Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de yazayım yediklerimi ..

Sahur:

- 3 bardak ayran ama küçük bardak 100 ml falandır.

İftar:

- 1 bardak ayran yine 100 mllik bardakla
- Ezogelin çorba

Bugün dondurma yok dün çok yemişim sanırım ..

tatlım bu nasıl menü :47: hiç bir şey yememişsin ki :20:

anammmmm bu kadarla nasıl günboyuuu ayakta duruyonnn ben olsam dşer bayılırımmmmm

valla canım bünye az yemeye alıştı ve mide tabiki.. istesemde öle çok bişi yiyemiyorum...

herkeslere cvp yetiştirdim :60: gel gelelim fasulyenin faydalarına :60:

iftar menüm:

* 1.5 kepçe domates çorbası ( bir dilim ekmek ile)
* 1 tabak (2 servis kaşığı) etli güveç ama etlerinden çok yemediğim didikleyip eşime kakaladım :60:
* 3-4 çk kaşığı yoğurt
* yarım dilim kavun - yarım dilim karpuz

2.5 litre su hüplettim.. şuan hala içiyorum. bu akşam ne yürüyüşe çıkabildim ne evde bişi yapabildim halsizlik oldu ikindiden sonra.. ve acaip bi şişkinlik var evde soda da kalmamış.. böle sanki çok yemişim gibi :18: ne bilim okadar saat aç kalıyoruz sonra yiyoruz ondan sanırım :36:

Selam kızlaarrr

Kocam uyudu, kızım uyudu.. Bende gittim güzeel bi duş aldım soğuk soğuk, maskemi de sürdüm yüzüme,ooooohhhhh :108::12:

Ama inşallah kızım uyanmaz 20 dk içinde, aklını oynatır beni böyle görürse el kadar bebe :9:

Şimdi dikkat ettim de bi maske yapmak bile ne kadar lüks geliyomuş insana çocuk olunca :31: önceden kokonanın tekiydim, kayısı buğday vs yağlarını karıştırır hep yüzüme sürerdim yatmadan, vücuduma badem yağı yada limon yağı sürerdim falan.. botanik insan eda şeklinde dolanıyodum.. Ama şuan bi maske yaptım diye kendimi zengin kokonalar gibi tüm gün cilt bakımına girmişim gibi hissettim, gülsem miiiiii ağlasam mııııı :9:

sahurun çok güzel olmuş:nazar::nazar:
ankarada da 4 gibi oluyor sahur.
ben 2.30 gibi kalktım, yetişti çok şükür rahatlıkla.

çok güzel bir sahur menüsü:nazar::nazar:

hahah bilmez miyim o oruç tutuyormuş gibi kalktığımız zamanları:1:
hayır, sanki evdeki erkekler yiyor bu numarayı, tamamen oruç tutmamız mümkün sanki:9:

çok geçmiş olsun canım.
inşallah oruç süresi kısaldığında tutacağın zamanlar gelir.

teşekkür ederim canım:81:
seni de bekliyorum yakın bir zamanda mezun olarak:97:

teşekkür ederim canım:70:
istanbulda dişimi çektirdim ve 1 dişim de geçici dolgu yapıldı. bu sebepten bu aralar hep yumuşak şeyler yemeye çalışıyorum.
normalde açlığımı fındık, leblebi vs ile bastırırım ama bu aralar olmuyor.

sağol kaptan:71:

burdada 3.30 da okunuyor ezan canım.. 2 gibi kalkıp yada hiç yatmayıp bişiler hazırlıyorum.. namaza yakın yeme işini bitirip dişlerimi fırçala abdest al derken ezan okunuyor zaten.. namaz kılıp biraz oyalanıyorum hemen uyumamak için...

afiyet olsun canım
afferim gız sana tıpkı ben :52:

tesekkur ederim sana da afiyet olsunn:D bi kac gun oncesine kadar surekli kacamaklar yapiyodum aslinda, ama bu sefer kesin kararli oldugumdan irademe sahip cikiyorum.. Nasilsa o beni doyurmaz daha da yemek isterim, nasilsa tadini da biliyorum diye kendimi teselli ediyorum surekli:D

merhabalarr
aranıza yeni geldim:)
bugunkü menümü söyleyeyim hemen
sabah 1 kase sutun için k-flakes
oglen simit yedim
şimdiye kadar 1 litre su içtim ve 1 bardak tatlandırıcılı limonata içtim

kötü bir yeme düzeni oldu ama dışarıdaydım , burger kingle simit dünyası arasında tercih yapmam gerekti,,
akşamı bir şeyler atıştırıp tamamlıcam
hadi bakalım hayırlısı:)

hoşgeldin canım

kızlar nasıl bi baş ağrım var anlatamam aslında baş ağrısı değil resmen sinüslerim ağrıyor... geçmişi okumaya çalıştım ama başaramadım artık yarın mesajları sayarken okurum... kusuruma bakmayın... ağrı kesici içip yatıcam hemen .... iyi geceler herkese....:79:

