Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canlarım biz anneme gidicez.. dayımları davet etmiş bizide çağırdı.. çok dikkat edicem kaçamak yapmamaya.. hepinizi seviyorum. oruç tutan arkadaşlara hayırlı iftarlar dilerim. Allah kabul etsin... :54:

tripcim yesil cayi nasil yapiyorsun demissin bizim baslikta...

ben bu büyük kupa icin bi cay kasigi yesil cayi, 80 derece suya atiyorum ve yaklasik 2 dakika demliyorum...
80 dereceyi nasil tutturayim dersen, su kaynatikdan sonra 10 dk bekleyince 80 derece falan oluyor :)
yesil cay icin kaynar su iyi degil ve 2 dakikadanda fazla demlememek gerekiyor

Kızlar akşama ben arkadaşıma iftara davetliyim eğer eve döndüğümde gelebilrsem gelcem sohbete yoksa da yarına görüşürüz artık haber vereyim de...

Biraz ağır değil mi

salatalar ızgara tavuk meyva zeytinyağlılar eklesen diytine daha iyi olmaz mı?

Şeyy hangi kısmı ağır olmuş :26:
Ona dikkat edip onu değiştirmeye çalışayım ..
Bugün meyve cidden yemedim hiç, salata da yapınca öğün olarak tek onu yiyorum o yüzden yapmadım sanırı ..
Yarın daha dikkatli olurum ..

canlarım biz anneme gidicez.. dayımları davet etmiş bizide çağırdı.. çok dikkat edicem kaçamak yapmamaya.. hepinizi seviyorum. oruç tutan arkadaşlara hayırlı iftarlar dilerim. Allah kabul etsin... :54:

Kızlar akşama ben arkadaşıma iftara davetliyim eğer eve döndüğümde gelebilrsem gelcem sohbete yoksa da yarına görüşürüz artık haber vereyim de...

İyi eğlenceler ikinize de ..
Kaçamaksız bir iftar diliyorum.

ilahii.çok güldüm.ya çok böle takılanlar. benimde başıma şöle bişey gelmişti. ünv. de evde kalırken arkadaşın arkadaşı evimizdeydi daha ilk defa geliyordu.benim odama girip kapıdan şeker burda mı dedi. benim kankam da işte burda şeker gülçinden ala şeker mi olur dedi öptü beni.sonra kız" KÜP ŞEKER DEMEDİM TOZ ŞEKER DEDİM" dedi. kapıyı kapattı gitti ben hönkkk:41::41::41:ki o zaman 65 filan dım tabi genele göre iriydim ama yinede şimdi görse ne der? o zaman eşimle sevgülüydük. üzülerek anlattım tesellie tsin diye. kocaman bir kahkaha ile kulakalrımın çınlamasını anlatamam. neden o zaman bu hırsa gelmedimde salak gibi 80 lere çıktım hayret.:5::5:

terbiyesiz kız... ukala şey :63:

gülçin kızma ama bu mesaja çok kötü gelesim var

:60: :60: :60: :60:

ay şu alıntı yapma olayını da bi öğrenseydim :)kusura bakmayın yanlış yere yazılan cevaplar için kızlar
zamanla düzelecek inş.:61::61:

mesajların sağ alt tarafında "alıntı ile cevapla" var. onun yanındada artı işareti var. cvp vermek istediklerine o artı işaretine basarsın, cevaplarsın

oyyyy tıhandım vallaha tıhandııımmmm (dilber hala avrupa yakası) :60:
ayy say say bitmediiiii birde maşallah takım büyüdükçe büyümüş :nazar:

17 ağustos mesaj sayımları... Hilal'cim vallahi bravo başka ne diyebilirim :nazar::65::65::65:

eski_bir_masal: 59 :65::65::65:
triptofan: 22 :65::65::65:
mutedeyyin: 19 :81::81::81:
puryan: 14 :66::66:
dryrgp: 12 :66::66:
neyneyse: 11 :66::66:

bugungunlerdenaralik: 9 :32::32:
ryhncngz: 9 :32::32:
kedican: 8 :32::32:
HerseyVatanIcin: 8 :32::32: (ayrılmıştı ama geri döndü)
elmaliturta: 7 :71::71:
Elisya: 7 :71::71:
mcrgozde: 5 :71::71:

