• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aysecigim dur kacma:))) sunu cewaplada git, ebrusalli plates in hangisini yapiyorsun demin bi bakiyim dedim de cesit cesit war??
valla ben indirmedim dakkalı plates var çeşit çeşit onlardan yapıyordum ama artık hareketleri biliyorum kendim yapıyorum sıkılaşmak için birebir

Sporumu yaptim Leslie 3 mil(47 dak) pestilim cikti, ondan once koltuklari sildim camlari sildim spora gelince yoruldum :1:

Semiha hosgeldin bu arada, boy kac, hedef kac we suan ki kilo kac yani kac kilo wermek istiyorsun?
bravo canım

nasıl evdekilere yapıpta yemeden duramıyorsun.bizde benle birlikte ev halkıda rejime giriyor...

sporun sağlamdı bugün...
bak hayatım evdekilerle aynı anda sofraya oturursan kendini tutman zor olur ben şahsen kendime özel menü yapıp kendi özel saatimde yemek yiyorum ve akşam 6 da yemeyi kesiyorum canın birseyi çok çeker saldıracak gibi olursan iştah kesmesi açısından kahve ç.ok iyi fikir bu durumun olmaması için gün içinde çubuk tarçın atılmış ılık su tüketmeni tavsiye ederim yada eline al tarçını tavsan gibi kemir:1::1:

kızlar 30 dak plates yaptım
50 mekik çektim
100 oklava hareketi yaptım bel için
100 sağü kalçamı 100 sol kalçamı duvara yavasça vurarak hareket yaptım kalçalar içinmiş hilal duyrulur bu kaar spor yeter
masallah bana:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arada 3 milde leslie yapmıştım bugün bu hafta toplam150 dak spor oldu
az oldu cumaya 200dak anca olur

valla ben indirmedim dakkalı plates var çeşit çeşit onlardan yapıyordum ama artık hareketleri biliyorum kendim yapıyorum sıkılaşmak için birebir

bravo canım

bak hayatım evdekilerle aynı anda sofraya oturursan kendini tutman zor olur ben şahsen kendime özel menü yapıp kendi özel saatimde yemek yiyorum ve akşam 6 da yemeyi kesiyorum canın birseyi çok çeker saldıracak gibi olursan iştah kesmesi açısından kahve ç.ok iyi fikir bu durumun olmaması için gün içinde çubuk tarçın atılmış ılık su tüketmeni tavsiye ederim yada eline al tarçını tavsan gibi kemir:1::1:

Youtube dan yapiosun galiba, demin bi siteden indirmeye calistim basarisiz oldu..
ben ozellikle karin bolgem icin istiyorum platesi..

kızlar 30 dak plates yaptım
50 mekik çektim
100 oklava hareketi yaptım bel için
100 sağü kalçamı 100 sol kalçamı duvara yavasça vurarak hareket yaptım kalçalar içinmiş hilal duyrulur bu kaar spor yeter
masallah bana:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

masallah sana :nazar:

Sporumu yaptim Leslie 3 mil(47 dak) pestilim cikti, ondan once koltuklari sildim camlari sildim spora gelince yoruldum :1:

Semiha hosgeldin bu arada, boy kac, hedef kac we suan ki kilo kac yani kac kilo wermek istiyorsun?

hoşbulduk
boy 1,70
şuan 66
hedef kilom 55

kızlar bu arada yarın ayran detoksu çorbasıo yapıcam ısladım nohutumu

bravo canım

ya olucak kendimden eminimde bu birazcık zamanımı alacak gibi...

kızlar bu arada yarın ayran detoksu çorbasıo yapıcam ısladım nohutumu

Simdiden afiyet olsun:)) bende yaptim bunu hc ise yaramadi bende biraz da bunye meselesi sanirim orjinaline uymak istersen
1 salatalikta rendeleniyordu, umarim sende ise yarar...

