Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyiyim çok şükür canım, evdeyim. sıcakladan dışarı çıkamıyoruz.
ramazanı bekliyoruz artık:) tek heyecanımız o şu anda.

hayır hayır, bana yardımcı olmak için gönüllü olman bile çok ince bir davranıştı canım. yardımcı olmak için elinden geleni yaptığını da biliyorum.:71::71:

saol canım..üstüme düşeni tam olarak yapmaya çalıştım ..ama kaça bölüneceğimi bilemedim..çok teşekkür ederim..

Son düzenleme:
selamm kızlar günaydın! :79:

sabah kahvaltı: 1 kk peynir, 1 domates, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, çeyrek fincan çay

ara: 1 havuç

geçmişe bakıp geliyorum kızlar! :80:

günaydın arkadaşlar..bugün daha iyiym ..fırsat buldukçada yazmaya çalışacağım..cumayada kilo bildirimi yaparım artık..diyete devam.dün saf pro yaptım..bugünde devam..şimcik azda geçmişe bakayım..:9:
sanada gunaydin canim:71: saf pro ne oluyor:26:safligimi hosgor bilemedim:60:
günaydınnlar kızlar:79:
gunaydin canim:38:
bende de vardi o ilk uc gun barizzzzz
taze meyveyi eksik etmee
aslinda meyvede yiyorum kayisi ozellikle protein aliminada dikkat ediyorum ama niye :37:boyleyim anlamadimki..
:1::1::1:

hadi bakalım, bu seferlik böyle olsun. bu kadar kısa sürelerde ödül vermeyi doğru bulmuyorum yoksa.

merhabalar canım,
sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum. hayırlısıyla dönersin inşalalh evine.
düğün telaşında da Allah yardımcın olsun. fırsat bulduğunda bizleri habersiz bırakmazsın umarım.
2 haftalık izni de oldu bil:)

bence de çok tatlı bir smiley:118:

hain turta, cee yap kaç olmuyor böyle. ne zaman düzene girecek senin işler bakayım?
bu arada istediğin şubenin olmasına sevindim.

günaydınlar:79::79:

niye diyetten olsun canım?

eline sağlık canım. misafirinin arasında mesajları saymışsın, teşekkür ederim.
aramızdaki hainler turta ve özlemm:47: çıkın ortaya:41:

tamam canım, Allah kolaylık versin.

günaydınn deryacığım.:79:

günaydın canım, afiyet olsun.
canim diyetten baska mazeret bulamadim miskinligime:60:
kızlar,
bizim takımın kaptan yardımcısını güncellememişiz. sağolsun sakaleynmaster bana yardımcı olmuştu en son. ancak şu anda okullar tatil olduğu için çocuklardan fırsat bulamaması sebebiyle yardımcılığı birkaç haftadır liste işini iyi kotaran ferdici'ye verelim diyorum. sizler ne dersiniz?
ohss daha iyisi samda kayisi:60:saka bir tarafa olur tabii..
canım benim havalardan olabilir bende öyleyim yaa parmağımı bile kıpırdatmak istemiyorummm :(( ayyy bide yüzümün rengi kaçmışşşş her gören diyo hasta mısın bem beyazsın :60: diyetten mi kansızlıktan mı bilemedimmm zatiii normaldede beyazım ammaaaa kızarıyodum artık oda yokkk :60: kilocuklar gittikçe beyazlıyomm :D

abovvvvvv:18::18::52: arkadaşlarda kabul ederse yardımcı olmaya çalışırım tabii zaten listeyi hazırlarkenn tam bi takım çalışmayı içindeydikkk maşallahhh hepimizee:nazar: takım diye buna denirrrr :kkk:

hehheh valla bende aynisi yuzumde kuculdu ufacik kaldi:34:
off birde saclarim muthis dokuluyor kel kalicam mazallah ondan korkuyorum:43:
hani eskiler derya bebek anneyi tanidimi saclar dokulur felan acep ondanmiki:26:

abovvvvvv:18::18::52: arkadaşlarda kabul ederse yardımcı olmaya çalışırım tabii zaten listeyi hazırlarkenn tam bi takım çalışmayı içindeydikkk maşallahhh hepimizee:nazar: takım diye buna denirrrr :kkk:
evet canım, takım olarak çok iyi idare ettiniz birkaç hafta. chika olsun, özlem olsun, neslihan ... hepinize teşekkür ediyorum.
seni yardımcı olarak seçsem de bu takım çalışmasının yine devam etmesi lazım zaten. önümüzde ramazan var, bayram var. takım bütünlüğümüzü korumalıyız.

sabahtan beri geçmişe bakıcam ama benim malum iki sıpa durmuyor..oğlum iki kere netin fişini çekti..altını doldurud derken ve şimdede makinamdan çamaşır çıkaracağım..kısaca bizde herşey aynı :52::60:öğleden sonra görüşrüz canlar..:9::16:
bazen her şeyin aynı olması da nimet gibi geliyor, deryacım. hadi sana kolay gelsin.:79:

Herkese günaydın kızlar ..
Sınavım vardı.
Sınava girdim geldim ..

