• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Ben kuralları ekleyeyim sana ama dediğin gibi saatlerden dolayı sorun olacak olursa kuralları daha esnek olan gruplara da bakabilirsin.

canim cidden cok siki kurallariniz varmis. :14:
yani ben diyet yapmada cok kararliyim, ama dedigim gibi hem saat farkindan dolayi hem de yogun bi hayatim var, doktora yapiyorum, gunde 10-11 saat calisiyorum. :27: her gun 5 mesaj yazma zorunlulugu acikcasi zor geldi. :18: teklifin icin sagol ben daha esnek bi grup bulayim en iyisi. size iyi zayiflamalar :) kolay gelsin :) :10:

bugün esim nöbetçi iş yapıyodum aradı işim var seninlemi uğrasacağım dedim kızımızla konuştu kapatmış az önce yine aradı arıycamda kızıcan diye korkuyorum diye :9::9::9:

Ayy yazık adama ya niye öyle yapıyorsun :1:
Ben de telefon edince alışkanlık kusura bakma rahatsız ettim ama .. diye başlayıp söyleyeceğimi söylüyorum sonra ne rahatsızlığı diye kavga ediyoruz ama o tatlı kavga :1:
Aman ya ne kötü dimi nöbetlerr ..

canim cidden cok siki kurallariniz varmis. :14:
yani ben diyet yapmada cok kararliyim, ama dedigim gibi hem saat farkindan dolayi hem de yogun bi hayatim var, doktora yapiyorum, gunde 10-11 saat calisiyorum. :27: her gun 5 mesaj yazma zorunlulugu acikcasi zor geldi. :18: teklifin icin sagol ben daha esnek bi grup bulayim en iyisi. size iyi zayiflamalar :) kolay gelsin :) :10:

İyi zayıflamalar o zamann, eğer istersen 5. takım kardeş takımımız bildiğim kadarıyla kuralları da sıkı değil ..

aycangülün tarihlerine baktımda 8 subat diyo bekliycem artık şurda ne kaldı bide bu tarihleri her zaman uygulamak lazım galiba
saç bakımı tarihleride vermiş hilal okumuşsun zaten ama 8 ine kadar kilo vermek zormuş neyse 8 de geldi zaten yani haftaya daha mı çok zayıflıycaz kızlar

aycangülün tarihlerine baktımda 8 subat diyo bekliycem artık şurda ne kaldı bide bu tarihleri her zaman uygulamak lazım galiba
saç bakımı tarihleride vermiş hilal okumuşsun zaten ama 8 ine kadar kilo vermek zormuş neyse 8 de geldi zaten yani haftaya daha mı çok zayıflıycaz kızlar

Ben de bekliyorum epilasyon için sabırsızlıkla, ama artık bacaklarımda neredeyse hiç kalmadı diyebilirim kalanlarda iyice belli olmayacak gibi.
Kilo konusunda da ben kesinlikle inanıyorum bu duruma.

Ama yaparken hiç zorlanmadım önceden de yapıyordum nerede yanlışlık yaptım anlayamadım.:26:

Uff o sık sık arıyor bir de birileri gelmiş karakola arayıp rahatsız etmek istemiyorum.
Gülçin bu arada eşin kaçıncı senesini çalışıyor ?

Uff benim hem bir şey yiyesim var hem de hiç yok düşündüm de kahve falan istemedim sadece bol su içesim var gibi aman ne istediğimi bile bilmiyorum ki :60:
benim eşim haziranda 10 seneyi deviriyor canım çok şükür yani malülük doldu 6 ay sonrada silah doluyo 1 yıl daha var ondan sonrada oyak doluyo bakalım yapabildiğimiz kadar yapıcaz ama bu doğudan sonra belki geçişde yapabilirim diyo bakalım hayırlısı rahatladık epey biz
kahve bana ii geldi kesti isteğimi

Ayy yazık adama ya niye öyle yapıyorsun :1:
Ben de telefon edince alışkanlık kusura bakma rahatsız ettim ama .. diye başlayıp söyleyeceğimi söylüyorum sonra ne rahatsızlığı diye kavga ediyoruz ama o tatlı kavga :1:
Aman ya ne kötü dimi nöbetlerr ..
ewet nöbetler kötü canımı sıkanda 3 haftadır hafta sonu eşime nöbet yazıyorlar daha bu ayki ilk nöbeti 3 tane kaldı onlar hafta içi
ne yapıyım hilal oğlanı uyuttum akşam bulaşığı yıkatmadı birlikte vakit geçirelim diye sabaha kaldı kalkmadan yıkayım dedim bundada telefonla arıyo neyse bende üzüldümde sonra yine konuştuk
evlenince ben telefonla konuşmayı pek sevemedim sabah yanımda zaten öğlen 12.30 da geliyo 1.30 da gidiyo akşam 5.30 da geliyo bu arada bide arayınca kasılıyorum kendime vakit ayıramıyorum bunalıyorum uzun zaman ayrı kalınca özlüyo insan o zaman normal geliyo bana

