Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dene ama daha az yorucu olan bir günde dene bence.:17:

evet öyle yapıcam artık =)

uuuu pek ıssızlaşmış yine burası :44: tüm akşam bol bol şekersiz kahve içtim, napim çalışırken tek ihtiyaç duyduğum şey, yemek aklıma bile gelmedi :1:
umarım uyuyabilirim yaa :50:
neyse hadi ben de kaçayım bari, iyi geceler 13. takımın form tutan güzel bayanlarıııııııııı :16:
bu arada yurtta da 13 numarada kalıyorum, ne güzel tesadüf ama :34:
13 kilo da versem tam süper olur :66:

13 benim ugurlu syaımdır hayatımda hep 13 rakamı vardır okul numaram oda numaram üniye giriş sıram vs vs hep 13 tü :60:

ahahaha ilahi kızzz hakketten ya ben anadolu lisesi okudum 1 yıl hazırlık full ing gördüm ama unuttuk yinede konuşuyozda pratik yapmak lazım dediğin gibi bulsam mı bende birileriniii hehehhe

çok geçmiş olsun tatlım inşşş en yakın zamanda düzelir kendini de toplarsın

herkeseee günaydın kızlar hayırlı sabahlarrr

:60::60: bul bul fazla mal göz çıkarmaz :60::60:

Son düzenleme:
türk kahvesi espresso gibi olabilir mi diye düşünmüştüm canım. hani zaten türk kahvesi için hazır çekilmiş kahve satılıyor. filtre kahveden çektirmek çok şart olmayabilir gerçi.
ben türk kahvesi içeceksem küçük fincana yapmıyorum. sütlü olarak büyük fincana pişiriyorum. güzel oluyor.

ah şimdi anladım türk kahvesini filtre kahve gibi pişirebilir miyiz... olabilir neden olmasın tabi. ama espresso yapan makinalar biraz daha profesyonel olanları.

türk kahvesini sütlü yaptıklarını biliyorum, kahve dünyası'nda içmiştim.

bu sırada Starbucks'ın servis ettiği filtre kahveyi seviyor musunuz? ben hiç sevmiyorum çok acı geliyor ve en küçük boyunu bile bitiremiyorum!

öğle

bir dolu kase ayran aşı çorbası çok tok tutuyor tavsiye edrim

su ve yeşil çayı her zaman yazmıyorunm genelde çok tüketirim zaten
yürüyüşümü de yaptım:8::8:

evet bayılıyorum bende :56::56:

evet kızlar kılo cızelgemıde yapmış bulunuom:)
öğlen yemegım:

1 kaase ezo gelın corba
4-5 sarma
yarım kase yogurt

heyt bee:D

hadi hayırlısıııııııı :9:

slm kızlar doktordan geldim yarından itibaren ilacımı kullanmaya başlıycam... vücut bazı bünyelerde troidi tanımayıp onu mikrop gibi algılayıp ona savaş açıyomuş yani antikor üretiyormuş... bende iltihap deyince gripten filan oldu sanmıştım... yani yapıcak bişiy yok allah daha kötüsünü vermesin... bebek içinde şimdi hemen yapma ben söylicem doğru zamanı dedi... bende 1- 2 yıla düzelir heralde dedim.. ne bir iki yılı bir iki aya iner normal seviyeye dedi... inş zamanı gelince sağlıklı bi bebiş istiyorum ama daha 1 yıl filan sonra istiyodum zaten:emir_bebek: allahın izniyle olur inş..
bööööllleee işte şimdilik hastalık olayını kapatmak istiyorum artık 3 günde deli stres yaşadım belk 3 aylık ağladım yaniii.... bu perş ve cuma düğünler var gidip kafamı dağıtıcam temmuzun ortasındada eşimin bi hafta izni var belki bi kaç gün tatile gidicez bende biraz rahatlamış olucam... diyete gelince şok diyetleri derhal bıraktım... sağlıktan önemlisi yok... hormonlarım düzene girince zaten düzenli beslenme ve sporla veririm diye düşünüyorum...

canım cevabı yukarda verdim galiba...

geçmiş olsun cnm acil şifalar herkese... deryacım seninde dizin inş iyi olur...

bu arada bende regl dönemindeyim bu hafta onuda atlatmış olucam... haftaya düzenli sporuma dönerim sanırım:10:

ohh 1 2 ay neki hemencicik geçiyor zaten:66:

öyle çok bir kilon yok bacummmmmmm

oyyyy yirim onları ben yaaaa ne şekerlerr maşallahhh:) senin fotolarıda gördüm ne kaaaa güzelll ya kız insan profilden alır cadıııı:1:zayıfsın cnm ya benim gibi olaydınnn nolurduuuuuuuuuuu:1:bende az daha vereyim eklerim foto inşşş:)

hakketen heeee sonra kaldırırdın gene :19:

kızlar kandiliniz mübarek olsun....:71:

Herkesin kandili mübarek olsunn ..

sizindeeee :9:

ah şimdi anladım türk kahvesini filtre kahve gibi pişirebilir miyiz... olabilir neden olmasın tabi. ama espresso yapan makinalar biraz daha profesyonel olanları.

türk kahvesini sütlü yaptıklarını biliyorum, kahve dünyası'nda içmiştim.

