• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Demek ki napmak lazımmış. Hemen sonrasında içmemek lazımmış. Artık dikkat et bakalım. Hemen sonra değilde yarım saat sonra iç.

Bunu deneyeceğim yemek sonrası kalkar masayı toplar bulaşıkları falan yıkarım öyle oyalanırım artık ..

EŞLERİN DERECELERİ :

1) Betül – Ysfmir 1.84

2) Ozlew_19 – Mutedeyyin % 0.98

3) Laydline – Balkaymak % 0.01

Oleyyy deryaaaa sonunda birinci olduk ortim duy sesimi:)):48:
Tabi asil senin sayende ama benm de payim var sayilir 1.1 verdim ben de yuzde olarak daha az olsa da:46::46:

Yemekten sonra ne yapacakmisizz demek ki?

Hic:1:

Tam benim gibi tembele gore hemen git tv nin basina gec otur oyle bos bos, ya da al kitabini cekil bi koseye, film izle falan:)

Yurume, uyuma, meyve yeme, sigara icme:45:
Her sey yasak:)

Oleyyy deryaaaa sonunda birinci olduk ortim duy sesimi:)):48:
Tabi asil senin sayende ama benm de payim var sayilir 1.1 verdim ben de yuzde olarak daha az olsa da:46::46:

Tebrik ederim tamamen iş birliği oldu ..

Yemekten sonra ne yapacakmisizz demek ki?

Hic:1:

Tam benim gibi tembele gore hemen git tv nin basina gec otur oyle bos bos, ya da al kitabini cekil bi koseye, film izle falan:)

Yurume, uyuma, meyve yeme, sigara icme:45:
Her sey yasak:)

:1: Çok tembeliz çook ..
ben de yemek sonrası hemen kitap veya film veya internet artı sigara ..

sabah
1 bardak su

kahvaltı
peynir+salata+4 zeytin
1 dilim cavdar

öğlen
1 tane balık haş.
hacuç+kereviz haş.(az tuzlu)
salata

ikindi
2 dilim ekmekten oluşan tost
limonlu+tarcınlı su

akşam
1 dilim peynir+salata

spor 1,30 dk yürüdüm
su 2,5 lt tamamlarım

Menum:56:

Sabah - daha ogrusu ogle-

Patates
Bir iki catal peynir

Ara
Yarim yesil elma

Aksam
Somon baligi-cok yagli bir balik ama iyi yag sanirim di mi-
Salata
Yarim dilim ekmek
Yarim bardak salgam suyu

Spor yapamiycam sanirim ya cook yurudum avm de. Cok yorgunum bir de topuklu ayakkabi vardi yine, daha fazla kalori harcatiyordur di mi yaa:44:

sabah
1 bardak su

kahvaltı
peynir+salata+4 zeytin
1 dilim cavdar

öğlen
1 tane balık haş.
salata

ikindi
limonlu+tarcınlı su

akşam
1 dilim peynir+salata

spor 1,30 dk yürüdüm
su 2,5 lt tamamlarım

:nazar::nazar: Afiyet olsun Özlemm ..

Patates
Bir iki catal peynir

Ara
Yarim yesil elma

Aksam
Salata
Yarim dilim ekmek
Yarim bardak salgam suyu

Spor yapamiycam sanirim ya cook yurudum avm de. Cok yorgunum bir de topuklu ayakkabi vardi yine, daha fazla kalori harcatiyordur di mi yaa:44:

Tabiki omega 3 sağlıklı yağ hoş artık balıklarda eskisi gibi bulunmuyormuş atıklardan dolayı ama o kadar ince düşünmeye gerek yok menün güzel olmuş bence.
Topuklu ayakkabı fazla kalori harcatır mı bilmem de ödem yapıp tartı da fazla çıkardığını biliyorum.

