• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne yaptım ne yaptımm :17:
çikolata artı az cips ..
Ama sinirliydim bir anda yedim.
Yalnız hiç tat falan almadımm .

Off o da bir bakımdan haklı.
Biliyorum çünkü çok yoğun çok gergin zamanlar geçiriliyor.
O durumda psikolojisi alt üst oluyor ama sonuçta evlilikle işi karıştırmamak laızm.
Evet orada yoruluyor ama kapıda bırak ailenle güzel zaman geçir ki dinlenmiş mutlu olmuş da ol sen ..
ne demek hilalş benimki eve bi gelir 7 gün 24 saat kesintisiz uyur yani o derece mesela dün 2 çocukla alışverişe çıktım oysa hep yatış o kadar zorladım gelmedi çocuk taşı araba taşı poşet taşı içeri bi girdim televizyon seyrediyo kıza çok gezdinizmi diyo benim sinir tavan yaptı sonrası malum

bende senin gibiyim. 2 küçük petito 28 gr. oluyor,bi küçük pakette cips :14:

resme gülmedim ama yazıyı okuyunca hadi güleyim bari dedim :60:

off aynı benim eşim.. gıcık ya...
bizden bekliyorlar hep...

sendemi brütüs :60:
ay kız senin kidemi erkeklerin hepsi aynı:57::57:

ne demek hilalş benimki eve bi gelir 7 gün 24 saat kesintisiz uyur yani o derece mesela dün 2 çocukla alışverişe çıktım oysa hep yatış o kadar zorladım gelmedi çocuk taşı araba taşı poşet taşı içeri bi girdim televizyon seyrediyo kıza çok gezdinizmi diyo benim sinir tavan yaptı sonrası malum

ayy seni cok cok iyi anlıyorum.aynı eşim ya :47:
oda bi gelir uyur hep, hep uzanma halinde.. her yere ben yetişirim :50:

kızlar çocukların sütünü içiriyim bu arada sütü akşam almıştım bir yüz tutmuş tam süt kaymağı yumurtada aldım herşeyintazesi çok güzel oluyo canım çekti ama yemiycem gidip platesimi yapıp yatıcam çocuklar uyursa herkese ii geceler

kızlar sabah yumurta süt peynir yesem olur demi yağsız omlette olur heralde

kızlar çocukların sütünü içiriyim bu arada sütü akşam almıştım bir yüz tutmuş tam süt kaymağı yumurtada aldım herşeyintazesi çok güzel oluyo canım çekti ama yemiycem gidip platesimi yapıp yatıcam çocuklar uyursa herkese ii geceler

yarın protein günü bol bol içersin,yersin..

2 cocukla bu sogukta nasıl cıktın ya?insanın aklı almıyor. :47:
benimki ben cıkanca cocuga bakıyor ama gelince 1 saatte arkalarını toplarım.. :4:
ne yapıyım kızın okulu var ihtiyaç var beslenmeye çok şey lazımdı oğlanında eksiği vardı giderken uyuyodu yalnız nasıl bırakıyım akşam oldumu burdada heryer kapanır valla onun hakkı varsa üstümde benimde onda var ben Allah beni affetsin diye ondan razıyım ama eşim Allahın huzurunda çok hesap vericek bide söylendim diye duymadığım kalmadı dün

Neyse kızlar bende cıkayım.oğlan erken yattı.gece uyanır birde.uykumu alayım bendeerken yatıcam bugün

ne yapıyım kızın okulu var ihtiyaç var beslenmeye çok şey lazımdı oğlanında eksiği vardı giderken uyuyodu yalnız nasıl bırakıyım akşam oldumu burdada heryer kapanır valla onun hakkı varsa üstümde benimde onda var ben Allah beni affetsin diye ondan razıyım ama eşim Allahın huzurunda çok hesap vericek bide söylendim diye duymadığım kalmadı dün

