Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlarrrrrrrr, nasılsınız bakayım?

Gülşah geçmiş olsun canım. Öpeyimde iyileş :52: :54:

heheh hoşgeldin burcum sorma ya hastalık peşimi bırakmıyor benden hoşlanıyormu ne:66: öpersen geçer belki nasılsın neler yapıyorsun kilo durumun ne alemde bu arada rabiş yollarda geziyor habire:66: yine gitti bir yerlere

biletimi aldım canlarım temmuz 12 samsun yolcusuyum kısmetse:61:
oy oyyy ne güzel yaaa bende istiyommm şöleee bi ünye havası alaydımmmm sana iyi yolculuklarr canımmm şimdidennn
günaydın canımcım hala yataktayım öyle yazıyorum daha kalkamadım:66:
günaydınnnnn aman kalkma yaz biraz dahaaa:)
kahvaltı yapsam iyi olucak ne yesem bilmiyorum canımda bişi istemiyor siz neler yiyorsunuz bakim
ben yiyemiyorumm :56:dukan diyetindeyimm:84:
helloooooooo 13. takımın babylerii :76::60::60: napıyorsunuz

bögünkü menümü yazıp geçmişe bakmaya devam edicem :9:

sabah : 1 dilim ekmek + peynir + salatalık
ara : 3 adet kuru kayısı
öğlen : 5 kaşık pilav + tavuk sote + az yoğurt
ara : yagsız sütle nescafe
1 1,5 saat sonra 4 - 5 tane erik
akşam : salata + az peynir + 1 bardak y. çay

spor olarak da 45 dk bisiklet
30 dk yürüyüş
sopa + dumbell + mekik :1::1:
meünye bak heleeee:nazar:
iyi geceler kızlar baya kaynatmışsınız..:))
menümü yazayım hemen
sabah
1yumurta
1 bardak c vitamini
az peynir
öğle ızgara tavuk göğüs
ayran
akşam
haşlama tavuk göğsü
1 bardak şalgam suyu
3 kaşık yoğurt
su 3 litre..
malesef meyve kaçamğım var 1 adet kaysı yedim...:(((
bacımmm sende mi dukan diyeti yapaysın yoksa sadecee protein mi menüler şahaneee:66:ben kayısı görmedim yaww:18:
Günaydın kızlarrrrrrrr, nasılsınız bakayım?

Gülşah geçmiş olsun canım. Öpeyimde iyileş :52: :54:

burcum gelmişşş hoşgelmişşş fıstık nerelerdesin sen nasılsınn bakalımm

kıs göğüslerin küçülmesin ne güzel işte:62: ama dikkat et dambılın varsa onlarla göğüs çalış yoksa küçük pet şişelere su doldur yere dümdüz uzan iki kollarını yana doğru aç sonra şişeleri al eline kapat aç kapat aç böylelikle göğüslerin sıkılaşır sarmaz

hastalık olayına gelince canım hem üşütme var hem regl var hem kan değğerlerim çok düşük çıktı hem çok vitaminsiz kalmışım hemde ciğerlerim bitikmiş ağır bronşitim varmış astıma çevirmek üzereymiş . aslında ben çok iyi spor yapıyordum tabi giyiyprum sauna eşofmanlarımı terliyorum deli gibi üstüne soğuk su işte orda bronşitim azdı olay orda koptu zaten üstüne diğerleride eklenince ondan böyle oldu

geçmiş olsun canım amn kendine dikkatet
evet bu hareketleri yapmaya çalışıyorum ama buaralar canım bişey istemiyor

günaydınlar herkeslere........
uyanın bakıyım uyuyonuz mu daha....kalkın bi güzel yapın sporlarınızı.... ben yapamıyom :1: regl bitmedi...
herkese güzel günler olsunnnnn......:71:

topiğin hepsi regl olmuş:9::9:
niye yapamıyorsun canım canın mı istemiyor yoksa yapılmamasımı gerekir

herkese günaydın kızlar:66:

