Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biliyorum hep eksik fazlalık bir şeyler söylüyorum menüler hakkında ama ..
Benim ilk geldiğim zamanlar menümde bir şey olsun Neyneyse çok kızardı bana hele kaçamak falan ..
Ben kaçamak yaparken onu düşünüp vazgeçerdim o kadar ..
Ama saolsun o kadar faydası oldu ki bana zaten biliyordum iyiliğimi istediğinden söylediğini.
O zamanlar onun sayesinde o kadar kilo vermiştim ben o yüzden belki birinin aklında bir şey kalır ufak tefek şeyleri bile hemen söyleyiveriyorum.
İnşallah kimse alınmıyordur.

Hiiç alınmıyorum sayende nasıl 5 kilo aldığımı anladım daha da dikkat eder oldun farkındaysan tam menüyü yazıp bunları almadım/yemedim diyorum

önceden olsaydı hepsi bitmişti.

benim çok aburcubur alışkanlığım yok,şekerde kullanmam ekmekte yemem neden aldığımı bulamıyordum emeğerse ben karbonhidrat ağırlıklı besleniyormuşumda haberim yomuış

Kendimi tanıtayım ben bu arada,
Adım Sinem,
20 yaşındayım, Sivaslıyım:60:Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum(Avcılar):32::34:
Ne iş yaptığımı bilmeden bilnçsizce mezun olduğumdan beri koşturuyorum ama son bulacak sanırım ben dış tic.okudum işletme de bitti bu yıl şimdide muhasebeye bakıyorum Allah izin verirse mali müşavirlik sınavı ve yüksek lisans düşünüyorum.
Geçen kış 83 lerde filandım diyetisyene gittim 75 kiloyla diyetisyeni bıraktım.73 lere kadar indim spor da yapıyordum haftanın 3 günü onu da bıraktım salondan memnun kalmadım şimdi de 75.6 yım :69:hedefim 60 ama ilk olarak 69 olmak bile beni zıplatır böyle işte aklıma gelenleri yazdım sormak istediğiniz bişey varsa da sorarsınız artık:34:

Hoşgeldin Sinem

Eevet ya aynı durum bende de oluyor kaç dk sürüyo gitmesi hele o arada biri geldiyse yanıma kapatmak zorunda kalıyorum kimse görmesin diye sonra hadi baştan yaz sinirlerim tepeme çıkıyor ya:47:

Sana bir tavsiye mesaj yazdığında kopyala bağlantı felan giderse takrar yazmassın kopayalarsın direk ben öyle yapıyorum çünkü

tamam cnm temizliğimi bitireyim koşu bandımda 1 saat yürecem... söz...

en iyisini, yapıyosun masalcım ben fazla kaçırınca özellikle sana söylüyorum kızdığın ve motive ettiğin için... elbisemi astı yatak odası kapıma... bayrama kadarda 1 saat yürüyüş le leslie yi karıştırayım diyorum... bide masaj kemerim var onu yapıcam inş işe yarar... bide kendime ceza verdim öğlen yemeğim sadece marul ve yeşilçay..... 2 top marulum var bol bol yerim artık.....

20 yaşındasın ve hem işletmeyi hem dışticareti bitirmişsin maş....:nazar:

Senin koşu bandın mı var

sana cezaların cezası iki saat yürüyosun

hoş diyene bak bende dekondisyon bisikleti var ama duruyo kçşede

Hiç durma başla Özlemcim inan farkı göreceksin.
Öyle bir terletiyor ki kış aylarında bile sırılsıklam olmanı sağlıyordu şimdi kimbilir ne olur ..
Ben spor yaparken genelde sıkılıyorum ama hareketli müzikler ve televizyonun faydası olacaktır.

pekcnm sence hangi saatlerde binmek lasım mesela
kahvaltıdan önce mi sonra mı????

