Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkes açççç :60:

Hiç sorma hiççç ...

cnm yulaf müsli gibi süpermarketlerde satılıyor... yulaf ezmesi yazıyodu galiba müslinin olduğu raftadır büyük ihtimalle... yulafla kendi müslimi kendim zevkime göre yapıyorum o yüzden sade alıyorum...

yok cnm omuz tutulması olmuyo sadece baş ağrısı sanırım sinüzit:25:

evet ya terleyince bile ağrıyo...:37:

hayırlısı olsun cnm inş olur...
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Hoş ben pek düzenli olmadığımdan bilemiyorum nasıl olur bu dukan ama ..

kızlar bana yine misafir geliyo gelmeden yazayım da gene nerde bu kız demeyin... çok yoruldum dinlenemedim bi türlü yaaaaa:31:

Kolay gelsin misafirlerinlee ..

Son düzenleme:
su kacinilmaz. onu yazmak aklima gelmio 4-5 litre su
spor olarak da ip atliyorum tam bi sporum yok malesff

ip atlamak çok kalori harcatıyor.. güzel bir spor.. 1 saat evvel regl oldum. bitince bende başlıycam. bende atlıyorum iki günde bir falan. dün atladım 200 tane. 50x4 olarak.
suyunuda çok beğendim.. sen de bendensin.. benimde günlük su 4-5 litre arasında.

Hadi ya ben de ne güzel bir kahvaltı keyfi hayal etmiştim ..
Nasıl özledim ya birden o kahvaltı keyiflerini ..

ah sorma canım ben de nasıl severim, şöyle yandaki sandalyeye ayağını uzatıcaksın, elinde gazete, bir de ailecek olursa... uzadıkça uzar o kahvaltı... çaktırmadan yanaşan kediye peynir zeytin yedirirsin...
ama nerdeee... çok uzaklarda şimdi o günler :50:

Ben de bazen ekmeği hiç yemiyorum.
hoş son zamanlarda öyle değil de ..
Zararı mı varmış?
Nasıl bir zararı varmış?
Çok sordum ama idare et beni artık ..:30:

valla zararı ne bilmiyorum ama ekmekteki mineralleri başka yerden alamıyoruz sanırım.
benim eski doktorum da aynı şeyi söylemişti, "ekmeği kesme sakın!". izlediğim uzmanlar da hep aynı şeyi söylüyorlar.
o yüzden çok olmasa da muhakkak yemeye çalışıyorum.

merhaba kızlar nasılsınız?

her sabah yaptığım gibi yine uyanır uyanmaz tartıldım ve ne göreyim?! 1 kilo geri almışım hem de diyette kalmama devam ederek sadece sporumu yapmamıştım ve su az içmiştim 1 kilo geri geldi neden böyle dengwsizlik oldu ya hevesim kırıldı :59::59::59:

canım moral bozmak yok! büyük olasılıkla o 1 kilo her sabah yaşadığın stresin patlamasıdır. stres hormonu. (ciddiyim, doktordan temiz bilgi)
o yüzden napıyoruz? her gün tartılmayı bırakıyoruz! sakin oluyoruz!

aldığım 1 kilo dolayısıyla 5 gün diyeti yapmamaya karar verdim.1 hafta da normal kafama göre diyet yapıcam bakalım hangisi daha etkili olacak.

kahvaltıda yediklerim:
1 domates
1 salatalık
2 dilim kepekli ekmek
yarım kk peynir
açık çay

öğlen yediklerim:
1 kase ananas
1 bardak yarım yağlı süt
yarım paket form kepekli bisküvi

2 lt de su içtim.

hepinizi öptüm kızlar

oooh kahvaltı budur :46:
afiyet olsun canım!

ah sorma canım ben de nasıl severim, şöyle yandaki sandalyeye ayağını uzatıcaksın, elinde gazete, bir de ailecek olursa... uzadıkça uzar o kahvaltı... çaktırmadan yanaşan kediye peynir zeytin yedirirsin...
ama nerdeee... çok uzaklarda şimdi o günler :50:

valla zararı ne bilmiyorum ama ekmekteki mineralleri başka yerden alamıyoruz sanırım.
benim eski doktorum da aynı şeyi söylemişti, "ekmeği kesme sakın!". izlediğim uzmanlar da hep aynı şeyi söylüyorlar.
o yüzden çok olmasa da muhakkak yemeye çalışıyorum.