Uff ben de çok sıkıldımm ..
hayırdır ortim niye sıkıldın

Patates
Bir iki catal peynir

Ara
Yarim yesil elma

Aksam
Salata
Yarim dilim ekmek
Yarim bardak salgam suyu

afiyet olsun gayet güzel

sabah
1 bardak su

kahvaltı
peynir+salata+4 zeytin
1 dilim cavdar

öğlen
1 tane balık haş.
salata

ikindi
limonlu+tarcınlı su

akşam
1 dilim peynir+salata

spor 1,30 dk yürüdüm
su 2,5 lt tamamlarım

afiyet olsun özlem sporda :nazar:

30 dak plates yaptım ya şu plateste esne esne insanın uykusu geliyo ya

30 dak plates yaptım ya şu plateste esne esne insanın uykusu geliyo ya

Ayy cidden o esneme hareketleri ne güzel oluyor yalnız ben bugün ters bir hareket miy aptım ne yaptım, sırtımın sağ tarafı çok acıyor ..

kimler sıktı ortimin canın söyliyin bakim:57::57::57::57:
canınnı sıkan ne bilmiyorum ama ortim sıkılarak kendimize ediyoruz zararı sadece

Yok be ortim maşallah bu sıralarda kimse canımı sıkmıyor sorun yok tartışmalar yok ama nedense ben sıkıldım bugün ..

merhaba kizlar herkese iyi haftasonlari diliyorum :3::3:
26 yasindayim, evliyim cocugum yok. aslinda bebegim olsun istiyorum, ama oncesinde evlendikten sonra aldigim fazlaliklardan kurtulmak istiyorum.
basta bu yarisma takimlarina katilmaya cekinmistim ama elimden geleni yapicam ins.

25 Ocak 2012 de 69.8 kilo ile kendi kendime diyete basladim.
10 gunde 67.5 oldum. 60 a inmeye kesin kararliyim. evlendigimde 54 kiloydum. o kadar zayiflamasam da en azindan 58 veya 60 olmak istiyorum.
Boyum 1.65. Evde bisikletim var her gun spor yapabiliyorum. :8:

13. takima davet edildim. Sizlerle birlikte siki bi diyet yapmak istiyorum. :32:

Sadece soyle bi durum var.
ben amerikada yasiyorum burasi turkiyedn 8 saat geri oldugu icin (simdi burda saat 13:20.), benim menulerim hep yarim oluyor, ya da gec kaliyorum.
ya da benim girebildigim saatlerde pek kimse olmuyor. ama elimden geldigince paylasim yapmaya calisicam. :24:

bugun menum
once 1 bardak su sonra kahvaltida
cay, domates, salatalik, maydonoz, peynir, iki dilim kizarmis ekmek.
aslinda esim patates ve sosis kizartmasi yedi ama ben bi tane bile almadim.
bir de simdi sogan suyu ictim.

oglen ve aksam menum belli degil henuz.
sonra yine yazarim.

aman haftasonu kacamaklarina dikkat!
opuyorum sizleri. :54::54:

24 ten 23 e inmişim mesajda
ben iyice kafayı sıyırdım
ama harbidenakşam atıştırmaya çok alışmışım aranıyorum bişeyler ama yok yemiycem ben en iyisi bi kahve yapıyım içiyim

:nazar::nazar: Afiyet olsun Özlemm ..

Tabiki omega 3 sağlıklı yağ hoş artık balıklarda eskisi gibi bulunmuyormuş atıklardan dolayı ama o kadar ince düşünmeye gerek yok menün güzel olmuş bence.
Topuklu ayakkabı fazla kalori harcatır mı bilmem de ödem yapıp tartı da fazla çıkardığını biliyorum.

Ozlem can, menun cok guzel olmus gercekten afiyet olsun
Bal seker olsun yag olmasiin:))
Sporun da cok iyi 1.5 saat tempolu mu yurudun normal mi?

Gercekten odem mi yaptiriyo
Carsambadan sonra giymiyim o zmaaan:52:

merhaba kizlar herkese iyi haftasonlari diliyorum :3::3:
26 yasindayim, evliyim cocugum yok. aslinda bebegim olsun istiyorum, ama oncesinde evlendikten sonra aldigim fazlaliklardan kurtulmak istiyorum.
basta bu yarisma takimlarina katilmaya cekinmistim ama elimden geleni yapicam ins.

