Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar,
yaa bugün ayaklarıma karasular indi. sabahtan beri koşuşturuyorum bi oraya bi buraya. en az 5-6 saat yürümüşümdür. okul işleri. sabah çıktım. kahvaltı yok .öğleyi geçiyordu karnım nasıl acıkmış, nasıl anlatamam. daldım bir markete. ne alacam ne alacam derken sandvic aldım bir de light yoğurt. sonra koşuşturmaya devam tabi. akşam da poğaça yedim su içtim. aa bi arada bi gofret yedim:78:
yani diyetsiz bir gündü. umarım kilo almamışımdır. off yaaa :50:

slm kızlar
sabahki menum:

sırkelı su
yesıl çay
bugun sabah bı pogoca
1 domates

öğlen 2 tavuk but
2 dılım bugday ekmegı

aksam sahıle ındık bı borek
bı pogoca bı kaç kasık patates salatası yedım
ama bırde gec yedım:(
yenı gırdık eve

ayy kızlar şişlik şişlik fenayım.. regl öncesi :14:

bugün farklı bişeyler uygulayacağım şaşmadan 7 gün.
bi şok lazım bana :14:

naparsam yapim 93 ü geri göremedim.. moralim bozuk motivasyonum kayboldu. sersem gibiyim.. sanki yine o kiloları ve fazlasını geri alıcak gibi hissediyorum :25::25::18:

bugün sadece sabah öğlen akşam baharatlı (yağsız) patates yiycem.
su ve 5'i bir yerde çayımla.

yarın sebze bütün gün.. (çiğ yada haşlanmış) 3 gündür iştahım çok açık.. kendime bi dur demem lazım.. üzülüyorum :59:

tünaydın kızçelerrr bu sabah kimse yokk hayırdır inşallahhhhh :27:
bu sabah bi tartıldımmm 65.5 çıktım 1 kilo almışımmm töbeee bismillahhh:14:akşam 45dk koşu bandında spor yaptım sonrasında 15 dk spor yaptım akşam yemeği de yemedimmm :14:eeee ne diye böle çıkıyomm acaba tartımın pili mi bitiyoo pil biterken fazla gösterir mi ki kızlar yaa :84:
sağlığıma gelince boğazım geçtiii ama şimdide kaşıntım var kollar kaşınıyo minik minik sivilce gibi şeyler çıktı doktorda krem verdi öle tatlı kaşınıyo ki bikaç tanesini sıktımmdıı içinden su çıkıyoo çok iğrenççç ya :5:dahada bi strese girdim offff hepiniziiiii çok özledim ya bi kaç gündür pek giremedimmm yememe içmeme gelince yemek fazla yemiyorum ama suda fazla içemiyorumm aldığım 1 kilo şişlik mi acaba dicem ama geçen hafta da aldımm eeee ben dikkat ettikçe kilo alıyommm dikkat etmesem mi ki offff sıkıldım 2ver 3 aldan ya amannnnn :20: ama bırakmicammmmmmmm asla pess etmeee :57: iştahımda yerinde haniiiiii kendimi zapdetmesem bi kuzuyu yicemm:18:

gunaydin kizlar:71:
dun aksam giremedim menumude paylasamadim.
dunku menum:77:
sabah:2y.k cornflases 1 kase yogurt..
ara :50:yok
ogle :6y.kasigi kadar sebze yemegi ekmeksiz..
ara:2 kasik yogurt nane sekeri..
form cay..
aksamda cok az et, azda yesil fasulye,salata
ara karpuz:56:
gunu tamamladim kizlar bugun yeni kalktim sayilir daha bir sey yemedim..:68:
bu arada hepinize tsk kizlar gorumcemin bebegi :43:dun annesine psikolojik destek verdiler:43:
bugun dogum baslaticaklar bende biraz sonra giderim yanina
simdi bir gecmise goz atalim:40:

çok üzüldüm canım
allah annesine sabır versin doğumuda kolay olur inşallah ilk bebeğimiydi çok zor rabbim kimseye yaşatmasın
amin canim.ins kolay olur. yok:50:bir oglu bir kizi var bu ucuncu bebisti ama cok istiyorlardi:59:
ayy Allah sabır versin canım
amin canim tsk
:17::17::18::18::26::26::78::78::70:

