Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi geceler
bugun gesmise bakmiyacagim...
cok yogun bir gundu oglum hic durmadi hep kucagimda
uslu uslu dedim gosterdi gunumu![]()
aynen benim oğlanda çok huysuzdu bugün...
ii geceler cnm
nasılsın cnmyahu oğlum uyumuyo bu çocuktan bişi anlamadım
![]()
ben de kaçıyorum
yarın yine görüşebilmek dileğiyle herkese iyi geceler, tatlı (sız) rüyalarrrrrrr![]()
bugun butun gun yediklerim
sabah:1 haslanmis yumurta,domates.biber,salatalik bir dilim ekmek ve 2 fincan yesilcay
oglen:5 adet sarma yarim kase az yagli yogurt..
ara:2 adet findik..
aksam :haslanmis tavuk ve bol salata..
az oncede 1 adet kayisi ve 1 kasik yogurt yedim
gunu boyle tamamlarim artik birazdan yaticagim..
herkese iyi uykular yarin gorusuruz![]()
evet canım göğüsler büyük inşallah zayıflayınca onlarda küçülür
aslında herhes çok beğeniyor ama insan kendinde olanı sevmez ya
geçmiş olsun canım
senin hastalık üşütmeye benzemiyor bayağı uzun sürdü
içtiğin sulsra dikkat et şebeke suyu tüketme
bende gaziayıntepte yaşıyorum 3 aydır güzel şehir![]()
Selamlar kizlar
Karamanbna gidiyorum anemlerle. Cuma donmeye calisacagiz AMA listelere yetisebilir miyim bilmiyorum. Bu hafta da listeler size kaldi gibi. Ben mumkun oldugu kadar telefondan girmeye calisacagim. Ancak burdan pek kolay olmuyor. 1. Takimdan ve 5. Takimdan yararlanbilirsiniz.
Selamlar kizlar
Karamanbna gidiyorum anemlerle. Cuma donmeye calisacagiz AMA listelere yetisebilir miyim bilmiyorum. Bu hafta da listeler size kaldi gibi. Ben mumkun oldugu kadar telefondan girmeye calisacagim. Ancak burdan pek kolay olmuyor. 1. Takimdan ve 5. Takimdan yararlanbilirsiniz.
inş cnm ben 24 yaşındayım... aynene h. sonu beni mahvettti... hastanelerden biraz uzak kalsam iyi olacak... allah düşürmesinde eksik etmesinde...
ilahi kız güldürdün beni valla...
geçmiş olsun cnm ya senin bünyede pek hassas anladığım kadarıyla... merak etme düğüne kadar iyileşçen inş...
güle güle git güle güle gel cnm senle bu aralar bi rastlaşamadık... özledim valla...neyse gelince devam ederiz kaldığımız yerden sen bol bol gez...
canım yeni gördüm bu yorumu... telefonda tartşmalar çok olur... ama yanına gelince herşey farklı olur eşim askerdeyken bizde çok kavga ettik... özellikle son zamanlara doğru... hatırlıyorumda d. günmüde bile telefonda kavga etmştikArtık çok az kaldı diye mi bilmiyorum ama son sabrın tükenti.
Sürekli tartışıp duruyoruz.
1 hafta geçmeyecekmiş gibi hissediyorum.![]()
gül tabi çok üzüldün bende üzüldüm![]()
canım yeni gördüm bu yorumu... telefonda tartşmalar çok olur... ama yanına gelince herşey farklı olur eşim askerdeyken bizde çok kavga ettik... özellikle son zamanlara doğru... hatırlıyorumda d. günmüde bile telefonda kavga etmştikbirazcık sabır... gelince hepsi düzelir...
gülelim bebişim bundan sonra inş... resmin süper çıkmış bu arada...![]()
günaydınlar herkeslere........
uyanın bakıyım uyuyonuz mu daha....kalkın bi güzel yapın sporlarınızı.... ben yapamıyomregl bitmedi...
herkese güzel günler olsunnnnn......![]()
günaydınnnn fıstıklarrrr nasılsınızz bakayımmmmm