maviyesil1999: 3 :47: :20:
_ferdici_: 1 :47: :20:
disakkarit: 1 :47: :20:

hamutran: (izinli)
puffycikcik: (izinli)
serena-: (sanırım diskalifiye oldu)
sakaleynmaster: (izinliydi sanırım) (mezun mu oldu yada :53:)
roseking35: (izinli)
chika: (izinli)
neslivicdan: 1(izinli ama yine de bizimle)
ozlemmtekinn: 2 (izinli diye hatırlıyordum, ama bir mesajında izne ayrılayım mı yazmış tam bir fikrim yok)

yanlışlık varsa kusura bakmayın ama oldukça dikkatli saydım :34:

amaniiin.. ulen trip 3 mesajla 2. liği almışşsın elimden :60:

kızlaaaar.... saat 2 buçuk oldu daha doğru düzgün ilerleme kaydedemedim derslerde sinirim bozuluorrrrr
neyseee
olacak olacakkkkkkkkkkkkkkkkk

kilolar gidecek
dersler bitecek!

=)

ders nedir? ne calsıyorsun?

Egzersizlerinizi sabah kahvaltısından önce yaparsanız gece boyu harcayamadığınız enerji açığını kapatacak ve depolandığınız yağı eriteceksiniz. Akşam yemeği sonrası yapacağınız egzersiz ise bütün gün boyunca biriktirdiğiniz şekeri eritecek. Hatta uyuduğunuz sırada da vücuttaki yağ depolarından yakmaya başlayacak.

hım... anladım ben onu :))

akşam misafirlerim gelecekkk. neler yapiciiim neleerr..ama yemeycem tabi.

yayla çorbası
barbunya
salata
mercimek köftesi
kıymalı börek
hünkar beğendi
pilav
şekerpare(buzlukta pişmişi vardı şerbet döktüm ohhh pratikk)

ben bunlaradn sadece dukanıma uygun çorbayı içerim bide hünkarın etli kısmını.çorbada da azcık un var ama napim ya diyette olduğumu geçen
aynı kişilerle sahurdaydık dışarda hemen anladılar. daha bi çok ısrar etmeler vs görseniz..

menün güzelmiş canım benim depazara var misafirim..ana yemekler tamam da ara olarak ne yapsam karar veremedim:50:

Bende annemlere iftara gideceğim inş. bu akşam menümü yazıp kalorimi belirlemiştim ama bakalım ne olacak :9: dikkat ederim.. müslimi ve kepek ekmeğimi götüreyim yanımda :))

Şeyy hangi kısmı ağır olmuş :26:
Ona dikkat edip onu değiştirmeye çalışayım ..
Bugün meyve cidden yemedim hiç, salata da yapınca öğün olarak tek onu yiyorum o yüzden yapmadım sanırı ..
Yarın daha dikkatli olurum ..

Şunu demek istedim.

Bu diyetle ok hızlı kilo verirsin ama sürekli bu şekilde yemekten sıkılabilirsin bir süre sonra normal beslenmene dönmek isteyebilirsin

Onun yerine bselenme alışkanlıklarını değiştirsen sanki daha uygun.

Mesela yine sulu br yemek olsun en azından öğlen sulu bir yemek ye bademi felan yemek olarak düşünme onlar çerez kahvaltıda yiyebilirsin

akşam ızgara tavuklu bir salata birde porsiyon meyva

bir iki saat sonra

böyle bir şey en azından yaşam şeklin olursa ömür boyu devam ettirisin diye düşünüyorum

hem sağlıklı hem hafif beslenmiş olursun

yanlış hatırlamıyorsan daha 20 yaşındaydın

üstelik hala senin büyümen devam ediyor (kızlada büyüme 24 yada 25'e kadar devam edermiş bir doktor arkadaşım söyledi)

sağlığını bozma

Kolay gelsin ..
Benim de yarın sınavım var ama çalışasım gelmiyor :59:
ne demek çalışasım gelmiyor... bütün yaz sıcakta çektin okula gitmeyi.... hadi bakayım çabuk derse.... :47::47::47:
Egzersizlerinizi sabah kahvaltısından önce yaparsanız gece boyu harcayamadığınız enerji açığını kapatacak ve depolandığınız yağı eriteceksiniz. Akşam yemeği sonrası yapacağınız egzersiz ise bütün gün boyunca biriktirdiğiniz şekeri eritecek. Hatta uyuduğunuz sırada da vücuttaki yağ depolarından yakmaya başlayacak.

