Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm hemen değil ama 1 -2 seneye düşünüyoruz... o zaman hem borçlar bitecek hem ben şu tsh ı iyice düzenlemiş oturtmuş olucam inş... hem de iş durumum belli olur diye düşünüyorum...tabi her şey kısmet.... sende sıkma canını bi zman sonra bunlar komikk gelcek aaa bunada mı kavga etmiştik biz hahaha sen şöyle yapmıştın sende az deildin falan diceniz birbirinize... tabi bu kavgaları saygı çerçevesinde atlatırsanız... ( bende 40 yıllık aşk doktoru oldum bu arada... kelin ilacı olsa neyse...)Valla Özlemcim son zamanlarda iyice bunaldım bakalım nereye gidecek sonu ..
Biliyorum hele bu akşam çok kötü oldu zorla kefiri içebildim şimdi ama ben de canım sıkkınken hiç bir şey yiyemiyorum.
Aynen öyle tombiş bir şey sıkıp sevmelik ..
Düşünüyor musunuz yakında?
merabalr ramazan güzel gidiyordur umarım
]
kızlar ben bugün yemeği kaçırdım malesef... eşim oruçlu diye ona özenip bi sürü şey yaptım sonrada olan oldu ne diyim... şimdi ceza olarak bu saatte leslie yapıccam... herkese iyi geceler...![]()
hayırlı yolculuklar dilerim cnm şimdiden.. özletme çok kendini.. en kısa zamanda yine aramıza katılbende dondurmaya hayır diyemeyenlerdenim bu sıcakta soğuk soğuk iyi gidiyor amaaaa
yarın misafirlerim var yatılısüpriz oldu cumarteside ankaraya yola çıkacağız inşallah kızlar 10 gün sonra buradayım inşallah
kızlar ben bugün yemeği kaçırdım malesef... eşim oruçlu diye ona özenip bi sürü şey yaptım sonrada olan oldu ne diyim... şimdi ceza olarak bu saatte leslie yapıccam... herkese iyi geceler...![]()
Benim sahur menum cok sacma oldu kizlar:/
2 tane saray helvasi
1 dilim labneli kepek ekmegi
saray helvasini aslinda pek sevmem, ama bu gece oyle bi tatli krizi tuttu ki beni, dayanamadim yedimbi daha yapmicam ama oyle seyler
neyse herkese iyi sabahlar:)
herkeseee günaydınlarrr kızlarrrrrrrrrr şuan karnım davul gibiiiiiiidün gece yemek öncesi 1 lt su içtimmmmm üstüne yemek yedim çatlicaktımmmm yaa ama yinede su içesim vardıııı
yarın tartıdann çok korkuyorummmm![]()
günaydınn:)
güne yarım litre suyumu içerek başladım, hazırlanıp büroya gidicem şimdi.
görüşmek üzere akşaam
ben youtbetan indirmiştim cnm yaz google leslie sansone diye her yerde çıkıyor...ya bi ben bilmiyorum şu leslie yi videolar varmıdır nette hiç bakmadım ben de deniyim diyorum
evet cnm ya haklısın bi az bi çok bu ne böylehayırlı yolculuklar dilerim cnm şimdiden.. özletme çok kendini.. en kısa zamanda yine aramıza katıl
hiç yakışmadı bu hareket sana özlemcim.. halbu ki ne kadar da kararlı görmüştüm seni hele paylaştığın o diyet menüsünden sonra.. neden böyle saldın kendini anlamıyorum. bence bir an önce toparla kendini bi az bi çok yemekten düzensizlikten kilo alıcaksın vermek yerine.. bunu kendin için yapmalısın![]()
3 agustos mesaj sayım cetveli
mcrgozde 30
dryrgp 21
maviyesil1999 21
eski-bir-masal 20
kedican 10
neyneyse 9
chika 9:79::79::79::79:
elmalıturta 8
elisya 7
ozlemtekin 7
-ferdici- 6
ommanipadmehum 2
puffycikcik 0
hamutran 0
neslivicdan 0
sakaylnmaster 0
serena 0
<<<<<---------------------------------------bu artık benım smılem kımse kapmasın bunu:)))
çokkk güzel olmuş cnm emeğine sağlıkkkk3 agustos mesaj sayım cetveli
mcrgozde 30
dryrgp 21
maviyesil1999 21
eski-bir-masal 20
kedican 10
neyneyse 9
chika 9:79::79::79::79:
elmalıturta 8
elisya 7
ozlemtekin 7
-ferdici- 6
ommanipadmehum 2
puffycikcik 0
hamutran 0
neslivicdan 0
sakaylnmaster 0
serena 0
<<<<<---------------------------------------bu artık benım smılem kımse kapmasın bunu:)))
Günaaayydıınnnn kızlar.......![]()
kızlar ben geldim ama uykusuzluktan ölecemmm
menümü yazıp kaçıcam
- 1 kase yayla çorbası (soğuk)
- 3 tane kürdan kebabı çok ufak toplardı kızlar doyamadım tadına zaten mecbur yarıda kestim..
- 1 dilim ekmek
çok su içtim sofrada şiştim patlıcaktımneyse eve yürüyerek geldim.. veeeee eve gelince çok fena bişi yaptım 2 tane fıstıklı sarma yedim.. onlarda ufaktı pişmanım affedin
neskafe 3 ü bi arada istedi cnm ama içmekten vazgeçtim..
3 lt su içmişimdir kesin.. hee birde 2 tane kayısı yedim.. haa bir tanede sade soda içtim![]()
ben sevmiyorum çocukları yaaa evlendiğimde kendi çocuğum olduğunda inş bu huyum değişirrr bebeleriii seviyommm amaOlmaz mı hiç kendinden bir parça o ..
Ben asla çocuk diyen birisiyim aslında, hani çocukları çok severim de ileride düşünmüyordum.
Ama şurada öyle bir anlatıyorsunuz ki hemen yarın alayım bir tane istiyorum.( nereden alıyorsam ..)
şişliktir belki cnmmkızlar bu arada ben 1.5 kilo almışım yaolabilirmi böyle bişey dün iftar zamanı orucumu açmadan hemen önce tartıldım normal kilomdu bi de bugün iftardan önce tartıldım 1.5 kilo fazla çıktı neden oldu ki
![]()
temizlettimmm bacımmm 4 dolgu var dediii kalpten gidiyodum zatiiiigeçmiş olsn cnm.. dişçiye gidicen madem temizlettir dişlerini..
canım vucut yapısı ile alakalı.. benimle aynı kiloda olanlar 46-48 beden gigiyor.. sıkma canını spora ağırlık ver ramazandan sonra sıkılaş biraz..
kızlar ben geldim ama uykusuzluktan ölecemmm
menümü yazıp kaçıcam
- 1 kase yayla çorbası (soğuk)
- 3 tane kürdan kebabı çok ufak toplardı kızlar doyamadım tadına zaten mecbur yarıda kestim..
- 1 dilim ekmek
çok su içtim sofrada şiştim patlıcaktımneyse eve yürüyerek geldim.. veeeee eve gelince çok fena bişi yaptım 2 tane fıstıklı sarma yedim.. onlarda ufaktı pişmanım affedin
neskafe 3 ü bi arada istedi cnm ama içmekten vazgeçtim..
3 lt su içmişimdir kesin.. hee birde 2 tane kayısı yedim.. haa bir tanede sade soda içtim![]()