günaydınnnn fıstıklarrrr nasılsınızz bakayımmmmm

günaydı kızlar

az kalmış samsuna gezmeyemi gidiyorsun

gunaydin guzeller:71:
gune harika gunesli guzel bir havada basladim cok sukur keyfim yerinde:32:
artik diyete alistim eskisi gibi aclik hissetmiyorum:34:
gune bir bardak isirgan cayi ardindan bir fincan sekersiz kremasiz kahveyle basladim:68:
az oncede 4 y.k musli 1 kase az yagli yogurtla yedim:56:
birazdanda 1 saat yuruyusle devam edicem ins:79:

dünkü menüm

sabah grisini yoğut
ara kiraz
öğle 1 dolma cacık
ara kayısı
akşam 4 sarma bir küçük dolma cacık

spor yok ama temizlik yaptım

ayyy canlarımmmmmm, iyiyim kızlar. valla hergün giriyorum ama tam yazacam bir iş çıkıyor. sizleri çokkkkkkkkkkk özledim. :16:

hatta size sürpriz yapayım şiir yazayım dedim. sonra sabredemedim. yine biri bişi ister hemen dalayım topiğe dedim. :52:

seminem canım, kilom aynı. bu işte o kadar hareketliyim ki gün içinde az yiyorum ama akşam eve gidince hiç abartmıyorum dünyayı yiyorum . :53: bu düzene alışıp işler sakinleşip oturmaya başlarsam dana yavrusu olacağım kesindir. ramazanda oruç tutacağım için şu ara sıkmıyorum yeme konusunda kendimi. havalar sıcak birde fabrika ortamı çok sıcak bide oruç iğne iplik olacam sanırım. ben bide sahur yapamayan biriyim. karnım dolu uyuyamıyorum ve uykudan hemen sonra yiyemiyorum. her sene olduğunu gibi sadece akşamları yiyeceğim. :26:

senin işlerin nasıl? çıkmadın mı daha oradan? kilon nasıl?

yeni arkadaşlar gelmiş. hepsine selam ederim. kilo verme konusunda kolaylıklar diliyorum. :82:

mersi şekerim:66:

günaydın ortiş:66: aynen bende regl nedeniyle hastalık nedeniyle spor yapamıyorum yarın cuma ve tartıda 800 grm bir fazlalık var:31: nasıl yapcaz bilmem ki
olsun cnm iyileşte gider o fazlalıklar...
oh oh temiz hava.... süper bi tatil olcak çauk toparlan... temmuzun 2. haftası bizde tatile gidebiliriz bi aksilik olmassa inş...
kahvaltı yapsam iyi olucak ne yesem bilmiyorum canımda bişi istemiyor siz neler yiyorsunuz bakim
cnm ben peynirli domatesli tost yaptım çavdar ekmeğime yanınada meyve suyu koydum... meyve suyu olmasa iyi ama tek gitmiyo şu anda...
geçmiş olsun canım amn kendine dikkatet
evet bu hareketleri yapmaya çalışıyorum ama buaralar canım bişey istemiyor

topiğin hepsi regl olmuş:9::9:
niye yapamıyorsun canım canın mı istemiyor yoksa yapılmamasımı gerekir
cnm benim ağrım oluyo spor yapınca bu halde... gerçi son günler artık benim ama bi sürü iş var evde onları yapçam bugün ufak ufak akşma da düğün var... çok yorulmym die haftaya başlıcam ben sporada rejimede bu hafta dinlenmedeyim... ama çok abartmadan tabi...

Nasıl uyutuyorsun sallayarak falan mı?

yok cnm benim bebekliğinden beri kendi uyuyo bazende beni yanına istiyo yanına uzanıp kucağıma alıyorum dudaklarım yanağına yada alnına değer değmez uyuyor :16: ama dün beni istemedi yanına yattım istemiyorum anne diyo. huysuzluk vardı.. sallamaya alıştırmadım hiç.

oyyy hayırlı olsun kazasız belasız git-gel inş.. :16:

günaydın kızlar kahvaltı yapmadım henüz.. sular gelmiş ama yine kesilicek yedek su almanın derdindeyim bide dünkü bulaşıkları halletmem lazım.. gelicem yine çok öptüm..

