan press'i indiriyorsun ve fincanına doldurup keyfini çıkarıyorsun.

press tek kişilik veya en fazla 2 fincan çıkartıyor. gerçi starbucks'da ve ikea'da daha büyükleri var istersen. fiyatları da 20 ile 50 TL arasında değişiyor sanırım.

bir de kahve makinaları var. içine suyu dolduruyorsun, kahve gözüne filtresini ve filtrenin içine kahveni koyuyorsun, altında kendi demliği var. makina suyu kaynatıyor, filtrenin ve içindeki kahvenin üzerine kaynayan suyu kendisi döküyor, sonra o kahve demliğin içine akıyor. sen de alıp güzel güzel içiyorsun. kâğıt filtreli veya metal filtreli makinalar var. fiyatları değişiyor. ben Tchibo'da 60 TL'ye bulmuştum, plastik öyle çok teferruatlı bişey değildi. ama fiyat aralığı çok geniş. çok profesyonel makinalar, o cafelerde latte, machiato falan hazırlanan makinalar falan var onlar 2bin TL'ye falan çıkıyor ama ortalama bir makina 100 TL civarı. kağıt filtreleri de ben Tchibo'dan alıyorum 7 TL falan içinde 80 tane oluyor. marketlerde de 100lükleri fiyatları aynı.

kahvelere gelince...
çekirdek kahve satan her yer öğütüyor da aynı zamanda. öğütürken sana soruyor hangi makinada yapıcaksın, press mi makina mı, makina ise metal filtre mi kağıt filtre mi diye. çünkü bunların hepsi için farklı irilikte olması gerekiyor kahvenin. kağıt filtre için ince çekiyorlar, press için daha kalın.

hazır çekilmiş olanları da var. ben hafif kahve sevdiğim için, en çok ikea'nın ekolojik kahvesini seviyorum, ya da starbucks'ın breakfast blend'ini çektiriyorum.
starbucks'da bir paket kahve 15 TL falan (bir bardak da bedava veriyorlar alınca). bakıyorum şimdiii... bir fincan için 10gr kahve kullan diyor, bir paketi 250gr. yani bir paketten 25 fincan çıkıyor en az.

çok uzun zamandır nescafe almadığım için fiyatını bilmiyorum, karşılaştırmasını yapamicam malesef...

şuan feci şekilde kahve istiyor canım... :68:
ahh canını kahve istetecek kadar yazdırmışım:1:
güzel bir kahve yapıp, içmişsindir umarım:)
bana gerçekten çok faydalı bilgiler verdin. ben o preslerin ne işe yaradığını bile bilmiyordum:78:
kahve makinem amerikada yaşarken vardı,ama yer kaplıyor diye o tarz makineleri sevmiyorum. pres tarzı düşüneceğim. bir fiyat araştırması yaptıktan sonra tabi.
bir sorum daha var sana türk kahvesi gibi yapılabilir mi peki bu kahveler? yani starbuckstan veya başka yerden türk kahvesi iriliğinde bir öğütme sağlanabiliyor mu? ben o tarzı da çok seviyorum.
bu arada neskafenin de 200 gr'ı gold blend olanalr yazdığın fiyatı buluyor. çok pahalı, hem de faydası az. evde bulunması iyi oluyor, onu da tüketirim ama bundan sonra senden öğrendiklerim ışığında kahve alışverişimi yapmayı düşünüyorum. çok teşekkür ederim canım.:71:

boyum 1.56 kilom cizelgede goruldugu gibi 64:17: ins 55 bir goreyim hedefimi 48 kadar indirmek isterim:31:
ah canim bende ilk 4 ay bari anne sutu alsin oglusum dedim ama kismet ne yaparsin mama kasik buyuyecek saglikli olsunlarda..:71:
teşekkür ederim bilgiler için canım.:16:
süt konusunda canını sıkma, bizim elimizde olmuyor çoğu zaman. bir mucize işte. inşallah mama ile de gelişimi güzel olur.

hoşgeldin canım.
ben seni davet ettiğimi hatırlayamadım ama aramıza katılmak istiyorsan katılabilirsin.