benim eşim haziranda 10 seneyi deviriyor canım çok şükür yani malülük doldu 6 ay sonrada silah doluyo 1 yıl daha var ondan sonrada oyak doluyo bakalım yapabildiğimiz kadar yapıcaz ama bu doğudan sonra belki geçişde yapabilirim diyo bakalım hayırlısı rahatladık epey biz
kahve bana ii geldi kesti isteğimi
ewet nöbetler kötü canımı sıkanda 3 haftadır hafta sonu eşime nöbet yazıyorlar daha bu ayki ilk nöbeti 3 tane kaldı onlar hafta içi
ne yapıyım hilal oğlanı uyuttum akşam bulaşığı yıkatmadı birlikte vakit geçirelim diye sabaha kaldı kalkmadan yıkayım dedim bundada telefonla arıyo neyse bende üzüldümde sonra yine konuştuk
evlenince ben telefonla konuşmayı pek sevemedim sabah yanımda zaten öğlen 12.30 da geliyo 1.30 da gidiyo akşam 5.30 da geliyo bu arada bide arayınca kasılıyorum kendime vakit ayıramıyorum bunalıyorum uzun zaman ayrı kalınca özlüyo insan o zaman normal geliyo bana

Aa doğru istediği zaman bırakabiliyordu dimi eşin ?
Normalde 15 yıl süresi var ya o 9 yıla iniyormuş o konuda düşüncesi var mı diye soracaktım.
İyi güzel ayda 4 nöbet aslında çç

Ayy ya millet ilgisiz diye söylenir sen de ilgileniyor diye aaaa senin tarafında değilim bu sefer :1:

Ben de bekliyorum epilasyon için sabırsızlıkla, ama artık bacaklarımda neredeyse hiç kalmadı diyebilirim kalanlarda iyice belli olmayacak gibi.
Kilo konusunda da ben kesinlikle inanıyorum bu duruma.
bende takip ediyorum 2 aydır ciddi bir azalma var devam edicem bakalım inşallah artık benimde azalır iyice hatta hepsi biter hepimiz için

Kızlarr yeni bir spor videosu keşfettimmm ..
Bakın şimdi 30 gündeki etkisinee ..

$dscf23391edited11.gif

Aa doğru istediği zaman bırakabiliyordu dimi eşin ?
Normalde 15 yıl süresi var ya o 9 yıla iniyormuş o konuda düşüncesi var mı diye soracaktım.
İyi güzel ayda 4 nöbet aslında çç

Ayy ya millet ilgisiz diye söylenir sen de ilgileniyor diye aaaa senin tarafında değilim bu sefer :1:
yok hilalcim ilgiden değil bu arada da 2 çocuk var dikkatini çekerim bide evin sorumlulugu gözümü açıp kapıyorum yanımda ve ben devamlı yemek yapıp bulaşık yıkıyorum temizlik çocuk yanımdayken iş yaptırmıyo sonrada telefonla yaptırmıyo ama onun kadar benimde "sorumluluklarım var yoksa ben mi yanılıyorum ama yerimde olsan sende aynı düşünürdün
şuan oğlanı doyuruyorum ayağımda sallıyorum kızım yanımda süt içiyo elinde kitap okuyo onu takip ediyorum ve buraya yazarak rahatlıyorum
bende bu arada aynı anda birçok işi bir arada yapmada üstüme yoktur:1::1:

Kızlarr yeni bir spor videosu keşfettimmm ..
Bakın şimdi 30 gündeki etkisinee ..

Eki Görüntüle 340193
bende daha önce görmüştüm bunu sen izinliyken ece bunu takip ediyodu ben indiremedim sen indirirsen bana da yardımcı ol benim bu kiloda tamda ihtiyacım olan bu spor gibi sıkılasmak

yok hilalcim ilgiden değil bu arada da 2 çocuk var dikkatini çekerim bide evin sorumlulugu gözümü açıp kapıyorum yanımda ve ben devamlı yemek yapıp bulaşık yıkıyorum temizlik çocuk yanımdayken iş yaptırmıyo sonrada telefonla yaptırmıyo ama onun kadar benimde "sorumluluklarım var yoksa ben mi yanılıyorum ama yerimde olsan sende aynı düşünürdün
şuan oğlanı doyuruyorum ayağımda sallıyorum kızım yanımda süt içiyo elinde kitap okuyo onu takip ediyorum ve buraya yazarak rahatlıyorum
bende bu arada aynı anda birçok işi bir arada yapmada üstüme yoktur:1::1:

Ayy ben boşuna mı çocuk istemiyorum diyorum ben çocuklarla ilgilensen bizimkisi kıyameti koparır heralde :60:
Ama haklısın tabi kiii ..

bende daha önce görmüştüm bunu sen izinliyken ece bunu takip ediyodu ben indiremedim sen indirirsen bana da yardımcı ol benim bu kiloda tamda ihtiyacım olan bu spor gibi sıkılasmak

