canım bende anaokulu diycektim ama karar vermişsin.... bende şuan seninki gibi karışık bi durumdayım... bi dersaneyle görüştüm etüt öğretmeni arıyolardı... aslında ben baştan beri hiç dersane istememiştim... pazartesi izin kullanıldığı için... eşimle hiç iznimiz uymayack diye yani... neyse görüştük bayada iyi bi dersaneydi adı var yani.... ama bi yandan babamda bi iş ayarlıcak gibi sanırım bi vakıf tipi bi yerde memur tipi olucak onun ayarlıcağı...hafta sonları yok... kpss yede çalışabilirim bi yandan orda... babamınkinden haber bekliyorum diye dersanedeye yalan söyledim 2 hafta içinde belki eşimin işi için eskişehire gidebiliriz temelli dedim... zaman kazanmak için ama öteki taraftan da henüz haber yok... sonunda 2 side olmucak bende ortada kalcam gene diye korkuyorum...
geçmiş olsun cnm sanada çok... zor iş sıra bekle oraya git tekrar bekle... 10 dk lık iş için saatlerimiz sırada geçiyor...

bene hiç sevmezdim lisedde biyolojiyi... fiziğe bayılırdım fizik okucam derdim hep... sonra dersaneden yazdırmadılar fiziği... iş imkanı yok diye.... biyolojide süper imkanlar var sanki.... neyse susuyum ben içimden karamsarlık akıyor iş konusunda...:26:

ay bayılıcam bu menülere ölürüm ben böyle yesem açlıktan... ama en azından akşam bişiy yemişsin...
ah o ilk tanışma heycanları bi başka oluyo....
neden burnun kanadı ki cnm?