Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merabalar
inşallah iyisinizdir
kimsecikler yok sıcaktan herhal
Valla bi anlasam..
bu hafta performans yerlerde.

27 temmuz msj sayımı

eski bir masal 18:65::65::65:
neyneyse 6:66::66:
özemtekin 6:66::66:
elmalı turta 6:66::66:
mcrgözde 6:66::66:
elisya 4:50:
ferdici 3:50:
chika 2:50:
drygp 1:47:
sakalaymaster 1:47:
kedican 0:67::67:
maviyeşil1999 0:67::67:
neslivicdan 0:67::67::67:
pufycikcik 0:67::67:
serena 0:67::67:
eline sağlık canım.
bu haftaki durumdan hiç memnun değilim.:50:
yarın çeşitli süprizler olabilir.
katılımı düşük olmayı bırak, hiç katılmayan arkadaşlar türedi.

günaydın kızlaar!

önceki gün tünaydından sonra geçmişe bakarken bilgisayarım kapandı aha da ancak dün gece format atabildik...
sıcaktan bayıldı garip :1:

nabersiniz ne var ne yok?
hoşgeldin canım.
bilgisayarına da geçmiş olsun.
bu mesajdan sonra daha çok görürüz umarım seni.

iyiyim canımcım... sen?
çok şükür diyelim canım.:97:

masalda olmasa topik te ıssız bir hal alacakmış

bu arada ben 5 kilo diyetini yapamadım herşeyden yedim ama az az hiç ayırmadıı bakalım bu hafta tartıda ne göreceğim
tartılmadım
valla masal olmasa hayat kalmayacak sanırım topikte.
toparlanmamız lazım.

kızlar yeni geldim hastaneden mahfolmuş durumadyım ya sanki üzerimden tır geçti...bugün kan aldılar... sonucu yarın alcam...
kahvaltı ediyorum yeni... sonrada annemlere gitçem kayınvalidemde gelcekti...
geçmiş olsun canım.

Kızlar size bir konuda danışmak istiyorum.

hani geçen gün iş başvurusunda bulundum dedim ya şimdi bir ana okulunda iş var ahçı olarak.

alacağım maaş aynı. tek farkı çalışma saatler ve tatil günleri belli. ve yazın 3 ay tatil. ve çocuğumuda yanımda götürbilicem. diğer işin çalışma saatleri belli değil ve gece 2'ye kadar vardiyası var.. ve gerçekten sabır isteyen bi iş. biliyosunuz dalga geçmek için bile arayanlar oluyor. size küfr etse daha tabi efendim diyceğini z bir iş :50:sizce hangi işi tercih etmeliyim.. ben niyetim ölüme kadar çalışmak değil sadece eve biraz katkıda bulunabilmek kendimizi toparlayana kadar.
ayrıca ana okulunda onların web işlerini ve grafik işlerinide yapıcam. sevdiğim bir işi yani.. yemek yapmak ve çizim yapmak :)))

yemek yapmak mutfağı temizlemek butun işim 3-4 saat geri kalan saatte büro işine bakıcam. yani sevdiğim işi yapmak daha cazip geliyor bana..

Ana Okulu mu?
Çağrı Merkezi mi?
kesinlikle anaokulu.:42:

tünaydınn.:79:
nasılsın bugün?
hastane işleri noldu?

Merhaba kizlaaarr:D
merhaba canım:80:
nasılsın?

Aklım nerede benim aşık mıyım neyim ya ..:1::1:
Bugün cuma zannettim dün de perşembe akşamı akşamdan yapayım dedim bildirimimi.
haha ben de yarına kadar yoksun da ondan bildirim yaptın sandım:9:

selam kızlar ben hala kardesımdeyım...yarın buyuk bı ıhtımal evıme donecegımm..opuyorum hepınızı bebeklerım:)
canım, bundan sonra bu kadar ayrı kalacağında haber ver ki izinli yazayım.