Ay ne düşüncesiz bu adamlar ya..
Birbirimizin üzerinde zaten cok hakkımız var.Allah affetsin ya... :50:

güle güle canım

Kizlar ben de cikayim arik.
Hemen yatmiycam ama kitap fln okurum
İyi geceler herkesee

Kızlar bana bu geceden protein stok yolu göründü :9:

Annem yarın aşure yapıp,yasin okutacakmış,şimdi aradı.
Bende "okuyamam adetliyim" dedim.Yazık oldu kadına :1:
Tam kurtuldum asureden derken,"olsun gel duasını yap" dedi :60:

tavugum,yulaflı böreğim hazır.Akşamada eve gelirim artık.zaten pazarımız var. :1:

Aklimda kalanlara gelince,

Turta alemsin adam manyak ciksaydi gorurdun gazeteye vurmayi :))

Hilal iste yemek yemiyorum ztn isten cikinca -12 1 gibi- direk eve gitmeyince disarda yiyorum

Ve evet tavuk veya izgara kofte daha mantikli en azindan verdigin paraya deger:)

Balkaymak benm de diyetisyen kalsiyumun zayiflatmasiyla ilgili calisma yapiyordu, bir cok arastirma var bu konuda dogru muhtemelen ama iste acaba benim tam yagli sutler de ise yariyoor mu:))

Aralik, ortim menun guzel olmus afiyet olsun, adini da cok merak ettim simdi degisik diyince ilgi uyandiriyor:))

Melek, 12.30 da birakip sonra nasil gecye kadaar yemeden duracaksin ya, az bir seyler yesen ya da hilalin dedigi gibi en azindan sut yogurt fln .sonra dayanamayip yersen en azinda yemeyecektim off diye sucluluk hissetmezsin.

Bu arada brnim de canimi tavukgogsu isttettiniz :)
Bi dahakine yarım yağlı alsan olmaz mı ki?? ah benim tavuğum nelere sebep oldu...
Duygusal açlığa benide soktunuz, yumuşak bişiler yedirdiniz :60:

ortiii yeme onları artık bizde 60 lara düşmeliyiz.... yarın da kaçırma gittiğin yerlerde...

bende senin gibiyim. 2 küçük petito 28 gr. oluyor,bi küçük pakette cips :14:

off aynı benim eşim.. gıcık ya...
bizden bekliyorlar hep...

sendemi brütüs :60:

İşte yeme nedenimiz belli olduuu :14:
Sonra nasıl yemeğe vermeyelim kendimizii ..

Gülçin gerçekten can sıkıcı bir durum tecrübem yok bu konuda ne yapılır bilemiyorum ama sonuçta onunla olabileceğin zamanları beraber güzel bir şekilde geçirmek en büyük hakkın.

Bence de çok güzel her şeyin tazesinin olması ..

kızlar sabah yumurta süt peynir yesem olur demi yağsız omlette olur heralde

Olur tabi gülçin.
ben de yumurta haşlayıp biraz peynir ve kefir tüketirim sanırım.

Kızlar bana bu geceden protein stok yolu göründü :9:

Annem yarın aşure yapıp,yasin okutacakmış,şimdi aradı.
Bende "okuyamam adetliyim" dedim.Yazık oldu kadına :1:
Tam kurtuldum asureden derken,"olsun gel duasını yap" dedi :60:

tavugum,yulaflı böreğim hazır.Akşamada eve gelirim artık.zaten pazarımız var. :1:
sen yarın annene güzelce anlat sehmini al kocan yesin

İşte yeme nedenimiz belli olduuu :14:
Sonra nasıl yemeğe vermeyelim kendimizii ..

Gülçin gerçekten can sıkıcı bir durum tecrübem yok bu konuda ne yapılır bilemiyorum ama sonuçta onunla olabileceğin zamanları beraber güzel bir şekilde geçirmek en büyük hakkın.
hakkıma büyük tecavüz var hilal bilemiyom artık bende şaşırdım

Back
X