18 Temmuz pazartesi msj sayımı

eski bir masal 25:65::65::65:
kedican 20:65::65:
drygp 13:65:
neyneyse 12 :64::64::64:
ferdici 10:64::64:
puffcikcik 9:64:
chika 9 :64:
mcrgözde 7:62::62:
hamutran 4 :32::32::50::50:
elmalı 3:32::32::32::50:
özlem 3 :32::32:
nesli 1:47::47::47:
hezaren82 1 :47::47::47:
sakaleymaster 1:47::47::47:
serena 1:47::47::47:
elisya 1:47::47:
maviyeşil1999 1:47::47::47:
Eline sağlıkk ..:64:
günaydın herkese misafirlerim 2 gün daha burada güzel sohbetinize katlamıycağm hepinizi öpüyorum
diyete devam:10::10:

İyi eğlenceler misafirlerinle.
Ama bak yediklerine dikkat.:47:

kızlar,
bizim takımın kaptan yardımcısını güncellememişiz. sağolsun sakaleynmaster bana yardımcı olmuştu en son. ancak şu anda okullar tatil olduğu için çocuklardan fırsat bulamaması sebebiyle yardımcılığı birkaç haftadır liste işini iyi kotaran ferdici'ye verelim diyorum. sizler ne dersiniz?

Olur tabi ki ..
Hayırlı olsun ferdici ..:71:

sabah kahvaltı: 1 kk peynir, 1 domates, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, çeyrek fincan çay

Çok keyifli bir kahvaltı yapılmış hissi verdi çay olunca galiba ..:1:
Çay keyfi yapmayı özledim benn ..

günaydın canım.
afiyet olsun.
hadi bir bak da gel:10:

hani eskiler derya bebek anneyi tanidimi saclar dokulur felan acep ondanmiki:26:
hamilelikte saçlar epey güçleniyor. hormonların etkisi sanırım. emzirme döneminde de dökülüyor. bende bu şekilde olmuştu en azından. emzirmeyi kesince normalleşiyor sanırım.
bir de saç derisine faydalı yağlarla bakım yapabilirsin belki. dökülmeyi durdurmasa da azaltabilir.

kızlar,

bence doğru bir tespit ve doğru bir karar "ferdici" bence olumlu.

günaydın canım.
afiyet olsun.
hadi bir bak da gel:10:

hamilelikte saçlar epey güçleniyor. hormonların etkisi sanırım. emzirme döneminde de dökülüyor. bende bu şekilde olmuştu en azından. emzirmeyi kesince normalleşiyor sanırım.
bir de saç derisine faydalı yağlarla bakım yapabilirsin belki. dökülmeyi durdurmasa da azaltabilir.
benim saclar emizirirken degil emzirmeyi biraktiktan sonra dokulmeye basladi kel kalcam:14:eve haklisin gideyim bir bakayim burda dogal birtakim karisimlar satan bir yer var sorayim ne onericekler:23:
günaydın kızlar :)
sanada gunaydin:71:
kizlar ben cikiyorum oglusumu kontrole goturecegim ordanda biraz carsi gezerim aksam ugrarim.
iyi bakin kendinize:71:

İyiydi diye umuyorum ..
Yaptım baya birşey ama çabuk bitti o yüzden az mı yaptım acaba diyorum ..:30::18:
inşallah iyi bir sonuç gelir canım:97:

benim saclar emizirirken degil emzirmeyi biraktiktan sonra dokulmeye basladi kel kalcam:14:eve haklisin gideyim bir bakayim burda dogal birtakim karisimlar satan bir yer var sorayim ne onericekler:23:

kizlar ben cikiyorum oglusumu kontrole goturecegim ordanda biraz carsi gezerim aksam ugrarim.
sor canım, faydalı bitkisel çözümler var. denemekten bir şey kaybetmezsin.
gez bakalım, görüşmek üzere:79:

kızlar,

Yerinde bi karar bence de... :42:

gunaydin canim:38:

aslinda meyvede yiyorum kayisi ozellikle protein aliminada dikkat ediyorum ama niye :37:boyleyim anlamadimki..

:60: al bendende okadarrr
evet canım, takım olarak çok iyi idare ettiniz birkaç hafta. chika olsun, özlem olsun, neslihan ... hepinize teşekkür ediyorum.
seni yardımcı olarak seçsem de bu takım çalışmasının yine devam etmesi lazım zaten. önümüzde ramazan var, bayram var. takım bütünlüğümüzü korumalıyız.

bazen her şeyin aynı olması da nimet gibi geliyor, deryacım. hadi sana kolay gelsin.:79:
hadi bakalım hayırlsıı

sanada gunaydin:71:

evet cnm benimde çok dökülüyo doktor sprey verdi işe yaramadı durdurcaa yerde hepten dökmeye başladıı :60: sonra biotin bilmm ne vitamini verdi içten güçlendirmek için bide şey önerdi bu mezoterapi mi nedir hani saç diplerine vitamin veriyolar seansla ondan yaptır dedi o derece dökülüyo yaniiii bende diyorum en iyisiii kazıtayım saçlarıııı :27: :27: şöleee sıfır sıfırrrr ohhh dökülme derdi yokk:1:sonra diyorumm bi güzel bakım yapayım kökten iyi gelsinn duyduğuma göree sarımsakk iyi geliyomuş ben bi ara sarımsak yağıyla badem yağını kullanıyodum iyi geliyodu bırakalı çok olduuu yine dökülüyooo :14: bu sefer kesin kazıtmayı düşünüyommm ama 1-2 ay sonraa:18: çünkü artık öle böle deilll başa çıkamıyorum dokunmaya korkuyom yaaa elimde kalcaklarr:14:

nedemek istediğini çok iyi anladım..

..
saf pro tüm gün proteinle besleniyorsun..
yumurta et süt yoğurt...ekmek yok..meyve yok..sebze yok..
benimde saçalrım dökülüyordu bioblas şampuan iyi geldi..
günaydın kızlar :)
günaydın..
İyiydi diye umuyorum ..
Yaptım baya birşey ama çabuk bitti o yüzden az mı yaptım acaba diyorum ..:30::18:

..hayırlı sonuçlar alırsın inşallah..

Back
X