Valla bi anlasam..
bu hafta performans yerlerde.

eline sağlık canım.
bu haftaki durumdan hiç memnun değilim.:50:
yarın çeşitli süprizler olabilir.
katılımı düşük olmayı bırak, hiç katılmayan arkadaşlar türedi.

hoşgeldin canım.
bilgisayarına da geçmiş olsun.
bu mesajdan sonra daha çok görürüz umarım seni.

çok şükür diyelim canım.:97:

valla masal olmasa hayat kalmayacak sanırım topikte.
toparlanmamız lazım.

geçmiş olsun canım.

kesinlikle anaokulu.:42:

nasılsın bugün?
hastane işleri noldu?

merhaba canım:80:
nasılsın?

haha ben de yarına kadar yoksun da ondan bildirim yaptın sandım:9:

canım, bundan sonra bu kadar ayrı kalacağında haber ver ki izinli yazayım.

yok be kaptancığım saflığımdan .. :1:

6 Temmuz, Dünya Öpme Günü olarak kutlanıyormuş. Ne yalan söyleyim böyle bir günün varlığından haberdar değildim bugüne kadar. -Zaten her olayın bir günü var, öpmenin de olmuş çok mu?- ABD Los Angeles şehrindeki Cinsel Davranış Kurumu Uzmanlarının araştırmalarına göre bir insan, ömrü boyunca yaklaşık 100.000 öpücük dağıtıyormuş, bu da gün bazında tam 76 güne denk geliyormuş. :) Ayrıca 5 dakika öpüşmek 50 kalori yakılmasını sağlıyormuş.:17::17:

Ayyy kızlar nası sıcak ya kolum kalkmıyoo..
birsürü işim var, kızım hep onunla ilgilenim istiyo.. 2 arada bi derede koşuşa koşuşa mahvoldum.. uyudu şimdi çok şükür.. inşallah yine tavşan gibi 5 dk uyumaz da biraz burda takılıp sonra da işlerimi yapabilirim..

Bu arada dünkü menümü yazim..

sabah
2 yumurta, sahanda yağsız
1 bardak üzüm suyu

ara
1 sek türk kahvesi

öğle
2 adet köfte
sotelenmiş havuç ve yoğurtlu salata
közlenmiş patlıcan ve yoğurtlu salata
(2şer yemek kaşığı kadar)
1 büyük bardak ayran

ara-1
2 bardak şekersiz çay

2-
1 fincan sek türk kahvesi

akşam
1 dilim közlenmiş patlıcana sarılı 3-5 kuşbaşı et (fırında)

su 2,5 lt..
malesef spor yok.. :50:
evi süpürüp silmiştim bi tek o var hareket olarak..

6 Temmuz, Dünya Öpme Günü olarak kutlanıyormuş. Ne yalan söyleyim böyle bir günün varlığından haberdar değildim bugüne kadar. -Zaten her olayın bir günü var, öpmenin de olmuş çok mu?- ABD Los Angeles şehrindeki Cinsel Davranış Kurumu Uzmanlarının araştırmalarına göre bir insan, ömrü boyunca yaklaşık 100.000 öpücük dağıtıyormuş, bu da gün bazında tam 76 güne denk geliyormuş. :) Ayrıca 5 dakika öpüşmek 50 kalori yakılmasını sağlıyormuş.:17::17:
:89::89::89::23:

Ayyy kızlar nası sıcak ya kolum kalkmıyoo..
birsürü işim var, kızım hep onunla ilgilenim istiyo.. 2 arada bi derede koşuşa koşuşa mahvoldum.. uyudu şimdi çok şükür.. inşallah yine tavşan gibi 5 dk uyumaz da biraz burda takılıp sonra da işlerimi yapabilirim..
yaw ilgilen kızınla bol bol, işi boşver. her zaman yapılıyor.