Günümü tamamlamış bulunmaktayım artık su ve yeşil çay haricinde bir şey tüketmiyorum gece de iyi hissedersem biraz spor yaparım..
Tamamını yazayım.

BUGÜNÜM ..
Sabah:
- Leslie ile 2 mil
- C vitamini taksiveyi
Kahvaltı: ( 08.00 fakat hiç uyumadım daha o yüzden yediklerim garip kaçabilir )
- 1 kk peynir
- 1 salata
- 1 domates
- 10 adet naget
- 1 bardak ayran
Öğle: (12.30)
- Leslie ile 2 mil ( yemekten yarım saat önce bitti .. )
- 3 kuru kayısı
- 7-8 badem
- Çilekli kefir
- 3 kaşık dondurma

Akşam:(16.30)
- Yağsız peynirli omlet
- 5 badem
- 1 domates
- Ayran
Gün boyunca 3 yeşil çay ..
1 sek nescafe

bademler ara öğün olarak zayıflamaya çok faydalı... hem tok tutuyor hemde içindeki yağlar vücut için çok faydalı yağlardan....

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 4 ziyaretçi)

ozlemmtekinn,bugungunlerdenaralik,puryan,HerseyVatanIcin,maviyesil1999,mutedeyyin,eski_bir_masal+,
:52::52::52::nazar:

yok mu arttıran.....

Son düzenleme:
Bende annemlere iftara gideceğim inş. bu akşam menümü yazıp kalorimi belirlemiştim ama bakalım ne olacak :9: dikkat ederim.. müslimi ve kepek ekmeğimi götüreyim yanımda :))

afiyet olsun canım..salata çorba biraz da et yesen kafi gelir hem de kalorini aşmamış olursun..bir de şu müsliyi her gün yiyormusun ve de ne faydasını görüyorsun ben de almayı düşünüyorum tasiye eder misin:56:

Şunu demek istedim.

Bu diyetle ok hızlı kilo verirsin ama sürekli bu şekilde yemekten sıkılabilirsin bir süre sonra normal beslenmene dönmek isteyebilirsin

Onun yerine bselenme alışkanlıklarını değiştirsen sanki daha uygun.

Mesela yine sulu br yemek olsun en azından öğlen sulu bir yemek ye bademi felan yemek olarak düşünme onlar çerez kahvaltıda yiyebilirsin

akşam ızgara tavuklu bir salata birde porsiyon meyva

bir iki saat sonra

böyle bir şey en azından yaşam şeklin olursa ömür boyu devam ettirisin diye düşünüyorum

hem sağlıklı hem hafif beslenmiş olursun

yanlış hatırlamıyorsan daha 20 yaşındaydın

üstelik hala senin büyümen devam ediyor (kızlada büyüme 24 yada 25'e kadar devam edermiş bir doktor arkadaşım söyledi)

sağlığını bozma

Yaz okulu için yurtta olduğumdan pek fazla yemek yapamıyorum o yüxden genelde böyle oluyor ama yarın sulu bir şeyler yapmaya çalışacağım söz.
Öğün konusunda da karatayı denemeye çalışıyorum bir süre ana öğünler haricinde yemiyorum ama biraz yemeği az tutup meyve ilave edebilirim haklısın ..
Hadi ya hala boyum uzayabilir mi benim?

kızlar ben yürüyüş yapıyorum ama bunun dışında evde yapabileceğim egzersizler var mı? slim in 6 tarzı değilde biraz daha basit olanlardan bildikleriniz varmı :)

ne demek çalışasım gelmiyor... bütün yaz sıcakta çektin okula gitmeyi.... hadi bakayım çabuk derse.... :47::47::47:

bademler ara öğün olarak zayıflamaya çok faydalı... hem tok tutuyor hemde içindeki yağlar vücut için çok faydalı yağlardan....

Uff acayip içim sıkılıyor Özlemcim öyle olunca kendimi veremedim.
Bir de modern fizik sınavı zorlayadabilir aslında ..
Ben de o yüzden bademi tercih ediyorum yağı sağlıklı bir yağ ve dediğin gibi cidden tok tutuyor.
Tatlı isteğimi de alıyor üstelik.

Back
X