![]()
30-31 ocak 2012 Tarihli Mesaj Sayım Sonuçları:
eski_bir_masal: 54/55![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mutedeyyin: 43/26[/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LAydliNe: 38/25![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tadLi: 22/14:81: :109: :119:
![]()
Betüld: 9/26![]()
![]()
![]()
![]()
:128::128:
ozlew_19: 14/5 :116: :121: :124: :128: :13:
Balkaymak: 5/3![]()
Ellerine sağlık Özlemcimm ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
30-31 ocak 2012 Tarihli Mesaj Sayım Sonuçları:
eski_bir_masal: 54/55![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mutedeyyin: 43/26[/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LAydliNe: 38/25![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tadLi: 22/14:81: :109: :119:
![]()
Betüld: 9/26![]()
![]()
![]()
![]()
:128::128:
ozlew_19: 14/5 :116: :121: :124: :128: :13:
Balkaymak: 5/3![]()
mrb canlarııımmmm nasılsınızzzzzzzzzzz
Menün güzel bence de, ekmeği hamburger ekmeği yerine kepekli veya çavdarlı ekmek tercih edersen daha iyi olur.
Bir de salepte baya kalori var, salebi aktardan aldığın doğal saleple yaparsan şekersiz, yarı yarıya iniyor kalorisi.
![]()
ay ben bu sıralar salebe fena alışmıştım.içmem artık.yada çok az koyarım içine kendimi avutmak için aktardan alana kadar...
Gunaydin kizlar yeni kalktim(((( of ki ne of yaa biktim bu uykuculuktan gece yatmak bilmiyorum sabah kalkmak bilmiyorum. Ilacimi aldim ve kahvalti saatimi bekliyorum.
Bu arada kizlar aa ben sadece yuruyorum ama suresini vs bilmiyorum heryere yuruyerek gidiyorum o kadar. Bu sebeple ben adim sayar ismarladim onda km vs gorunuyor herhalde haftaya gireyim bu spor seyisine .
Ayy en onemlisini demedim hastalik bitti ve 59 kiloya dusmusum bir mutluyum bir mutluyum sormayin:) Temizlik yapacagim simdi butun evi kirklayacagim. Opuyorum sekerler...
Gunaydin kizlar yeni kalktim(((( of ki ne of yaa biktim bu uykuculuktan gece yatmak bilmiyorum sabah kalkmak bilmiyorum. Ilacimi aldim ve kahvalti saatimi bekliyorum.
Bu arada kizlar aa ben sadece yuruyorum ama suresini vs bilmiyorum heryere yuruyerek gidiyorum o kadar. Bu sebeple ben adim sayar ismarladim onda km vs gorunuyor herhalde haftaya gireyim bu spor seyisine .
Ayy en onemlisini demedim hastalik bitti ve 59 kiloya dusmusum bir mutluyum bir mutluyum sormayin:) Temizlik yapacagim simdi butun evi kirklayacagim. Opuyorum sekerler...
kızlar ben birde dün sormuştum atladık.
bir arkadaş yazmış zihinden koştum diye.
ilk defa duyuyorum.
dikkatimi çekti.
aa çok enterasan geldi bana.
denemekte yarar var gibi...![]()
Kız nerelerdesin senn ?
Haberler sende şekerim ..
Gözlerini kapatıp koştuğunu hayal ediyorsun ama tüm ayrıntıları düşün, neredesin, nasıl görünüyorsun koşarken bacakların nasıl kasılıyor, soğukluk nasıl vs ..
Astronotlar biliyorsun uzayda yer çekimi olmadığından dolayı ayaklarının üzerinde yürüyemiyorlar.
Dünyaya döndüklerinde de kaslar zayıfladığından uzun süre problem yaşıyorlarmış.
Sonra bir araştırma yapılıp bir çözüm bulmuşlar.
Ve zihin sporu yapmaya başlamışlar uzayda.
Sonuç ? Dünyaya geldiklerinde ayakları üzerinde durabiliyorlarmış ..
geldim canımm![]()
napayımm yine üşüttüm hasta oldummm kronik faranjitmişşbunada şükürrr şimdi ilaç kullanıyorumm geçicek allahın izniylee
ayrıca kiloda aldım sanırım yada şişlik var bilmiyorummm
eve gidince yemek yiyip ilaç içincee uyku yapıyoo uyuyorumm ders çalışıyorum arada bi yoğun bi tempoda çalışıyorum halaaaa
bitsin artıkkkk bu çileeeeeeee
melek nişan fotolarımızı gördü zatii ama inş bidenede buraya yükleyeceğumm
hahaha fotoların çoğunda çok suratsız çıkmışım bi görseniz ah kıza yazık oldu zorla veriyolar heralde diye düşünmemekk elde dğil
veee havaların soğuk olması ayrıca karr beni dahada tembelleştiriyooospor yapmak istemiyorumm ve yemek yemek istiyorumm
hilallll koş bacım acilinden bi el at banaaa![]()
gerçekten ilginççççç![]()
veee kızlar ayrıca saçlarım çok döküldüğü için saçlarımıda kestirdimmmm kısacıkkk oldu rakçılara benzedim aynııinşş çabuk uzarrr sağlıklı bi şekildeee
eski bir masal saçlarına nasıl bakım yaptın anlatırmısın?
benim şu aralar ihtiyacım var
O zihinden sporu yapamiyorum ben yaa
Hayal edemiyorum, akima baskaseyler geliyoo unutuyorumm:))