• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

RABİA gittim ..miğdemi üştümüşüm birde miğde rahatsızlığım vardı ondan sancılanıyormuşum eski bir ilacım vardı onu yazdı aldım içtim hemen rahatım şimdi..

ilaçların şifa olur inşallah canım.:97:
karşılıklı kapı pencere açmamaya dikkat etmek lazım ama olmuyor. gerçi bugün yağmur yağdı biraz iyi geldi,çok şükür.

amin inşallah..
malesef açmadanda olmuyor..ev yanıyor ozamanda..
evet yağmur iyi oldu..ramazan rahat geçer inşallah..

hepinize merhaba kızlar

5 gün 5 kilo diyetine başladım bugün sabahtan beri patetes yiyorum filiz çıkarcam yakında :1: sporumu yapamadımm henüzz ev birbirine girdi yapacak yer yok:1:

oığlumun karnını doyuracam.. şimdilik by.
eşim gece görevinde akşam bir sorun olmazsa gelirim arkadaşlar..

canım, yumurtaya iyi dayanıyorsun:1: bu sıcakta kırması yeniyor da haşlama zor benim için.
afiyet olsun ayrıca.

ben de kestireceğim saçlarımı ama bir türlü denk gelmiyor.
koy bir foto da görelim yeni saçlarını.

fena oturtmuşsunn:60::60::60:

canım yüzün küçülmüş gerçekten.:nazar::nazar:

ben de boyatmak istiyorum saçımı.
yazdığın şu balköpüğüne bakayım bir:97:

ben hatırlıyorum bu resimleri, bir de bugün eklediğinle karşılaştırınca değişim inanılmaz canım. maşallah.

:1:ilahi:1:
evet, beğendim menünü canım.:81:

benim keyfim iyi çok şükür.
sende ne var ne yok?

canım o durumlarda yap bir ara öğün. 2 kuru hurma veya 2 kuru kayısı(günkurusu) veya yarım avuç fındık veya 2 ceviz veya 5-6 badem gibi...

bence ramazana en kolay uyum sağlayanımız sen olabilirsin. şu anda da fazla yemiyorsun.
ben yemekten ziyade suyu çok arıyorum ama yapacak bir şey yok. 30 gün sabredip tutacağız, Allahın izniyle orucumuzu.

yakınmış bayağı..
kediyle yaptığın sporun vardı bir de:1:

mahallede ramazan hazırlığı mı var:1:
gittin mi doktora canım?

:60::60::60:

Uyum konusunda haklısın Neyneysecim ..
Akşama kadar canım bir şey istemiyor zaten en azından bahanem olacak ama su konusunda ben de baya zorlanacak gibiyim ..

hepinize merhaba kızlar

5 gün 5 kilo diyetine başladım bugün sabahtan beri patetes yiyorum filiz çıkarcam yakında :1: sporumu yapamadımm henüzz ev birbirine girdi yapacak yer yok:1:
Sade yeme patatesi.
Baharatlarla süslersen biraz daha iyi olur.

oığlumun karnını doyuracam.. şimdilik by.
eşim gece görevinde akşam bir sorun olmazsa gelirim arkadaşlar..

Afiyet olsun oğluşuna.

ilaçların şifa olur inşallah canım.:97:
karşılıklı kapı pencere açmamaya dikkat etmek lazım ama olmuyor. gerçi bugün yağmur yağdı biraz iyi geldi,çok şükür.

ne güzel ya keşke burda da birazcık yağmur yağsa... burda yağmur bizim şakaklardan yağıyor sürekli....

valla canım akşam masalla güzel kaynatmışsınız. biz bundan eksik mi kalalım:)
canım, açıköğretim de oku üniversite de oku. senin kadar azimli birinin başaramayacağı bir şey yoktur bence. Allahın izniyle tabi. bingölde üniversite açıldı demiştin. bu yıl sınava girebilirsin. eskisi kadar zor değil. artık kontenjanlar arttı, okul sayısı arttı. böyle bir isteğin varsa gerçekleştirmelisin bence.

evet canım bu hayali gerçekleştiricem yakın zamanda.. eşimde çok istiyor.. o açık öğretimden işte çalışırken iki üniversite bitirdi utanıyorum kendimden halkla ilişkiler ve işletme fakültesi :53: valla bi yerden başlamam lazım benimde..