Ben de kesmeyeyim o zaman ekmeğii ..
Az da olsa yiyeyim.

canım moral bozmak yok! büyük olasılıkla o 1 kilo her sabah yaşadığın stresin patlamasıdır. stres hormonu. (ciddiyim, doktordan temiz bilgi)
o yüzden napıyoruz? her gün tartılmayı bırakıyoruz! sakin oluyoruz!

oooh kahvaltı budur :46:
afiyet olsun canım!

evet motive oldum tekrar sayenizde :)
teşekkürler canımm :)

2 tombul patlican 2 domates firin kagidina koydum bir de aci biber dogradim ufak cok az zeytinyagi 1 tatlikasigi flan

biraz de karabiber serptim

firina attim
biraz yogurtla yedim

sorarim size ben cok mu yedim?
cunku bole yiyince cok yemis bi hissiyata girdim filan
pisman oldum

Hafif bir yemek olmuş güzel olmuş ..
ama hepsini bitirdiysen biraz fazla olmuş gibi geldi bana ..

aksam yemek yemicem saniriim bu yuzden
kalori yonunden hic fazla olmadi ama porsiyon olarak
buyuk oldu hani nasilsa sebze die yedim ama midem kuculuo ne guzel bole buyutmeye gerek yokk

yogurt yicem aksam
bitek budurrr

2 tombul patlıcan?!
bitirebildiysen tebrikler ama ne kadar lezzetli olduğunu tahmin ediyorum canım!
afiyet olsun :56:
akşam bişey yedin mi bakalım?

kızlar yoktum bugün pek.. iş başvurusu yapmıştım dedim ya,
mülakata çağırdılar.üniversitedeydi mülakat..
neyse gittim görüştük, kızda benim mezun olduğum okuldan mezun olmuş tesadüf :61:

mülakatta diksiyon için çağırmışlar. diksiyonumu beğendiler. birde form doldurttular. geri dönüş yapılacak dediler bakalım bekliyelim.

ayy hayırlı olsun işallah!
bingöl'de hangi üniversite var?
akademisyen mi olcaksın?
ay ne güzel! :46::46:

Menüm:

3 salatalık 3 domates.

öğlen yok dışrdaydım.

akşam 7 de:

3 salatalık 3 domates 1 hindi köfte. (minnacık)

3 litre su şimdiye kadar. sporda epey yol yürüdüm.

akşam yine bi kaç bişi yapıcam hava çok soğuk ve yağmurlu dışarı çıkamıycam.

bir yerde havanın soğuk ve yağmurlu olduğunu görünce kitleniyorum, şu an tek ihtiyacım olan soğuk ve yağmurlu hava!

değiştireyim mi gerçekten?

kız canım istior ondan :60:
ayy hayırlı olsun işallah!
bingöl'de hangi üniversite var?
akademisyen mi olcaksın?
ay ne güzel! :46::46:

bingöl üniversitesi var canım. başbakanımız sağolsun harika bir üniversite yaptırdı..
yok cnm calpex buraya şube açtı bir çok firmanın müşteri temsilciğini sağlıyor. avea da bunlardan biri. müşteri temsilcisi olarak başvurmuştum.. iş olsunda ne olursa olsun. yaz olduğu için nette yaptığım işler yok denecek kadar az. malum geçim sıkıntısı zor oluyor. calpex üniversitenin fen edebiyat fakültesinin bodrum katını almış. orda faaliyet gösteriyor. mülakat içinde o yüzden oraya gittim.

Son düzenleme:
Back
X