Demek ki napmak lazımmış. Hemen sonrasında içmemek lazımmış. Artık dikkat et bakalım. Hemen sonra değilde yarım saat sonra iç.
Bunu deneyeceğim yemek sonrası kalkar masayı toplar bulaşıkları falan yıkarım öyle oyalanırım artık ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki napmak lazımmış. Hemen sonrasında içmemek lazımmış. Artık dikkat et bakalım. Hemen sonra değilde yarım saat sonra iç.
EŞLERİN DERECELERİ :
1) Betül Ysfmir 1.84
2) Ozlew_19 Mutedeyyin % 0.98
3) Laydline Balkaymak % 0.01
Oleyyy deryaaaa sonunda birinci olduk ortim duy sesimi:))
Tabi asil senin sayende ama benm de payim var sayilir 1.1 verdim ben de yuzde olarak daha az olsa da![]()
Yemekten sonra ne yapacakmisizz demek ki?
Hic
Tam benim gibi tembele gore hemen git tv nin basina gec otur oyle bos bos, ya da al kitabini cekil bi koseye, film izle falan:)
Yurume, uyuma, meyve yeme, sigara icme
Her sey yasak:)
Menum
Sabah - daha ogrusu ogle-
Patates
Bir iki catal peynir
Ara
Yarim yesil elma
Aksam
Somon baligi-cok yagli bir balik ama iyi yag sanirim di mi-
Salata
Yarim dilim ekmek
Yarim bardak salgam suyu
Spor yapamiycam sanirim ya cook yurudum avm de. Cok yorgunum bir de topuklu ayakkabi vardi yine, daha fazla kalori harcatiyordur di mi yaa:44:
hayırdır ortim niye sıkıldın
Uff ben de çok sıkıldımm ..
afiyet olsun gayet güzelMenum
Sabah - daha ogrusu ogle-
Patates
Bir iki catal peynir
Ara
Yarim yesil elma
Aksam
Somon baligi-cok yagli bir balik ama iyi yag sanirim di mi-
Salata
Yarim dilim ekmek
Yarim bardak salgam suyu
Spor yapamiycam sanirim ya cook yurudum avm de. Cok yorgunum bir de topuklu ayakkabi vardi yine, daha fazla kalori harcatiyordur di mi yaa:44:
hayırdır ortim niye sıkıldın
kimler sıktı ortimin canın söyliyin bakim
Ne biliyim ki ortim geldiler işte öyle bir bana ne yapacağımı bilemedimm ..
30 dak plates yaptım ya şu plateste esne esne insanın uykusu geliyo ya
kimler sıktı ortimin canın söyliyin bakim
canınnı sıkan ne bilmiyorum ama ortim sıkılarak kendimize ediyoruz zararı sadece
Afiyet olsun Özlemm ..
Tabiki omega 3 sağlıklı yağ hoş artık balıklarda eskisi gibi bulunmuyormuş atıklardan dolayı ama o kadar ince düşünmeye gerek yok menün güzel olmuş bence.
Topuklu ayakkabı fazla kalori harcatır mı bilmem de ödem yapıp tartı da fazla çıkardığını biliyorum.
merhaba kizlar herkese iyi haftasonlari diliyorum
26 yasindayim, evliyim cocugum yok. aslinda bebegim olsun istiyorum, ama oncesinde evlendikten sonra aldigim fazlaliklardan kurtulmak istiyorum.
basta bu yarisma takimlarina katilmaya cekinmistim ama elimden geleni yapicam ins.
25 Ocak 2012 de 69.8 kilo ile kendi kendime diyete basladim.
10 gunde 67.5 oldum. 60 a inmeye kesin kararliyim. evlendigimde 54 kiloydum. o kadar zayiflamasam da en azindan 58 veya 60 olmak istiyorum.
Boyum 1.65. Evde bisikletim var her gun spor yapabiliyorum.
13. takima davet edildim. Sizlerle birlikte siki bi diyet yapmak istiyorum.
Sadece soyle bi durum var.
ben amerikada yasiyorum burasi turkiyedn 8 saat geri oldugu icin (simdi burda saat 13:20.), benim menulerim hep yarim oluyor, ya da gec kaliyorum.
ya da benim girebildigim saatlerde pek kimse olmuyor. ama elimden geldigince paylasim yapmaya calisicam.
bugun menum
once 1 bardak su sonra kahvaltida
cay, domates, salatalik, maydonoz, peynir, iki dilim kizarmis ekmek.
aslinda esim patates ve sosis kizartmasi yedi ama ben bi tane bile almadim.
bir de simdi sogan suyu ictim.
oglen ve aksam menum belli degil henuz.
sonra yine yazarim.
aman haftasonu kacamaklarina dikkat!
opuyorum sizleri.![]()
24 ten 23 e inmişim mesajda
ben iyice kafayı sıyırdım
ama harbidenakşam atıştırmaya çok alışmışım aranıyorum bişeyler ama yok yemiycem ben en iyisi bi kahve yapıyım içiyim
Gercekten odem mi yaptiriyo
Carsambadan sonra giymiyim o zmaaan![]()
dikkat et hilal kendine zorluyosa o hareketi yapma sonuçta eğitmensiz yapıyoruz zararı olabilir
Ayy cidden o esneme hareketleri ne güzel oluyor yalnız ben bugün ters bir hareket miy aptım ne yaptım, sırtımın sağ tarafı çok acıyor ..
Yok be ortim maşallah bu sıralarda kimse canımı sıkmıyor sorun yok tartışmalar yok ama nedense ben sıkıldım bugün ..
Off ben de gülçin, aç değilim ama yiyesim var ..
Aynen öyle Betülcüm, ciddi anlamda bir topukluyla gün boyu durduğunda tartıda 0.5-1 kg arası etkiliyor.
dikkat et hilal kendine zorluyosa o hareketi yapma sonuçta eğitmensiz yapıyoruz zararı olabilir
senin sıkıntın mı sevdiceğini ara geçer
bende kahve yaptım içiyom geç yatıyom ya daha da olmazsa 1 bardak ayran yada süt içerim çok etkilemez herhalde ama içmesem iyi akşam + yaparsa bu hafta dikkat etmek istiyom yoksa aklımdan gecenlere inanamazsın