Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

- bakak görek
- bekleyek görek
- dudişten öpte görek :60: bu lafların hepsi cazibeden bulaştı bana da :60:

diş içinmi kullanmayı istiorsun cnmcım
dudişten öpte görek :&0: evettt bacımmmm diş içinnnn zati dolgu yaptırcammm bayramdan sonra oooffff offfff
kızlar ben ikindi namazını kılıp kaynanama gidicem hemide yürüyerek çünkü zaman gçemiyor çıldıracağimmmm belki gitmeyede bilirim herşey eşimin ağzından çıkıcak evet yada hayır lafına bağlı :60: gitmezsem uğrarım yine iftardan sonra :54:

tmmm deryoşumm anlaşıldı stopp öpüldün stopppp :38::60::60:allah kabul etsin bacııııııım:42:

ayyyy ben kilo aldım sanırım kızlarrr yaaa dukanı bıraktımm ya bi devam ettiremedim haa tam kilo vermeye başlamıştımmm hoooppppp trafiğe takıldım yine puffff artık bayram sonrasına kalıyooo:59:

kızlarrrrrr geçen gün arkadaşımla konuşuyoduk ne kadar kilo vermişinnn öle dedi 63 kiloyum dedim oda 62 ymişşş boyumuz aynııı ama 38 -40 beden giyebiliyooo ben halaaaa 42 deyim oooffffffff offffffffff depresyondayımmm unutuldummm........... sevgilimden ayrılmadım ama yalnızımmmm :60: tuhafıma gittiiii yaaaaaa :(

kızlarrrrrr geçen gün arkadaşımla konuşuyoduk ne kadar kilo vermişinnn öle dedi 63 kiloyum dedim oda 62 ymişşş boyumuz aynııı ama 38 -40 beden giyebiliyooo ben halaaaa 42 deyim oooffffffff offffffffff depresyondayımmm unutuldummm........... sevgilimden ayrılmadım ama yalnızımmmm :60: tuhafıma gittiiii yaaaaaa :(

bıraz daha gayret onlarıda gıybılcez

Heloooo panpisleriiiiinbir gidim yemekle o anda acliktan susuzluktan ve halsizlikten olucem sanirim cok fenayiiiimmm bayilazaiim valla :60: :60:

turtaaaa... sen twitter falan diyodun, hilal cebeciyi mi takip ediyosun ne:D panpislerim:D bu arada ben 2 yk yogurt ve 2 tane de ceviz yedim, cok aciktim da:)

eline sağlık tatlım:16:
mesaj sayılarında bir artış var, değil mi? hareketlendik çok şükür:62:

ah ah sinüzit, çok hassas canım. saçların ıslak mı kalmıştı son zamanlarda? gerçi terleyip soğusan o bile etkileyebilir.

cif diyorsun? bakayım bir deneyelim.
sporun iyi olmuş.
arada cips canın çekmiştir. sen bir daha dokunma ona, bugünkü şişlik ders olsun:1:

karbonat evde var, onu hemen deneyebilirim. kuru kuru öyle mi?
evet canım kuru kuru bi çay tabağına bi avuç karbonatı ddök elinle iyice ovala.... anında etki... ben daha önce yaptım...
oğlanı yatırayım dedim, çocuk uyumak bilmedi. 2.30 gibi başlayan uyuma serüveni ancak 4'de sonlanabildi.
akşam da eşimle yemek takımı bakmaya gidecektik. hangi arada uyandıracağım da dışarı çıkacağız bilmiyorum.
bu arada ben 4 yıllık evliyim, ancak bir yemek takımım olacak:60::60:
çok sallıyorum sanırım böyle şeyleri:)

hayırlı olsun cnm yemek takımın güle güle kullan yeni alman iyi olmuş şimdi çok güzel modeller var....

1 kase sehriye corbasi, 1 dilim ekmek ve 3 yk salata yiyip sofradan kactim kizlar:D ama kimse gelmemis buraya daha:D

merhabalar
yeni geldim ancak yazabiliyorum
sabah 1 kase süt il nesfit
oglen 1 galeta ve 1 seftalı 2 bardak sekersiz cay
aksam bulgur pilavı fırıda tavuk sebze corbası ve ayran
hepsinden azar azar yedim
işte günün toplamı:)

oruç tutan arkadaşların orucunu Allah kabul etsin

Bence de hiç keyfim yok zaten.

hayırdır hılalcım bısımı moralını bozdu

merhabalar
yeni geldim ancak yazabiliyorum