canım, yumurtaya iyi dayanıyorsun:1: bu sıcakta kırması yeniyor da haşlama zor benim için.
afiyet olsun ayrıca.

ben de kestireceğim saçlarımı ama bir türlü denk gelmiyor.
koy bir foto da görelim yeni saçlarını.

fena oturtmuşsunn:60::60::60:

canım yüzün küçülmüş gerçekten.:nazar::nazar:

ben de boyatmak istiyorum saçımı.
yazdığın şu balköpüğüne bakayım bir:97:

ben hatırlıyorum bu resimleri, bir de bugün eklediğinle karşılaştırınca değişim inanılmaz canım. maşallah.

:60::60::60:

valla siz okadar söylüosunuz ama ben hiç rahatsız olmuyorum. bugün 5 yımırta yedim :60:

evet canım bugün resimlere bakınca bende farkettim çok değişişim gerçekten.. kendime inanamadım :52:
kestirdim kurtuldum.. hafifledim yahu :52:

hepinize merhaba kızlar

bende filizlencem yakında kuzum :60:

$1.webp$2.webp$3.webp$4.webp

kızlar çektirmeye fırsatım olmadı.. saatin geç olduğunu farkedip koşarak eve geldim nerdeyse.. çünkü sabah geç yediğim için öğlen yemedim.. haliyle akşamı geçirmek istemedim.. eve geldim pc camerasından çektim anca bukadar oldu :60: arkaları kısa öne doğru uzun kestirdim eski modelimde buydu ama saçlar uzayınca belli olmuyordu.. böyle işte :)) hafifledim yemin ediyorum :61:

Eki Görüntüle 230062 Eki Görüntüle 230063 Eki Görüntüle 230064 Eki Görüntüle 230065

kızlar çektirmeye fırsatım olmadı.. saatin geç olduğunu farkedip koşarak eve geldim nerdeyse.. çünkü sabah geç yediğim için öğlen yemedim.. haliyle akşamı geçirmek istemedim.. eve geldim pc camerasından çektim anca bukadar oldu :60: arkaları kısa öne doğru uzun kestirdim eski modelimde buydu ama saçlar uzayınca belli olmuyordu.. böyle işte :)) hafifledim yemin ediyorum :61:

Çok güzel, güle güle uzat saçlarını ..

akşam yemeğimde saat biraz geç oldu ama yapcak bişey yoktu :(

7:30 8:00 arasıydı.. yumurta ve şekersiz çay içtim..

şimdi sek türk kahvesi içtim iki fincan.. 3 litreyi geçti su miktarım.. sporda epey yol yürüdüm yine.. hepsi bu kızlar..

Eki Görüntüle 230062 Eki Görüntüle 230063 Eki Görüntüle 230064 Eki Görüntüle 230065

güle güle kullan canım

ne biliyim ya öyle yapıcaktım boşta bulundum haşlamış oldum:26:

ben bu gün patates yiyemedim evde olmadığı için. eşime aldırdım yarın patates yiycem... kabuklarını soyup ikiye bölüp haşlarsan tadı daha güzel oluyor.. bilgin olsun.
birde masalında dediği gibi baharatla fırına ver..

ben bu gün patates yiyemedim evde olmadığı için. eşime aldırdım yarın patates yiycem... kabuklarını soyup ikiye bölüp haşlarsan tadı daha güzel oluyor.. bilgin olsun.
birde masalında dediği gibi baharatla fırına ver..

hmm bilmiyodum onu sağol canım öyle haşlarım bundan sonra:71:

Biliyorsun dimi bu sıralarda kilo verimi daha kolay metabolizma hızlı olduğundan.
O yüzden kaçamak yapma aman ..
Bugünü atlatırsan ağrın rahatlar.
Bazen kilo verince de azalıyor ağrılar biliyor musun?
Çok kötüydü benim ağrım ama bu ay çok rahat geçirdim ki bu sadece 4 kilo ile oldu.
Bol su içersen o da rahatlatır biraz.
Yaa hafif kendini yormadan yürüyüş.

evet yaa benimde hiç ağrımadan geldi normalde 2 3 gün önceden ağrım başklardı şimdi sadece ilk gün agrım oldu :53: eyy zayıflık sen nelere kadirsiiiin :60::60:

Back
X