• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

rica ederim cnm benim :34:

dün evde olmadığımız için bi önceki günden kalan bayat ekmekler vardı..

onları küp küp doğrayıp üstüne domatesli salçalı sos hazırlamayı düşünüyorum.. üstünede küp küp patates kızartıcam kavrulmuş etle.. ben de neslicim gibi yarım yerim.. bird edomates çorbası ve salata yapıcam.. aklıma yemek gelmedi napayım.. hemde bayat ekmekler değerlenir..

kolay cnm ya elin yatkınsa altından kolayca kalkarsın.. ama olurda bi sıkıntı bi sorun her zaman istediğini sorabilrsin :34:

rica ederim cnm benim :34:

dün evde olmadığımız için bi önceki günden kalan bayat ekmekler vardı..

onları küp küp doğrayıp üstüne domatesli salçalı sos hazırlamayı düşünüyorum.. üstünede küp küp patates kızartıcam kavrulmuş etle.. ben de neslicim gibi yarım yerim.. bird edomates çorbası ve salata yapıcam.. aklıma yemek gelmedi napayım.. hemde bayat ekmekler değerlenir..

Onu çok severimm ..
Birde yine bayat ekmekleri tepsiye dizip üstüne salçalı sos kaşar biraz da biber o da harika oluyor ..

BUGÜNÜM ..

Sabah:
-C vitamini takviyesi
-Yarım saat yürüyüş
( 09.30)
- 1 armut
- Badem
- Beyaz leblebi
(15.00 )
- 1 armut
(16.15)
- 2 kaşık yoğurt
- 2 salata

Bugün niye böyle oldu ama canım bir şey istemedi.
Ben de zorlamak istemedim sonradan midem ağrımasın diye.
Yarın daha düzenli bir menü ve sporla karşınızda olmak istiyorum.
Sporu da ağrıdan dolayı yapamadım ..

Hadi sen işine dön de laf yeme ..

Uyku düzeni ve hareket çok etkilliyor yeme düzeni ne kadar olsa bile ..
İşle ev arası uzak mı yürüyüp gidip gelsen falan nasıl olur?
Ya benim bugün canım bir şey istemiyor meyve falan yiyorum ama zorlamalı mıyım acaba bilemedim.
Çok uzak tatlım yürürsem 2 saate anca varırım o da yolda başıma bişey gelmezse:60:
Ama hareket işine kesin bulcam yani bir çözüm sporsuz olmuyo dinç olmuyorum bir kere yaa...

Sakiniz Deryacım sakinizz :1:
Bir şey istemiyor ki bizim canımızz ..

Ayyy bak aklıma geldii gözümün önünde canlandı ahhh:56:

BUGÜNÜM ..

Sabah:
-C vitamini takviyesi
-Yarım saat yürüyüş
( 09.30)
- 1 armut
- Badem
- Beyaz leblebi
(15.00 )
- 1 armut
(16.15)
- 2 kaşık yoğurt
- 2 salata

Bugün niye böyle oldu ama canım bir şey istemedi.
Ben de zorlamak istemedim sonradan midem ağrımasın diye.
Yarın daha düzenli bir menü ve sporla karşınızda olmak istiyorum.
Sporu da ağrıdan dolayı yapamadım ..

Kuzum sen bunla nasıl ayakta durdun olmaz ki bir sıcak çorba filan birşey iç yaa hasta olursun dikkatimi çekiyo yemiyosun hiç sebze filan sen ama:20:

Çok uzak tatlım yürürsem 2 saate anca varırım o da yolda başıma bişey gelmezse:60:
Ama hareket işine kesin bulcam yani bir çözüm sporsuz olmuyo dinç olmuyorum bir kere yaa...

Ayyy bak aklıma geldii gözümün önünde canlandı ahhh:56:[/B]

Acaba bir kaç durak önce mi insen ki ..

İşle ilgili sıkıntılar var bu aralar dayanamadım hoppp 4 tane

Çook fazla olmuş.

Kuzum sen bunla nasıl ayakta durdun olmaz ki bir sıcak çorba filan birşey iç yaa hasta olursun dikkatimi çekiyo yemiyosun hiç sebze filan sen ama:20:

Normalde sebze falan pek yiyemesem de dikkat ediyordum düzenli olsun diye.
Burada pek sebze yapamıyorum da.
Ama bugün bir şey yiyemedim onları da tamamen zorlama ile yedim. :26:

Hayırdır canım konu ne bilmiyorum ama iş ya sonuçta boşver takma kafana yaa...

Patronların adaletsizliğne kızıyorum nolacak

o yüzden olan benim diyete oldu

Evet bende kızdım yaa çok hemdee:20:

Kızın kızın ben çok söyledim toparlamıştı biraz bozdu gene

akşama sadece meyva yerim telafi ederim.

Acaba bir kaç durak önce mi insen ki ..

Çook fazla olmuş.

Normalde sebze falan pek yiyemesem de dikkat ediyordum düzenli olsun diye.
Burada pek sebze yapamıyorum da.
Ama bugün bir şey yiyemedim onları da tamamen zorlama ile yedim. :26:

Canım ya nasıl anlatayım böle inip yürünecek bir yol değil işyerinden arabayla tam kapıda indiriyolar ama ev değiştircez sanırım ya ben yürürüm dediğin gibi yapıp işten çıkınca ya da akşam yemekten sonra çıkıp yürürüm bir de aklımda ki sabah erken kalkıp en azından bir kaç mil leslie yapmak ama ramazanı bir atltayım artık çok uykusuz kalıyorum zaten gelen giden derken karıştım bir düzene girerim ondan sonra.

Senin yemek meselene gelince de ne yap et ama bir sulu yemek çorba bişi bulundur bir öğününde yaa hasta olursun dikkaet et kendine zaten evinden uzaksın:6:

kızlar bırı bana dur desın lutfen..aklımı baska selere yonlendırın:d
acaıp tatlı ıstıyorum

Yersen ne kalacak 5 dakika sonra elinde ?
Kocaman bir pişmanlık başka bir şey değil ..
Yapma etme sakın ..

Canım ya nasıl anlatayım böle inip yürünecek bir yol değil işyerinden arabayla tam kapıda indiriyolar ama ev değiştircez sanırım ya ben yürürüm dediğin gibi yapıp işten çıkınca ya da akşam yemekten sonra çıkıp yürürüm bir de aklımda ki sabah erken kalkıp en azından bir kaç mil leslie yapmak ama ramazanı bir atltayım artık çok uykusuz kalıyorum zaten gelen giden derken karıştım bir düzene girerim ondan sonra.

Senin yemek meselene gelince de ne yap et ama bir sulu yemek çorba bişi bulundur bir öğününde yaa hasta olursun dikkaet et kendine zaten evinden uzaksın:6:

Hmm anladım , ramazandan sonra daha düzenli olur zaten rahat ol ..
Yemek konusunda da zaten 2 güne gideceğim eve orada daha düzenli yerim dönünce de daha iyi olur şimdi yaz dönemi diye çok fazla bir şey getirmiyorlar merkete kışın ben de dikkatli olmaya çalışacağım.

Back
X