Canımcım linki atarım sana, önce bir torent programı indiriyorsun utorrenti indirdim ben, sonra o linkten indirip o program yardımıyla da yüklüyorsun, konuyu açan arkadaş bana attı onu yollayabilirim sana.

hilal aslında çok üzülüyorum tayin yeri kötü çıkarda gidemezsek çok zor görüşücez gitsek dahi bu kadar çok vakit geçiremiycez çok özlüycem kocamı
30 km arası olsa dahi can güvenliği olursa sizi bırakmam haftada birde olsa eve gelir çocukları görürüm diyo ama hayırlısı çokda korkuyorum öyle bir yer çıksada gitmeyi düşünmüyorum
sonuçta o bizden daha emniyette orda biz zorda kalırsak gitmem

Ayy ben boşuna mı çocuk istemiyorum diyorum ben çocuklarla ilgilensen bizimkisi kıyameti koparır heralde :60:
Ama haklısın tabi kiii ..

Canımcım linki atarım sana, önce bir torent programı indiriyorsun utorrenti indirdim ben, sonra o linkten indirip o program yardımıyla da yüklüyorsun, konuyu açan arkadaş bana attı onu yollayabilirim sana.

iyi olur canım bakalım sencede benim buna ihtiyacım var dimi

hilal aslında çok üzülüyorum tayin yeri kötü çıkarda gidemezsek çok zor görüşücez gitsek dahi bu kadar çok vakit geçiremiycez çok özlüycem kocamı
30 km arası olsa dahi can güvenliği olursa sizi bırakmam haftada birde olsa eve gelir çocukları görürüm diyo ama hayırlısı çokda korkuyorum öyle bir yer çıksada gitmeyi düşünmüyorum
sonuçta o bizden daha emniyette orda biz zorda kalırsak gitmem

O kadar arada kalınacak bir konu ki Gülçin.
Gitmesen ayrı gayrı çok zor kendin olsan hiç düşünme git derim ama 2 tane de çocuğun var onların şimdi okula gideceği büyüyeceği şehirler bile o kadar önemli ki ama zor ya cidden zor karakollar.

O kadar arada kalınacak bir konu ki Gülçin.
Gitmesen ayrı gayrı çok zor kendin olsan hiç düşünme git derim ama 2 tane de çocuğun var onların şimdi okula gideceği büyüyeceği şehirler bile o kadar önemli ki ama zor ya cidden zor karakollar.
bende çocuklar için çok muallaktayım kızımın okulu var oğlum oyun çağında burda bile bir park yok eşim bizim için orda bi basına kalıcak herseyden mahrum bilemiyorum bende zamana bıraktım hele bi belli olsunda daha sonra artılarıyla eksileriyle masaya yatırıcam iyice hayırlısı olsun

Eğer sonuç gerçekten böyleyse hangimizin ihtiyacı olmaz ki Gülçinn ..
tabiki indirebildin mi
ilk sitede yok galiba 2. yazdığına bakıcam

bende çocuklar için çok muallaktayım kızımın okulu var oğlum oyun çağında burda bile bir park yok eşim bizim için orda bi basına kalıcak herseyden mahrum bilemiyorum bende zamana bıraktım hele bi belli olsunda daha sonra artılarıyla eksileriyle masaya yatırıcam iyice hayırlısı olsun

tabiki indirebildin mi
ilk sitede yok galiba 2. yazdığına bakıcam

Ayy bu tayin dönemi bizim için iyi stres olacak desene ..

Yok ilk siteden indirdim ama önce programı indirmen lazım ..

04 Şubat 2012, saat 09:03’ten 06 Şubat 2012 saat 11:30’e kadar Ay Yengeç burcunda büyüyecek;
saç ve cilt bakımı için etkili günler değil.
göğüs bakımı için ise çok uygun..
bu günlerde bol su tüketmenizi tavsiye ediyorum.hatta bitkilerinize de bu günlerde su verirseniz suyu daha iyi değerlendireceklerdir.ölçüyü kaçırmadan tabi :)
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !

06 Şubat 2012, saat 16:23’ten 08 Şubat 2012 saat 17:42’ye kadar Ay Aslan burcunda olacak;
(07 Şubat, Salı 23:53’te dolunay gerçekleşecek ve bundan sonra ay küçülmeye başlayacak )
saç bakımı için en uygun günlerden :)
DİKKAT! Saçınızı kestirebilirsiniz ancak 7 şubat 22.50’ye kadar.
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
Eğer bahçeniz varsa ve kendiniz meyve yada sebze yetiştirebiliyorsanız bahsi geçen bitkileri kendi günlerinde taze taze kopartmanız ne kadar iyi olur bilemezsiniz.

07 Şubattan (dolunaydan ) itibaren ay 'la birlikte bizde küçüleceğiz :)
yani bu iki haftayı iyi değerlendirin..diyetlerden kolayca sonuç alacaksınız :)

Back
X