Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben alıntıların her biri ayrı ayrı sayılıyor diye bir not okuduğum için toptan yazmıştım mesaj yığmamak için sayfaya, o şekilde geçiyor 5i. ama madem tek mesaj sayılıyor öyle napalım... şimdi geçicem ama, çok çalışıyorum! böyle birsürü mesaj üst üste olucak sanırım ama kusura bakmazsınız umarım...

yok cnm nasıl istersen öyle yaz. yani bi msjda alıntı yapacaksan bi kaç alıntı yaparsın geri kalanını da ikinci msja yazarsın. menülerini ayrı paylaşırsın.. günlük aktiviteni ayrı paylaşırsın.. katılım daha iyi olur.

yok cnm nasıl istersen öyle yaz. yani bi msjda alıntı yapacaksan bi kaç alıntı yaparsın geri kalanını da ikinci msja yazarsın. menülerini ayrı paylaşırsın.. günlük aktiviteni ayrı paylaşırsın.. katılım daha iyi olur.

öyle yapcaz artık canım, eline sağlık zor gözüküyor bütün mesajları tek tek saymak! hepimiz sayıcaz sıramız gelince sanırım di mi?

msj olayı isterseniz alıntılarıda tek tek alabiliriz dedi rabia yani size nasıl uygun sa onu yapalım
bana hepsi uyar çalışan arkadaşlar var tek tek alıntı yapıp yazması zor bide 5 msj ı geçmek şart olunca bencde çoklu alıntıyı da sayabiliriz

kızlar ben bir kere saydım çoklu alıntılarıda saymıştım kağıda herkesin ismini yazdım her mesaj için bir çizik attım topladım çizikleri hiç zor olmadı hatta rabianın 50 msj saymıştım:9:

mesaj sayımı konusunda karışıklığa neden olduysam afedersiniz arkadaşlar!

gelelim bugün ne yediğimeeee...

şimdi saatlerini hatırlayamıyorum ama bana kızabilirsiniz biraz...

sabah normal kahvaltı; peynir, yarım domates, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz tost ekmeği (tam buğday küflenmişti annem atmış), çay.
öğlen; portakal suyu, böyle çikolatalı içi jöleli iğrenç bişey
öğleden birkaç saat sonra; köfte, ayran
akşam; tost

şimdi kahve içiyorum sütsüz, şekersiz, kalorisiz...

bir de kedim yeni huy edindi birkaç gündür...
akşamları maç yapıyoruz kendisiyle bir yarım saat 40 dk falan. oynamazsam gelip başımda dikiliyor beni çağırıyor.
koridorda top oynuyoruz ama o tembel, yorulunca yatıyor, ben oyuncağın peşinden koşturuyorum falan...
tabi alt kattaki komşunun tepkisi ne olacak henüz bilemiyorum :52:

herkese iyi akşamlar,
bu akşam yürüyüşümü tamamladım. kendimi acayip zinde hissediyorum. kaçamak yapmadım.kendimi tebrik ediyorum :1:
şimdi kahve zamanı...:66:

sabah normal kahvaltı; peynir, yarım domates, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz tost ekmeği (tam buğday küflenmişti annem atmış), çay.
akşam; tost

akşamları maç yapıyoruz kendisiyle bir yarım saat 40 dk falan. oynamazsam gelip başımda dikiliyor beni çağırıyor.
koridorda top oynuyoruz ama o tembel, yorulunca yatıyor, ben oyuncağın peşinden koşturuyorum falan...
O iğrenç şeyi yemeseydin keşke çikolatalıymış.:1:
Kedin de sana katkı olsun diye yapmış bence ..
herkese iyi akşamlar,
bu akşam yürüyüşümü tamamladım. kendimi acayip zinde hissediyorum. kaçamak yapmadım.kendimi tebrik ediyorum :1:

O zaman ben de seni tebrik ediyorumm ..
Kahveyi de hakettin tabii ..

akşam; tost

bence menün gayet iyi. Kahvaltın süper. o çikolatalı jöleli iğrenş şeyi :1: yemedin sanırım.
öğleden birkaç saat sonra (?) ve akşam dengeli olmamış gibi canım. ama tost hafif bişeydi diyorsan olabilir:34:

gelelim menü paylaşımına;

sabah: 11:00
* biberiye suyum
20 dkk sonra

* 2 yeşil zeytin,
* 1 dilim yağsız beyaz peynir,
* 1 yumurta ile omlet,
* 1 dilim çavdar ekmeği,
* 2 bardak şekersiz çay.

yürüyüş yapacaktım ama misafir gelince yapamadım.. akşam 5'e kadar sadece iki dilim karpuz ve bol su içtim...