sabah
1 bardak üzüm suyu

ara
1 sek türk kahvesi

öğle
2 adet köfte
1 büyük bardak ayran

ara-1
2 bardak şekersiz çay

2-

akşam

su 2,5 lt..
salatalara dadanmışız ama güzel olmuş. afiyet olsun.

bugün de sabah

1 yumurta
az peynir 3 zeytin
1 limonlu form çayı

öğle
1 dilim ekmek
1 parça tavuk
1 bardak ayran

şimdilik bu kadar
su henüz 1-1,5 lt olmuştur..

dvm edicek tabi ki..

sabah
1 bardak üzüm suyu

ara
1 sek türk kahvesi

öğle
2 adet köfte
1 büyük bardak ayran

ara-1
2 bardak şekersiz çay

2-

akşam

su 2,5 lt..

Kaçamaksız ve çok güzel olmuş menün.
afiyet olsun ..

bugün de sabah

1 yumurta
az peynir 3 zeytin
1 limonlu form çayı

öğle
1 dilim ekmek
1 parça tavuk
1 bardak ayran

şimdilik bu kadar
su henüz 1-1,5 lt olmuştur..

dvm edicek tabi ki..

Şimdiye kadar gayet güzel devamını bekliyoruz.
Kızın da sana baya baya spor oluyordur sanırım.

:89::89::89::23:

yaw ilgilen kızınla bol bol, işi boşver. her zaman yapılıyor.

salatalara dadanmışız ama güzel olmuş. afiyet olsun.

ilgilenmeden duramıyorum ki zaten, 4 ayı doldu, nası oyuncu bişey oldu nasıl gülüyo cilveleniyo onunla oynarken bi görsen.. :69:

eltimde misafir vardı yemek verdi.. pilavlar börekler tavuklar kolalar ohooo büssürü şey vardı ben sadece salatalardan yedim o yüzden, bi de köfte işte..
Başkası söylese 2 köfte ve 4 kaşık salata yicen diye, kesin hayatta doymam gibi gelirdi ama o bi bardak ayran mı tok tuttu bilmiyorum, akşam yemeğini sırf atlamamak için yedim yani, o kadar doymuştum ki.. :44:

ilgilenmeden duramıyorum ki zaten, 4 ayı doldu, nası oyuncu bişey oldu nasıl gülüyo cilveleniyo onunla oynarken bi görsen.. :69:

eltimde misafir vardı yemek verdi.. pilavlar börekler tavuklar kolalar ohooo büssürü şey vardı ben sadece salatalardan yedim o yüzden, bi de köfte işte..
Başkası söylese 2 köfte ve 4 kaşık salata yicen diye, kesin hayatta doymam gibi gelirdi ama o bi bardak ayran mı tok tuttu bilmiyorum, akşam yemeğini sırf atlamamak için yedim yani, o kadar doymuştum ki.. :44:
4 aylık ha, tam sevilecek zamanları.. hele de kız bebekler. sevmemek için taştan olmak lazım, öyle bir sevdiriyorlar ki kendilerini.. oyna bol bol canım boşver. ilerde temizlik yaptığın günleri değil, onunla doyasıya vakit geçirdiğin günleri hatırlayacaksın.

ayran, yoğrt epey tok tutuyor. bir de köfte var. hep protein almışsın ki proteinin güzel yanı budur. uzun süreli tokluk sağlar. hem de sağlıklı olmuş. çok güzel.

nasılsın bugün?
hastane işleri noldu?

iyiyim canım sağol sen nasılsın?:71:

hastaneye bugün de gittim ilaç milaç verdi işte tekrar gitmem lazım bitmiyo bu hastane işi ya:50: bi de üstüne sabahta kedimi veterinere götürdüm dikişlerinden biri açılmış gece gece ona da üzülmüştüm neyseki bişeyi yokmuş çok şükür:44:

hahaha gerçekten mi :9: ne yapacağımız belli oldu kızlar hadi bakalım iş başına:32::6:

Back
X