25 Ocak 2012 de 69.8 kilo ile kendi kendime diyete basladim.
10 gunde 67.5 oldum. 60 a inmeye kesin kararliyim. evlendigimde 54 kiloydum. o kadar zayiflamasam da en azindan 58 veya 60 olmak istiyorum.
Boyum 1.65. Evde bisikletim var her gun spor yapabiliyorum. :8:

13. takima davet edildim. Sizlerle birlikte siki bi diyet yapmak istiyorum. :32:

Sadece soyle bi durum var.
ben amerikada yasiyorum burasi turkiyedn 8 saat geri oldugu icin (simdi burda saat 13:20.), benim menulerim hep yarim oluyor, ya da gec kaliyorum.
ya da benim girebildigim saatlerde pek kimse olmuyor. ama elimden geldigince paylasim yapmaya calisicam. :24:

bugun menum
once 1 bardak su sonra kahvaltida
cay, domates, salatalik, maydonoz, peynir, iki dilim kizarmis ekmek.
aslinda esim patates ve sosis kizartmasi yedi ama ben bi tane bile almadim.
bir de simdi sogan suyu ictim.

oglen ve aksam menum belli degil henuz.
sonra yine yazarim.

aman haftasonu kacamaklarina dikkat!
opuyorum sizleri. :54::54:

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Ben kuralları ekleyeyim sana ama dediğin gibi saatlerden dolayı sorun olacak olursa kuralları daha esnek olan gruplara da bakabilirsin.

24 ten 23 e inmişim mesajda
ben iyice kafayı sıyırdım
ama harbidenakşam atıştırmaya çok alışmışım aranıyorum bişeyler ama yok yemiycem ben en iyisi bi kahve yapıyım içiyim

Off ben de gülçin, aç değilim ama yiyesim var ..

Gercekten odem mi yaptiriyo
Carsambadan sonra giymiyim o zmaaan:52:

Aynen öyle Betülcüm, ciddi anlamda bir topukluyla gün boyu durduğunda tartıda 0.5-1 kg arası etkiliyor.

Ayy cidden o esneme hareketleri ne güzel oluyor yalnız ben bugün ters bir hareket miy aptım ne yaptım, sırtımın sağ tarafı çok acıyor ..

Yok be ortim maşallah bu sıralarda kimse canımı sıkmıyor sorun yok tartışmalar yok ama nedense ben sıkıldım bugün ..
dikkat et hilal kendine zorluyosa o hareketi yapma sonuçta eğitmensiz yapıyoruz zararı olabilir
senin sıkıntın mı sevdiceğini ara geçer

Off ben de gülçin, aç değilim ama yiyesim var ..

Aynen öyle Betülcüm, ciddi anlamda bir topukluyla gün boyu durduğunda tartıda 0.5-1 kg arası etkiliyor.

bende kahve yaptım içiyom geç yatıyom ya daha da olmazsa 1 bardak ayran yada süt içerim çok etkilemez herhalde ama içmesem iyi akşam + yaparsa bu hafta dikkat etmek istiyom yoksa aklımdan gecenlere inanamazsın

bugün esim nöbetçi iş yapıyodum aradı işim var seninlemi uğrasacağım dedim kızımızla konuştu kapatmış az önce yine aradı arıycamda kızıcan diye korkuyorum diye :9::9::9:

dikkat et hilal kendine zorluyosa o hareketi yapma sonuçta eğitmensiz yapıyoruz zararı olabilir
senin sıkıntın mı sevdiceğini ara geçer

bende kahve yaptım içiyom geç yatıyom ya daha da olmazsa 1 bardak ayran yada süt içerim çok etkilemez herhalde ama içmesem iyi akşam + yaparsa bu hafta dikkat etmek istiyom yoksa aklımdan gecenlere inanamazsın

Ama yaparken hiç zorlanmadım önceden de yapıyordum nerede yanlışlık yaptım anlayamadım.:26:

Uff o sık sık arıyor bir de birileri gelmiş karakola arayıp rahatsız etmek istemiyorum.
Gülçin bu arada eşin kaçıncı senesini çalışıyor ?

Uff benim hem bir şey yiyesim var hem de hiç yok düşündüm de kahve falan istemedim sadece bol su içesim var gibi aman ne istediğimi bile bilmiyorum ki :60:

Back
X