- Emoji Skoru
- 34.600
- Puanlar
- 798
Günaydın çıtır hatunlar
mevlüd kandilimiz mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin...
Sanada günaydın canım. Seninde kandilin mübarek olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın çıtır hatunlar
slm kızlar günaydın
ayy çok uykum var:122:
g.hafta:71,8
b.hafta:70,4
:122:
günaydın...
dün hiç gelemedim..çok yoğundum..
ve kilom 59.8 bu günlerde gördüm ya..gün içinde inşallah gelmeye çalışrım..haftaya daha raht olucam ..
![]()
menüm
sabah
1 bardak su
kahvaltı
conflex+ 1 bardk süt
öğlen
tavuklu saLAta
ikindi
közlenmiş patlıcan+sarımsaklı yogurt
akşam
sütlü kahve+2 lokum
su: 2,5 lt
2 form cay
spor dışarda 1 saat yürüdüm 1 saat dışarda
menümü yazayım
çok kalamayacağım bu akşam
1 bardak sirkeli su
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
kk kadar beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 bardak şekersiz çay
öğle
1 kase tarhana çorbası
5-6 yk zeytinyağlı barbunya
ara
1 kase cacık
akşam
1 kase terbiyeli köfte
5 yk fırında karnıbahar
5 yk makarna
1 dilim kepek ekmek
2-3 yudum turşu
az şekerli türk kahvesi
2 litre su
15 dakika stepper
10 dakika twist
15 dakika plates
iyi gecelerrr kızlarrr
dersimi çalıştım saçıma bakımımı yaptımm
yine spor yokkk of off
herkese iyi gecelerrrrr
aramıza yeni katılan arkadaşlarrrr sizlerde hoşgeldinizzzzzzzz
Sporumu bildireyim leslie 3 mil (45 dak+15 dak)
Herkese iyi geceler tatli uykular ins yarin tarti mutlu eder bizi
kızlar herkes ii gitmiş ben akşam çerez ve 1 elma yedim çikolata yiycektim malum regl tatlı krizi neyseki onu bali yemedim
bana şeytanlar lazım ceza lazım yarın düzenim süper olucak söz spor yarışıda var ohhhh tam benlik
Hemen şeytanlar sanaa ..
dün 3 mesaj atmıştım
kızlar ben yarın bildirim yapmayacağım sanıyorum. ama buraya yaazcağım herhalde...
ben yatıyorum artık bu gün saçma saatlerde kalkıp saçma saatlerde yemeğin bedeli sabaha yansımaz umuyorum.. Öpücükler şekerler...
Aynen öyle yapacaksın su, benim de uyku düzenim kayacaktı dün hiç uykum yoktu sevdiceğim zorla uyuttu sonra uyku düzenin bozuluyor diye
hilal ne oluyoruz hani sendin motivasyon kaynağımız nerdesin aloooooooooooo
ne yaparsan yap umutsuzluk olurmu hiç kilolar verilince az olunca zaten zor gidiyo sen daha ii biliyorsun
sakın ha salmak yok sen motivasyon yap kendine neler motive ediyosa basla
BÖYLE OLMASI NORMALMİŞ KIŞ AYLARINDA İSTER İSTEMEZ VUCUT YAĞI TUTUYOMUŞ ocak subat zor geçer diyordu tv de bi diyetisyen galiba taylan kümeliydi
Valla ne biliyim Gülçin dün tam toplamıştım bugün tartıyı gördüm iyice sıkıldım.
Hayır ödem olabilecek bir durumum olsa ondan diyeceğim o da yokki.
Sigara içmemek ödem yapar mı ki :26::26:
Eee şimdi yağ tutuyor yazın ver kışın al mı yapacağım hep ..
hilal bu hafta giriyimmi listeye bilmem sabah tartıldığımda 57 dim şimdi sabah ne olur bilemem uygun görürsen alırsın yoksa sıkı bir hafta sıkı bir sporla süper dönüşte yapabilirim listeye bilemiyorum ama enson listede 58-59 gibiydim sanırım yani hala kilo vermiş durumdayım ortalama için ii olursa eklersin bakarsın ayarlarsın artık
Gülçincim ben sana bıraktım istersen alayım ama fark etmez dersen 1 hafta daha bekleyelim de püsküüt kızmasın 1 hafta için izinli gösterdik diye ..
bu haftada şu ayran detoksunu yapsam mıki 2 günden çok yapılsa bişey olurmuki cal az tadı güzel ben çok sevdim ama tam sıvı detoksu yaptım izinliyken 2 gün çok bedensel faydasını görmüştüm onuda yine yapıyım bu hafta
Canım özellikle belirtilmiş ayda 1 kere 2 gün.