Ay Allah sabır versin canım, çok geçmiş olsun ya:26:

sagolun kizlar hepinize tsk ederim..:71:

tünaydın kızçelerrr bu sabah kimse yokk hayırdır inşallahhhhh :27:
bu sabah bi tartıldımmm 65.5 çıktım 1 kilo almışımmm töbeee bismillahhh:14:akşam 45dk koşu bandında spor yaptım sonrasında 15 dk spor yaptım akşam yemeği de yemedimmm :14:eeee ne diye böle çıkıyomm acaba tartımın pili mi bitiyoo pil biterken fazla gösterir mi ki kızlar yaa :84:
sağlığıma gelince boğazım geçtiii ama şimdide kaşıntım var kollar kaşınıyo minik minik sivilce gibi şeyler çıktı doktorda krem verdi öle tatlı kaşınıyo ki bikaç tanesini sıktımmdıı içinden su çıkıyoo çok iğrenççç ya :5:dahada bi strese girdim offff hepiniziiiii çok özledim ya bi kaç gündür pek giremedimmm yememe içmeme gelince yemek fazla yemiyorum ama suda fazla içemiyorumm aldığım 1 kilo şişlik mi acaba dicem ama geçen hafta da aldımm eeee ben dikkat ettikçe kilo alıyommm dikkat etmesem mi ki offff sıkıldım 2ver 3 aldan ya amannnnn :20: ama bırakmicammmmmmmm asla pess etmeee :57: iştahımda yerinde haniiiiii kendimi zapdetmesem bi kuzuyu yicemm:18:

canim belki regl oncesi siskinlik felandir uzulme:70:
valla ben dune kadar gayet guzel gidiyordum...
benim sorunum ben uzulunce kizinca kisacasi sorun durumunda yemek yiyerek rahatlayanlardanim:52:
dunde beri uzuntuden yemekten baska bir sey dusunmez oldum.
bugun kendimi nasil kontrol edicegim bilmiyorum:50:

canim belki regl oncesi siskinlik felandir uzulme:70:
valla ben dune kadar gayet guzel gidiyordum...
benim sorunum ben uzulunce kizinca kisacasi sorun durumunda yemek yiyerek rahatlayanlardanim:52:
dunde beri uzuntuden yemekten baska bir sey dusunmez oldum.
bugun kendimi nasil kontrol edicegim bilmiyorum:50:

ayy canım benim vücudun dengesi ilaçlar yüzünden bozuldu :14:yok antibiyotik yok demir ilacı yok kremi ilaçta kortizonluu:53:amanınınnnnn oıfffff 6öğünnn beslenmek istiyorummm yaa :57:aynn cnm sende bendensin sanki yemek yiyince başımız göğe ercek:30:

meraba hanımlar yaz geldi kimsecikler kalmadı burada yahuu
sabah kahvaltım 3-4 dilim sucuk yarım domates 2 dilim ekmek
bol su 2 badak siyah çay tek şekerli

kızlar beli çooook ağrıyor 2 gündür
yaptığım işler sonunda belimde patladı:50:
eşim lede bu yüzden tartıştık ben seni 100 defa uyardım dedi:59:
büyük ihtimalle bel fıtığı başlangıcı bu yüzden spor filan yapamıyacağım bir hafta yatarak dinleneceim
ağustosun 4 dede kızıkcahamama kaplıcaya yer ayırttık annemlerle gideceğiz oruç oruç nasıl olacaksa artık
inşallah geçer bel fıtığı olmak istemiyorum :43::43:

ayy canım benim vücudun dengesi ilaçlar yüzünden bozuldu :14:yok antibiyotik yok demir ilacı yok kremi ilaçta kortizonluu:53:amanınınnnnn oıfffff 6öğünnn beslenmek istiyorummm yaa :57:aynn cnm sende bendensin sanki yemek yiyince başımız göğe ercek:30:

zaten bu ilaçlar bir yeri iyileştirirken başka yeri bozuyor
kısa zamanda atlatırsın canım inşallah ilaç etkilerini

bende sizdenim sinirli olduğumda buzdolabına saldırıyorum yiyince mutlumu oluyorsam artık bilemiyorum:9:

sabah kahvaltım:

yarım litre soğuk su.

1 küçük haşlanmış patates (baharatlı)
3 yeşil 1 siyah zeytin.

ekmek yok.

şimdiye kadar 1.5 litre su içtim.. hepsi bu

selam kızlarrr!

bu sabah ilk direksiyon dersimi aldım! öğleden sonraki iş görüşmesine takıldığım için sabah hiç heyecanlanmadım hayret! normalde elim ayağıma dolaşırdı?!
ama acayip sevdim biliyo musunuz çok güzeldi! sadece hız problemim var gaza bastıkça ayağım gidiyor!
bir dahaki dersim perşembe ve nasıl beklicem bilmiyorum!:52:

gecmis olsun:70:canim benimde antibiotik alerjim var. ne zaman icsem vucudum kabarir ozellikle ellerim ve kollarim.
ah ah benim ihtiyacim olan tatil:27:
soyle bir kac gun bir yerlere kacsam moral depolasam. ne yemek ne as umurumda olmaz:60::32:

Back
X