• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar, ev sahipleri giderleri degiştiriyor.
Dün gece 1 saat onu temizledim.
Yukarıyı kırarken, bizim tuvaletede dökülmüş.Söylediler ama geç kaldık. taslar hep gidere girmiş.Tuvalet tıkandı.
Sinirim bozuk ya...Eşim artık sabah caminin tuvaletine gitti :60:
Bu kadar trajikomik yani :1:

Napıcam nasıl acıcam orayı?Eşimde söyle diyor.
Bende pis pis göstermk istemiyorum.İçinde ne varsa cıkmış durumda :60:
Lavabo acıcıda kullandım, banamısın demedi ya... :50:

günaydınnnnnn canlarıııııımmmmmmm

:9::9::9:aynen ya profildeki resmi bende ece sanıyorummm:52::52::52::37:

Gunnaydiiin:))
Ya o resimdeki unlu biri ama cikartamadm tam kim oldugunu:)

:1: avatarimdaki kiz ben degilim, bunu soylemistim daha once.. Bakiniz bu kizcagiz tatli yemek istiyor fakat kakaolarin uzerine "cık" yaziyor, yani "olmaz, yiyemem" o bakimdan o kiz benim ama esasen degilim:1: ama bundan onceki avatarimdaki (2 ay once falan vardi) sapkali kiz bendim iste:1:

hoşgeldin canım..

hosbulduk canim.. Kolay gelsin saana da, tadilat varmis evinde:)

16 Aralık Mesaj Sayımları

balkaymak: 16
betuld: 14
aysecig: 13
ysfmir: 12
elisya: 12
_ferdici_: 11
eski_bir_masal: 10
mutedeyyin: 7
irras_: 6
bugungunlerdenaralik: 4
ozlew_19: 3
elmaliturta: 2

emeğine sağlık canım
Yukarıyı kırarken, bizim tuvaletede dökülmüş.Söylediler ama geç kaldık. taslar hep gidere girmiş.Tuvalet tıkandı.

allah kolaylık versin cnm
:1: avatarimdaki kiz ben degilim, bunu soylemistim daha once.. Bakiniz bu kizcagiz tatli yemek istiyor fakat kakaolarin uzerine "cık" yaziyor, yani "olmaz, yiyemem" o bakimdan o kiz benim ama esasen degilim:1: ama bundan onceki avatarimdaki (2 ay once falan vardi) sapkali kiz bendim iste:1:
hosbulduk canim.. Kolay gelsin saana da, tadilat varmis evinde:)

:9: :9:

ayyyyy ciktiysa ciktiiiiiii ne ugrascan canim yaa snucta zaten kimse de ordan temiz seyler cikmasini beklemiyordu :60: :60:

eğer ben bu listeyle zayıflarsam sizde yapın boşuna aç kalmayalım garii ahahahaa:52:

bence de yaa boşu boşuna eziyet çekmeyelim :60: :60:

ben kuyumcu ve emlakta çalışıyorum(hiçte memnun deilim) ama yerel yönetimler okuyorum 1.sınıf :27: açıktan
hattaa açıktan yerel yönetimlerii okurken 2.öğretimden de mi okusammmmmmmm ne dersiniz kızlarrr evlenince daha kolay olur hem:32:sizce hangi bölüm avantajlı olurrr yerel yönetimlere ek olarak ?3ve 4.sınıf kamu yönetimi olarak devam ediyooo ilrde bunlarla işime yaricak bi bölüm ne olabilirki???:18::18::18::18::18::18::18::18:

muhtar mı olcan kızımmmmm başımıza vali mi yerel yönetim okuyorum diyorsun :60: canım bu bölümlerle bir iş yapabilmen için illaki kpss ye girmen şart olacak gibime geliyor. işletme yada halkla ilişkiler de pek geçerli değil çünkü elini sallasan şu anda ya işletme mezununa yada halkla ilişkiler mezununa çarpıyor yanii ama kamu yönetmini oku derim ben o işine yarabilir sonucta.

kızlar ya çok canım sıkkın
benimki bugun karakoldaymış ...
çevirmeden kaçmış ehliyeti yokya sora işte görmedim fln demiş karakola ifade vermeye gitmiş ...
işte tebliğ gelcekmiş açmayın onu itiraz edicem diyor yaa yaaa hapse filan atmasınlar ya

nasıl ehliyeti yok ehliyetsiz araba mı kullanıyor? yoksa evde falan mı bırakmış :53::53: eğer ehliyetsiz araba kullanıyorsa istediği kadar itiraz etsin hapse girmez ama mahkemeye çıkması şart böyle bir durumda savcılıga sevk ediyorlar direk para cezası yer ama baya yüklü bir para cezası olur aslında biraz da savcının insafına kalmış he birde eğer ki araç başkasının üstüneyse oda ceza yiyor böyle bir durumda

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr

dünkü havadan sonra

güneşli bi cumartesi iyi gelecek (istanbul)
:52::52::52::52::52::52:

eline sağlık canım...

kızlar ya çok canım sıkkın
benimki bugun karakoldaymış ...
çevirmeden kaçmış ehliyeti yokya sora işte görmedim fln demiş karakola ifade vermeye gitmiş ...
işte tebliğ gelcekmiş açmayın onu itiraz edicem diyor yaa yaaa hapse filan atmasınlar ya

canım geçmiş olsun inş. bişey olmaz ama ehliyeti yoksa arabayı baglarlar
para cezası veririler

korkulcak bişey yok korkma

:43::43:
3 mesaj cıkmıııı atmışım

kızlar dersaneden çıktım babaın işyerindeyim... yanıma yemek alamadım sabah geç kalmışım tost falan geçiştirdim mecburen.... :30:

ayyyyy ciktiysa ciktiiiiiii ne ugrascan canim yaa snucta zaten kimse de ordan temiz seyler cikmasini beklemiyordu :60: :60:

turta allah snei etmesin emi :60:
tabiki temiz bişi beklemiyordum ama göz önünde olunca insna tiksiniyor :60:

Back
X