20 dk yürüyüş
mekik + dumbell + sopa
gayet güzel bir menü, maşallah:nazar:
sporuna da yorum yok zaten:nazar::nazar:

seyir evresinin süresi, istediğin kiloya ulaşıncaya kadar devam ediyo.3 evre süresi : kaybedilen kilo başına 10 gün. yani 10 kg veren 100 gün devam ediyo. 4 evre zaten ömür boyu sürüyo. yani sabır gerektiren bir diyet. kolay gelsin sana canım. başarılmayacak bir diyet değil. zaten amacı uzun süreli sağlıklı kilo verdirmek. zaten bu uzun süre insanın yaşam tarzını değiştirmesini sağlıyo.
tmm canım tşk ederimmmm
ohh sevindim canım hadi hayırlısıı :9::9:

ayyyyy ayaklarım gazi oldu diyebiliriiiiiim :52:

çok veriyormuş alsın birazını :47::47:

:60::60: ay sorma ortimuu fenalardayım bugün. neyseki çorabım kaçmadı tarz yapmama gerek kalmadı senin dedigin gibi :60: şimdi topkapı şubedeyim eğitim için daha sonra yenikapıya geçicem diye konuştuk ama bakalım değişmez inş. ay evime yakın bu iki yer ona çok sevindim 30 dkda evdeyim. zor oldu ama bu şubeye vermeleri iyi oldu :9::9: metroyla gidiyorum topkapıya metroda bizim evden yürüyerek 15 max. 20 dk sabah akşam yürücem metroya artık :32::32: oda spor olur hiç yoktan

ohh gene hararet basmış kuzum :60::60:
kız sen topkapı tarafında mısın dün ordaydımmm gez gezz öldümmm heheee evet cnm hararet bastı yine 4lt kadarcıkkk

özlemcimm canım hoşgeldin kötü düşünme bak artık korktuğun gibi bişi yok şükürr sen moralini yüksek tutki herşey yolunda gitsin tmm mı tatlımm

tşk ederim canım bencede bana kolay gelsin yumurtaaa delisiyimm ben sen bilmiyon kız:60:sabah 2 haşlanmışş yımırtayı hüplettimmm :60:bi ara civciv çıkcaktı içimden o derece yiyodumm:1:vee efsane yumurtaaa geri döndüü:60:teflon tavada mıı:44:yağ koymadan kendi suyunda mı pişiriyon kızzz:52:yeni bi tarifff denemek lazımm

aboooow bu sıcakta o kadan yumurta yemeyin kızzzzz :63:

kızlar sizce cuma günü 90'ı görür müyüm ahahah 5 günde 5 kilo :60::60::60:

şaka bi yana tartıda 89'u göriyim ölürüm herhalde :60:

sabahtan beri 2.5 lt su içtim. henüz yemek yemedim.. oğlanı uyutucam şimdi akşam 5-6 gibi yerim...

ev işlerim çooooook şükür bitti tertemiz bir ortam gibisi yok.. 3 gündür çorbaya döndü ev yaw..

sizler napiyosunuz kimler var?

ah ahhhhh keşke yaaaa günde bir kilo verebilsek :60:

maşallah maşallah nazar değmez inşallah :nazar:
ya ben 2,5 litre içince malum yeri çok ziyaret etmem gerekiyo :1: hatta diyorum notlarımı laptop u oraya mı taşısam,5 dk da bir git gel. gerçi spor oluyo bir yerde dimi :60:

bana da eski patroncuklarımdan biri istersen masanı tuvalete taşıyabiliriz demişti o yüzden ben de telsiz telefon alsanız daha makbul geçer tuvalette de konuşabilirim demiştim :60:

eline sağlık canım.
haftasonu olunca sayılar düşük tabi ama normal diyorum ben.