Hiiç alınmıyorum sayende nasıl 5 kilo aldığımı anladım daha da dikkat eder oldun farkındaysan tam menüyü yazıp bunları almadım/yemedim diyorum

benim çok aburcubur alışkanlığım yok,şekerde kullanmam ekmekte yemem neden aldığımı bulamıyordum emeğerse ben karbonhidrat ağırlıklı besleniyormuşumda haberim yomuış

Senin koşu bandın mı var

Çok mutlu oldum o zaman ..
Elinizin altında spor aletleri siz oturun öyle ohh ..
Aaa boşa mı duruyor onlar orada hıı :1:

ilahii.çok güldüm.ya çok böle takılanlar. benimde başıma şöle bişey gelmişti. ünv. de evde kalırken arkadaşın arkadaşı evimizdeydi daha ilk defa geliyordu.benim odama girip kapıdan şeker burda mı dedi. benim kankam da işte burda şeker gülçinden ala şeker mi olur dedi öptü beni.sonra kız" KÜP ŞEKER DEMEDİM TOZ ŞEKER DEDİM" dedi. kapıyı kapattı gitti ben hönkkk:41::41::41:ki o zaman 65 filan dım tabi genele göre iriydim ama yinede şimdi görse ne der? o zaman eşimle sevgülüydük. üzülerek anlattım tesellie tsin diye. kocaman bir kahkaha ile kulakalrımın çınlamasını anlatamam. neden o zaman bu hırsa gelmedimde salak gibi 80 lere çıktım hayret.:5::5:

ben de kiloluyken yani bu aralarda da olduğu gibi:1:alıngan oluyorum..
hemen herşeyi yanlış anlamaya meyilli oluyor insan
yerken nasıl olsa veririm die düşünüyoruz sonra bir bir iki iki alıp başını gidiyor kilolar sonra da böyle uğraşıyorus işte:25:

Hoşgeldin Sinem

Sana bir tavsiye mesaj yazdığında kopyala bağlantı felan giderse takrar yazmassın kopayalarsın direk ben öyle yapıyorum çünkü

Senin koşu bandın mı var

anammm 1 saat vermişlerdi giderk rtıyor 2 oldu... ama reglym ya dayanamki o kadar...

17 mii??:9::9::9::9::9::9: 3-4 olduğunu görmüştüm ama ..:27::27::27:demek o etkiyi yaratmışız çaktrmadan napıyorlar acaba diye gelmelerr hıı:60::60::60::60:

Sus çaktırma ama arada ben de yaptım aynı şeyi neler olup bitmiş diye :26:

pekcnm sence hangi saatlerde binmek lasım mesela
kahvaltıdan önce mi sonra mı????

Sabah yaparsan gün içinde metabolizmanın hızlanmasını sağlar Özlemcim ..
Kahvaltıdan yarım saat önce gayet güzel olur eğer erken kalkarsan.
Gece yaparsan da gece metabolizman hızlanır gün içinde yediklerin yakılır ve uyurken de normalden daha hızlı olur ..
aslında birden 1-2 saat yapacağına gün içinde yarımşar saat yapsan daha iyi olur.
böylelikle metabolizma hızını yüksek tutup yağ yakımını sağlamış olursun ..
Ben bugün yemeklerden önce yaptım spor sadece 20şer dakika ama o bile o kadar iyi geldi ki hem yemeye başladığımda tıkanmıştım toktum ..

Gece yaparsan da gece metabolizman hızlanır gün içinde yediklerin yakılır ve uyurken de normalden daha hızlı olur ..
aslında birden 1-2 saat yapacağına gün içinde yarımşar saat yapsan daha iyi olur.
Ben bugün yemeklerden önce yaptım spor sadece 20şer dakika ama o bile o kadar iyi geldi ki hem yemeye başladığımda tıkanmıştım toktum ..

bayrama kadar sabah 1 saat akşama da yarım saat yapmayı deneyim... bu bayram hala zayıflayamamış olmak istemiyorum.... o ebiseyi yakıştırmam lasım.. ben bineyimm şimdi banda... 1 saat sonra görüşürüz...

Arasına biraz peynir koyabilirsin özlemcim hem tadı güzel olur hem de protein almış olursun.
Hatta kekik varsa peyniri ez kekikle karıştır üstüne nar ekşisi de dökebilirsin marulun içine koy ye :1:

offf süper bi tarif olmuş bu..ben de salata yapmaya üşenince yapardım böle şeyler hatta o peynirin yanına bir de yeşil soğan eklerdim harika olurdu
aaa tabi bir de limonnnn...neyse fazla sulandım oruç gidecek elden:1:

Evet dün ki menümü yazayım size siftah yapalım:
Sahur ;
5 kaşık nesfit, 1kaşık keten tohumu,1 bardak süt,
1lt su

İftar;
2 kase erişte çorbası,bol salata 1 lt su

Bugün ki sahurdada ,

1 dilim pide ,
1 lt su, domates,salatalık,kırmızı biber,karpuz ince bir dilim

menün süper canımm.erişte çorbası özlediim bana yasak.

