konuşma mıı . en çok kilo alanı olarak bu hafta ben azarı duymadan çıkayım .şaka şaka yemek vakti o yüzden çıkıyorum. kaptanım suç bizde değil sende. sende bazı uyanık kaptanlar gibi kilo aldım diyeni izinli yazsan 3-4 kişiyi öle yazınca 1. oluyolar.sanki bizde anlamıyoruz.şimdi söle bakim sen dürüst isen bizim suçumuz ne? yanlışım varsa düzeltin.genel değilde bazen böle yapanlar oluyor.tabi biz yinede çizgimizi bozmayalım. aldıysak aldık alnımızın akıyla açık açık söylüyoruz. kuzum bida olmaycak ya inan regl diye oldu. sade regl olsa neyse verdiğim dengelerdi almamış olurdum ama bayramdan kalanlara eklenince böle oldu. üffff çok mahcubumm. ama napim elimden geleni yaptım.son 2 gün e kadar gayet iyiydim. son 2 gün hooppp fırladı.
Afiyet olsun Gülçincim.
Reglden dolayı büyük ihtimalle ama haftaya nedenin yok bak.
Oluruz öyle 1. olmasına problem yok da bizim amacımız o listede 1. gözükmek değil sadece.
Güzelce kilo verip aaa ne güzel kilo verdik diye daha da motive olmak.
Burada yazdığımız o kadar verdik bu kadar verdik sözleri değil vücudumuzun incelmesi bizi mutlu eden.
Kızıyorum bazen kaçamak olunca konuşuyorum ama hep beraber kilo verelim istediğimden.
O yüzden güzel bir motive istiyorum bu hafta hepinizden.