bu sırada Starbucks'ın servis ettiği filtre kahveyi seviyor musunuz? ben hiç sevmiyorum çok acı geliyor ve en küçük boyunu bile bitiremiyorum!

hiç içmedim filtre kahvesini ama Frappucinosuna bayılıyorum :56::56:

27 haziran 28 haziran arası mesaj sayımları:

eski_bir_masal: 22 :65::65::65:
neyneyse: 15 :65::65::65:
_ferdici_: 15
:65::65::65:
elmaliturta: 13 :65::65:
dryrgp: 11 :65::65:
neslivicdan: 11
:65::65:
hamutran: 9 :66::66:
serena-: 8 :66::66:
roseking35: 7
:66::66:
sakaleynmaster: 4 :31:
chika: 4
:31:
kedican: 3 :20:
Elisya: 3 :20:
maviyesil1999: 3 :20:
ozlemmtekinn: 2 :20:
sezinonur: 1 :20:

canım eline sağlık!
bişey sorcam, sanki dün bütün alıntıları tek tek sayıyoruz demişlerdi öyle değil miymiş? :59:

ay yok ahahahah ben en başta 420 yazmışım yanlışlıkla onu okumuşsundur sonradan düzelttim :60::60:

:1::1::1::1: Ben de kendime güldüm yahu ..

kızlaaaaaar benim digital tartım gene bozuldu ama baska yolunu buldum kargoları tartıgımız tartıda tartılcam bende cuma günü :60::60::60::60::60::60::60: gramı gramına :60::60:

:1::1::1: İyi güldürdün sen beni bu akşam, Allah da seni güldürsün.:1::1:

canım eline sağlık!
bişey sorcam, sanki dün bütün alıntıları tek tek sayıyoruz demişlerdi öyle değil miymiş? :59:

Yok kaptana sorduk değilmiş.

slm kızlar doktordan geldim yarından itibaren ilacımı kullanmaya başlıycam... vücut bazı bünyelerde troidi tanımayıp onu mikrop gibi algılayıp ona savaş açıyomuş yani antikor üretiyormuş... bende iltihap deyince gripten filan oldu sanmıştım... yani yapıcak bişiy yok allah daha kötüsünü vermesin... bebek içinde şimdi hemen yapma ben söylicem doğru zamanı dedi... bende 1- 2 yıla düzelir heralde dedim.. ne bir iki yılı bir iki aya iner normal seviyeye dedi... inş zamanı gelince sağlıklı bi bebiş istiyorum ama daha 1 yıl filan sonra istiyodum zaten:emir_bebek: allahın izniyle olur inş..
bööööllleee işte şimdilik hastalık olayını kapatmak istiyorum artık 3 günde deli stres yaşadım belk 3 aylık ağladım yaniii.... bu perş ve cuma düğünler var gidip kafamı dağıtıcam temmuzun ortasındada eşimin bi hafta izni var belki bi kaç gün tatile gidicez bende biraz rahatlamış olucam... diyete gelince şok diyetleri derhal bıraktım... sağlıktan önemlisi yok... hormonlarım düzene girince zaten düzenli beslenme ve sporla veririm diye düşünüyorum...

çok geçmiş olsun bak ağladığına değmiş mi!

araya haftasonu girmişti sanırım senin doktor randevun için. böyle durumlarda haftasonlarından nefret ediyorum! çok acil bir cevaba ihtiyacın olur ama sen 2 gün hiçbirşey yapmadan beklemek zorunda kalırsın, kendini yer bitirirsin...
o sıkıntı için bir kat daha geçmiş olsun canım!

inşallah tam da istediğin zamanda bebişlerinin haberini de paylaşırız, beraber seviniriz ama önce tiroidinin güzel haberini alalım!
kaç yaşındasın bu sırada?

nerdeydin cnm sen merak ettim?

canım benimde midem hiç bişiy istemiyo ya... ya sıcaklardan yada senle biz stresliyiz bu aralar ondan çözemedim ben...

oyyyyy bebeğim benim üzme kendini rahat ol.. herzaman korktuğumuz başımıza gelir ilaçlarını kullan dikkat et yine kendine inşallah en kısa zamanda düzelip sağlığına kavuşucaksın..

kızlaaaaaar benim digital tartım gene bozuldu ama baska yolunu buldum kargoları tartıgımız tartıda tartılcam bende cuma günü :60::60::60::60::60::60::60: gramı gramına :60::60:
öldüm öldüm :60::60::60::60::60::60::60::60::60:
canım eline sağlık!

yok cnm dün kaptan söyledi ama tek tek sayılıyor mesajlar çoklu alıntılar bir mesaj yerine geçiyor..

eline sağlık canım.:71:
bir de deneme süresindeki arkadaşlardan 5 mesajı yakalayamamış isimler görüyorum, listeye girmenizde bu kuralı uygulamanız önemli bir etkendir arkadaşlar. benden uyarması.

ben alıntıların her biri ayrı ayrı sayılıyor diye bir not okuduğum için toptan yazmıştım mesaj yığmamak için sayfaya, o şekilde geçiyor 5i. ama madem tek mesaj sayılıyor öyle napalım... şimdi geçicem ama, çok çalışıyorum! böyle birsürü mesaj üst üste olucak sanırım ama kusura bakmazsınız umarım...

Back
X