Kendimi tanıtayım ben bu arada,
Adım Sinem,
20 yaşındayım, Sivaslıyım:60:Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum(Avcılar):32::34:
Ne iş yaptığımı bilmeden bilnçsizce mezun olduğumdan beri koşturuyorum ama son bulacak sanırım ben dış tic.okudum işletme de bitti bu yıl şimdide muhasebeye bakıyorum Allah izin verirse mali müşavirlik sınavı ve yüksek lisans düşünüyorum.
Geçen kış 83 lerde filandım diyetisyene gittim 75 kiloyla diyetisyeni bıraktım.73 lere kadar indim spor da yapıyordum haftanın 3 günü onu da bıraktım salondan memnun kalmadım şimdi de 75.6 yım :69:hedefim 60 ama ilk olarak 69 olmak bile beni zıplatır böyle işte aklıma gelenleri yazdım sormak istediğiniz bişey varsa da sorarsınız artık:34:

hoşgeldin sinemmm. inşallah denemeyi atlarsın da aynı takımda birbirimize destek ola ola veririrz kara yağları inşallah..amiiinn
Aaa sen şu kıza bak ..
Ama ben de çaktırmadan azıcık güldüm. :26:
Sen o 65inde altına ineceksin merak etme ..

sonradan ve halaa bend eçok güleriim eşimde bazen der küp şekrim benim diyee:69::69::69:
neyse 2-3 ay sonra kimse espri yapamaycak üzerimden.geçende görümcem yoksa kardeşimi dövüyon mu sen daha kilousun ya dedi. kendi göbeğine bakmadan. hemde kendide kocasından şişkooo. sinirrrr:47::47::47:

ay şu alıntı yapma olayını da bi öğrenseydim :)kusura bakmayın yanlış yere yazılan cevaplar için kızlar
zamanla düzelecek inş.:61::61:

ben yemekten en az 1 saat önce spor yapmak lazım diye biliyorum. spordan sonra yemek yemek kilo aldırıyormuş..kilo almak isteyenlere koçları uzun koşudan sonra yediriyolrmış diye duydum.spordan sonra sadece 1 bardak ayran ayada soda mineral eksiğini karşılarmışş mış mış mış.

akşam misafirlerim gelecekkk. neler yapiciiim neleerr..ama yemeycem tabi.

yayla çorbası
barbunya
salata
mercimek köftesi
kıymalı börek
hünkar beğendi
pilav
şekerpare(buzlukta pişmişi vardı şerbet döktüm ohhh pratikk)

ben bunlaradn sadece dukanıma uygun çorbayı içerim bide hünkarın etli kısmını.çorbada da azcık un var ama napim ya diyette olduğumu geçen
aynı kişilerle sahurdaydık dışarda hemen anladılar. daha bi çok ısrar etmeler vs görseniz..

Son düzenleme:
yediklerimide yazayım da çıkayım yoksa bissürü iş var yetimeycek...

2 haşlanmış yumurtayla maydonozlu salata
1 brdk yeşilçay

şimdi1 bardak süt

Arasına biraz peynir koyabilirsin özlemcim hem tadı güzel olur hem de protein almış olursun.
Hatta kekik varsa peyniri ez kekikle karıştır üstüne nar ekşisi de dökebilirsin marulun içine koy ye :1:
hımmmmm:56:
kolay gelsin arkadaşım..bol tempolu yürüyüşler sana:kkk:
saol cnm...
menün süper canımm.erişte çorbası özlediim bana yasak.

hoşgeldin sinemmm. inşallah denemeyi atlarsın da aynı takımda birbirimize destek ola ola veririrz kara yağları inşallah..amiiinn

sonradan ve halaa bend eçok güleriim eşimde bazen der küp şekrim benim diyee:69::69::69:
neyse 2-3 ay sonra kimse espri yapamaycak üzerimden.geçende görümcem yoksa kardeşimi dövüyon mu sen daha kilousun ya dedi. kendi göbeğine bakmadan. hemde kendide kocasından şişkooo. sinirrrr:47::47::47:
sizde öyle mi oluyor deseydin:1:

kızlar cezamı çektim geldim... yalnız 50 dk. dayanabildim üzerinede 80 mekik (düz, yan,, vs.) çektim....

Back
X