Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam bebeklerım

muthıs bır mıde agrısı ıle savasmaktayım hemde tarıf edılemez cınsten buyuk bı ıhtımal yarın doktora gıtmek ıstıyorum

sabah kahvaltı
1domates
peynırlı yumurta kızartma
azz bı pıde

bırde esım kaynar su ıle bal karıstırdı mıdeme ıyı gelsuın dıye bı bardakta o..

selllllllllllam canlarummmm napıyosunuzzzzzzzzzzzzzz ben bilgisayar aldım sonunda amaaaa şimdi de bilgisayarın hazırlanıp bana haber vermelerini bekliyorum :60: ah ah bilgisayarsız geçen günlere düşmanımmmmmmm :60:

selam kızlar nasılsınız?

sahurum:
kepekli ekmek
peynir
yeşil çay
az bişey special k

tam ne güzel oruçluyken bi de bakıverdim ki hastalanmışım gitti oruç şimdi akşam yemeği yiyorum yemeklerin hiçbiri hazır olmadığı için yicek bişey bulamadım noodle yiyorum ama bugün bi güzel yürüdüm o yüzden noddle pek bişey değil gibime geldi

ben biraz pisikletime bincem hava da esiyor gerçi ammaa olsun gelince pc olursa görüşürük inşşşşş. bir de regl oldum Allahtan hafta sonuna geldi ya birde dün t-shirt aldım inanmıcaksınız ama S bedenn :52::52: hayatımda ilk kez S beden kıyafet aldım ya ama tabi üstüm s oldu altım hala 40 42 arası o yüzden de spor salonuna yazılıyorum uccuz ve temiz ve bayanlara ayrı bir katı olan bir yer buldum baska türlü sıkılaşmıcak bu vücutt o kadar da bisiklete biniyorum ya bende anlamadım gitti illa cebimden para çıkacak yani :47::47:

selam kızlar nasılsınız?

sahurum:
kepekli ekmek
peynir
yeşil çay
az bişey special k

tam ne güzel oruçluyken bi de bakıverdim ki hastalanmışım gitti oruç şimdi akşam yemeği yiyorum yemeklerin hiçbiri hazır olmadığı için yicek bişey bulamadım noodle yiyorum ama bugün bi güzel yürüdüm o yüzden noddle pek bişey değil gibime geldi

olsun niyet etmissin sen gene tutsaydın canumm ama kısmet işte boşver :9:

ben biraz pisikletime bincem hava da esiyor gerçi ammaa olsun gelince pc olursa görüşürük inşşşşş. bir de regl oldum Allahtan hafta sonuna geldi ya birde dün t-shirt aldım inanmıcaksınız ama S bedenn :52::52: hayatımda ilk kez S beden kıyafet aldım ya ama tabi üstüm s oldu altım hala 40 42 arası o yüzden de spor salonuna yazılıyorum uccuz ve temiz ve bayanlara ayrı bir katı olan bir yer buldum baska türlü sıkılaşmıcak bu vücutt o kadar da bisiklete biniyorum ya bende anlamadım gitti illa cebimden para çıkacak yani :47::47:

tebrik ederim seni inş biz de görürüz o günleri:16:

selam bebeklerım

muthıs bır mıde agrısı ıle savasmaktayım hemde tarıf edılemez cınsten buyuk bı ıhtımal yarın doktora gıtmek ıstıyorum

sabah kahvaltı
1domates
peynırlı yumurta kızartma
azz bı pıde

bırde esım kaynar su ıle bal karıstırdı mıdeme ıyı gelsuın dıye bı bardakta o..

Mide ağrısı deme ..
Yok öyle bir ağrı anlıyorum seni ..
Endoskopiye falan girdin mi ?

selllllllllllam canlarummmm napıyosunuzzzzzzzzzzzzzz ben bilgisayar aldım sonunda amaaaa şimdi de bilgisayarın hazırlanıp bana haber vermelerini bekliyorum :60: ah ah bilgisayarsız geçen günlere düşmanımmmmmmm :60:

Ne zaman gelecek bilgisayarın?

selam kızlar nasılsınız?

sahurum:
kepekli ekmek
peynir
yeşil çay
az bişey special k

Çok yeme o zaman gözdecim ..
Yürüyüşün boşa gitmesin.