gecmis olsun, sana da iyi geceler:)

tesekkur ederim sana da afiyet olsunn:D bi kac gun oncesine kadar surekli kacamaklar yapiyodum aslinda, ama bu sefer kesin kararli oldugumdan irademe sahip cikiyorum.. Nasilsa o beni doyurmaz daha da yemek isterim, nasilsa tadini da biliyorum diye kendimi teselli ediyorum surekli:D

ahh canım tıpkı ben :60: valla kararlı ol canım...
bi gün tam zayıflıcam dimi :59:

kızlar nasıl bi baş ağrım var anlatamam aslında baş ağrısı değil resmen sinüslerim ağrıyor... geçmişi okumaya çalıştım ama başaramadım artık yarın mesajları sayarken okurum... kusuruma bakmayın... ağrı kesici içip yatıcam hemen .... iyi geceler herkese....:79:

Geçmiş olsun canım, uyuyunca geçer inşallah..

evet cnm sütle special k doyuruyo yeterince başka bişi çok yiyemiyorum istesemde.. ama artık bişeyleri aştığımı düşünüyorum o saatte kalkıp eşim gözleme istiyor die gözleme yapıyorum ve bırak tadına bakmayı elimi bile sürmüyorum.. nerde o eski ben :52: Allah'ıma çok şükür çok ii gittiğimi düşünüyorum :16:

İyi ne kelime süper gidiyosun canım..
Ben takıma girdiğimde aramızda 3 kilo vardı, şimdi nerdeyse 7 kilo.. Maşallahhhh :nazar: Darısı başıma :78:

Selam kızlaarrr

Kocam uyudu, kızım uyudu.. Bende gittim güzeel bi duş aldım soğuk soğuk, maskemi de sürdüm yüzüme,ooooohhhhh :108::12:

Ama inşallah kızım uyanmaz 20 dk içinde, aklını oynatır beni böyle görürse el kadar bebe :9:

Şimdi dikkat ettim de bi maske yapmak bile ne kadar lüks geliyomuş insana çocuk olunca :31: önceden kokonanın tekiydim, kayısı buğday vs yağlarını karıştırır hep yüzüme sürerdim yatmadan, vücuduma badem yağı yada limon yağı sürerdim falan.. botanik insan eda şeklinde dolanıyodum.. Ama şuan bi maske yaptım diye kendimi zengin kokonalar gibi tüm gün cilt bakımına girmişim gibi hissettim, gülsem miiiiii ağlasam mııııı :9:

ay acaba ben de mi böyle olucam ben de hep bakım yaparım kendime:26:

iftarımı da yazayım hatırladığım kadarıyla herşeyden biraz biraz aldım gözüm döndü açlıktan:56:

azıcık ekşili köfte
salata
biraz beklemeye çalıştım dinleniyim diye hem de doymuştum cidden ama gözüm doymadığı için devam ettim keşke etmeseydim
2 küçük parça ızgara tavuk
yarım haşlanmış patates

daha sonra yaptığım peynirli diyet kurabiyeden yedim bi tane

birazcık fazla kaçmış gibime geldi:26:

İyi ne kelime süper gidiyosun canım..
Ben takıma girdiğimde aramızda 3 kilo vardı, şimdi nerdeyse 7 kilo.. Maşallahhhh :nazar: Darısı başıma :78:

Ayyy inşallah canım çok istiyorum hepimiz incecik istediğimiz kilolarda olalım...
teşkr ederim ayrıca :71:

benim en inandigim kisilerden biri sensin canim ya, tam zayiflicaksin yakinda bak cok az kaldi:)

ayyy gerçektenmi teşkr ederim :71: evet canım az kaldı.. işte bayramda yeni bi ben olsun istiyorum.. ramazanda çok dikkat etmek zorundayım.. ufak bi hatamda ipin ucu kaçar...

iftarımı da yazayım hatırladığım kadarıyla herşeyden biraz biraz aldım gözüm döndü açlıktan:56:

azıcık ekşili köfte
salata
biraz beklemeye çalıştım dinleniyim diye hem de doymuştum cidden ama gözüm doymadığı için devam ettim keşke etmeseydim
2 küçük parça ızgara tavuk
yarım haşlanmış patates

daha sonra yaptığım peynirli diyet kurabiyeden yedim bi tane

birazcık fazla kaçmış gibime geldi:26:

yok tatlım bence herşeyden biraz biraz yemişsin gayet güzel olmuş bence yanii afiyet olsun

selam kızlaar
nasılız?
bugün akşam 5e kadar falan iyiydim de o saatlerde susamaya başladım.
zaman geçmek bilmedi valla!

biraz geçmişe bakayım geliyorum tekrardaaan :80:

Back
X