ayyy canlarımmmmmm, iyiyim kızlar. valla hergün giriyorum ama tam yazacam bir iş çıkıyor. sizleri çokkkkkkkkkkk özledim. :16:

hatta size sürpriz yapayım şiir yazayım dedim. sonra sabredemedim. yine biri bişi ister hemen dalayım topiğe dedim. :52:

seminem canım, kilom aynı. bu işte o kadar hareketliyim ki gün içinde az yiyorum ama akşam eve gidince hiç abartmıyorum dünyayı yiyorum . :53: bu düzene alışıp işler sakinleşip oturmaya başlarsam dana yavrusu olacağım kesindir. ramazanda oruç tutacağım için şu ara sıkmıyorum yeme konusunda kendimi. havalar sıcak birde fabrika ortamı çok sıcak bide oruç iğne iplik olacam sanırım. ben bide sahur yapamayan biriyim. karnım dolu uyuyamıyorum ve uykudan hemen sonra yiyemiyorum. her sene olduğunu gibi sadece akşamları yiyeceğim. :26:

senin işlerin nasıl? çıkmadın mı daha oradan? kilon nasıl?

yeni arkadaşlar gelmiş. hepsine selam ederim. kilo verme konusunda kolaylıklar diliyorum. :82:
ramazanda sahurda yiyememek kötü ya bendede tam tersi bi kuzuyu yiyebilirim et olsun yeterkii:))yok tatlım maaş konusunda bi karara bağladık şimdilik buralardayım yine
günaydın kızlar kahvaltı yapmadım henüz.. sular gelmiş ama yine kesilicek yedek su almanın derdindeyim bide dünkü bulaşıkları halletmem lazım.. gelicem yine çok öptüm..
kolay gelsin cnmm yawrunuda çok güzel alıştırmışsın maşallahhh ne güzell
klasik kahvaltımı yaptım domates salatalık peynir 2 grisini

afiyet olsun cnm

bende 2bardak ayran içtim karnım şiştiiii:))beni uzun zamandır görmeyen bi arkadaşım gördü bu sabah ne kadar zayıflamışsınnn dedi bir gaza geldim kiii anlatamammm kızlarr :60:

Heeeeelooooooo canlaruuumm napabsinizzzz telden girdigim icin gecnmise bakamiyooruum canim cok skliiorr bu egitim bitsede bir an once kendi subeme ghecip calissam zaten ilk ay maasinin yarisi icerde kaliyormuss isten ciknmalara istinaden verdikleri iki kuruss ionunda yarisi icerde kalcak ayy bu ay gene parasizim artik agustos sonu anca paralanicamm :60: bulamadim zengin bir koca off offff yada benimde olaydi holding sahibi babam okuyaydim yurt dislarinda cok dertliyim cook :60: :60: :60: :60: :60:

selam kızlar ay ancak gelebıldım yaa
kızımdı , bebektı ,yemektı ıcmektı,kocaydı derken ancak kendıme zaman ayırıorum yaaaaaaaaaa

yakındır catlıcam:D:D muthıs bı tatıle gıtmem lazım..ama gıtsemde 5aylık bebek var.onla ne kdr tatıl yapılır varın orasını sız dusunun:(

Aynen canım, akşam kocam ve kızım uyuduktan sonra çok uykum da olsa 1 saat kadar oturuyorum.. dışarda ses yok evde ses yok ohhhhh biraz kafamı rahatlatıyorum, bazen beyni kaldıramayabiliyo insanın.. Biz de eylülde düşünüyoruz tatili, 6 aylık olcak kızım o zaman, bakalım zorlanmayız inşallah..

