Günaydın kızlarrrrrrrr, nasılsınız bakayım?
Gülşah geçmiş olsun canım. Öpeyimde iyileş![]()
![]()
heheh hoşgeldin burcum sorma ya hastalık peşimi bırakmıyor benden hoşlanıyormu ne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
oy oyyy ne güzel yaaa bende istiyommm şöleee bi ünye havası alaydımmmm sana iyi yolculuklarr canımmm şimdidennnbiletimi aldım canlarım temmuz 12 samsun yolcusuyum kısmetse![]()
günaydınnnnn aman kalkma yaz biraz dahaaa:)günaydın canımcım hala yataktayım öyle yazıyorum daha kalkamadım![]()
ben yiyemiyorummkahvaltı yapsam iyi olucak ne yesem bilmiyorum canımda bişi istemiyor siz neler yiyorsunuz bakim
meünye bak heleeeehelloooooooo 13. takımın babylerii :76:napıyorsunuz
bögünkü menümü yazıp geçmişe bakmaya devam edicem![]()
sabah : 1 dilim ekmek + peynir + salatalık
ara : 3 adet kuru kayısı
öğlen : 5 kaşık pilav + tavuk sote + az yoğurt
ara : yagsız sütle nescafe
1 1,5 saat sonra 4 - 5 tane erik
akşam : salata + az peynir + 1 bardak y. çay
spor olarak da 45 dk bisiklet
30 dk yürüyüş
sopa + dumbell + mekik![]()
bacımmm sende mi dukan diyeti yapaysın yoksa sadecee protein mi menüler şahaneeeiyi geceler kızlar baya kaynatmışsınız..:))
menümü yazayım hemen
sabah
1yumurta
1 bardak c vitamini
az peynir
öğle ızgara tavuk göğüs
ayran
akşam
haşlama tavuk göğsü
1 bardak şalgam suyu
3 kaşık yoğurt
su 3 litre..
malesef meyve kaçamğım var 1 adet kaysı yedim...((
![]()
kıs göğüslerin küçülmesin ne güzel işteama dikkat et dambılın varsa onlarla göğüs çalış yoksa küçük pet şişelere su doldur yere dümdüz uzan iki kollarını yana doğru aç sonra şişeleri al eline kapat aç kapat aç böylelikle göğüslerin sıkılaşır sarmaz
hastalık olayına gelince canım hem üşütme var hem regl var hem kan değğerlerim çok düşük çıktı hem çok vitaminsiz kalmışım hemde ciğerlerim bitikmiş ağır bronşitim varmış astıma çevirmek üzereymiş . aslında ben çok iyi spor yapıyordum tabi giyiyprum sauna eşofmanlarımı terliyorum deli gibi üstüne soğuk su işte orda bronşitim azdı olay orda koptu zaten üstüne diğerleride eklenince ondan böyle oldu
günaydınlar herkeslere........
uyanın bakıyım uyuyonuz mu daha....kalkın bi güzel yapın sporlarınızı.... ben yapamıyomregl bitmedi...
herkese güzel günler olsunnnnn......![]()
herkese günaydın kızlar![]()
günaydınnnn fıstıklarrrr nasılsınızz bakayımmmmm
biletimi aldım canlarım temmuz 12 samsun yolcusuyum kısmetse![]()
dünkü menüm
sabah grisini yoğut
ara kiraz
öğle 1 dolma cacık
ara kayısı
akşam 4 sarma bir küçük dolma cacık
spor yok ama temizlik yaptım
olsun cnm iyileşte gider o fazlalıklar...mersi şekerim
günaydın ortişaynen bende regl nedeniyle hastalık nedeniyle spor yapamıyorum yarın cuma ve tartıda 800 grm bir fazlalık var
nasıl yapcaz bilmem ki
oh oh temiz hava.... süper bi tatil olcak çauk toparlan... temmuzun 2. haftası bizde tatile gidebiliriz bi aksilik olmassa inş...biletimi aldım canlarım temmuz 12 samsun yolcusuyum kısmetse![]()
cnm ben peynirli domatesli tost yaptım çavdar ekmeğime yanınada meyve suyu koydum... meyve suyu olmasa iyi ama tek gitmiyo şu anda...kahvaltı yapsam iyi olucak ne yesem bilmiyorum canımda bişi istemiyor siz neler yiyorsunuz bakim
cnm benim ağrım oluyo spor yapınca bu halde... gerçi son günler artık benim ama bi sürü iş var evde onları yapçam bugün ufak ufak akşma da düğün var... çok yorulmym die haftaya başlıcam ben sporada rejimede bu hafta dinlenmedeyim... ama çok abartmadan tabi...geçmiş olsun canım amn kendine dikkatet
evet bu hareketleri yapmaya çalışıyorum ama buaralar canım bişey istemiyor
topiğin hepsi regl olmuş
niye yapamıyorsun canım canın mı istemiyor yoksa yapılmamasımı gerekir
Nasıl uyutuyorsun sallayarak falan mı?