Kizlar ben kactim fena uyku bastirdi iyi geceler herkese, yarin ekstra dikkat etmeye calisalim cumaya birgun kala, ins bol bol yagdan kilo wermeler...

msj bildirim: 13

gelelim fasulyenin faydalarına
bugünkü menüm

sabah
1,5 hamburger ekmeğine sucuklu tost
1 bardak şekersiz çay

öğle
mercimek çorbası

ara
1 mandalina

akşam
5-6 yk fırında karnıbahar

yemekten sonra oturmaya gitmiştim orda
2 br şekersiz açık çay
bir avuç çekirdek

1 br sütlü salep

menüme ilaveten

3 litre su
45 dk bölgesel egzersiz...

Simdiden afiyet olsun:)) bende yaptim bunu hc ise yaramadi bende biraz da bunye meselesi sanirim orjinaline uymak istersen
1 salatalikta rendeleniyordu, umarim sende ise yarar...

Kizlar ben kactim fena uyku bastirdi iyi geceler herkese, yarin ekstra dikkat etmeye calisalim cumaya birgun kala, ins bol bol yagdan kilo wermeler...

msj bildirim: 13
insallah canım ii geceler

Youtube dan yapiosun galiba, demin bi siteden indirmeye calistim basarisiz oldu..

yok canım tv 8 den izliyorum ben indirmadim bende belde problemliyim
boyum 169 kilo 57 gibi
gögüs 90
bel 80
kalça93 cm
10 aylık oğlum var 2. doğumdan sonra bel yapıştı bana bu arada 40 beden giyiyorum çok kabayım yai

spor için tebrikler

ya banada söylermisin şu ayran detoksunu
kaç öğün yiyorsun ve yapılışı lütfen
bende yarın denemek istiyorum
tabi canım hemen
4 yk nohut
4 yk
yesil mercimel
4 yk bulgur
nohut akşamdan ıslanır
hepsi 1 tasım kaynatılır
içine 2 salatalık rendelenir
sabah normal kahvaltı yapılı ve her 2 saatte 1 bu çorba içilir 2 gün uygulanır
rivayete göre 1.5 -2 kilo veriliyormuş bende ilk kez yapıcam
2 lt ayran

Bende yapmak istiyorum aslında bende ıslayayım nohutu iyi aklıma getirdin canım kızlar iyi geceler ben yatıyorum bol leptinli geceler...
sanada ii geceler karataycıyız bu arada

gelelim fasulyenin faydalarına
bugünkü menüm

sabah
1,5 hamburger ekmeğine sucuklu tost
1 bardak şekersiz çay

öğle
mercimek çorbası

ara
1 mandalina

akşam
5-6 yk fırında karnıbahar

yemekten sonra oturmaya gitmiştim orda
2 br şekersiz açık çay
bir avuç çekirdek

1 br sütlü salep
afiyet olsun
fakat gelelim fasulyenin faydalarına hamburger ekmeği cıııııssssssss 1.5 çok fazla onun yerine 2 dilim kepek, tam tahıllı, denge,ekmeği olur
1 avuç cekirdek 1 tanesinin erimesi için 5 adım atman lazım senin kaç adım atman gerek 1 avucu eritebilmek için neyse bölgesel spor yapmışsın bu ona tekabul edebilir

menüme ilaveten

3 litre su
45 dk bölgesel egzersiz...
çekirdeği anca eritmiş:19::19::19:

Ebru salli karin gunleri diye aratabilirsin ozellikle karin calismak istiyorsan

hoşbulduk
boy 1,70
şuan 66
hedef kilom 55
Yaklasik ayni kilolardayiz hedef kilomuz da ayni ana benim boy kisa:)

kızlar bu arada gece00:00 dan sonra ertesi gün oluyo mesaj sayılarında dikkatle duyrulur tekrar baslıyoruz

benim oğlan uyudu ben kaçar yatar ii geceler 23-03 arası vücut yenileyici hormanlar devrede oluyormuş kaçırmayım:1::1::1:
iyi geceler kızlar

Back
X