Belki 2 haftada 1 yapabilirsin ama 2 günden fazla sakın yapma sanırım böbrekleri yoruyormuş.
ayrıca herkesin mevlit kandili mübarek olsun ii geceler
Günaydın çıtır hatunlar
Sizin de mevlüd kandilleriniz mübarek olsun ..
slm kızlar günaydın
ayy çok uykum var:122:
g.hafta:71,8
b.hafta:70,4
:122:
Süpersinn Özlemmmm
Senin de şekerim ..
Hemen bildirimimi yapıyorum
Geçen hafta (Hilal'in aldığı nota göre) : 80,7 kg
Bu hafta : 79,3
Kız değdi valla kaçamaksız bir haftaya bak 70lerdesin artık tebrik ederimm.
günaydın...
dün hiç gelemedim..çok yoğundum..
ve kilom 59.8 bu günlerde gördüm ya..gün içinde inşallah gelmeye çalışrım..haftaya daha raht olucam ..
![]()
Tebrik ederim Deryacım harikasınn ..
Gelelim fasulyenin faydalarina
Gecen hafta: 63.3
(3/02/2012) Bu hafta 62.0![]()
![]()
:118: :92:
Giden1.300
Kızlar hepiniz bir harikasınız ne güzel sonuçlar maşallahhh ..
Listeye girişimi de böyle yaparım diyorsun yani![]()
Gelelim fasulyenin faydalarina
Gecen hafta: 63.3
(3/02/2012) Bu hafta 62.0![]()
![]()
:118:
Giden1.300
Günaydın kızlar, benim moralim çok bozuk.
61.4 çıktım 0.3 kg almışım nasıl yaptım ahh bir de anlasam ..
Rüyamda da bütün gece koştum anlatamam size ..
Kız değdi valla kaçamaksız bir haftaya bak 70lerdesin artık tebrik ederimm.
Bu hafta aliniyorum o zaman listeye desene
Tesekkur ederim cnm sende harikasin senin payin buyuk kilo wermemizde
Cnm sen o kadar dikkat etmene ragmen kilo almissin ustune cok deil ama onun yerine - yi gorebilsen cok daha guzel olurdu
ama sikma canini bence snn wucudunu sasirtman gerek artik rutinlere alisti birde cok cok az yiyorsun araya ara ogun sok bir haftada oyle dene birsey kaybetmezsin canim![]()
Sorma canım yaaa ben başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım.Sonuna kadarda yapmamayı düşünüyorum. İnşallah başarırım. (regl olduğum halde 1200 gr gitti.) İnşallah haftaya daha iyi olacak. Bide düzgünce spor yapamamıştım bu hafta. Ona ragmen bu kadar oldu. Her hafta cumaları çok mutlu oluyorum.
Bu arada sıkma canını. Bu hafta sen fena taktın kafaya. Şimdi hem şu kilo alma konusunu hemde sigara konusunu çıkar aklından. Özellikle sigara konusunu. Onun zamanı var daha. Haftaya senden çok iyi bir performans bekliyoruz inşallah.
günaydınnn fıstıklarrrrrrrr
herkesin kandilini kutluyorumm
hayırlı cumalarrrrr
kıslar kilom 72.7 çok almışım.... geçen hafta 71.6 ydı..... gece geç yemelerimin sonucu oldu sanırım![]()
Bana akşam öğünün çok gibi geldi.
Çok güzel başlamışsın sabah kuvvetli bir kahvaltı iyidir, öğlen daha az yemişsin ama akşama yine çok olmuş o kötü olmuş.
sorma canım haklısın.bu hali azalmış hali...
ilk aşamalar diye seviniyorum bile ben az yedim diye...
kıslar kilom 72.7 çok almışım.... geçen hafta 71.6 ydı..... gece geç yemelerimin sonucu oldu sanırım![]()
Bu hafta ara öğün deneyeceğim bakalım Ebrunun dediği gibi 8.45te kalktım hiç bekletmeden kahvaltımı yaptım. 1 veya 2 ara öğün de deneyip haftaya iyi bir sonuç görmek istiyorum ..
Gerçekten çok güzel oldu ya regl dönemi bu kadar kilo vermek kolay değil ama bu regl dönemini iyi değerlendirirsen çok daha fazlasını verdiğini göreceksin.
Çok taktım cidden değil mi, ne biliyim ben önceden arada bir kaçamak yapar ona rağmen kilo verirdim şimdi kaçamak yapmayıp kilo da veremeyince ne yapacağımı şaşırdım birden.
Sigaradan vazgeçtim zaten sadece sarma içeceğim o kadar ..
Menülerimi çok eleştrin olur mu bu hafta eksik fazla ne varsa düzenleyeyim ..
Bu hafta düzenini iyice değiştir bakalım. Bir haftada neler olacak. Eğer işe yararsa devam edersin. Özellikle sporunu da değiştir. Normalde yemediğin şeyler dene. Tabiiki dikkatli olarak.