biletimi aldım canlarım temmuz 12 samsun yolcusuyum kısmetse![]()
ramazanda sahurda yiyememek kötü ya bendede tam tersi bi kuzuyu yiyebilirim et olsun yeterkii:))yok tatlım maaş konusunda bi karara bağladık şimdilik buralardayım yineayyy canlarımmmmmm, iyiyim kızlar. valla hergün giriyorum ama tam yazacam bir iş çıkıyor. sizleri çokkkkkkkkkkk özledim.
hatta size sürpriz yapayım şiir yazayım dedim. sonra sabredemedim. yine biri bişi ister hemen dalayım topiğe dedim.
seminem canım, kilom aynı. bu işte o kadar hareketliyim ki gün içinde az yiyorum ama akşam eve gidince hiç abartmıyorum dünyayı yiyorum .bu düzene alışıp işler sakinleşip oturmaya başlarsam dana yavrusu olacağım kesindir. ramazanda oruç tutacağım için şu ara sıkmıyorum yeme konusunda kendimi. havalar sıcak birde fabrika ortamı çok sıcak bide oruç iğne iplik olacam sanırım. ben bide sahur yapamayan biriyim. karnım dolu uyuyamıyorum ve uykudan hemen sonra yiyemiyorum. her sene olduğunu gibi sadece akşamları yiyeceğim. :26:
senin işlerin nasıl? çıkmadın mı daha oradan? kilon nasıl?
yeni arkadaşlar gelmiş. hepsine selam ederim. kilo verme konusunda kolaylıklar diliyorum. :82:
kolay gelsin cnmm yawrunuda çok güzel alıştırmışsın maşallahhh ne güzellgünaydın kızlar kahvaltı yapmadım henüz.. sular gelmiş ama yine kesilicek yedek su almanın derdindeyim bide dünkü bulaşıkları halletmem lazım.. gelicem yine çok öptüm..
klasik kahvaltımı yaptım domates salatalık peynir 2 grisini
selam kızlar ay ancak gelebıldım yaa
kızımdı , bebektı ,yemektı ıcmektı,kocaydı derken ancak kendıme zaman ayırıorum yaaaaaaaaaa
yakındır catlıcammuthıs bı tatıle gıtmem lazım..ama gıtsemde 5aylık bebek var.onla ne kdr tatıl yapılır varın orasını sız dusunun
![]()
Heeeeelooooooo canlaruuumm napabsinizzzz telden girdigim icin gecnmise bakamiyooruum canim cok skliiorr bu egitim bitsede bir an once kendi subeme ghecip calissam zaten ilk ay maasinin yarisi icerde kaliyormuss isten ciknmalara istinaden verdikleri iki kuruss ionunda yarisi icerde kalcak ayy bu ay gene parasizim artik agustos sonu anca paralanicammbulamadim zengin bir koca off offff yada benimde olaydi holding sahibi babam okuyaydim yurt dislarinda cok dertliyim cook
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kizlaaaar bugun beni gorseydiniz ne yedigimi buraya yazmama gerek kalmazdi sayet hepsi ustumde cunkuuuuu :60doke doke yedim yaa
![]()
![]()
Ya bu arada kaç gündür doğru düzgün giremiyorum, girsem de geçmişi okuyorum cevap yazamadan bişey çıkıyo, kalkıyorum pc başından..
Kusuruma bakmayın, ne menü paylaşabildim ne yorum yazabıldim ne de adam akıllı diyetime devam edebildim..
Amcamın kızı evlendi dün, şehir dışında olan akrabalarımız gelmişti tabi yatılı olarak, eh benim de kızım için hepsi gelememişti, taksit taksit o misafirler geldiler bana, hergün misafir hergün hamur işi tatlı yap vs. e arada bende otlandım tabi..:78: sonuç, verdiğim 500 gramcıktı zaten cumadan pazartesiye, onu da geri aldım![]()
Evet eleştirilerinizi bekliyorum canlarım![]()