Ben de aynı haldeyim.
Üstüm s ama altım 40 -42 ..
Sporsuz zor dediğin gibi haklısın yani ..
Çok iyi yapmışsın cidden ..

Mide ağrısı deme ..
Yok öyle bir ağrı anlıyorum seni ..
Endoskopiye falan girdin mi ?

Ne zaman gelecek bilgisayarın?

hafta içi gelir büyük ihtimalle ama ben ancak cumartesi gidip alabilirim malum ramazan diye her yer erken kapanıyor ama ben saat 8den önce çıkamadıgım için işten ancak hafta sonu alıcam :47::47::47:

kızlaaaaaaar ben de resim paylaşmak isteorummmmmmmm sizinle sonra imha ederim ben onları siz bakın da :60: :60: ilk resimde 86 kiloyum en soldaki kahverengi elbiseli benim ikinci resimde 79 kilo ve en son iki resimde de mavi beyaz elbiseli benim resimler pek net çıkmasa da 64 kiloyum bu arada herkese hayırlı iftarlar afiyet olsun =P tam şu anda ezan okunuyorda :9::9:

$6569_136558761498_788426498_3287527_7234205_n.webp$100_0299.webp$Adsız1.webp$Adsız33.webp

Çok incelmişsin turtacım çok değişmişsin ve daha genç duruyorsun :nazar:
Ne kadar sürede oldu bunlar?

tşk ederim canimm :9::9: yani aslında bir ara 67ye düştüm sonra gene kilo aldım yani toplamda geçen aralık dan bu yana diyelim ama en çok kiloyu son 3 ayda verdim bu 15 kiloyu son 3 ayda verdim çünkü son 3 ayda spor konusunda aştım kendimi ondan olabilüür

Artık mesafenin o kadar yorduğunu hissediyorum ki sakince konuşamıyorum sorun olunca problem bu.
Yüz yüze olsak anlatacağım ama ..
Farkındayım yüz yüzeyken söylediğim şeylere daha dikkat ediyor.
Ama bir taraftan birikenler de çok sorun ..
En yakınındakine patlıyor insan değil mi belki çok ufacık bir şeyden?
O da muhtemelen senin gergin olduğunu hissedince alttan almıştır ..
Düzeldiğine sevindim canım.
Önceden nasıldınız?
bir de aynı şehirdi ama sizin değil mi?
evet cnm aynı şehirdeyiz biiz çok şükür yani şehirdeydik :1:artık aynı evdeyiz:1: biz görüşemiyoruz diye çok kavga ederdik yani ben çıkarırdım... (hemen hemen hergün görüştüğümüz halde hemde:1: çaktırma...) sanada küfür gibi oldu bunlar hasretlik çekiyosyn şurda... ama herkesin farklı sorunları oluyor... bizde mesafe yoktu ama eşimin ailesiyle ilgili problemleri vardı maddi anlamda... neyseki atlattık artık...
kızlaaaaaaar ben de resim paylaşmak isteorummmmmmmm sizinle sonra imha ederim ben onları siz bakın da :60: :60: ilk resimde 86 kiloyum en soldaki kahverengi elbiseli benim ikinci resimde 79 kilo ve en son iki resimde de mavi beyaz elbiseli benim resimler pek net çıkmasa da 64 kiloyum bu arada herkese hayırlı iftarlar afiyet olsun =P tam şu anda ezan okunuyorda :9::9:

Eki Görüntüle 236488 Eki Görüntüle 236489 Eki Görüntüle 236490 Eki Görüntüle 236491
:nazar::nazar::nazar::nazar: maş kolların filan nasıl incelmiş süper olmuş... artık seninde takipçinim turtacım kaç yaşındayın bu arada...
tşk ederim canimm :9::9: yani aslında bir ara 67ye düştüm sonra gene kilo aldım yani toplamda geçen aralık dan bu yana diyelim ama en çok kiloyu son 3 ayda verdim bu 15 kiloyu son 3 ayda verdim çünkü son 3 ayda spor konusunda aştım kendimi ondan olabilüür

darısı bize inş...

hayirli olsun bilgisayarin canim:) iftar menum;
1 karniyarik
1/2 dilim ekmek

ve birazdan yuruyuse de gidebilirim..

Eki Görüntüle 236488 Eki Görüntüle 236489 Eki Görüntüle 236490 Eki Görüntüle 236491

tebrik ederim turta, masallah cok iyi kilo vermissinn:)

Back
X