5'de dışarı çıktık görümcem ve kayınvalidemle bişiler aldılar 1 saat durmadan dolaştık...

6.45 de eve geldim.. 2 dilim karpuz yedim yine bir dilim çavdar ekmeği ile.

akşam yürüyüşe çıkıcam 45 dakika yine. sıcaktan mı midem mi küçüldü yada artık kendimi mi mecbur hissediyorum anlamadım midem bişey almıyo canım hiç bişey istemiyor.. kahvaltı bari güçlü olsun diye kahvaltıya yükleniyorum.. ama çok şükür bi tansiyon düşüklüğü falan yaşamadım henüz.. sizler neler yaptınız bakem :32:

ya canım nasıl dayanıyosun o kadar. 11 -17 , üstelik 17 de de iki dilim karpuz hepsi bu. dahası 19 da da karpuz ve 1 dilim ekmek. yani proteini az bir menü. kahvaltın çok güzel. bence öğle ve akşam öğünlerine bişeyler daha eklemelisin

O iğrenç şeyi yemeseydin keşke çikolatalıymış.:1:
Kedin de sana katkı olsun diye yapmış bence ..

bence menün gayet iyi. Kahvaltın süper. o çikolatalı jöleli iğrenş şeyi :1: yemedin sanırım.
öğleden birkaç saat sonra (?) ve akşam dengeli olmamış gibi canım. ama tost hafif bişeydi diyorsan olabilir:34:

o iğrenç şeyin iğrenç olduğunu anlayınca bıraktım tabi.

kahvaltıyı böyle yapmayı seviyorum her sabah böyle yapmaya çalışıyorum, iki veya üç günde bir yumurtayla. her gün yiyemiyorum...

öğleden sonra dediğim aslında öğle yemeğini 15:00 gibi, akşamki tostu da 20:00 gibi yedim, arası uzun oldu tabi haliyle. iyi bişey değil biliyorum ama trafikte sokakta zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan!

herkese iyi akşamlar,

harikasın canım
sıfır kaçamak, tam yürüyüş ve ödül kahve!

yürüyüşü dışarda mı yapıyorsun, yoksa bant mı var? saat geç ya biraz ondan sordum...

selam fıstıklarrrrrrr ben geldimm hemen menümü yazıp geçmişe bakmak istiyorumm

sabah : 1 dilim ekmek + peynir + salatalık
ara : 3 adet mavi yeşil lightın şeftalili püskevitlerinden
öğlen : 1 adet kabak dolması + az yogurt + yarım kase mercimek çorbası + salata
ara : nescafe 3 ü bir arada + 8 9 tane fındık
akşam : 1 kase yarım yağlı sütle müsli + 1 sütlü nescafe

spor olarak da : 40 dk yürüyüş
sabah ve akşam 2 şer posta mekik sopa + dumbell + minder hareketleri

tebrikler :46:, gerçekten harika bir menü. spor da öyle. ama nescafe 3 ü birarada yerine 2 si birarada tercih etsen nasıl olur. yani eğer kahve alışkanlığın varsa şekerden uzak durmak lazım. ama arada içerim diyorsan ozaman afiyet şeker olsun :34:

sevgili kaptanım,
beni deneme için 13. takıma kabul ettiğin için teşekkür ederim.
böyle denemeye can kurban.uzun bir süredir kilo veremiyordum. şimdi tekrar verebiliyorsam takımımın desteği sayesindedir.
13. takım hepinize teşekkürler :71:

bu gece çenem düştü herhalde, ne çok konuşasım var.:9: acayip enerjim var ya.
sizde yoksunuz bari bu enerjimi çalışmaya kullanayım da şu ödev bitsin.
hamutran kaçarrrrrrr :34:
herkese iyi geceler

Back
X