Heeeeelooooooo canlaruuumm napabsinizzzz telden girdigim icin gecnmise bakamiyooruum canim cok skliiorr bu egitim bitsede bir an once kendi subeme ghecip calissam zaten ilk ay maasinin yarisi icerde kaliyormuss isten ciknmalara istinaden verdikleri iki kuruss ionunda yarisi icerde kalcak ayy bu ay gene parasizim artik agustos sonu anca paralanicamm :60: bulamadim zengin bir koca off offff yada benimde olaydi holding sahibi babam okuyaydim yurt dislarinda cok dertliyim cook :60: :60: :60: :60: :60:

Helloooooo ortimuuu... Napansınnn kaç gündür konuşamıyoruz, nası gidiyo eğitim? Valla eğitim falan var ama spor yine full devam maşallah sana:nazar:

O ne kız? "Açaydım gollarımııııı getme deyeydim oğlumaaa "gibi olmuşş :60::60::60:

Ya bu arada kaç gündür doğru düzgün giremiyorum, girsem de geçmişi okuyorum cevap yazamadan bişey çıkıyo, kalkıyorum pc başından..
Kusuruma bakmayın, ne menü paylaşabildim ne yorum yazabıldim ne de adam akıllı diyetime devam edebildim..
Amcamın kızı evlendi dün, şehir dışında olan akrabalarımız gelmişti tabi yatılı olarak, eh benim de kızım için hepsi gelememişti, taksit taksit o misafirler geldiler bana, hergün misafir hergün hamur işi tatlı yap vs. e arada bende otlandım tabi..:78: sonuç, verdiğim 500 gramcıktı zaten cumadan pazartesiye, onu da geri aldım :5: :47:
Evet eleştirilerinizi bekliyorum canlarım :67:

sabah kahvaltım.. aynı yine.

biberiye suyum.
20 dkk sonra:

* 4 yeşil zeytin,
* 1 dilim çavdar ekmeği,
* 1 dilim yağsız beyaz peynir,
* 2 bardak şakersiz çay,
* çiko çiko :9:

1 litre su içtim şimdiye kadar.. bahçede biraz işlerim var bugün çilekleri falan toplıcam bahçeyi temizlicem biraz. ara ara uğrarım yine.. çok öptüm hepinizi :21:

Kizlaaaar bugun beni gorseydiniz ne yedigimi buraya yazmama gerek kalmazdi sayet hepsi ustumde cunkuuuuu :60 :60: doke doke yedim yaa :60: :60:

:52::52::52::52:

Ya bu arada kaç gündür doğru düzgün giremiyorum, girsem de geçmişi okuyorum cevap yazamadan bişey çıkıyo, kalkıyorum pc başından..
Kusuruma bakmayın, ne menü paylaşabildim ne yorum yazabıldim ne de adam akıllı diyetime devam edebildim..
Amcamın kızı evlendi dün, şehir dışında olan akrabalarımız gelmişti tabi yatılı olarak, eh benim de kızım için hepsi gelememişti, taksit taksit o misafirler geldiler bana, hergün misafir hergün hamur işi tatlı yap vs. e arada bende otlandım tabi..:78: sonuç, verdiğim 500 gramcıktı zaten cumadan pazartesiye, onu da geri aldım :5: :47:
Evet eleştirilerinizi bekliyorum canlarım :67:

canım elinde olmadan kaçırmışsın bişeyler ama ben misafir geldiğinde genelde şimdi yiyeceklerim bütün hafta çabalarımı boşuna çıkaracak diye düşünürüm. mesela örnek veriyorum tatlı hamur işi kısır yada patates salatası makarna salatası kurabiyer tarzı şeyler alıyorum tabağıma herkese ne kadar koyuyosam aynı porsiyonu alıyorum.. her gün az yediğim için bi kere gözüme çok geliyolar.. napiyorum tatlıdan iki çatal, salatadan bi kaç çatal vs.. zaten insanlarla ilgilenmekten senin yemeyi unutman lazım.. arada kaçırma. o bi kaç tadımlık zevkler hayallerini elinden çalmaktan başka bir şeye yaramaz. evet elinde olmadan olmuş belki ama bi kere kendimize bahane ürettik mi hep bahanemiz olur. yanlış anlama seni yargılamıyorum sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. eğer zayıflamaya kararlıysan lütfen çok ama çok dikkatli ol. unutma sen çok güzel bi hatun olucaksın :34:

Back
X