çoklu alıntıları tek mesaj sayıyoruz kızlar.
tek tek yazmakla çok farkı yok bence de. ancak sayma işini çetrefilli hale getirebilir diye ben tek mesaj olarak geçmek taraftarı olmuştum. yalnız, her zaman söylüyorum, alıntıları tek mesaj saymayalım derseniz kural değişikliği tabii ki yapabiliriz.:68:

benim için no problemoo :9:

bende iyiyim rabiş saol şimdilik zam olayı 900de kaldı ben pazarlık yapmadım daha :1:çok üstlerine gitmesem mi diyorum daha mı istesem ne dersin bundukça buluyom mu yoksam :9:yemek konusunda yardıma gelebilirim cnm :) mideyi suyla doldurcam da wcye gidince boşalıyoo :60:yine aç yine aççç:60:
dukan diyeti için verdiğin bilgiler için tşk rabişim saol

ya bu arada ben ne bahtsızım yaaa kimle orti olsam yarıda kalıyooo:84:dombilimle oldum izinde ebrumla oldum türkiye yollarında :9:ne bahtsızım böleee orti dayanmıyo yawww:27:

:60: bunada şükür

ah deli kız:61:
bir de yazmış ben panik atağım diye. hemen kabuğuna çekiliverdin. canım, bak inşallah çok büyük bir şey yok. Allahın izniyle düzelecek bir şey gibi duruyor. bak bu merete rağmen kilo vermişsin sen, doktor sana veremezsin dediği halde. buna rağmen de hamiş olabilirsin, gönlünü ferah tutmalısın.

İnşallah ..
ben hep severdim çocukları, çok şükür rabbim bana da lütfetti.

iyi aksamlar kizlar..:71:
bugunku yediklerim..

sabah:1 bardak sut 4 kasik cornflakes..

oglen:ton balikli sandwic, soda..

aksam:1 adet haslanmis tavuk bud haslanmis sebze cok az bir yemek kasigi kadarda wok makarnasi..

az once cok acikmistim dayanamadim 2kucuk salatalik yedim...
gunu boyle tamamlamayi dusunuyorum ins..:66:

bu arada butun gun disardaydim bol bol yurudum:42:
çok güzel canım, afiyet olsun.
wok makarnası nasıl oluyor?
su ne kadar içtin?
niye hiç yeşil çay göremiyorum?

kızlar bugün çok midem bulanıyor halsizim üşütmüşüm galiba
menüm

kiraz bir avuç
karpuz bir dilim
3 bardak siyah çay bir dilim ekmek
2 çatal omlet
5 tane ince gofretlerden yedim

akşamda tavuklu pilav ayran yemeği düşünüyorum

yürüyüşümü ve egzersizimi yapmadım çok halsizim

neslüüm benide ye benideeeee yakın takibimdesin çok kaçamak yaptın bu aralar :47::47: :60:

Kızlar bugün giremedim bir türlü fırsatım olmadı.
Bir baktım akşam olmuş.
Nasılsınız herkes iyi mi?

Selam ben gazi oldum babetlerim yüzünden sen nassın :60:

xoxo ha:23:
gossip turtam benim:9:
ay ay babetlerini de giyermiş, sağlıklı yaşamından da ödün vermezmiş:81:
çok takdir ettim ama, maşallah:nazar:

:60::60: gossip turtaa :60::60: tşk ettim bu arada kaptişim :9:

tmm rabişim türkçeyi de eklediğin için çok tşk ederim ahh şu üniv. niye okumadımki ahh benim kafam :57:neyse oda olcak inşşşş

amannnnn al bacum eline bir gramer kitabı bul internetten iki ingiliz chat chat chat sonrada git sultanahmete pratige dök ben öyle öğrendim inat ettim ingilizceyi okulda pek bişi öğretmediler şimdi de brezilyalı buldum netten bir kaç tane portekizce ögreniyorum ocakta kısmetse gitmek istiyorum rioya :60::60:

akşam yemeğim

17:30
* 2 dilim karpuz
* 1 dilim yağsız beyaz peynir
* 4 tane hindi köfte.. (çok küçük parçalar)
* 1 dilim çavdar ekmeği

3.5 lt su tüketiminde bulundum :1:

spor: sabah 11 den saat 3 e kadar dip bucak evi temizledim.. (bu evin en zor yanı bişi lazım olunca aşşaı yukarı inip çıkmak :19: ama oda spor oluyo die düşünüyorum :1:)
kızlar bişi sorucam bilneniniz vardır merdiven çıkmak kalçaları genişletirmiş sizce doğruluk payı nedir.. ben bazen spor olsun die evdeki merdivenleri çok kullanıyorum aşşağı yukarı..

benim bildigim basenleri inceltir kalcaları genislettigini hiç duymadım :53:

Back
X