günaydın kızlarr:)
sahura kadar ayaktaydım, sahuruyaptım yattım 4 gibi ama sabahın erkenin de uyanıverdim
gözlerim acıyoama uyuyamıyorum tekrar işin kötüsü
iftar menümle görüşmek üzere:)
Ama sahurda ne yediğini yazmamışsın ..:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr:)
sahura kadar ayaktaydım, sahuruyaptım yattım 4 gibi ama sabahın erkenin de uyanıverdim
gözlerim acıyoama uyuyamıyorum tekrar işin kötüsü
iftar menümle görüşmek üzere:)
selam kızlar nasılsınız?
sahurum:
kepekli ekmek
peynir
yeşil çay
az bişey special k
tam ne güzel oruçluyken bi de bakıverdim ki hastalanmışım gitti oruç şimdi akşam yemeği yiyorum yemeklerin hiçbiri hazır olmadığı için yicek bişey bulamadım noodle yiyorum ama bugün bi güzel yürüdüm o yüzden noddle pek bişey değil gibime geldi
olsun niyet etmissin sen gene tutsaydın canumm ama kısmet işte boşver![]()
ben biraz pisikletime bincem hava da esiyor gerçi ammaa olsun gelince pc olursa görüşürük inşşşşş. bir de regl oldum Allahtan hafta sonuna geldi ya birde dün t-shirt aldım inanmıcaksınız ama S bedennhayatımda ilk kez S beden kıyafet aldım ya ama tabi üstüm s oldu altım hala 40 42 arası o yüzden de spor salonuna yazılıyorum uccuz ve temiz ve bayanlara ayrı bir katı olan bir yer buldum baska türlü sıkılaşmıcak bu vücutt o kadar da bisiklete biniyorum ya bende anlamadım gitti illa cebimden para çıkacak yani
![]()
selam bebeklerım
muthıs bır mıde agrısı ıle savasmaktayım hemde tarıf edılemez cınsten buyuk bı ıhtımal yarın doktora gıtmek ıstıyorum
sabah kahvaltı
1domates
peynırlı yumurta kızartma
azz bı pıde
bırde esım kaynar su ıle bal karıstırdı mıdeme ıyı gelsuın dıye bı bardakta o..
selllllllllllam canlarummmm napıyosunuzzzzzzzzzzzzzz ben bilgisayar aldım sonunda amaaaa şimdi de bilgisayarın hazırlanıp bana haber vermelerini bekliyorumah ah bilgisayarsız geçen günlere düşmanımmmmmmm
![]()
selam kızlar nasılsınız?
sahurum:
kepekli ekmek
peynir
yeşil çay
az bişey special k
tam ne güzel oruçluyken bi de bakıverdim ki hastalanmışım gitti oruç şimdi akşam yemeği yiyorum yemeklerin hiçbiri hazır olmadığı için yicek bişey bulamadım noodle yiyorum ama bugün bi güzel yürüdüm o yüzden noddle pek bişey değil gibime geldi
ben biraz pisikletime bincem hava da esiyor gerçi ammaa olsun gelince pc olursa görüşürük inşşşşş. bir de regl oldum Allahtan hafta sonuna geldi ya birde dün t-shirt aldım inanmıcaksınız ama S bedennhayatımda ilk kez S beden kıyafet aldım ya ama tabi üstüm s oldu altım hala 40 42 arası o yüzden de spor salonuna yazılıyorum uccuz ve temiz ve bayanlara ayrı bir katı olan bir yer buldum baska türlü sıkılaşmıcak bu vücutt o kadar da bisiklete biniyorum ya bende anlamadım gitti illa cebimden para çıkacak yani
![]()
Mide ağrısı deme ..
Yok öyle bir ağrı anlıyorum seni ..
Endoskopiye falan girdin mi ?
Ne zaman gelecek bilgisayarın?
tebrik ederim seni inş biz de görürüz o günleri![]()
Çok incelmişsin turtacım çok değişmişsin ve daha genç duruyorsun
Ne kadar sürede oldu bunlar?
evet cnm aynı şehirdeyiz biiz çok şükür yani şehirdeydikArtık mesafenin o kadar yorduğunu hissediyorum ki sakince konuşamıyorum sorun olunca problem bu.
Yüz yüze olsak anlatacağım ama ..
Farkındayım yüz yüzeyken söylediğim şeylere daha dikkat ediyor.
Ama bir taraftan birikenler de çok sorun ..
En yakınındakine patlıyor insan değil mi belki çok ufacık bir şeyden?
O da muhtemelen senin gergin olduğunu hissedince alttan almıştır ..
Düzeldiğine sevindim canım.
Önceden nasıldınız?
bir de aynı şehirdi ama sizin değil mi?
kızlaaaaaaar ben de resim paylaşmak isteorummmmmmmm sizinle sonra imha ederim ben onları siz bakın da![]()
ilk resimde 86 kiloyum en soldaki kahverengi elbiseli benim ikinci resimde 79 kilo ve en son iki resimde de mavi beyaz elbiseli benim resimler pek net çıkmasa da 64 kiloyum bu arada herkese hayırlı iftarlar afiyet olsun =P tam şu anda ezan okunuyorda
Eki Görüntüle 236488 Eki Görüntüle 236489 Eki Görüntüle 236490 Eki Görüntüle 236491
tşk ederim canimmyani aslında bir ara 67ye düştüm sonra gene kilo aldım yani toplamda geçen aralık dan bu yana diyelim ama en çok kiloyu son 3 ayda verdim bu 15 kiloyu son 3 ayda verdim çünkü son 3 ayda spor konusunda aştım kendimi ondan olabilüür
selllllllllllam canlarummmm napıyosunuzzzzzzzzzzzzzz ben bilgisayar aldım sonunda amaaaa şimdi de bilgisayarın hazırlanıp bana haber vermelerini bekliyorumah ah bilgisayarsız geçen günlere düşmanımmmmmmm
![]()
kızlaaaaaaar ben de resim paylaşmak isteorummmmmmmm sizinle sonra imha ederim ben onları siz bakın da![]()
ilk resimde 86 kiloyum en soldaki kahverengi elbiseli benim ikinci resimde 79 kilo ve en son iki resimde de mavi beyaz elbiseli benim resimler pek net çıkmasa da 64 kiloyum bu arada herkese hayırlı iftarlar afiyet olsun =P tam şu anda ezan okunuyorda
Eki Görüntüle 236488 Eki Görüntüle 236489 Eki Görüntüle 236490 Eki Görüntüle 236491